|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
22.11.2010 8:54:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žliciuser posted image user posted image user posted image  bravo jest..uf se mi dobro zdiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....koliko časa ga pa še mora jemati?

četrtek je zadnji dan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
22.11.2010 8:56:19   
tanci29
čebela jest bi pa Gal-auser posted image user posted image user posted image user posted image  zdej te bomo pa še me kaj pa Mark tud ta je bil v igri pri Haniuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
22.11.2010 8:56:58   
tanci29
kolumbo-a tvoja rana je zdej čist ok al skor čist ok?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
22.11.2010 9:01:05   
Čebel@
kolumbo....ja Timotej bi bila Hana,tko da ta mi nekako odpade...sva pa skos govorila da bi imela Mark-a,ampak temu user posted image  to spet ne pašeuser posted image user posted image user posted image

tanci....evo eno vrstico gor je odgovoruser posted image user posted image user posted image ......u pol pa gre že Erik kmalu v vrtecuser posted image user posted image user posted image

jaz sem celo življenje govorila da če bom kdaj imela otroka bo pa Alex,ampak mojmu ta X ni všeč,tko da ne bo ne Alexa in ne Aleksauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
22.11.2010 9:02:29   
Čebel@
študiram če se mi da it v BTCuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
22.11.2010 9:09:05   
sjmm
dan!

se glih ne morm pohvalt d sm se naspala, Maj pa tud neuser posted image

kavica...paše

kolumbo...ful lepo d sta se z Majem tko fajn pogovorila...je pa lepo razumen fantek...a ima po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo se pocrkljal z zajterkom....dobr d znaš te stvari tko fajn sprejet...jz mojmu kake krofe skor u glavo zabrišem...on jih pa za pocrkljat prineseuser posted image user posted image user posted image

tanči dobro opravita...pa upam d ste potem opravili z bacilčki za en cajt in obisku kakršnihkoli Duser posted image user posted image

baki...itak zgodnjauser posted image user posted image ..kako kej tvoja mulčka???

čebelc@....men je ud Nik všeč...naš Jan bi bil NIk....sam mi je sestra od mojga ukradla...je tamali dala ime NIKA...no, sam men je JAN..čist Januser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
22.11.2010 9:15:16   
Čebel@
sjmm.....a ne kok je zanimivo,kok našim otrokom pašejo njihova imenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....a ponoči ste ga žuraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
22.11.2010 9:17:21   
Čebel@
no pa se je dež ulil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
22.11.2010 9:19:17   
petrušk_

ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žliciuser posted image user posted image user posted image  bravo jest..uf se mi dobro zdiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....koliko časa ga pa še mora jemati?

četrtek je zadnji dan

suepr, da sta najdla sistem...pa fajn opravta na pregledu....pol pa upam, da tvoji in moji družinici teli virusi in bacili mal prizanesejo..... in grejo še v kakšno drugo hišo mal pogledat če majo kej za pospravtuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
22.11.2010 9:19:24   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA S KATERIM IMENO TASTAR BLUZI?

ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu user posted image  samo Gal paše)user posted image user posted image user posted image ......super,da sta se z majem pogovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pust turbo pri miruuser posted image

men tud nik ni čist nič všeč...sm bl za gala....ampak pr nas bo itak jan če bo fantek...je izbrano že od eve...tko da sam čakamo kaj bo...če bo pa punčka pa nimam niti najmanjše ideje...neki nama je bla kaja všeč....ampak ne vem če nama je še...večkrat jo slišva manj se nama dopade user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
22.11.2010 9:19:31   
petrušk_

Jutro

Spali prva liga....z Majklom sva mela pol urno debato, pol je šel s Šimetom in Roksotom v sobo, sam tisto sekundo k je Rokso zaspal in je šel Šime ven je Majkl prišel k meni v spalnico.....še ena debata in pol sm rekla, da lahko zaspi tukaj in ga bo pol ati nesu nazaj....je zaspal k top in spal do zutri.....ni se zbudil niti ob 1h ko gre ponavadi lulat , tko d je bla zutri mokra posla...nič za to...se zgodi......tut Rokso je bil čist premočen pa tut Juretova plenica je spustilauser posted image user posted image user posted image , tko d morm dons zamenjat all incluzive posteljino kar jo je u bajtiuser posted image .

