|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
21.11.2010 7:38:48   
Ajvy
Urša....čestitke za princesko Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko veselja, zdravja in krasnih dogodivščin vam želim......in seveda posebne čestitke bratcema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
21.11.2010 7:48:03   
TAMIKA3
urša... user posted image user posted image user posted image Ker bila je prava lunca, rodila se je punca, ker na puncah svet stoji, saj punca je za fante tri.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
21.11.2010 8:07:17   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

urša... user posted image user posted image user posted image Ker bila je prava lunca, rodila se je punca, ker na puncah svet stoji, saj punca je za fante tri.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke še od naju dveh! user posted image  user posted image  user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
21.11.2010 8:20:29   
sjmm
DRAGA URŠA IN MALA EVICA.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJ SE MED VAMA NADALJUJE PRELEPA VEZ, KI SE JE TKALA 9 MESECEV IN NAJ PRIHOD HČERKICE IN SESTRICE PRINESE VSEJ DUŽINI VELIKO VESELJA, ZADOVOLJSTVA IN TRENUTKOV, KI JIH POMNIMO ZA VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro okrevanje in čimprejšnja vrnitev v topli družinski objem!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
21.11.2010 8:57:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DRAGA URŠA IN MALA EVICA.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJ SE MED VAMA NADALJUJE PRELEPA VEZ, KI SE JE TKALA 9 MESECEV IN NAJ PRIHOD HČERKICE IN SESTRICE PRINESE VSEJ DUŽINI VELIKO VESELJA, ZADOVOLJSTVA IN TRENUTKOV, KI JIH POMNIMO ZA VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro okrevanje in čimprejšnja vrnitev v topli družinski objem!!!
full si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
21.11.2010 8:58:22   
Čebel@
jutro

user posted image

user posted image  v trgovinouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
21.11.2010 9:08:21   
sjmm
naša nočka tko tko...zju3 jooook k sm šla lulat, pa po flaško...sploh noče počaka pri očiju...se mi zdi d je kr mau odvisn od mene ....bo treba mau očija vklopit v sinkovo življenjeuser posted image

zdej se pa že podi okol s ta novim avtkom, pa vmes mau risanke čekira...ostali še šlafajo, ata je gliz dvignu guzico...zdej bo pozajtrkoval, pa še cucka odpeljal

pol pa še mau za šolo pogledamo, sem Janu glih en referat za angleščino mau ščekirala in dodala...d se bo zdej mladenič naučil

potem pa gasa....tamika prhajamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

čebelc@....fajn nakupuj!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
21.11.2010 9:12:49   
tanci29
urša čestitke za malo EVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bratcema pa pošiljamo en koš poljubčkov

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
21.11.2010 9:18:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

OB 1:11 SM DOBILA SMS OD URŠE:

BRATCEMA SE JE PRIDRUŽILA user posted image SESTRICAuser posted image EVA, TEŽKA 3380 IN VELIKA 50CM. SREČNA MAMI IN ATIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....SM MOGLA ENO SOLZICO POTOČIT OD SREČEuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Urša iskrene čestitke... no pa je le prišla princeza mala.... Cartajte se in uživajte.... pa hitro nazaj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
21.11.2010 9:26:17   
Ajvy
Kar val navdušenja je zajel tale forum..lepo lepo.....itak da sem solzico potočila, ko sem prebrala novičko....

Danes greva z možekom mal šopingirat...beri se past po trgovinah...na  kakšno kavico....babi pa bo popazila pupi....

Vse vam želim lepo nedeljo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
21.11.2010 9:28:09   
Katjusa
Jutro mi smo čistuser posted image .... Benjamin ima še vedno vročino, Florjan me je ponoči zbudil s kričanjem ker ga je tak ušesek bolel, zdej pravi da je malo boljšeuser posted image Miro je obležal sumim da si je mehur prehladil, ker je reku da ga peče ko gre lulatuser posted image polek tega ga pa vse boli in to je pri njem ponavadi začetek ornk prehlada....   jst pa glavobol... glavobol.... ampak nimam časa da bi mal počivala, mogoče če se bo moj potem vstal da se mal zamenjama v pojstli.....
lepo nedeljo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
21.11.2010 9:54:36   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

se bom kar podpisala...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
21.11.2010 13:37:09   
petrušk_
Draga Urša!!!

Ko topla jesen se je že skoraj poslovila,
je hčerkica tvoja v življenje vstopila.
Narava ji ob rojstvu lepote je dala,
s plodovi jesenskimi jo obdarovala.

Ta sreča ob rojstvu je sicer boleča,
a vendar sladkost materinstva poveča,
saj prvi smehljaj otročička stori,
da muka porodna se brž izgubi.

Naj zdravo razvija se deklica mala!,
Da vedno le v tvojem bi varstvu zaspala!
Ljubezen med vama naj stke čvrste nitke –
to moje so najbolj iskrene čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke mamici in mali EVI za vstop na svet. Želimo vama čimprejšnje okrevanje in vrnitev v objem sinčkov in moža....upam, da ni bilo prehudo in pa še en komentar:
FUULLL lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
21.11.2010 13:38:20   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jutro mi smo čistuser posted image .... Benjamin ima še vedno vročino, Florjan me je ponoči zbudil s kričanjem ker ga je tak ušesek bolel, zdej pravi da je malo boljšeuser posted image Miro je obležal sumim da si je mehur prehladil, ker je reku da ga peče ko gre lulatuser posted image polek tega ga pa vse boli in to je pri njem ponavadi začetek ornk prehlada....   jst pa glavobol... glavobol.... ampak nimam časa da bi mal počivala, mogoče če se bo moj potem vstal da se mal zamenjama v pojstli.....
lepo nedeljo

jooooj katjuša....vi pa res rabte en kamijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se, da še tebe kaj ne ujame....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
21.11.2010 17:19:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
21.11.2010 17:32:21   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

lepo nedeljo

Katjusa....upam, da se čimprej poštimate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
21.11.2010 17:35:01   
Onasiss
kolumbo... ma sine kar prav, tebe ne more nobena igrača nadomestit.....user posted image . Sicer pa moj Vito še vedno pride k men u posteljo, se me drži kot klop.... Mel smo mir pred njim kakih 14 dni ko smo mel uši, ker je bil u karanteni in je mogu spat u svoji postelji..... user posted image

