Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 7:38:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....čestitke za princesko Evo Veliko veselja, zdravja in krasnih dogodivščin vam želim......in seveda posebne čestitke bratcema
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 7:48:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
urša... Ker bila je prava lunca, rodila se je punca, ker na puncah svet stoji, saj punca je za fante tri.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 8:07:17
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 urša... Ker bila je prava lunca, rodila se je punca, ker na puncah svet stoji, saj punca je za fante tri. Čestitke še od naju dveh!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 8:20:29
|
|
|
|
sjmm
|
DRAGA URŠA IN MALA EVICA.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJ SE MED VAMA NADALJUJE PRELEPA VEZ, KI SE JE TKALA 9 MESECEV IN NAJ PRIHOD HČERKICE IN SESTRICE PRINESE VSEJ DUŽINI VELIKO VESELJA, ZADOVOLJSTVA IN TRENUTKOV, KI JIH POMNIMO ZA VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hitro okrevanje in čimprejšnja vrnitev v topli družinski objem!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 8:57:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DRAGA URŠA IN MALA EVICA.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJ SE MED VAMA NADALJUJE PRELEPA VEZ, KI SE JE TKALA 9 MESECEV IN NAJ PRIHOD HČERKICE IN SESTRICE PRINESE VSEJ DUŽINI VELIKO VESELJA, ZADOVOLJSTVA IN TRENUTKOV, KI JIH POMNIMO ZA VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hitro okrevanje in čimprejšnja vrnitev v topli družinski objem!!! full si lepo napisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 8:58:22
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro v trgovino
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:08:21
|
|
|
|
sjmm
|
naša nočka tko tko...zju3 jooook k sm šla lulat, pa po flaško...sploh noče počaka pri očiju...se mi zdi d je kr mau odvisn od mene ....bo treba mau očija vklopit v sinkovo življenje zdej se pa že podi okol s ta novim avtkom, pa vmes mau risanke čekira...ostali še šlafajo, ata je gliz dvignu guzico...zdej bo pozajtrkoval, pa še cucka odpeljal pol pa še mau za šolo pogledamo, sem Janu glih en referat za angleščino mau ščekirala in dodala...d se bo zdej mladenič naučil potem pa gasa....tamika prhajamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čebelc@....fajn nakupuj!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:12:49
|
|
|
|
tanci29
|
urša čestitke za malo EVO bratcema pa pošiljamo en koš poljubčkov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:18:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo OB 1:11 SM DOBILA SMS OD URŠE: BRATCEMA SE JE PRIDRUŽILA SESTRICA EVA, TEŽKA 3380 IN VELIKA 50CM. SREČNA MAMI IN ATI ....SM MOGLA ENO SOLZICO POTOČIT OD SREČE ČESTITKE Urša iskrene čestitke... no pa je le prišla princeza mala.... Cartajte se in uživajte.... pa hitro nazaj domov zelo lepo ime
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:26:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Kar val navdušenja je zajel tale forum..lepo lepo.....itak da sem solzico potočila, ko sem prebrala novičko.... Danes greva z možekom mal šopingirat...beri se past po trgovinah...na kakšno kavico....babi pa bo popazila pupi.... Vse vam želim lepo nedeljo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:28:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro mi smo čist .... Benjamin ima še vedno vročino, Florjan me je ponoči zbudil s kričanjem ker ga je tak ušesek bolel, zdej pravi da je malo boljše Miro je obležal sumim da si je mehur prehladil, ker je reku da ga peče ko gre lulat polek tega ga pa vse boli in to je pri njem ponavadi začetek ornk prehlada.... jst pa glavobol... glavobol.... ampak nimam časa da bi mal počivala, mogoče če se bo moj potem vstal da se mal zamenjama v pojstli..... lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 9:54:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DRAGA URŠA IN MALA EVICA.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJ SE MED VAMA NADALJUJE PRELEPA VEZ, KI SE JE TKALA 9 MESECEV IN NAJ PRIHOD HČERKICE IN SESTRICE PRINESE VSEJ DUŽINI VELIKO VESELJA, ZADOVOLJSTVA IN TRENUTKOV, KI JIH POMNIMO ZA VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hitro okrevanje in čimprejšnja vrnitev v topli družinski objem!!! se bom kar podpisala...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 13:37:09
|
|
|
|
petrušk_
|
Draga Urša!!! Ko topla jesen se je že skoraj poslovila, je hčerkica tvoja v življenje vstopila. Narava ji ob rojstvu lepote je dala, s plodovi jesenskimi jo obdarovala. Ta sreča ob rojstvu je sicer boleča, a vendar sladkost materinstva poveča, saj prvi smehljaj otročička stori, da muka porodna se brž izgubi. Naj zdravo razvija se deklica mala!, Da vedno le v tvojem bi varstvu zaspala! Ljubezen med vama naj stke čvrste nitke – to moje so najbolj iskrene čestitke! Čestitke mamici in mali EVI za vstop na svet. Želimo vama čimprejšnje okrevanje in vrnitev v objem sinčkov in moža....upam, da ni bilo prehudo in pa še en komentar: FUULLL lepo ime
