Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:54:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve se prekladava po stanovanju in poslušava muziko ...zunaj je dež ....ma nič se mi ne da skoraj enako vremenu primerno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:55:03
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy,urša......a že dihamo???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:13:29
|
|
|
|
rebeka84
|
Pozdravljene! Jaz sem na bolniški, uživam kolikor pač lahko. Vsekakor manj počivam kot v prvi nosečnosti, večkrat pozabim, da sem noseča. Z Urošem mi ni dolgčas. Čist nor je na Nodija, nobena druga risanka ne pride v poštev. Začel je izsiljevati, če kaj ne dobi oz. ni po njegovo kričanje in vse kar sodi zraven. Nisem se še odločila kaj bosta prinesla Miklavž in Božiček. Rada bi mu kupila kolo, ki je brez pedal ampak ne vem če je že primerno zanj? Dobra novica je ta, da se decembra selimo v moj Maribor! Komaj čakam... Beba v trebuhu brca kadar se jaz umirim, predvsem ponoči je zelo aktiven. Imena še nismo zbrali, težko je... Meni kr nobeno ni všeč, Boris navija za Sergeja... ne vem, meni se ne dopade preveč, bomo videli... Kaj počnete v tem čudnem vremenu? Vsaj v Lj je čudno, mama mi po telefonu vsak dan pove, da v Mb sonce sije...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:36:09
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci o šit no, pa sej ste komi norice čez dali a zdej pa še škrlatinka , pikepoke za erika in zate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:37:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy,urša......a že dihamo??? čebala sem spustila Birdy naprej, jaz mam namen druk teden it rodit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:39:39
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka super za selitev a to pomeni da greš dokončno v Maribor? Kdaj maš rok? a boste mel še enega fantka? Kako se drugače počutiš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:41:06
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz mam pa tak apetit da bi kr skoz neki jedla, trenutno mljackam navihančke z gozdnimi sadeži Moj je šel do starga ata in mame zrihtat tv, no da bosta mela sedaj digitalni pretvornik in da ne bo tv mrka .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:44:15
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka...jaz ji bom verjetno ta kolo kupila za 2. RD urša....si jo kar spustila naprej .....aja:omakica je šla vsem zelo v slast še najbolj pa Hani Hana sikera atija,jaz pa malo na izi pospravljam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 16:58:06
|
|
|
|
rebeka84
|
Dokončno se selimo. Ja, še enega fantka bomo dobili. Rok imam 2.2. koliko krat na dan papcajo vaši otroci in kaj? moj Uroš full slabo je, izbirčen je.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 17:31:24
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka...pri nas je 5x na dan-pa moram rečt da niti ni izbirčna mi je uspelo malo reda naredit in pa kupček cunj zlikat ...še štedilnik moram zdrgnit ....drugo pa pride na vrsti jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 17:39:32
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Moj je bil ležečki, sem neko virozo staknila, je wc školjka moja best frendica zadnjih 24 ur Sam upam, da se Aleks ogne temu. Tanci veliko za vas! Rebeka welcome in Maribor Mamo pa napram ostale Slo mi ful več sonca se mi zdi ja. Meni je pa Sergej ful lepo ime. Mam kolegico Sergejo Aleks ma okoli 6 obrokov čez dan, pa ponoči še kako flašo mleka. Količine so pa ful odvisne, kak mu je, včasih ful poje, včasih pa ful malo. Izbirčen pa ni kaj preveč (trkam). Miklavžek bo pri nas kako sadje pa kekse nosil, mogoče kako malo igračo (sestavljanke, plastelin), za Božička je od mene že dobil mizico in stolček, od atija pa Duplo gradbišče. Od ostalih sorodnikov bo dobil še nekaj igrač, smo pa bolj čez 2 mesca to raztegnili, ne bo dobil vsega glih za Božič. Katjuša ful je lepo brat, kak se službe veseliš Upam, da se ti roka čimprej pozdravi! Če gre katera v naslednjih urah rodit-čim lažji porod želim!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 17:44:27
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako kaj? Urša - kaj pa če detece ne bo imelo takega načrta kot ti?? Birdy - a si še doma al kaj? Petrušk - Jest v Kamniku poznam samo eno trgovino od Svilanita, a ti še kakšno? Rebeka - za selitev! Kaj pa služba, a boš menjala? Aja naša je 4-5x na dan. je pa tud malo izbirčna, sladke stvari ji bolj sedejo. Čist po mamici No pejmo še mal delat, da bodo dinarčki in da jih bom lahko v soboto zapravila v Ikei. Se že prov veselim it zapravljat!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 16.11.2010 17:46:26 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 17:51:16
|
|
|
|
simonakr
|