Tako, da jaz tud potrebujem kakšen nasvet.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
21.11.2010 17:37:56   
Onasiss
Evo mi smo zdej tudi od Tysona stvari preselili vse v otroško sobo, previjat se itak ne mara več na previjalni, tako, da se previjamo na pojstli in upam, da bomo kmalu brez plenic....

Sedaj pa na štrudl...  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
21.11.2010 17:53:17   
Čebel@
katjuša......user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....super da ste uživali na praznovanjuuser posted image user posted image user posted image .....urša je pa rodila 23.55 user posted image

bašem se z McD sladoledom s smartins bonboni in čokoladnim prelivomuser posted image user posted image ......mi je pa dedec rekel,da se mi itak skos kej lušta,pa to sploh ni resuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.11.2010 17:55:26 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
21.11.2010 18:07:06   
baki
katjuša res en miljonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam čuvaj se da še tebe ne pobaše.kdaj greš v službo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.11.2010 19:50:18   
Čebel@
čist nedeljsko zatišjeuser posted image

sjmm,tamika...upam da ste se lepo imeliuser posted image user posted image user posted image ....itak sta naredili dežuser posted image

danes sem v C&A najdla CELO 1 pižamo za Hano,eno sem pa vzela za user posted image user posted image user posted image user posted image ....in sva se z mojim sredi štacune skregala glede imena za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar neki bluzi-ker če me heca pol mu fajn ratuje da hitro ponorimuser posted image

grem spatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
21.11.2010 20:25:02   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrrrr

MI2 sva bila dans mau po štacunah..ne morem verjet, da sem si po 3 letih kupila hlače....waw...sem vesela....res......

KAtjuša
...upam,da se čimprej pozdravite....zares je bedno, če ste kr vsi vkup bolančkani

Kolumbo
...Super da ste se zabavali...je bilo pa najbrž enkraten prizor, če so vsi kraljeviči spali....user posted image user posted image user posted image ne vem ,kaj naj ti rečem....verjamem, da mu je vsekalo ven..kar je logično, saj te čuva ves čas.....nisi glih v zavidljivem položaju....hm....lahko se resno pogovoriš z njim..a veš eden od tistih pogovorov, kjer oba jočeta...da mu razložiš situacijo..da si zdej ok..da je rana poceljena...da zdej pa nimaš namena kam it....tko ,da mu na glas poveš ,da si zdej stalnica doma in on tudi...po mojem bo to najbolj palil...ne vem...probaj....pa seveda vztrajat ,da ima svojo pojsteljo, da imaš ti svojo, Rok svojo ,Jure svojo...tako...pa bo šlo.....upam ,da sem ti kaj pomagala......
MAti....ne daj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss....he he ...dobra si....štrudl pečeš ?mnjami....
Tyson bo že brez plenic...matr ste eni napredni....Tisa je zadnjič šla do kahlice...rekla Lula....sem jo slekla , se je vsedla, naredila lužico...in to je to...drgač ne pokaže nobenega zanimanja user posted image ..he he ....tko da bo še zanimivo....

Čebela...zato pa je krasno biti noseč...ker lahko v miru uživaš v veliki količini dobrot..njami....
Upam,da se uskladita pri imenu ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.11.2010 20:34:20   
Ajvy
Aja...skoraj bi pozabila...Urša vas lepo pozdravlja...pravi da je Eva takšna princeska ,da se je kar ne more nagledat....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
21.11.2010 21:43:37   
birdy
Čestitke Urši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bila ful vesela k je moj prebral da majo princeskouser posted image

Drugač jst vredu, nič se ne dogaja, luna pri meni nima vpliva. Jutr je moj dopoldne tko da mam hude plane, še mal svoj del omare pospravt ker sem ugotovila da mam še kratke hlače notuser posted image  Pa peglat k mam skor meterski kup pa... Se velik najde...
Lepo bodite, se beremo jutri...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
21.11.2010 22:02:05   
sjmm
čer!

jz sm čist zmatrana od celodnevnega NIč dela in posedanja......pri tamika smo se imeli SUPER!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morš verjet d je blo 8 mulčkov...pa mislim d je blo manj kričanje k če bi bil sam 1...madoniš mamo pridne otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa pri tamiki vse kot iz škatlice, površine sanjsko velike, zglancan itak d vse, kosilo..ni d ni..pecivo pa si zasluži *****!!!!!!!

da o dobri družbi ib prijazni besedi sploh ne izgubljam besed..tko d rečem sam HVALA!!!!!! res lepo d se poznamo!!!

zdej se grem pa stiskat..d me moj mau potlači k sm čist ukočena od sedenjauser posted image user posted image user posted image

zju3 vas pa preberem ob kavici!!!!

NOČKO!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!