Šime jih je glih pelu v vrtec, pol pride na zajtrk in pol spet jadra čez Kolpouser posted image . Popoldne pride mami, d bomo počas sfural....jst sm precej boljš k u soboto, sam dons morm res pazt d turbota ne uklopm dopoldne.......

KATJUŠA STE KAJ BOLJŠI?????user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VSAKEGA ENA

BIRDY KVAJ ZDEJ A POL BOŠ ČAKALA NA PDPuser posted image

TANCY UŽIVAJ ŠE DONS FREJ DEJ, JUTR PA MOŽGANE NA ONuser posted image

AJVI SM UPOŠTEVALA VSE NASVETE JE UČINKOVALO NA ZELO MIREN NAČIN, SEM VESELAuser posted image  BO PA TREBA VZTRAJAT

SJMM in TAMIKA mate kakšne fotke od mitinga?

PETRUŠK SI ŽE NAJDLA DARILCE ZA DRAGEGA?......PRI NAŠMU SAM ŠE BONI ZA MASAŽO, SAVNO IN OSTALA RAZVAJANJA V DVOJE PALIJOuser posted image ......ostalih želja nima, nakita ne nosi....aja moj najbl pali če mu rečm d sm ful pospravlalauser posted image user posted image user posted image , pa seveda če mu kej spešeli skuham.

lep dan vsem skupi

super, da je mali tko razumen...bravoooooooooouser posted image user posted image user posted image
ja turbo pa le pusti na off....pazi nase drug te ne bo noben....

ja sm najdla darilo...pliškota k ga prtisneš in srček utripa pa merci bombonjerco....pa celo popoldne v dvoje.....
je bil zadovojen...čist....zvečer sva se pa še pred tv mal pocrkljala pa je bil dan v kraju.....

pa super za fenomenalen zajtrk.....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
22.11.2010 9:19:58   
tanci29
čebela-erik gre jutri že v vrtec...ab ima na 8 ur. tako da ga damo prej pa pol...kužen ni več že od 24 ur po zaužitju prvega ab..počutje super. tudi P je rekla da gre lahko v vrtec. no meni je tvoja izbira med vsemi še vedno najboljšauser posted image user posted image user posted image  jaz sem s tabo v bojuuser posted image user posted image user posted image

sjmm-hvala in tudi jaz upam da smo s tem opravili za nekaj cajta...tud za mojo službo bi bilo bolje...sedaj imamo navega šefa jest pa spet na bolniškiuser posted image  sej veste kakšni so danes cajti...no itak so user posted image prvi in če bi bilo treba ostati doma pol ni debate je pa neprijetno vsaj meni. me pa zadnje cajte mal duši moja služba nisem čist happy ko grem tja in to me zelo motiuser posted image ...
jan je pa itak čist jan...a ne kako se ime prime človeka od tistega trenutka ko ga dobi je to on in samo on.in je najlepši najboljši in najbolj edinstven.
nisem čist štekala zakaj bi tvojmu krofe u glavo vrglauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
22.11.2010 9:21:52   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

četrtek je zadnji dan

suepr, da sta najdla sistem...pa fajn opravta na pregledu....pol pa upam, da tvoji in moji družinici teli virusi in bacili mal prizanesejo..... in grejo še v kakšno drugo hišo mal pogledat če majo kej za pospravtuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj se kar podpišem dost bacilčkov za naju oz. najine čmrleke za to zimouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
22.11.2010 9:27:02   
Čebel@

ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu user posted image  samo Gal paše)user posted image user posted image user posted image ......super,da sta se z majem pogovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pust turbo pri miruuser posted image

