|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
16.11.2010 20:30:41   
Čebel@
evo,midva sva bila na piciuser posted image user posted image user posted image uf sem se napokalauser posted image ....zdej pa samo še via posteljauser posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.11.2010 20:31:48   
birdy
Jah, sicer pa pri nas spet mal dogaja, je že prej, se je nehal, pol sva šla pa hmmmmm, mal v akcijouser posted image  pa spet neki šraufa... Men je vse skupi že prov smešnouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.11.2010 20:33:23   
Urša08
Birdy jaz mislim da boš ti kmalu rodila user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.11.2010 20:34:48   
Urša08
Jaz sem pa tud neki zmatrana tko da si nalijem čaj in grem na kavčka. user posted image user posted image user posted image

nočka vsemuser posted image

Birdy ti pa sporoči ki dobiš svojga princa v naročje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.11.2010 20:35:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mala spi,jaz sem pa ne zmatrana,ampak zgonjenauser posted image

Pod tuš in na kavč počivat. Res čuvaj se, ne se preterat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej po moje sem to bolj zaradi vremenauser posted image ....zdele še mojga naštimam,da greva na pico pol pa posteljauser posted image user posted image user posted image

njamsi.. jst bi jo tudi.... je nisme že par mesecev.... bi jo spekla pa nimam pečice.... ju3 pridejo bojda elektriko zvezat pol pa še kak teden da priklopijo 3 faze in pol bomo pekli.... sem včeraj mojmu čist zamorila, da kak božič bo brez kukijevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne moremn verjet da bo že eno leto od kar je dala Urša recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako jo ne moreš spečt???sem ti prinesla pekač-se spomnišuser posted image

ej pa veš da sem res pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa razmišljala, da bom piščančka not pekla ta vikend a na pico se nisem spomnlauser posted image user posted image sireka imam doma po šunkico pa ju3 skočim... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.11.2010 20:37:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jah, sicer pa pri nas spet mal dogaja, je že prej, se je nehal, pol sva šla pa hmmmmm, mal v akcijouser posted image  pa spet neki šraufa... Men je vse skupi že prov smešnouser posted image

jah to baje lahko pospeši navijam da bo kmalu, da se rešiš in da končno pocartaš malega mišeka in da nam pripopaš kako slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.11.2010 20:37:29   
birdy

Birdy jaz mislim da boš ti kmalu rodila user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst pa mislim da boš ti pred manouser posted image  Ne resno, tok me heca da me bo pomoje še kr ne cajt hecaluser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.11.2010 21:46:53   
sjmm
čer!

popoldne kislo zuni, veselo noter

uspavanje...ene pol ure...sm ga takoj dala v posteljico, ko je spil....sam je jokal in jokal in plezal...se mi zdi d bi vn splezu, čebi ga samega pustila...pol sm se pa spet k njemu sklonila, da ga poležim, se me je zagrabil za vrat in me ni več spustil...sva kr tko ostala, ga sploh nism mogla odrgat od sebe...je sam hlipal..mami, mami....mojga pa itak ni k bi mi lahk mau pomagal...pol sm kr visela k njemu v posteljico...joj, če me ole uspavanje ne bo ubilo...pol bom še dolg na svetu

sem se zdej prov zjokala...zdej se bom pa še na mojga spravla...k je ta prav bukselj....že včeri in dons kr neki..ma ne vem če bo sploh še kdaj bolš???

ma sm čist neki v bed volji...tak d vas pozdravljam in prepuščam deževni noči...pa sladke sanje!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.11.2010 21:53:41   
birdy
Sjmm, tegale tvojga bom za uhe!!!! Zmenta se da zdele raj on uspava, mislim da ti sama ne boš uspešna. Ne zato ker nisi dost vztrajna ampak ker te Maj čist predobro pozna in ve na kake strune mora zabrenkat. In če nimaš enga k te nazaj drži pol podležeš. Mislm da so povsod očki tisti k mamico nazaj držijo... 
Pa ne bit slabe volje, mene nič ne moriš s tem, razumem, smo šli skoz to...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.11.2010 6:26:05   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.11.2010 6:30:32   
Čebel@
urša.....kako je tvoje zdravje?

