petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro, jst pokonc od petih, ma že mal prej. Dec neki ni mogu spat in pol me je mal objemal, pa lupčkal... Kako nej pol človek spi. Mal čez pet pa že naša ta zgodna bejba- Neli seveda. Je bla pa ful pridna, mi je zih ene pol pomivalnega stroja spraznila, lepo obrisala če je bilo kej mokro, jst sem pa sam v omare zmetala Madona morjo moji otroc delat Mal čez šest sem šla še Kristi zbudit, pa sem jo oblekla da jo je tašča peljala v vrtec. aja, pa ful pridna je ratala glede lulanja, je rekla, kakat in sem jo dala na školjko pa se je polulal k ta velk. Doma bi bili mi lahko že brez plenice praktično, v vrtcu pa mislim da nič ne hod, ampak to mi je nekak logićno ker je še premal časa v vrtcu... Seveda, pol pa še Neli zrihtat, no, sam naštimat cunje ker oblekla se je čist sama (pa to je res priden in sposoben otrok ) pa via vrtec. Zdej sem pa štenge pospravljala, matr sem jezna na deca Ma v čist vsakem predalu kak kos njegovega orodja, al pa kaki šraufi. Pa ma še en kufer za te zadeve, pa cel predal v predsobi, pa povsod ma nametan pol pa nič ne najde In ko ne najde sem seveda jst kriva da kam sem dala Včas bi ga... hehehheheheheh...pod tole bi se pa tud jst lohka čiiissstttt podpisala!!!!!!!!!!!!!!! Joj, kera je spraševala glede oblačenja... Pri men še nobena nima bunde, Neli ma tako podloženo jakno, pa spodi še jopco pa kako dolgo majico (za v igralnico ima samo majico), Kristi pa dolg bodi, pa jopico ali pulover in pa tak, kako bi rekla, dvojni flis, v igralnici seveda samo bodi. Pa Kristi dajem žabe. Neli pa kakor kdaj, kadar ma kake bolj tople hlače takrat ne, če ma pa kiklco pa ma žabe in tanke hlače. Sem ziher da nobene ne zebe, prej jima je vroče Kape pa tud še nimata...