men tud nik ni čist nič všeč...sm bl za gala....ampak pr nas bo itak jan če bo fantek...je izbrano že od eve...tko da sam čakamo kaj bo...če bo pa punčka pa nimam niti najmanjše ideje...neki nama je bla kaja všeč....ampak ne vem če nama je še...večkrat jo slišva manj se nama dopade user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudi nimava za user posted image  imenauser posted image ....a bosta vprašala za spol?...zdele enkrat imaš morfologijo,ne?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
22.11.2010 9:28:42   
Čebel@
tanci....u super da gre v vrtecuser posted image user posted image user posted image ....veš glede službe te pa razumem-pri nas tudi več to touser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
22.11.2010 9:28:50   
birdy
Jutro, jst pokonc od petih, ma že mal prej. Dec neki ni mogu spat in pol me je mal objemal, pa lupčkal... Kako nej pol človek spi. Mal čez pet pa že naša ta zgodna bejba- Neli seveda. Je bla pa ful pridna, mi je zih ene pol pomivalnega stroja spraznila, lepo obrisala če je bilo kej mokro, jst sem pa sam v omare zmetalauser posted image  Madona morjo moji otroc delatuser posted image  Mal čez šest sem šla še Kristi zbudit, pa sem jo oblekla da jo je tašča peljala v vrtec. aja, pa ful pridna je ratala glede lulanja, je rekla, kakat in sem jo dala na školjko pa se je polulal k ta velk. Doma bi bili mi lahko že brez plenice praktično, v vrtcu pa mislim da nič ne hod, ampak to mi je nekak logićno ker je še premal časa v vrtcu... Seveda, pol pa še Neli zrihtat, no, sam naštimat cunje ker oblekla se je čist sama (pa to je res priden in sposoben otrokuser posted image ) pa via vrtec. Zdej sem pa štenge pospravljala, matr sem jezna na decauser posted image  Ma v čist vsakem predalu kak kos njegovega orodja, al pa kaki šraufi. Pa ma še en kufer za te zadeve, pa cel predal v predsobi, pa povsod ma nametan pol pa nič ne najdeuser posted image  In ko ne najde sem seveda jst kriva da kam sem dalauser posted image  Včas bi ga...

Joj, kera je spraševala glede oblačenja... Pri men še nobena nima bunde, Neli ma tako podloženo jakno, pa spodi še jopco pa kako dolgo majico (za v igralnico ima samo majico), Kristi pa dolg bodi, pa jopico ali pulover in pa tak, kako bi rekla, dvojni flis, v igralnici seveda samo bodi. Pa Kristi dajem žabe. Neli pa kakor kdaj, kadar ma kake bolj tople hlače takrat ne, če ma pa kiklco pa ma žabe in tanke hlače. Sem ziher da nobene ne zebe, prej jima je vročeuser posted image  Kape pa tud še nimata...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
22.11.2010 9:29:31   
Čebel@
deja......nehi brat za nazaj in se oglasiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
22.11.2010 9:31:47   
sjmm

čebela-erik gre jutri že v vrtec...ab ima na 8 ur. tako da ga damo prej pa pol...kužen ni več že od 24 ur po zaužitju prvega ab..počutje super. tudi P je rekla da gre lahko v vrtec. no meni je tvoja izbira med vsemi še vedno najboljšauser posted image user posted image user posted image  jaz sem s tabo v bojuuser posted image user posted image user posted image

sjmm-hvala in tudi jaz upam da smo s tem opravili za nekaj cajta...tud za mojo službo bi bilo bolje...sedaj imamo navega šefa jest pa spet na bolniškiuser posted image  sej veste kakšni so danes cajti...no itak so user posted image prvi in če bi bilo treba ostati doma pol ni debate je pa neprijetno vsaj meni. me pa zadnje cajte mal duši moja služba nisem čist happy ko grem tja in to me zelo motiuser posted image ...
jan je pa itak čist jan...a ne kako se ime prime človeka od tistega trenutka ko ga dobi je to on in samo on.in je najlepši najboljši in najbolj edinstven.
nisem čist štekala zakaj bi tvojmu krofe u glavo vrglauser posted image

ja, zato k sm čisti frik glede kalorij...pri nas jemo krofe samo in samo za maškareuser posted image user posted image ...si jih pa Saška in moj občasno prvošta ..onadva nimate slabe vesti po taki hrani...jz se toook zasekiram d mi gre direkt na kileuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
22.11.2010 9:32:16   
Čebel@
birdy...glede orodja je pri nas ista pesemuser posted image ......pridna Neli da je tako samostojnauser posted image user posted image user posted image ....pa Kristi tudi same pohvaleuser posted image user posted image user posted image ....kdaj imaš nasledni pregled?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
22.11.2010 9:32:33   
tanci29
birdy-o imenih se pogovarjamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
22.11.2010 9:32:50   
petrušk_

midva tudi nimava za user posted image  imenauser posted image ....a bosta vprašala za spol?...zdele enkrat imaš morfologijo,ne?

