|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
22.11.2010 9:37:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA S KATERIM IMENO TASTAR BLUZI?

ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu user posted image  samo Gal paše)user posted image user posted image user posted image ......super,da sta se z majem pogovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pust turbo pri miruuser posted image

men tud nik ni čist nič všeč...sm bl za gala....ampak pr nas bo itak jan če bo fantek...je izbrano že od eve...tko da sam čakamo kaj bo...če bo pa punčka pa nimam niti najmanjše ideje...neki nama je bla kaja všeč....ampak ne vem če nama je še...večkrat jo slišva manj se nama dopade user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudi nimava za user posted image  imenauser posted image ....a bosta vprašala za spol?...zdele enkrat imaš morfologijo,ne?

ja itakd a bova vprašala...sam pr evi se do 25 tedna sploh ni vidlo....ja v sredo mam pregled, sam ne vem a mi bo delala že morfologijo al ne????
bomo vidl

upam,da ti bo delala UZ in da se user posted image  pokažeuser posted image user posted image user posted image .....a imaš kaj filinga kaj bi lahko bil po spolu?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.11.2010 9:38:18   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm aja sem pozabla...dej včas se mal sprost kar se tega tiče...mogoče pa pol ne bo šlo vse v kileuser posted image ...kar pri teb sploh ni vidt če smo že čist iskraeni...pa no bul shitam

birdy-pohvale za neli user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda za kristi...pridni punciuser posted image user posted image user posted image

a misliš d se mi kile ne poznajo????hja, men se pa zdi d vsak lahk vidi kje imam kej odvečnega...sploh v zgornji poloviči..k mam taka gangstersko obilna ramenauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.11.2010 9:38:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Imena... Men je bolj všeč sicer Nik, jih je pa res že mal velik. No, pri nas ne pride v poštev že tarad priimka, pa še moj bratranec ma sinčka Nika, pa od svakinje brat ima Nika...
tanči, ime je, hmmmmmm, ubistvu skrivnost ja... Na žalost trenutno skrivnost celo meniuser posted image  zmenjena sva bila načeloma za eno ime (ampak pri tem res čist odprta za kakega drugega če bi nama bil všeč), no, zdej se je pa moj dec spomnu da bo on dal ime. Da ga ma že zbranga. Pa sem rekla da kaj če mi ne bo všeč pa je reku da mi bo... Čeprov jst bi kr ta ime k sva ga izbrala, navadila sem se ga, mulčka pa tud že kdaj tko pokličem... Mah, bomo vidli...

se bosta že zmenilauser posted image user posted image user posted image če ne prej pa v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.11.2010 9:38:39   
birdy
Naslednji pregled v petek... Joj, kok upam da grem v četrtek zvečer rodituser posted image
Sej sem smešna, zdej pa bi jst še kr mal doma blauser posted image  sem ponoč študirala kako bi lahko vse lepo pospravila pa zglancala pa počivala tud, pol pa bi šla rodit... Edin problem je kako bom v petek na pregled prišla, zarad tega bi šla pa v četrtek zvečer že rodituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.11.2010 9:40:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tanči...glede službe...sej sicer ne vem kje delaš in kako je ...a ti vseeno želim da se stanje izboljša...se mi zdi d zadnje čase vsi pojamrajo glede slabih odnosov na delu...drugače pa i želim da te dohiti kak bolša priložnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..moj je pa zdele čist zabasan z delom, si pa želi d bi kakega dobil za pomoč...tko k so brez službe, al pa prek študenta...ma a misliš d bi kdo delal...NOBEN....pa jim nudi prevoz, malico in 7€ na uro...sam zato d mu kak orodje prnejo in mau posesajo preden začne polagat..
sjmm...super da se je tok dela nabralouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.11.2010 9:40:53   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm aja sem pozabla...dej včas se mal sprost kar se tega tiče...mogoče pa pol ne bo šlo vse v kileuser posted image ...kar pri teb sploh ni vidt če smo že čist iskraeni...pa no bul shitam

birdy-pohvale za neli user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda za kristi...pridni punciuser posted image user posted image user posted image

a misliš d se mi kile ne poznajo????hja, men se pa zdi d vsak lahk vidi kje imam kej odvečnega...sploh v zgornji poloviči..k mam taka gangstersko obilna ramenauser posted image user posted image

to samo ti misliš noooooouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.11.2010 9:42:10   
Čebel@