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 13:38:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jutro mi smo čist .... Benjamin ima še vedno vročino, Florjan me je ponoči zbudil s kričanjem ker ga je tak ušesek bolel, zdej pravi da je malo boljše Miro je obležal sumim da si je mehur prehladil, ker je reku da ga peče ko gre lulat polek tega ga pa vse boli in to je pri njem ponavadi začetek ornk prehlada.... jst pa glavobol... glavobol.... ampak nimam časa da bi mal počivala, mogoče če se bo moj potem vstal da se mal zamenjama v pojstli..... lepo nedeljo jooooj katjuša....vi pa res rabte en kamijon drži se, da še tebe kaj ne ujame....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2010 17:19:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 17:32:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jutro mi smo čist .... Benjamin ima še vedno vročino, Florjan me je ponoči zbudil s kričanjem ker ga je tak ušesek bolel, zdej pravi da je malo boljše Miro je obležal sumim da si je mehur prehladil, ker je reku da ga peče ko gre lulat polek tega ga pa vse boli in to je pri njem ponavadi začetek ornk prehlada.... jst pa glavobol... glavobol.... ampak nimam časa da bi mal počivala, mogoče če se bo moj potem vstal da se mal zamenjama v pojstli..... lepo nedeljo Katjusa....upam, da se čimprej poštimate....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 17:35:01
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo... ma sine kar prav, tebe ne more nobena igrača nadomestit..... . Sicer pa moj Vito še vedno pride k men u posteljo, se me drži kot klop.... Mel smo mir pred njim kakih 14 dni ko smo mel uši, ker je bil u karanteni in je mogu spat u svoji postelji..... Tako, da jaz tud potrebujem kakšen nasvet.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 17:37:56
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo mi smo zdej tudi od Tysona stvari preselili vse v otroško sobo, previjat se itak ne mara več na previjalni, tako, da se previjamo na pojstli in upam, da bomo kmalu brez plenic.... Sedaj pa na štrudl...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 17:53:17
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...... kolumbo....super da ste uživali na praznovanju .....urša je pa rodila 23.55 bašem se z McD sladoledom s smartins bonboni in čokoladnim prelivom ......mi je pa dedec rekel,da se mi itak skos kej lušta,pa to sploh ni res
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.11.2010 17:55:26 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 18:07:06
|
|
|
|
baki
|
katjuša res en miljon sam čuvaj se da še tebe ne pobaše.kdaj greš v službo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 19:50:18
|
|
|
|
Čebel@
|
čist nedeljsko zatišje sjmm,tamika...upam da ste se lepo imeli ....itak sta naredili dež danes sem v C&A najdla CELO 1 pižamo za Hano,eno sem pa vzela za ....in sva se z mojim sredi štacune skregala glede imena za ....kar neki bluzi-ker če me heca pol mu fajn ratuje da hitro ponorim grem spat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 20:25:02
|
|
|
|
Ajvy
|
čerrrrrrrrrrrrrrrr MI2 sva bila dans mau po štacunah..ne morem verjet, da sem si po 3 letih kupila hlače....waw...sem vesela....res...... KAtjuša...upam,da se čimprej pozdravite....zares je bedno, če ste kr vsi vkup bolančkani Kolumbo...Super da ste se zabavali...je bilo pa najbrž enkraten prizor, če so vsi kraljeviči spali.... ne vem ,kaj naj ti rečem....verjamem, da mu je vsekalo ven..kar je logično, saj te čuva ves čas.....nisi glih v zavidljivem položaju....hm....lahko se resno pogovoriš z njim..a veš eden od tistih pogovorov, kjer oba jočeta...da mu razložiš situacijo..da si zdej ok..da je rana poceljena...da zdej pa nimaš namena kam it....tko ,da mu na glas poveš ,da si zdej stalnica doma in on tudi...po mojem bo to najbolj palil...ne vem...probaj....pa seveda vztrajat ,da ima svojo pojsteljo, da imaš ti svojo, Rok svojo ,Jure svojo...tako...pa bo šlo.....upam ,da sem ti kaj pomagala...... MAti....ne daj se Onasiss....he he ...dobra si....štrudl pečeš ?mnjami.... Tyson bo že brez plenic...matr ste eni napredni....Tisa je zadnjič šla do kahlice...rekla Lula....sem jo slekla , se je vsedla, naredila lužico...in to je to...drgač ne pokaže nobenega zanimanja ..he he ....tko da bo še zanimivo.... Čebela...zato pa je krasno biti noseč...ker lahko v miru uživaš v veliki količini dobrot..njami.... Upam,da se uskladita pri imenu ....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 20:34:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Aja...skoraj bi pozabila...Urša vas lepo pozdravlja...pravi da je Eva takšna princeska ,da se je kar ne more nagledat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 21:43:37
|
|
|
|
birdy
|
Čestitke Urši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem bila ful vesela k je moj prebral da majo princesko Drugač jst vredu, nič se ne dogaja, luna pri meni nima vpliva. Jutr je moj dopoldne tko da mam hude plane, še mal svoj del omare pospravt ker sem ugotovila da mam še kratke hlače not Pa peglat k mam skor meterski kup pa... Se velik najde... Lepo bodite, se beremo jutri...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.11.2010 22:02:05
|
|
|
|
sjmm
|
čer! jz sm čist zmatrana od celodnevnega NIč dela in posedanja......pri tamika smo se imeli SUPER!!!! ne morš verjet d je blo 8 mulčkov...pa mislim d je blo manj kričanje k če bi bil sam 1...madoniš mamo pridne otroke drgač pa pri tamiki vse kot iz škatlice, površine sanjsko velike, zglancan itak d vse, kosilo..ni d ni..pecivo pa si zasluži *****!!!!!!! da o dobri družbi ib prijazni besedi sploh ne izgubljam besed..tko d rečem sam HVALA!!!!!! res lepo d se poznamo!!! zdej se grem pa stiskat..d me moj mau potlači k sm čist ukočena od sedenja zju3 vas pa preberem ob kavici!!!! NOČKO!!!!!
|
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!