Aja Miklavž, Božiček, Dedek mraz - pri nas bo največ nosil Miklavž, prinesel bo pa magnetno tablo pa kakšno knjigico, al pa DVD Nodi (to je zakon!), pri mami pa lego kocke pa avto, pri drugi mami pa najbrž kolo brez pedalov. Pa Dedek mraz bo v službi kaj lepega prinesel - pojma nimam še kaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:11:34
|
|
|
|
Katjusa
|
K berem kaj pri vas nosijo dobri možje se mi kr zlušta česa ampak to so moje želje, Florjan je že tok velik, da bo sam narekoval kaj želi... no itak malo ga bom usmerjala sem razmišljala, da bi ga prepričala da miklavž ne nosi igrač in tako je problem rešen in Božiček prinese lepo tisto letališče...... Vlakeca je bil zelo vesel Benjamin pa tudi svojega traktorja Punce to je neverjetno kaj dela pručka za kazen..... zdej sam opomnem in že smo pridni..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:14:06
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce to je neverjetno kaj dela pručka za kazen..... zdej sam opomnem in že smo pridni.. za tole metodo! A to je samo za Florjana al tud za Benjamina?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:22:56
|
|
|
|
simonakr
|
Punce 2 vprašanja imam: Naša miš se slači, mislim vse vključno z plenico. A se vaši tud? Kako jo prepričati da je treba imet hlače pa žabice oblečene? A ste začele odvajati od dude in pleničk? Mi po flaški ne pijemo skoraj nič, samo mleko zjutrej pa še za tega imam občutek da lahko brez problema skenslamo in bo pila po šalčki. Ampak duda je večji problem. A je bolš postopoma al rajš takoj odrezat in vzet in ne vrnit? Kolk deleč ste pa pri pleničkah? Naša na kahljici že sedi (ker je videla bratranca in ji je fajn) ampak nič ne naredi na njej - no ja včasih prdne .
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:49:21
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr flaške nima že kako leto, glede dude ne mislim komplicirat in jemat še vsaj nekaj mesecev, kar se pa pleničk pa upam, da tudi pri Žigu ne bo kahlica zanimiva in bo šel direkt na nastavek. Aja odvajanje od pleničk je v planu ćez poletje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:50:38
|
|
|
|
Urša08
|
Aja glede slačenja nimam pojma vem da je mel Nejc eno obdobje par mesecev ko je dajal non stop štumfe dol in mu nikakor nisem mogla dotajčit da naj to ne dela. Bila je pa zima tko da sem mu skoz štumfe gor dajala . Upam, da najdeš način.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:51:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Punce 2 vprašanja imam: Naša miš se slači, mislim vse vključno z plenico. A se vaši tud? Kako jo prepričati da je treba imet hlače pa žabice oblečene? A ste začele odvajati od dude in pleničk? Mi po flaški ne pijemo skoraj nič, samo mleko zjutrej pa še za tega imam občutek da lahko brez problema skenslamo in bo pila po šalčki. Ampak duda je večji problem. A je bolš postopoma al rajš takoj odrezat in vzet in ne vrnit? Kolk deleč ste pa pri pleničkah? Naša na kahljici že sedi (ker je videla bratranca in ji je fajn) ampak nič ne naredi na njej - no ja včasih prdne . naša se nič ne slači po flaški pijemo le še zvečer mleko in me ne moti,ker tako ve,da je pol kmalu na vrsti spanje....v vrtcu so ji uspešno ukinili dudo,doma me pa mala opominja nanjo,tko da jo ima še za spanje(zaspi z njo in le redko da se z njo tudi zbudi)-jaz naši jo ne bom jemala,dokler ne bo tok velika da se bo dalo z njo naredit kompromis....kahlica je pri nas igrača,nastavek za školjko sicer gleda ampak noče gor-je ne mislim silit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:53:09
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša glede miklavža je tako, da je pri nas ponavadi bolj skromen kaka knjigica, kapica +rokavičke, štumfki, sladkarija,.. take malenkosti. No letos bo malce drugače. Božiček je bolj radodaren, dedka mraza mata pri mojmu v službi. Je čist super če Florjanu poveš da miklavž nosi drobne malenkosti kot so sladkarije, sadje,... božiček pa igrače
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:53:22
|
|
|
|
Čebel@
|
mala spi,jaz sem pa ne zmatrana,ampak zgonjena
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:53:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebela vidim da imava enako mnenje glede odvajanj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:54:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala spi,jaz sem pa ne zmatrana,ampak zgonjena Pod tuš in na kavč počivat. Res čuvaj se, ne se preterat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:55:33
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci ti si naročila pri sončku tiste vlakce - kolk hitro si dobila potrditev? Jaz še kar čakam in je že več kot 10 dni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 18:55:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela vidim da imava enako mnenje glede odvajanj ma kaj češ silit,če pa slej ko prej itak sami pokažejo interes za lulanje,spanje brez dude,..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?