|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
16.11.2010 8:47:07   
Urša08
Petrušk jaz te popolnoma razumem glede tvojih pomislekov glede vrtca. Sem bila na istem ko sem bila noseča z Žigom in sem se odločila da mam Nejca doma - če sem iskrena mi ni žal za to odločitev. Me je pa tud tokrat malce dajalo da bi mela Žiga doma ampak sedaj ko vidim kako uživa v vrtcu, vem da je prav da ostane v vrtcu med svojimi prjatelčki. Glede na to da si Evo dala v vrtec je jaz ne bi vn vzela in bi vztrajala. Kar je pa najpomembnejše je pa to da ne mej občutka da si zato kej slabša mama ker boš mela Evo v vrtcu, doma pa dojenčka. Tud mi bomo zmagali nad temi bolezni boš vidla, žal je tako da morjo otročki to čez dat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.11.2010 9:41:11   
sjmm
dan!

vidm d se vam zdi d nism bla dost močna včeri...sam on se v pojtlici toook dere, da bi sigurn bruhal, pa vn leze...pojma nimam, če bi se res udal in se ulegel kr sam od sebe...no, če se uspavanje ne bo skrajšalo...potem bo treba ta kruto varianto...moj je sicer rekel d je zame in za moje spanje pol bolša ta k se manj joka..ker mene to čist iztiri...pol pa res sploh ni treba spatuser posted image

v glavnem...navijam za vse bubančke d se hitro pocelijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u, čebelc@...pa te res hormončki napadajo...boga...ma, sej si že čez polovico don vori..bi hepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy...a zdej ni pa nič...vau...se pa zmišljujejo princuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
   [Brisano sporočilo]
16.11.2010 10:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.11.2010 10:27:33   
sunny24
Dan bejbe, kako kaj?

Vikend sem mela deloven...Sm se uvajala na novem delovnem mestu in je full fajn!!! Tudi če delam po 8 ur (več kot prej), gre čas full hitro! Pa še sodelavci so fajn, sami mladi! user posted image  

Bi mogla gazdi najemnino nest, pa mamo avto na servisu, tko, da bu nesem en drugi dan. Je neki z baterijo narobe...Zdej čakam, da nas pokličejo iz servisa...

katjusa, kako kaj roka? Neki sem brala, da je boljše...No, sa da so lepo pošlihtali! Pa super za Florjana, da je brez dude...Kar vztrajaj! user posted image

sjmm, jst grem tudi vedno z Gajo skupi spat, večinoma zaspi v roku 20 minut, so pa kdaj tudi borbe po 1 uro-zaspim pred njo, pol me pa ta mala boža, dudo mi daje v usta...user posted image
Sem pa pred kratkim začela z novo foro uspavanja, tako, da poskusi tudi ti...Najprej mleko v postli, pol malo crtanja in lupčkanja, pa si povemo da se mamo radi...Pol ji pa rečem, da bo prišel palček, ki prinese sanje in da ko bo trikrat potrkal na vrata (potrkam jst po postli user posted image ), mora hitro učke zapret in spančkat. To zdej pali in je res v 10 minutah ni več. Aja, pa palček ji tudi enga bončka za naslednji dan pusti...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.11.2010 10:30:36   
sunny24
Sm rajši kar objavla, da ne bo kak sorry...user posted image

kolumbo, sem prebrala, da se ti je rana pošlihtala! Lepo!!! user posted image   Kako kaj tvoji kralji?

birdy
, a tebe že kar popadki matrajo...No, ta prav cajt se odpravi proti P, da te ne bo princ presenetu!!! user posted image

Hmm, se mi zdi da sem hotla še neki uprašat, pa mi je ušlo...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.11.2010 10:34:13   
sunny24
Aja...Kaj boste kej kuple otrokom za miklavža,božička, NL? 

Jst sem študirala, da bi ji za miklavža kak plastelin al kej za risat, pol za NL pa mizico in stolčke-te iz Ikee, serijo mamut.

rebeka
, lih k vidim da si na RR...Kako kaj bejba? Buši?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.11.2010 10:55:04   
boma2
dobro jutro... :)

Vsem mamicam želim en lep dan.. :) in hvala za odgovore.. :)

ja moram pa povedat... :)Da je šel možek z Žigcem v posteljo in počakal, da je zaspal... Potem se je pa Žigec samo ob 3 zjutraj zbudil, ker je jokal. nato pa sem mu dala dudo, pokrila in je spal do 6.. :) juhuuuu

birdy no lepo ,da si se mal naspala user posted image user posted image

Petrušk uživaj v brcikah :)

Kolumbo kako je z vnetim učkom? pa s tvojimi šivi, so zdaj ok?

Katjuša... ti imaš pa vse popedenano, glede spanja. in dud. :)user posted image user posted image a že veš za darila kaj bo božiček prinesel? kako kaj tvoja služba? kaj novega? 