Naslednji pregled v petek... Joj, kok upam da grem v četrtek zvečer rodituser posted image
Sej sem smešna, zdej pa bi jst še kr mal doma blauser posted image  sem ponoč študirala kako bi lahko vse lepo pospravila pa zglancala pa počivala tud, pol pa bi šla rodit... Edin problem je kako bom v petek na pregled prišla, zarad tega bi šla pa v četrtek zvečer že rodituser posted image

a šele?user posted image .....urša je glih začela počivat,je šla pa rodituser posted image user posted image .....ko bo user posted image  pripravljen bo že prišeluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 9:42:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.11.2010 9:43:23   
birdy
sjmm, če ne bi bil moj v službi bi bil takoj za... Upam da dobi zdele pogodbo, če jo ne bo, pa če bo tvoj še rabu ga bom pa kr prijavla... Sam moj bi hotu mal več pomagat, je delovno zelo sposoben pa ful rad se uči čim več stvari... Zarad tega pa hod fušat če se le kej najde, jst pa v jok pa na drevo k najraj pa po kaki strehi skačeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.11.2010 9:45:17   
petrušk_

ma zdej mu je kao full všeč NIK,pa sva se že čist odločla za Gal-a(pa temu user posted image  samo Gal paše)user posted image user posted image user posted image ......super,da sta se z majem pogovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pust turbo pri miruuser posted image

men tud nik ni čist nič všeč...sm bl za gala....ampak pr nas bo itak jan če bo fantek...je izbrano že od eve...tko da sam čakamo kaj bo...če bo pa punčka pa nimam niti najmanjše ideje...neki nama je bla kaja všeč....ampak ne vem če nama je še...večkrat jo slišva manj se nama dopade user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudi nimava za user posted image  imenauser posted image ....a bosta vprašala za spol?...zdele enkrat imaš morfologijo,ne?

ja itakd a bova vprašala...sam pr evi se do 25 tedna sploh ni vidlo....ja v sredo mam pregled, sam ne vem a mi bo delala že morfologijo al ne????
bomo vidl

upam,da ti bo delala UZ in da se user posted image  pokažeuser posted image user posted image user posted image .....a imaš kaj filinga kaj bi lahko bil po spolu?

v bistvu nimam filinga....sam moj pravi da bo zihr fantekuser posted image user posted image user posted image
ker mam hrbet posut z mozoljčki...res enga pr drugmu, pa po obrazu me tud razganja ko pobetretnico k pr evi teh problemčkov nism melauser posted image user posted image user posted image
bomo vidl kaj bo....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.11.2010 9:49:02   
Čebel@

bomo vidl

v bistvu nimam filinga....sam moj pravi da bo zihr fantekuser posted image user posted image user posted image
ker mam hrbet posut z mozoljčki...res enga pr drugmu, pa po obrazu me tud razganja ko pobetretnico k pr evi teh problemčkov nism melauser posted image user posted image user posted image
bomo vidl kaj bo....

kar bo bo super,da bo user posted image  le zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.11.2010 9:49:28   
Čebel@
grem malo v BTC zapravljatuser posted image ......pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.11.2010 9:58:48   
sjmm

sjmm, če ne bi bil moj v službi bi bil takoj za... Upam da dobi zdele pogodbo, če jo ne bo, pa če bo tvoj še rabu ga bom pa kr prijavla... Sam moj bi hotu mal več pomagat, je delovno zelo sposoben pa ful rad se uči čim več stvari... Zarad tega pa hod fušat če se le kej najde, jst pa v jok pa na drevo k najraj pa po kaki strehi skačeuser posted image

take rabmo...sam to je pač bol priložnostno...takrat k se ful nabere...sej veš imamo vzpone in padce

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.11.2010 10:00:29   
sjmm

men se zdi d bi mogla ko počivaš še mau o počitku sanjat zdele...ker vse prehitro se nardi d zmanjka catja za počitekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.11.2010 10:03:05   
sjmm
mali je zmazu tak krožnik gresa k ga jz u životu še nism....mlečnega ne vem kam da...sej ima ostalo tud skor vse rad....sam greski pa jogurti...zakonuser posted image user posted image ...včeri pri tamiki pa sploh ni imel cajt kosila pojest...al je bil pa še sit od juhe k smo jo jedli doma....sam k je ona nasavila vsa slastna domača peciva...je pa navalil pobič, pa zravn še mau mandarinc...se je kr pri njih 3x pokakaluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.11.2010 10:24:51   
TAMIKA3
hej user posted image
vidim, da smo kost za glodanje user posted image user posted image user posted image user posted image ... skratka imeli smo se fino user posted image user posted image user posted image user posted image ... mulčki pridni, sploh ni bilo za čutit, da jih je v bajti 8 na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image ... naši, ko so sami so bolj razgrajaški user posted image user posted image user posted image user posted image ...SJMM... hvala, da ste nam popestrili turobno nedeljsko popoldne ... upam, da se še kaj vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image ... in, ja smo naredili dež ... je deževalo celo noč in še zjutraj, zdaj je pa nehalo user posted image user posted image user posted image user posted image
imena... saj pri prvem in drugem še gre, problem nastane pri 3 in 4, sploh če je še isti spol user posted image user posted image user posted image user posted image
jaknice... mlajša imata jopico + anorak, starejša jopico + brezrokavnik ... kapic in žabic ne nosimo
hlače za suhce... ima OKAIDI ... stanejo pa okrog 30€ user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.11.2010 10:31:01   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrooo....sjmm..vrjamem da ima tamika res vse zglancanouser posted image user posted image user posted image

