Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 8:47:07
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk jaz te popolnoma razumem glede tvojih pomislekov glede vrtca. Sem bila na istem ko sem bila noseča z Žigom in sem se odločila da mam Nejca doma - če sem iskrena mi ni žal za to odločitev. Me je pa tud tokrat malce dajalo da bi mela Žiga doma ampak sedaj ko vidim kako uživa v vrtcu, vem da je prav da ostane v vrtcu med svojimi prjatelčki. Glede na to da si Evo dala v vrtec je jaz ne bi vn vzela in bi vztrajala. Kar je pa najpomembnejše je pa to da ne mej občutka da si zato kej slabša mama ker boš mela Evo v vrtcu, doma pa dojenčka. Tud mi bomo zmagali nad temi bolezni boš vidla, žal je tako da morjo otročki to čez dat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 9:41:11
|
|
|
|
sjmm
|
dan! vidm d se vam zdi d nism bla dost močna včeri...sam on se v pojtlici toook dere, da bi sigurn bruhal, pa vn leze...pojma nimam, če bi se res udal in se ulegel kr sam od sebe...no, če se uspavanje ne bo skrajšalo...potem bo treba ta kruto varianto...moj je sicer rekel d je zame in za moje spanje pol bolša ta k se manj joka..ker mene to čist iztiri...pol pa res sploh ni treba spat v glavnem...navijam za vse bubančke d se hitro pocelijo u, čebelc@...pa te res hormončki napadajo...boga...ma, sej si že čez polovico don vori..bi hepi birdy...a zdej ni pa nič...vau...se pa zmišljujejo princ
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2010 10:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 10:27:33
|
|
|
|
sunny24
|
Dan bejbe, kako kaj? Vikend sem mela deloven...Sm se uvajala na novem delovnem mestu in je full fajn!!! Tudi če delam po 8 ur (več kot prej), gre čas full hitro! Pa še sodelavci so fajn, sami mladi! Bi mogla gazdi najemnino nest, pa mamo avto na servisu, tko, da bu nesem en drugi dan. Je neki z baterijo narobe...Zdej čakam, da nas pokličejo iz servisa... katjusa, kako kaj roka? Neki sem brala, da je boljše...No, sa da so lepo pošlihtali! Pa super za Florjana, da je brez dude...Kar vztrajaj! sjmm, jst grem tudi vedno z Gajo skupi spat, večinoma zaspi v roku 20 minut, so pa kdaj tudi borbe po 1 uro-zaspim pred njo, pol me pa ta mala boža, dudo mi daje v usta... Sem pa pred kratkim začela z novo foro uspavanja, tako, da poskusi tudi ti...Najprej mleko v postli, pol malo crtanja in lupčkanja, pa si povemo da se mamo radi...Pol ji pa rečem, da bo prišel palček, ki prinese sanje in da ko bo trikrat potrkal na vrata (potrkam jst po postli ), mora hitro učke zapret in spančkat. To zdej pali in je res v 10 minutah ni več. Aja, pa palček ji tudi enga bončka za naslednji dan pusti...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 10:30:36
|
|
|
|
sunny24
|
Sm rajši kar objavla, da ne bo kak sorry... kolumbo, sem prebrala, da se ti je rana pošlihtala! Lepo!!! Kako kaj tvoji kralji? birdy, a tebe že kar popadki matrajo...No, ta prav cajt se odpravi proti P, da te ne bo princ presenetu!!! Hmm, se mi zdi da sem hotla še neki uprašat, pa mi je ušlo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 10:34:13
|
|
|
|
sunny24
|
Aja...Kaj boste kej kuple otrokom za miklavža,božička, NL? Jst sem študirala, da bi ji za miklavža kak plastelin al kej za risat, pol za NL pa mizico in stolčke-te iz Ikee, serijo mamut. rebeka, lih k vidim da si na RR...Kako kaj bejba? Buši?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 10:55:04
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro... :) Vsem mamicam želim en lep dan.. :) in hvala za odgovore.. :) ja moram pa povedat... :)Da je šel možek z Žigcem v posteljo in počakal, da je zaspal... Potem se je pa Žigec samo ob 3 zjutraj zbudil, ker je jokal. nato pa sem mu dala dudo, pokrila in je spal do 6.. :) juhuuuu birdy no lepo ,da si se mal naspala Petrušk uživaj v brcikah :) Kolumbo kako je z vnetim učkom? pa s tvojimi šivi, so zdaj ok? Katjuša... ti imaš pa vse popedenano, glede spanja. in dud. :) a že veš za darila kaj bo božiček prinesel? kako kaj tvoja služba? kaj novega? Sjmm ...mi imamo tudi borbe zvečer.. ampak enkrat bo ratalo... :) nevem, ker včasih tako prijoka,.. da je kar joj... :) Čebela.. upam, da ti ni potem barvanja računala? Nisem še slišala, da barva ne bi prijela, lahko da ne prime manj kot pol otenka... drgač pa mora.. glede gela si pa lahko malo bolj občutljiva, če si ga že kdaj dala gor, pa je bil ok.. a imajo kakšno novo varianto zdaj.. ker mislim, če te prej ni te tudi zdaj ne bi smel peči.. :) bogica... tvoji hormoni,...