Sjmm ...mi imamo tudi borbe zvečer.. ampak enkrat bo ratalo... :) nevem, ker včasih tako prijoka,.. da je kar joj... :)

Čebela.. upam, da ti ni potem barvanja računala? Nisem še slišala, da barva ne bi prijela, lahko da ne prime manj kot pol otenka... drgač pa mora.. glede gela si pa lahko malo bolj občutljiva, če si ga že kdaj dala gor, pa je bil ok.. a imajo kakšno novo varianto zdaj.. ker mislim, če te prej ni te tudi zdaj ne bi smel peči.. :)
bogica... tvoji hormoni,...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 16.11.2010 10:57:19 >

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.11.2010 10:55:42   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Jaz sem danes malce dalj spala in mi je ful pasalo. Sedaj smo pojedli gres za zajtrk, kuhinja je tud že pospravljena. Še tuš me vabiuser posted image . Nejc je v bistvu dober tko da mogoče ga jutri kar v vrtec dava. Žiga bo ves teden doma, moj pa tudi.

no pridni ste,,, pozdravite.. se... )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.11.2010 11:00:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja...Kaj boste kej kuple otrokom za miklavža,božička, NL? 

Jst sem študirala, da bi ji za miklavža kak plastelin al kej za risat, pol za NL pa mizico in stolčke-te iz Ikee, serijo mamut.

rebeka
, lih k vidim da si na RR...Kako kaj bejba? Buši?

mi bomo kupili za božič ... nl in miklavža... (miklavž prinese mandarine in sladkarije... :), Božiček prinese igrače in kej za oblečt:); nv pa tudi mal za oblečt in kakšno igračo.. Za Žigca bo prinesel vlakce, prstne barve, flomastre... Za Piko pa barbike, plastelin, perlice.. pa še kaj za oblečt.. :)

kdaj grš v ikeo?

če ne bi bil sneg, bi šejaz šla vsaj za tabo bi se peljala... :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.11.2010 11:13:02   
sunny24
boma, ma jst bom šla tle v Ikeo v Italiji-mam švoh 15 minut do tja. Lahko prideš tudi do sem, pa gremo skupi... user posted image

Če pa katera kaj rabi iz Ikeje, naj mi pove, lahko prpeljem. Ne vem pa še točno, kdaj bomo šli...Morem še mojga malo zmasirat v tej smeri...user posted image

Sem pozabla prej, za bolančke...user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravijo!!!

Nč, Gaja me podi na čik, da bo v miru gledala Nodija al Backa...Mislim, ta naša ta mala...Namazana z vsemi žavbami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.11.2010 11:43:02   
Urša08
Boma kok si pridna k nas vse pokomentiraš user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz verjamem da vam bo pri Žigcu ratalo spanje v red datuser posted image

Sunnny lepo da se nam javljašuser posted image . Kako je na novem delovnem mestu?

kolumbo dobro opravitauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.11.2010 11:46:45   
Urša08
Jaz sem si pa ravnokar en kapučinček privoščila. Mi je ratalo še do konca komodo nafilat s cuncami , sem komi vse not zbasala k mam tok user posted image . Birdy ti manjka kaj majhnih cotk? Pa en kupček sem zlikala potem mi je pa vode zmanjkalo tko da me en mal še čaka. Sedaj bom šla kosilo narest - bomo meli koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici in prilogo najbrž riž.

Baki kje si pa ti kej?

čebela kakšno je bilo kosilo - vam je bilo všeč?

Birdy
a maš kej popadkov al je čisti mir? Sem mal razmišljala in te že sto krat pozabla vprašat a bo tvoj lahko koristil očetovski dopust?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.11.2010 12:12:10   
birdy
Urša, zdej kr mam cotke... Vsaj zdi se mi, nimam filinga kok rabimuser posted image  
Popadkov pa nič, ampak prov ničuser posted image  Bomo vidli kaj še pride... Očetovskega bo pa moj kasnej koristil, pomoje nek konec decembra. Glede na to da mal upa da mu bojo direkt dal pogodbo bo počakal na takrat ko je manj dela... So sam trije za tri smene in če gre prec bo to pomenil da bosta unedva delala po 12 ur. Če gre pa ko je manj dela bojo pa verjetno dal sam na dve smene...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.11.2010 12:20:07   
Katjusa
Boma super za nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image .....
Glede Miklavža še nimam pojma Florjan si želi letališče od vlakeca tomažeka sam se še nismo odločil a bo to Miklavž al Božičekuser posted image user posted image user posted image čakamo tudi ure da pridejo iz kitajske od tomežeka in potem bomo kombiniral... čeprav pri nas je veljalo da je bil miklavž bolj kako sadje pa kaka čokolada.... zdej pa kr neka darila morjo bit in to ne poceniuser posted image user posted image user posted image jst bi raje igrače za Božička za Miklavža pa tko mogoče kaj majhnega drugače pa kot je blo v našem otroštvuuser posted image user posted image user posted image
florjanu sem dons kupla enga potniškega vlakeca, ki baje paše na tire, ki jih že ima firma je ista tko da pričakujem navdušenje.... dobil ga bo pa za spodbudo pri odvajanju od dudeuser posted image user posted image user posted image
Služba me čaka tko da dons prinese moj nekaj domov, da vidim, če bom lahko delala potem grem v četrtek ali petek tja drugače pa drug teden, ker me že nujno rabijo

sunny super za službico pa držim pesti da vam čim ceneje avto porihtajo.... Roka moja je ful boljše no zdej me mičkano bolj boli k ni več šivov not pa precej srbi (kar pomeni da se celi).... Zdravnik je reku da še morem pazit in tud v vodo ne smem tko da delam večino v rokavicah.... kar je pa kej ekstra pa itak moj pošlihtauser posted image user posted image user posted image

