|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
22.11.2010 6:57:50   
baki
jutrooo....sjmm..vrjamem da ima tamika res vse zglancanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
22.11.2010 7:56:59   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
22.11.2010 7:59:30   
tanci29
jutro

kako ste ninkale?

evo jest sem si skuhala eno kofico pol pa akcijauser posted image ...hana odšla v vrtec. erik še ninka. imava danes psihologa pri 3 letih potem pa jutri štartamo nazaj na delovna mesta. upam da me še poznajo v službiuser posted image

tamika sjmm-super da sta tako lepo uživali in da so se otroci lepo ujeliuser posted image

ajvy-super za hlačeuser posted image user posted image je res dober filing ko si kaj kupiš

urša-komaj čakam da slišim kako je šlo in kako si ti

kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  miljavžnt objemčkov za vas...maj pa očitno res rabi mamico, mislim pa da je on tud šele zdej dojel da te en mesec ni bilo. spanje-ne vem kaj naj ti rečem. jest nisem za hard zadevšne tko da najbrž nisem tapravi naslov za nasvete talat.

baki-jutro...tvojih jutranjih čvekic ni danes

čebela-kako si kje si...ne sekiraj se glede imena, na koncu vsaj po mojih izkušnjah vedno ostane pri pvem izbranem pa tud če je še idej umes. vsekakor pa bo dobil ime ki mu bo najlepše pristajalo

birdy-no zdej pa si ti na vrsti...še vedno ne vem kako boste dali vašemu princu ime...ali je skrivnost ali kaj namignete

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
22.11.2010 8:02:47   
tanci29
onasiss-a je bil dober štrudel..kako zdravje

katjuša-pa vi? ste se kaj pocajtali? a ti danes začneš s šihtom?user posted image  no idea

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
22.11.2010 8:03:47   
Čebel@
spala sem res super:od 20.00-5.30 v enem kosuuser posted image user posted image user posted image .....Hana je že v vrtcuuser posted image user posted image user posted image .....jaz moram pa našo štalco malo pospravituser posted image

ajvy.....super za uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image .....glede imena:na koncu bo itak moja beseda obveljalauser posted image user posted image user posted image ......lepe pozdravčke urši nazajuser posted image user posted image user posted image

birdy.....ti si spet čist turbouser posted image user posted image user posted image ......na izi no,da ne bo vseeno tale lunca kriva za Rim(ima vpliv 2 dni prej in 2 dni kasnej)user posted image

sjmm,tamika....super za uživanje v polnem številuuser posted image user posted image user posted image

baki.....jutrouser posted image

tanci...hellowuser posted image user posted image user posted image ......vidim da ste se pocajtaliuser posted image user posted image user posted image ....uživaj v tišini in kaviciuser posted image user posted image user posted image .....glede imena se pa itak ne sikeram,ker bo moja beseda obveljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
22.11.2010 8:04:22   
tanci29
še enuser posted image

a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k user posted image  sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlituser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
22.11.2010 8:04:50   
Čebel@
katjuša......je že od 7.00 na delovnem mestu,polna energijeuser posted image user posted image user posted image ....po moje so ok,glede na to,da je šel njen možek tudi v službouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
22.11.2010 8:05:54   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša......je že od 7.00 na delovnem mestu,polna energijeuser posted image user posted image user posted image ....po moje so ok,glede na to,da je šel njen možek tudi v službouser posted image

tenksuser posted image user posted image user posted image  sej se mi je zdelo nekaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
22.11.2010 8:06:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

še enuser posted image

a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k user posted image  sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlituser posted image
za v vrtec ji dam "smučarsko" bundico,ker grejo ven(če le ne dežuje) in bombažno kapico...jo pa zjutraj dam v debele hlače in jo v garderobi preoblečem...za ven ji pa oni spet dajo tadebele hlače na rito...bo pa v sredo in četrtek že okrog 0user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
22.11.2010 8:09:13   
tanci29
mamice suhljatih fantkov ki so stari več kot tri leta...