< Sporočilo je popravil boma2 -- 16.11.2010 10:57:19 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 10:55:42
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem danes malce dalj spala in mi je ful pasalo. Sedaj smo pojedli gres za zajtrk, kuhinja je tud že pospravljena. Še tuš me vabi . Nejc je v bistvu dober tko da mogoče ga jutri kar v vrtec dava. Žiga bo ves teden doma, moj pa tudi. no pridni ste,,, pozdravite.. se... )
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 11:00:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja...Kaj boste kej kuple otrokom za miklavža,božička, NL? Jst sem študirala, da bi ji za miklavža kak plastelin al kej za risat, pol za NL pa mizico in stolčke-te iz Ikee, serijo mamut. rebeka, lih k vidim da si na RR...Kako kaj bejba? Buši? mi bomo kupili za božič ... nl in miklavža... (miklavž prinese mandarine in sladkarije... :), Božiček prinese igrače in kej za oblečt:); nv pa tudi mal za oblečt in kakšno igračo.. Za Žigca bo prinesel vlakce, prstne barve, flomastre... Za Piko pa barbike, plastelin, perlice.. pa še kaj za oblečt.. :) kdaj grš v ikeo? če ne bi bil sneg, bi šejaz šla vsaj za tabo bi se peljala... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 11:13:02
|
|
|
|
sunny24
|
boma, ma jst bom šla tle v Ikeo v Italiji-mam švoh 15 minut do tja. Lahko prideš tudi do sem, pa gremo skupi... Če pa katera kaj rabi iz Ikeje, naj mi pove, lahko prpeljem. Ne vem pa še točno, kdaj bomo šli...Morem še mojga malo zmasirat v tej smeri... Sem pozabla prej, za bolančke... , da se hitro pozdravijo!!! Nč, Gaja me podi na čik, da bo v miru gledala Nodija al Backa...Mislim, ta naša ta mala...Namazana z vsemi žavbami...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 11:43:02
|
|
|
|
Urša08
|
Boma kok si pridna k nas vse pokomentiraš Jaz verjamem da vam bo pri Žigcu ratalo spanje v red dat Sunnny lepo da se nam javljaš . Kako je na novem delovnem mestu? kolumbo dobro opravita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 11:46:45
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem si pa ravnokar en kapučinček privoščila. Mi je ratalo še do konca komodo nafilat s cuncami , sem komi vse not zbasala k mam tok . Birdy ti manjka kaj majhnih cotk? Pa en kupček sem zlikala potem mi je pa vode zmanjkalo tko da me en mal še čaka. Sedaj bom šla kosilo narest - bomo meli koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici in prilogo najbrž riž. Baki kje si pa ti kej? čebela kakšno je bilo kosilo - vam je bilo všeč? Birdy a maš kej popadkov al je čisti mir? Sem mal razmišljala in te že sto krat pozabla vprašat a bo tvoj lahko koristil očetovski dopust?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:12:10
|
|
|
|
birdy
|
Urša, zdej kr mam cotke... Vsaj zdi se mi, nimam filinga kok rabim Popadkov pa nič, ampak prov nič Bomo vidli kaj še pride... Očetovskega bo pa moj kasnej koristil, pomoje nek konec decembra. Glede na to da mal upa da mu bojo direkt dal pogodbo bo počakal na takrat ko je manj dela... So sam trije za tri smene in če gre prec bo to pomenil da bosta unedva delala po 12 ur. Če gre pa ko je manj dela bojo pa verjetno dal sam na dve smene...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:20:07
|
|
|
|
Katjusa
|
Boma super za nočko ..... Glede Miklavža še nimam pojma Florjan si želi letališče od vlakeca tomažeka sam se še nismo odločil a bo to Miklavž al Božiček čakamo tudi ure da pridejo iz kitajske od tomežeka in potem bomo kombiniral... čeprav pri nas je veljalo da je bil miklavž bolj kako sadje pa kaka čokolada.... zdej pa kr neka darila morjo bit in to ne poceni jst bi raje igrače za Božička za Miklavža pa tko mogoče kaj majhnega drugače pa kot je blo v našem otroštvu florjanu sem dons kupla enga potniškega vlakeca, ki baje paše na tire, ki jih že ima firma je ista tko da pričakujem navdušenje.... dobil ga bo pa za spodbudo pri odvajanju od dude Služba me čaka tko da dons prinese moj nekaj domov, da vidim, če bom lahko delala potem grem v četrtek ali petek tja drugače pa drug teden, ker me že nujno rabijo sunny super za službico pa držim pesti da vam čim ceneje avto porihtajo.... Roka moja je ful boljše no zdej me mičkano bolj boli k ni več šivov not pa precej srbi (kar pomeni da se celi).... Zdravnik je reku da še morem pazit in tud v vodo ne smem tko da delam večino v rokavicah.... kar je pa kej ekstra pa itak moj pošlihta Urša a kej počivaš? sem pa ful vesela, da je tvoj doma in da ti pomaga sicer razlog ni fajni sam če že mora bit je fino da nisi sama.... Kako je z Žigecom? zdej pa upam da tole objavi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:25:49
