|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
16.11.2010 18:57:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tanci ti si naročila pri sončku tiste vlakce - kolk hitro si dobila potrditev? Jaz še kar čakam in je že več kot 10 dniuser posted image
jaz sem pri njih naročila bazen in sem ga dobila v 3 dneh...sej imaš tam napisamo eno številko pa jih pokliči-lahko da imajo gužvo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.11.2010 18:58:07   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mala spi,jaz sem pa ne zmatrana,ampak zgonjenauser posted image

Pod tuš in na kavč počivat. Res čuvaj se, ne se preterat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej po moje sem to bolj zaradi vremenauser posted image ....zdele še mojga naštimam,da greva na pico pol pa posteljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.11.2010 19:00:11   
birdy
Simona, Neli se je skoz slačila... Ma ni palil nič, edin doma smo ji bodi kr čez hlače zapeluser posted image  Bla je sicer smešna, ampak oblečenauser posted image  Ko jo je pa minil se je pa nehala slačit, pač, čez je mogla dat.
Flaško mi pri Kristi še mamo. Sicer zna pit tud direkt iz kozarca sam kr vztrajamo pri flaši. Glede na to da nima dude to jst jemljem kot njeno razvado. Sploh za ponoč, ker spat pa brez flaše si ne predstavljam da gre.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.11.2010 19:06:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
Punce to je neverjetno kaj dela pručka za kazen..... zdej sam opomnem in že smo pridni..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tole metodo! A to je samo za Florjana al tud za Benjamina?

Pri Florjanu smo jo začel nekje pri 3 letih uporabljat... kak teden jo tudi pri Benjaminu in to me najbolj preseneča, da pali pri Benjaminuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.11.2010 19:10:46   
TAMIKA3
čer user posted image
smo še živi, pa zdravi tudi user posted image user posted image user posted image
Tristan in Mai v postelji, Marin bere knjigo, ati je pa šel po Tiana, ki je na RD
kaj je novega? kak user posted image ?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.11.2010 19:10:51   
birdy
Aja, kahla... Pri nas jo kr uspešno uporabljamo. Pove ko jo lulat (reče kakatuser posted image ) in če jo slečemo pol se polula ali pokaka. Če jo damo na školjko nardi na školjko, sam men je trenutno lažja kahla da jo ne dvigujem nonstop. Je pa seveda kahla tud super igrača tko da oprana je skor boljš k kaka posoda iz strojauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.11.2010 19:11:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce 2 vprašanja imam:
user posted image  Naša miš se slači, mislim vse vključno z plenico. A se vaši tud? Kako jo prepričati da je treba imet hlače pa žabice oblečene?

user posted image  A ste začele odvajati od dude in pleničk? Mi po flaški ne pijemo skoraj nič, samo mleko zjutrej pa še za tega imam občutek da lahko brez problema skenslamo in bo pila po šalčki.
Ampak duda je večji problem. A je bolš postopoma al rajš takoj odrezat in vzet in ne vrnit?
Kolk deleč ste pa pri pleničkah? Naša na kahljici že sedi (ker je videla bratranca in ji je fajn) ampak nič ne naredi na njej - no ja včasih prdne user posted image .

Tudi mi se slačimo čistuser posted image user posted image user posted image user posted image in to nonstop.... na kahlico sam sili tko da si jo kr sam prinese in se vsede nanjo in sedi vsake 10 minut po kako minuto vendar za zdej je še vedno praznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Flaško imamo zvečer za mleko... mu je ne mislim jemat ker je pač to res samo minutka, da v postlci spije tist mlekec (deci in pol) se mi zdi da bi mu komot dala slamico ali šalčko vendar je enostavneje dat flaško in se ne poliva pa še ponavadi je utrujen in se s flašo ful umiri....
Dude mu še ne mislim jemat mislim pa da če bi jo bi blo ene 3 dni aml histerije pol bi bil pa brez sam dokler jo ima samo za spanje mi je OK če bi jo želel imet čez dan sem nepopustljiva...... jo ima pa za spanje tudi v vrtcu in ko se zb udi jo kuj vzgojiteljici da in ji reče "na fuj duda"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.11.2010 19:13:16   
Katjusa
Zdej smo bli 1 urco na nočnem sprehodu s svetilkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta tok uživala... sem misla da je dež in sme letela pred blok pogledat in ravno ni nič dol padalo pa sme ju hitro obula oblekla smo pograbli vsak eno svetilko in smo šli na sprehodekauser posted image user posted image user posted image user posted image ful je luštno manjkal je samo možekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.11.2010 19:15:28   
Katjusa

Pod tuš in na kavč počivat. Res čuvaj se, ne se preterat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej po moje sem to bolj zaradi vremenauser posted image ....zdele še mojga naštimam,da greva na pico pol pa posteljauser posted image user posted image user posted image

njamsi.. jst bi jo tudi.... je nisme že par mesecev.... bi jo spekla pa nimam pečice.... ju3 pridejo bojda elektriko zvezat pol pa še kak teden da priklopijo 3 faze in pol bomo pekli.... sem včeraj mojmu čist zamorila, da kak božič bo brez kukijevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne moremn verjet da bo že eno leto od kar je dala Urša recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.11.2010 19:17:07   
Katjusa
Birdy a vi imate celo noč flaško v postelji? al sam za zvečer, da pač spije mlekeca?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.11.2010 19:18:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image
smo še živi, pa zdravi tudi user posted image user posted image user posted image
Tristan in Mai v postelji, Marin bere knjigo, ati je pa šel po Tiana, ki je na RD

