sunny24
|
Dan bejbe, kako kaj? Vikend sem mela deloven...Sm se uvajala na novem delovnem mestu in je full fajn!!! Tudi če delam po 8 ur (več kot prej), gre čas full hitro! Pa še sodelavci so fajn, sami mladi! Bi mogla gazdi najemnino nest, pa mamo avto na servisu, tko, da bu nesem en drugi dan. Je neki z baterijo narobe...Zdej čakam, da nas pokličejo iz servisa... katjusa, kako kaj roka? Neki sem brala, da je boljše...No, sa da so lepo pošlihtali! Pa super za Florjana, da je brez dude...Kar vztrajaj! sjmm, jst grem tudi vedno z Gajo skupi spat, večinoma zaspi v roku 20 minut, so pa kdaj tudi borbe po 1 uro-zaspim pred njo, pol me pa ta mala boža, dudo mi daje v usta... Sem pa pred kratkim začela z novo foro uspavanja, tako, da poskusi tudi ti...Najprej mleko v postli, pol malo crtanja in lupčkanja, pa si povemo da se mamo radi...Pol ji pa rečem, da bo prišel palček, ki prinese sanje in da ko bo trikrat potrkal na vrata (potrkam jst po postli ), mora hitro učke zapret in spančkat. To zdej pali in je res v 10 minutah ni več. Aja, pa palček ji tudi enga bončka za naslednji dan pusti...