|
|
|
|
sjmm
|
sva bla spet skor 2 urci zuni...prvo trening za mami...en brzinski krog z vozičkom, pol pa še en krog pešake...trening za majčija zdej čakam d se mu ovseni kosmiči zmehčajo v jogurtu in bo pojedel...pa via aja, aja...upam d sm ga dos zmatrala...d bo hitr pikiral moj je glih klicu...pride who knows....tko d kolumbo...na žalost kdaj drugič sunny....o, vi se tud uspavat...BTW...dobra fora...važn d pali boma...naš tud toook joka, mam občutek d bo pljuča vn fliknu...men pa srce birdy...ja, kva je zdej to???? NIČ???? urša...takoj počivat no, kmalu bo treba kosilček zastavit...dons bo krompirjevo zelenjavni golaž in popečena polenta, pa za mulčije puding
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:31:02
|
|
|
|
sjmm
|
darila....kakekocke, knjigice, pižamce...za Maja...ta velki bodo pa sami kej nagruntal...sam letos bo kr bol skromno....da ohranimo zaloge..če jih bo kaj,....se bomo pa za praznično družinsko vzdušje bol potrudili čebelc@...joj, sm si ravno en sokec delala k sm se spomnila na tvoj ..OPROSTI ZA ZAMUDO... evo naše naj kombinacije....- jabolko, korenček, hruška - jabolko, korenček, pesa - banana, kivi - pomaranča, grenivka - jabolko, pomaranča - jabolko ali banana in mango - banana, jagoda če se še kej spomnim,pa natipkam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:41:19
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny...za miklavža bo kakšen avto,za božička pa verjetno kar kuhinja sjmm.....hvala za kombinacije urša....probaj čimveč počivati,ko je tvoj doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:42:27
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....Svilanit ima svojo trgovino v Kamniku zraven tovarne,ampak nimam pojme če so druge cene kot pri vas-najbolj da pokličeš in vprašaš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 12:45:42
|
|
|
|
baki
|
dan...urša evo mene.sem bla zjutraj v slovenj gradcu.sem nesla dol eno prošnjo.pol sem pa šla še v baby center po uni aspirator za sesalec.pa pol še na eno kavo s bivšo sodelavko,pa je bla ura 11.30 ko sem prišla domov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 13:10:36
|
|
|
|
tanci29
|
pozdravljene... midva z erikom od dohtarja...imamo potrjeno diagnozo ŠKRLATINKA....antibiotik 10 dni...hana jo bo najverjetneje dobila do konca tedna...mah nej gre nekam vse skp brala vas nisem...upam da ste vse ok birdy a si že v porodni...navijammmmmm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:03:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pozdravljene... midva z erikom od dohtarja...imamo potrjeno diagnozo ŠKRLATINKA....antibiotik 10 dni...hana jo bo najverjetneje dobila do konca tedna...mah nej gre nekam vse skp brala vas nisem...upam da ste vse ok ah joj no .....en koš za vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:38:29
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci en velik velik kup in za vas naj bolezen hitro mine
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:42:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pozdravljene... midva z erikom od dohtarja...imamo potrjeno diagnozo ŠKRLATINKA....antibiotik 10 dni...hana jo bo najverjetneje dobila do konca tedna...mah nej gre nekam vse skp brala vas nisem...upam da ste vse ok birdy a si že v porodni...navijammmmmm ojoj, a zdej pa še to...ja, naj kar se da hitro mine...en paketek pošiljamo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:42:21
|
|
|
|
Čebel@
|
midve se prekladava po stanovanju in poslušava muziko ...zunaj je dež ....ma nič se mi ne da
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 15:42:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve se prekladava po stanovanju in poslušava muziko ...zunaj je dež ....ma nič se mi ne da skoraj enako
|
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)
z umetnimi popadki, hitro (
8%)
z urgentnim CR (
15%)
spontano, počasi sem se odpirala (
15%)
sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)
sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!