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj kej počnete?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.11.2010 19:23:22   
tanci29

Tanci ti si naročila pri sončku tiste vlakce - kolk hitro si dobila potrditev? Jaz še kar čakam in je že več kot 10 dniuser posted image
jaz sem pri njih naročila bazen in sem ga dobila v 3 dneh...sej imaš tam napisamo eno številko pa jih pokliči-lahko da imajo gužvo

urša jest sem prvo klicala če imajo na zalogi potem sem pa naročila. drugače pa pokliči ker zgleda da niso dobili naročila saj piše da je dobavni rok do 7 dni...pri nas so bili točni, razen dostavljač ni našel naše bajte in se je fural okoli, potem sem pa klicala kje so in sem jih usmerjala...še dobro da se raje okol furajo kot pokličejo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.11.2010 19:24:14   
TAMIKA3
tanci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebeka...user posted image user posted image user posted image za selitev... si bomo bližje, da bomo lahko tudi me spile kakšenuser posted image user posted image ... Tristan ima 4-5 obrokov, pa še kakšne prigrizke user posted image
čebel@... spet pridna user posted image user posted image
pikica...user posted image user posted image user posted image user posted image
simona... fajn zapravljaj user posted image user posted image
slači si jopice in jakne, ker mu je fajn zadrgo vozit gor-doluser posted image , flaško ima zvečer za mleko in za v vrtec ... duda rules in naj še kar, bomo že, če so se ostali odvadili se bo še ta user posted image user posted image ... pleničk se odvajamo, je čez dan doma brez, tudi če gremo ven, v vrtcu noče iti lulat, pa ga ne bomo silili
katjuša... res si navdušena nad službo user posted image user posted image ... pa user posted image user posted image za uspešno metodo kazni za fanta ... pali ne user posted image

a imate ve tudi takšne čudne poste, ko pišete???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 16.11.2010 19:34:16 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.11.2010 19:27:34   
TAMIKA3

čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj kej počnete?

se skoz kaj najde user posted image user posted image ... pa vi?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.11.2010 19:39:11   
TAMIKA3
urša in birdy... če slučajno katero zanese v Rim ... čim lažji in hiter porod brez bolečin in sladko crklanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.11.2010 19:42:05   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.11.2010 19:42:41   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.11.2010 19:55:51   
birdy
Katjuša, Kristi ma flašo celo noč pri sebi, sam "dudla" jo pa ne. Včas niti ne spije vsega, ma zjutri še ful notr, ma jo pa pri sebi k plišasto igračo. V eni roki Noskota (igračka- ninica), v drugi pa flašouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.11.2010 20:02:48   
Katjusa
hej hej..... pa smo ga dočakali.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakeca in lulanco v kahliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se je ene 10x zdle vsedu pa vstal in na koncu je naredu kupčeka in še lulal je zraven..... mami je čist prevesela in preponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.11.2010 20:02:59   
Urša08

urša in birdy... če slučajno katero zanese v Rim ... čim lažji in hiter porod brez bolečin in sladko crklanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tamika hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.11.2010 20:03:26   
Urša08

hej hej..... pa smo ga dočakali.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakeca in lulanco v kahliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se je ene 10x zdle vsedu pa vstal in na koncu je naredu kupčeka in še lulal je zraven..... mami je čist prevesela in preponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.11.2010 20:05:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, Kristi ma flašo celo noč pri sebi, sam "dudla" jo pa ne. Včas niti ne spije vsega, ma zjutri še ful notr, ma jo pa pri sebi k plišasto igračo. V eni roki Noskota (igračka- ninica), v drugi pa flašouser posted image

pa ne polije? al imate tako k ne poliva? mi smo mel to pri Florjanu k je bil dosti žejen in je flaška bila v kotu pa jo je prevrnil in je vse polil..... drgač pa bolje tako kot pa da vsako uro kliče zaradi žeje al pa karkoli.... mislim, da se ne rabiš nič obremenjevat

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.11.2010 20:15:20   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

pa ne polije? al imate tako k ne poliva? mi smo mel to pri Florjanu k je bil dosti žejen in je flaška bila v kotu pa jo je prevrnil in je vse polil..... drgač pa bolje tako kot pa da vsako uro kliče zaradi žeje al pa karkoli.... mislim, da se ne rabiš nič obremenjevat

Avent ma pol tak nastavek k je na ustnik a kako naj rečem... Načeloma se nič ne polije ne... 
Sej bi ji pomoje lohk vzela k bi zaspala sam ne upamuser posted image  Kristi ma ful rahel spanec in bi jo zbudila. Pol pa raj ne drmam. Mislm da kar spije spije preden zaspi. Zdej ji itak dam polovično dozo k smo skoz tist mlek stran metal, cel deci, ma je škoda če to delaš vsak danuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.11.2010 20:26:55   
Čebel@

njamsi.. jst bi jo tudi.... je nisme že par mesecev.... bi jo spekla pa nimam pečice.... ju3 pridejo bojda elektriko zvezat pol pa še kak teden da priklopijo 3 faze in pol bomo pekli.... sem včeraj mojmu čist zamorila, da kak božič bo brez kukijevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne moremn verjet da bo že eno leto od kar je dala Urša recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako jo ne moreš spečt???sem ti prinesla pekač-se spomnišuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.11.2010 20:30:20   
simonakr
Punce hvala za odgovore!

Šibam spat! Jest zmatrana user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?