ja itakd a bova vprašala...sam pr evi se do 25 tedna sploh ni vidlo....ja v sredo mam pregled, sam ne vem a mi bo delala že morfologijo al ne????
bomo vidl

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
22.11.2010 9:34:17   
tanci29
sjmm aja sem pozabla...dej včas se mal sprost kar se tega tiče...mogoče pa pol ne bo šlo vse v kileuser posted image ...kar pri teb sploh ni vidt če smo že čist iskraeni...pa no bul shitam

birdy-pohvale za neli user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda za kristi...pridni punciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
22.11.2010 9:35:10   
birdy
Imena... Men je bolj všeč sicer Nik, jih je pa res že mal velik. No, pri nas ne pride v poštev že tarad priimka, pa še moj bratranec ma sinčka Nika, pa od svakinje brat ima Nika...
tanči, ime je, hmmmmmm, ubistvu skrivnost ja... Na žalost trenutno skrivnost celo meniuser posted image  zmenjena sva bila načeloma za eno ime (ampak pri tem res čist odprta za kakega drugega če bi nama bil všeč), no, zdej se je pa moj dec spomnu da bo on dal ime. Da ga ma že zbranga. Pa sem rekla da kaj če mi ne bo všeč pa je reku da mi bo... Čeprov jst bi kr ta ime k sva ga izbrala, navadila sem se ga, mulčka pa tud že kdaj tko pokličem... Mah, bomo vidli...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
22.11.2010 9:35:18   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro, jst pokonc od petih, ma že mal prej. Dec neki ni mogu spat in pol me je mal objemal, pa lupčkal... Kako nej pol človek spi. Mal čez pet pa že naša ta zgodna bejba- Neli seveda. Je bla pa ful pridna, mi je zih ene pol pomivalnega stroja spraznila, lepo obrisala če je bilo kej mokro, jst sem pa sam v omare zmetalauser posted image  Madona morjo moji otroc delatuser posted image  Mal čez šest sem šla še Kristi zbudit, pa sem jo oblekla da jo je tašča peljala v vrtec. aja, pa ful pridna je ratala glede lulanja, je rekla, kakat in sem jo dala na školjko pa se je polulal k ta velk. Doma bi bili mi lahko že brez plenice praktično, v vrtcu pa mislim da nič ne hod, ampak to mi je nekak logićno ker je še premal časa v vrtcu... Seveda, pol pa še Neli zrihtat, no, sam naštimat cunje ker oblekla se je čist sama (pa to je res priden in sposoben otrokuser posted image ) pa via vrtec. Zdej sem pa štenge pospravljala, matr sem jezna na decauser posted image  Ma v čist vsakem predalu kak kos njegovega orodja, al pa kaki šraufi. Pa ma še en kufer za te zadeve, pa cel predal v predsobi, pa povsod ma nametan pol pa nič ne najdeuser posted image  In ko ne najde sem seveda jst kriva da kam sem dalauser posted image  Včas bi ga...

hehehheheheheh...pod tole bi se pa tud jst lohka čiiissstttt podpisala!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kera je spraševala glede oblačenja... Pri men še nobena nima bunde, Neli ma tako podloženo jakno, pa spodi še jopco pa kako dolgo majico (za v igralnico ima samo majico), Kristi pa dolg bodi, pa jopico ali pulover in pa tak, kako bi rekla, dvojni flis, v igralnici seveda samo bodi. Pa Kristi dajem žabe. Neli pa kakor kdaj, kadar ma kake bolj tople hlače takrat ne, če ma pa kiklco pa ma žabe in tanke hlače. Sem ziher da nobene ne zebe, prej jima je vročeuser posted image  Kape pa tud še nimata...

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
22.11.2010 9:35:35   
sjmm
tanči...glede službe...sej sicer ne vem kje delaš in kako je ...a ti vseeno želim da se stanje izboljša...se mi zdi d zadnje čase vsi pojamrajo glede slabih odnosov na delu...drugače pa i želim da te dohiti kak bolša priložnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..moj je pa zdele čist zabasan z delom, si pa želi d bi kakega dobil za pomoč...tko k so brez službe, al pa prek študenta...ma a misliš d bi kdo delal...NOBEN....pa jim nudi prevoz, malico in 7€ na uro...sam zato d mu kak orodje prnejo in mau posesajo preden začne polagat..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

prevara
danuska

Ali bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?

da (9%)

ne (58%)

mogoče (33%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!