Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 6:57:50
|
|
|
|
baki
|
jutrooo....sjmm..vrjamem da ima tamika res vse zglancano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 7:56:59
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 7:59:30
|
|
|
|
tanci29
|
jutro kako ste ninkale? evo jest sem si skuhala eno kofico pol pa akcija ...hana odšla v vrtec. erik še ninka. imava danes psihologa pri 3 letih potem pa jutri štartamo nazaj na delovna mesta. upam da me še poznajo v službi tamika sjmm-super da sta tako lepo uživali in da so se otroci lepo ujeli ajvy-super za hlače je res dober filing ko si kaj kupiš urša-komaj čakam da slišim kako je šlo in kako si ti kolumbo miljavžnt objemčkov za vas...maj pa očitno res rabi mamico, mislim pa da je on tud šele zdej dojel da te en mesec ni bilo. spanje-ne vem kaj naj ti rečem. jest nisem za hard zadevšne tko da najbrž nisem tapravi naslov za nasvete talat. baki-jutro...tvojih jutranjih čvekic ni danes čebela-kako si kje si...ne sekiraj se glede imena, na koncu vsaj po mojih izkušnjah vedno ostane pri pvem izbranem pa tud če je še idej umes. vsekakor pa bo dobil ime ki mu bo najlepše pristajalo birdy-no zdej pa si ti na vrsti...še vedno ne vem kako boste dali vašemu princu ime...ali je skrivnost ali kaj namignete
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:02:47
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-a je bil dober štrudel..kako zdravje katjuša-pa vi? ste se kaj pocajtali? a ti danes začneš s šihtom? no idea
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:03:47
|
|
|
|
Čebel@
|
spala sem res super:od 20.00-5.30 v enem kosu .....Hana je že v vrtcu .....jaz moram pa našo štalco malo pospravit ajvy.....super za uspešen šoping .....glede imena:na koncu bo itak moja beseda obveljala ......lepe pozdravčke urši nazaj birdy.....ti si spet čist turbo ......na izi no,da ne bo vseeno tale lunca kriva za Rim(ima vpliv 2 dni prej in 2 dni kasnej) sjmm,tamika....super za uživanje v polnem številu baki.....jutro tanci...hellow ......vidim da ste se pocajtali ....uživaj v tišini in kavici .....glede imena se pa itak ne sikeram,ker bo moja beseda obveljala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:04:22
|
|
|
|
tanci29
|
še en a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:04:50
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......je že od 7.00 na delovnem mestu,polna energije ....po moje so ok,glede na to,da je šel njen možek tudi v službo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:05:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......je že od 7.00 na delovnem mestu,polna energije ....po moje so ok,glede na to,da je šel njen možek tudi v službo tenks sej se mi je zdelo nekaj takega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:06:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 še en a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlit za v vrtec ji dam "smučarsko" bundico,ker grejo ven(če le ne dežuje) in bombažno kapico...jo pa zjutraj dam v debele hlače in jo v garderobi preoblečem...za ven ji pa oni spet dajo tadebele hlače na rito...bo pa v sredo in četrtek že okrog 0
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:09:13
|
|
|
|
tanci29
|
mamice suhljatih fantkov ki so stari več kot tri leta... kje zaboga še imajo hlače za take bobi palčke...do sedaj so mu vsaj s oliver hlače stale lepo gor ker imajo take kroje za suhce...ampak zdej sem mu jih kupila in mu vse pleše okol pasu tud če dam tiste gumbke na ful zategnit. zgleda da večji k so težje je dobit kej za suhce...jest sem že čist k ma u vseh hlačah tako lukno pr ritki in nč lepo ne stoji gor...nisem pa glih vešča u šivanju da bi to kej popravla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:11:35
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 še en a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlit za v vrtec ji dam "smučarsko" bundico,ker grejo ven(če le ne dežuje) in bombažno kapico...jo pa zjutraj dam v debele hlače in jo v garderobi preoblečem...za ven ji pa oni spet dajo tadebele hlače na rito...bo pa v sredo in četrtek že okrog 0 no sej jest sem ji tud bundico oblekla da mi ne zmrzne ko bojo šli ven...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:12:51
|
|
|
|
tanci29
|
grem dat AB pa skuhat eno župco...dons greva z erikom še pod kosilnico preden pičiva do psihologa...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:13:19
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....mislim da je od urše Nejc tak suhec,tko da ona ti bi ziher znala pomagat...najbolj,da daš vprašanje na čvek v 3dni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:14:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 še en a se oblačite že v bundice...danes sploh nisem mela pojma kaj nej dam hani gor...k je mrzlo k sam pol se pa ogreje tam mal čez 10..dejte me razsvetlit za v vrtec ji dam "smučarsko" bundico,ker grejo ven(če le ne dežuje) in bombažno kapico...jo pa zjutraj dam v debele hlače in jo v garderobi preoblečem...za ven ji pa oni spet dajo tadebele hlače na rito...bo pa v sredo in četrtek že okrog 0 no sej jest sem ji tud bundico oblekla da mi ne zmrzne ko bojo šli ven... jaz ji celo nebi dala kape,ampak trak-ampak tamala je bila še v pižami in že ogrog hodila k kapo na klavici
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:14:53
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci....dober opravita pri psihologu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2010 8:15:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2010 8:19:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:19:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA S KATERIM IMENO TASTAR BLUZI? ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu samo Gal paše) ......super,da sta se z majem pogovorila ....pust turbo pri miru
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:20:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Za vrtec sm dala Majklu debel flis pa lajbč čez pa trak, Rokso ma tanko bundico pa bombažno kapo. Oba sta še brez žabic, ker otroc itak letajo k zmešani in pol sta oba takoj prešvicana. ......evo tastar je doma z rogljički zavitki in krofki.....pol pa hujšej ....še en kakavček nardim d se mal pogrejeva mmmmmmm kakšen zajterk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:34:53
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo carica marica...super ste...joj prov bi vas rada videla tko enkrat k ena muhca...pomoje bi se ful nasmejala...v dobrem smislu mislim.. maj je legenda. res kapo dol. pa ful sem vesela da se tako lepo lahko pogovorita. čebela-obe imeni sta lepi...ampak ti si se itak že odločila...tudi meni je tvoja izbira ljubša
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.11.2010 8:35:14 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:36:36
|
|
|
|
tanci29
|
ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žlici bravo jest..uf se mi dobro zdi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:42:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ab v želodčku...pa spi kar naprej...sem pa prišla do tega da ga pijemo po žlici bravo jest..uf se mi dobro zdi .....koliko časa ga pa še mora jemati?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.11.2010 8:43:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-obe imeni sta lepi...ampak ti si se itak že odločila...tudi meni je tvoja izbira ljubša jaz sem že pri Hani čutila da mora biti Hana in pri temu isto ....sej Nik mi ni slabo ime,le preveč jih je in mojmu sinkotu ne paše ....sem čudna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2010 8:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2010 8:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Voda za otroke.пеперутка16Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?6 (
82%)
9 (
0%)
12 (
12%)
Več kot 12 mesecev. (
6%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!