Urša a kej počivaš? sem pa ful vesela, da je tvoj doma in da ti pomagauser posted image user posted image user posted image sicer razlog ni fajni sam če že mora bit je fino da nisi sama.... Kako je z Žigecom?

zdej pa upam da tole objaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.11.2010 12:25:49   
sjmm
sva bla spet skor 2 urci zuni...prvo trening za mami...en brzinski krog z vozičkom, pol pa še en krog pešake...trening za majčija

zdej čakam d se mu ovseni kosmiči zmehčajo v jogurtu in bo pojedel...pa via aja, aja...upam d sm ga dos zmatrala...d bo hitr pikiral

moj je glih klicu...pride who knows....tko d kolumbo...na žalost kdaj drugičuser posted image

sunny....o, vi se tud uspavat...BTW...dobra fora...važn d paliuser posted image user posted image

boma...naš tud toook joka, mam občutek d bo pljuča vn fliknu...men pa srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy...ja, kva je zdej to???? NIČ????user posted image

urša...takoj počivatuser posted image

no, kmalu bo treba kosilček zastavit...dons bo krompirjevo zelenjavni golaž in popečena polenta, pa za mulčije pudinguser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.11.2010 12:31:02   
sjmm
darila....kakekocke, knjigice, pižamce...za Maja...ta velki bodo pa sami kej nagruntal...sam letos bo kr bol skromno....da ohranimo zaloge..če jih bo kaj,....se bomo pa za praznično družinsko vzdušje bol potrudiliuser posted image

čebelc@...joj, sm si ravno en sokec delala k sm se spomnila na tvojuser posted image ..OPROSTI ZA ZAMUDO... evo naše naj kombinacije....- jabolko, korenček, hruška
                     - jabolko, korenček, pesa
                     - banana, kivi
                     - pomaranča, grenivka
                     - jabolko, pomaranča
                     - jabolko ali banana in mango
                     -  banana, jagoda

če se še kej spomnim,pa natipkamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.11.2010 12:41:19   
Čebel@
sunny...za miklavža bo kakšen avto,za božička pa verjetno kar kuhinjauser posted image

sjmm.....hvala za kombinacijeuser posted image

urša....probaj čimveč počivati,ko je tvoj domauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.11.2010 12:42:27   
Čebel@
petrušk....Svilanit ima svojo trgovino v Kamniku zraven tovarne,ampak nimam pojme če so druge cene kot pri vas-najbolj da pokličeš in vprašašuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.11.2010 12:45:42   
baki
dan...urša evo mene.sem bla zjutraj v slovenj gradcu.sem nesla dol eno prošnjo.pol sem pa šla še v baby center po uni aspirator za sesalec.pa pol še na eno kavo s bivšo sodelavko,pa je bla ura 11.30 ko sem prišla domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.11.2010 13:10:36   
tanci29
pozdravljene...

midva z erikom od dohtarja...imamo potrjeno diagnozouser posted image user posted image user posted image

ŠKRLATINKA....antibiotik 10 dni...hana jo bo najverjetneje dobila do konca tedna...mah nej gre nekam vse skp

brala vas nisem...upam da ste vse ok

birdy a si že v porodni...navijammmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.11.2010 15:03:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pozdravljene...

midva z erikom od dohtarja...imamo potrjeno diagnozouser posted image user posted image user posted image

ŠKRLATINKA....antibiotik 10 dni...hana jo bo najverjetneje dobila do konca tedna...mah nej gre nekam vse skp

ah joj nouser posted image .....en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.11.2010 15:38:29   
Katjusa
tanci en velik velik kupuser posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas naj bolezen hitro mine

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.11.2010 15:42:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pozdravljene...

birdy a si že v porodni...navijammmmmmuser posted image user posted image

ojoj, a zdej pa še to...ja, naj kar se da hitro mine...en paketek pošiljamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.11.2010 15:42:21   
Čebel@
midve se prekladava po stanovanju in poslušava muzikouser posted image ...zunaj je dežuser posted image ....ma nič se mi ne dauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.11.2010 15:42:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midve se prekladava po stanovanju in poslušava muzikouser posted image ...zunaj je dežuser posted image ....ma nič se mi ne dauser posted image

skoraj enakouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kako ste rodile?
Sadrika

Kako ste rodile? Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listov

Spontano, hitro sem se odpirala (42%)

z umetnimi popadki, hitro (8%)

z urgentnim CR (15%)

spontano, počasi sem se odpirala (15%)

sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (13%)

sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (8%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!