ja, sigurno user posted image user posted image user posted image user posted image poleg user posted image user posted image user posted image user posted image ti imej zglancano user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.11.2010 10:31:35   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutrooo....sjmm..vrjamem da ima tamika res vse zglancanouser posted image user posted image user posted image

ja, sigurno user posted image user posted image user posted image user posted image poleg user posted image user posted image user posted image user posted image ti imej zglancano user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, poglej prek dejstev se pa ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.11.2010 10:43:40   
TAMIKA3
tanci... lepo se zrihtajta, pa uspešen pregled pri psihologu user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image da vas bacilčki in virusi dokončno zapustijo ... ju3 pa uspešen delovni teden user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša... naj ti prvi dan v službi hitro mine ... uživaj user posted image
čebel@... kaj lepega kupi user posted image user posted image user posted image
kolumbo... user posted image user posted image za dogovorjen kompromis z Majem ... pusti turbo na minimumu ... pa ne zavidam ti mokrih postelj user posted image user posted image user posted image ... fotk pa žal ni, se noben ni spomnil user posted image
sjmm... a sta spet imela žur? user posted image user posted image user posted image user posted image ... dobra si, da še funcioniraš user posted image
petrušk... user posted image user posted image za razvajanje v dvoje ... sem ti zelo fouš user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj ste vi na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
birdy... user posted image user posted image Neli ... a ne kako so malčki ponosni, ko lahko mamici pomagajo pri njeni opravilih user posted image user posted image user posted image user posted image ... pri nas je vedno gneča in prerivanje pred delovnimi prijateljčki ... MAMI, A TI LAHKO POMAGAM? ... še dobro, da so trije prijateljčki, bo pa problem, ko bo še Tristan pokazal voljo do pomoči user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj bo pa treba kaj narest user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo volje pa itak ni user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 22.11.2010 10:48:08 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.11.2010 10:48:33   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ja, poglej prek dejstev se pa ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.11.2010 11:33:33   
birdy
Sjmm, vem da je priložnostno... Ampak če bo brez službe, no, sej lahko razumeš kaj hočem rečt, je tud 50 eur ogromno vredno... Pa upam da mu bojo podaljšal, sam mal me pa skrbi...
Zdej grem pa počivat, res največkrat zmanjka časa za počitek, ki je pa edini ki se ne da preložit. Prah me bo 100% počakaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
22.11.2010 12:10:30   
sjmm

Sjmm, vem da je priložnostno... Ampak če bo brez službe, no, sej lahko razumeš kaj hočem rečt, je tud 50 eur ogromno vredno... Pa upam da mu bojo podaljšal, sam mal me pa skrbi...
Zdej grem pa počivat, res največkrat zmanjka časa za počitek, ki je pa edini ki se ne da preložit. Prah me bo 100% počakaluser posted image

user posted image ..zmenjenouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
22.11.2010 12:10:53   
Ajvy
Dan.......
Sem s kavice....fino fajn sem izkoristila frej vikend in frej današnji dan....pojem, si soustim film in speglam..pol pa že počas po otroke...itd...

Birdy...a ti kar še kle strašiš user posted image user posted image user posted image
Ne preveč čistit...k sej veš..pol mam slabo vest...sej ne druzga user posted image

sjmm....fantastično za super dan..me veseli ,da ste se imeli tako dobro..... user posted image user posted image user posted image

Tanci...jutro.....
Dobro opravita z Erikom in poročaj....
Mi imamo gor bunde...spodaj pa majčko....torej brez puloverja....in se obnese...včasih kadar je hudo mraz zjutraj ,damo še pulover gor...

Super za žlično jemanje AB....lahko se ti fajn zdi, pa še ponosna bodi nase user posted image user posted image user posted image

Čebela...hvala za kufe...
Super za krasno spanje...... user posted image user posted image user posted image

Katjuša...srečno na prvi delovni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo...me izredno veseli za tako krasno nočko...le tako naprej bravo vi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Superca ,da je uspelo na takšen lep način...jjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee bravo turbo mati

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 22.11.2010 12:11:36 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
22.11.2010 12:23:59   
Ajvy
Čebela...jst sem za Gal-a...

Birdy...da te nai kdo socialni prjavu...k morajo otroc delat user posted image user posted image user posted image
Bravo Kristi glede lulanja user posted image user posted image user posted image

Tancy..upam,da je to samo trenutno nelagodje , kar se službe tiče....da se karma spremeni....

Sjmm..sej noben neče delat.......tam kjer pa hočejo, pa služb niuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 12:36:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......