kje zaboga še imajo hlače za take bobi palčke...do sedaj so mu vsaj s oliver hlače stale lepo gor ker imajo take kroje za suhce...ampak zdej sem mu jih kupila in mu vse pleše okol pasu tud če dam tiste gumbke na ful zategnit.  zgleda da večji k so težje je dobit kej za suhce...jest sem že čistuser posted image  k ma u vseh hlačah tako lukno pr ritki in nč lepo ne stoji gor...nisem pa glih vešča u šivanju da bi to kej popravla.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
22.11.2010 8:11:35   
tanci29

še enuser posted image

za v vrtec ji dam "smučarsko" bundico,ker grejo ven(če le ne dežuje) in bombažno kapico...jo pa zjutraj dam v debele hlače in jo v garderobi preoblečem...za ven ji pa oni spet dajo tadebele hlače na rito...bo pa v sredo in četrtek že okrog 0user posted image

no sej jest sem ji tud bundico oblekla da mi ne zmrzne ko bojo šli ven...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
22.11.2010 8:12:51   
tanci29
grem dat AB pa skuhat eno župco...dons greva z erikom še pod kosilnico preden pičiva do psihologa...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
22.11.2010 8:13:19   
Čebel@
tanci.....mislim da je od urše Nejc tak suhec,tko da ona ti bi ziher znala pomagat...najbolj,da daš vprašanje na čvek v 3dniuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
22.11.2010 8:14:15   
Čebel@

še enuser posted image

no sej jest sem ji tud bundico oblekla da mi ne zmrzne ko bojo šli ven...
jaz ji celo nebi dala kape,ampak trak-ampak tamala je bila še v pižami in že ogrog hodila k kapo na klaviciuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
22.11.2010 8:14:53   
Čebel@
tanci....dober opravita pri psihologuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 8:15:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4691
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 8:19:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
22.11.2010 8:19:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA S KATERIM IMENO TASTAR BLUZI?

ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu user posted image  samo Gal paše)user posted image user posted image user posted image ......super,da sta se z majem pogovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pust turbo pri miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4693
22.11.2010 8:20:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Za vrtec sm dala Majklu debel flis pa lajbč čez pa trak, Rokso ma tanko bundico pa bombažno kapo. Oba sta še brez žabic, ker otroc itak letajo k zmešani in pol sta oba takoj prešvicana. ......evo tastar je doma z rogljički zavitki in krofki.....pol pa hujšejuser posted image ....še en kakavček nardim d se mal pogrejevauser posted image
mmmmmmm kakšen zajterkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
22.11.2010 8:34:53   
tanci29
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  carica marica...super ste...joj prov bi vas rada videla tko enkrat k ena muhca...pomoje bi se ful nasmejala...v dobrem smislu mislim.. maj je legenda. res kapo dol. pa ful sem vesela da se tako lepo lahko pogovorita.

čebela-obe imeni sta lepi...ampak ti si se itak že odločila...tudi meni je tvoja izbira ljubša

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.11.2010 8:35:14 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
22.11.2010 8:36:36   
tanci29
ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žliciuser posted image user posted image user posted image  bravo jest..uf se mi dobro zdiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
22.11.2010 8:42:16   
Čebel@

ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žliciuser posted image user posted image user posted image  bravo jest..uf se mi dobro zdiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....koliko časa ga pa še mora jemati?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
22.11.2010 8:43:30   
Čebel@

čebela-obe imeni sta lepi...ampak ti si se itak že odločila...tudi meni je tvoja izbira ljubša
jaz sem že pri Hani čutila da mora biti Hana in pri temu istouser posted image ....sej Nik mi ni slabo ime,le preveč jih je in mojmu sinkotu ne pašeuser posted image ....sem čudnauser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 8:51:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 8:54:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Nadležne dlake...
dejzi

Uporabljam:

depilator (24%)

kremo (5%)

vosek (5%)

britvico (60%)

drugo (3%)

nič (3%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!