birdy....kok te mali hecauser posted image ...upam,da te čimprej neha in da pride na svetuser posted image user posted image user posted image

katjuša.....jaz bom pa jutr po vseh verjetnosti delala picouser posted image user posted image user posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image  za kratko uspavanje.....ah deli desci ga biksajouser posted image ....se strinjam z birdy,da mali ve na katere stune mora pri tebi špilat,in mož bi ti mogel biti v oporouser posted image user posted image user posted image .....pa nič ne težiš,zato smo tukaj,da se spodbujamo in debatiramouser posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.11.2010 6:31:21   
Čebel@
danes ima pa moja pupa 21 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.11.2010 7:27:48   
petrušk_
jutrooooooooooooo

včer ste tolk načvekale da ni blo variante zvečer pokomentirat...torki so namreč moji pred TV-jem (preverjeno in my favourite Dr. HOUSEuser posted image )

Birdy....diham s tabo kadarkoli že bo
Urša...še teb eno preventivno podporo, k je čist možn da tebe nau nč hecal ampak bo sam en dan mrk tle gor pa bomo vse gruntale le kam je Urša šlauser posted image user posted image
Sjmm...se popolnoma strinjam z Birdy...premehkega srca smo mamice...ampak jst sm enkrat en ful dobr post najdla in takrat sm pol dobla moč, da sva evo v svojo sobico dala in je bla mal kruta prve dniuser posted image
pisalo je pa nekaj v takem stilu:
otroku delamo veliko škodo, ne pa korist, kot mi mislimo, če hodimo z njim spat. Ne naučimo ga namreč naj zaspi sam in naj se tudi ponoči sam potolaži ko se zbudi....s tem ko ponoči hodimo k malčku in ga uspavamo nazaj mu (in nam seveda)kratimo prepotreben počitek za dober razvoj. Samo spočita mala glavica je namreč naslednji dan pripravljena na nove izzive...torej, mamice....ko hodite spat z malčki, ker vam srce ne pusti, da bi ga NAUČILE samega zaspati mu delate le škodo in prav nobene koristi....ta odstavek naj vam bo v oporo tistih nekaj dni ko bo malček jokal, in poskušal vse mogoče, da bi vas dobil nazaj v posteljico.....seveda je daleč od dejansko napisanega, ker nimam fotografskega spominauser posted image user posted image user posted image upam, da ti pomaga vsaj malo potolažiti srček, ko bo majči jokal....jaz sem kar sedela pod podbojem in jokala z evo...ampak NE SME TE VIDETI::::če te vidi je konec tvoje metode in vajino trpljenje le še podaljšuješ - MORAŠ iti ven iz sobe...magari pred vrata.....toliko da ti veš kaj se v posteljici dogaja, da mu ni nič hudega, on pa te ne more videt...te bo pa čutil da si v bližini...brez skrbi....čas ko te ni pa vztrajno podaljšuj....najprej 2 minutki, pol še enkrat, pol 4 minute, pol še enkrat in tako naprej.....ko prideš vsakič v sobo pa uporabi ISTI stavek...da bo vedu da ne bo zmagal.......pa tvojga res daj malo za ušesa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čisto vem kako se počutiš....pri nas bo treba v kratkem ponovno tak ukrep, da jo spraviva nazaj v svojo sobico.....no ja do januarja / februarja sva ji dala še čas, glede na to, da spimo cele nočke in večeri so po doooolllgem času spet najini.....res sem ponosna nanjouser posted image

čebel@ ti maš pa zadnje čase take ubitačne jedilnike da ne vem kam to daješ ko si taka suhica...user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za pizzo....pri nas je bla pa včeraj s krompirjeva solata in pohan oslič, danes pa kar zelenjavna juhica in palačinke....
evi morm rečt da je mesek pol pa je....če rečem da je pa ribica pa ona tega ne mara user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
17.11.2010 7:43:50   
birdy
Jutro...
Evo, midva z mojim že od fruštkauser posted image  Ma kok sem bla pa jst zdele lačnauser posted image  To prov ne moreš verjet. Dec šel nazaj v pojstlo, za lahko noč mi je reku pa fine popadkeuser posted image
Dons mam plan met delovno, zlikat, pojtle od tamalih preoblečt, kopalnico spucat, prah pobrisat... Bomo vidli kaj mi bo ratal ker me mal skupi vlečeuser posted image
Lepo se mejte, se beremo...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
17.11.2010 7:45:45   
petrušk_

Jutro...
Evo, midva z mojim že od fruštkauser posted image  Ma kok sem bla pa jst zdele lačnauser posted image  To prov ne moreš verjet. Dec šel nazaj v pojstlo, za lahko noč mi je reku pa fine popadkeuser posted image
Dons mam plan met delovno, zlikat, pojtle od tamalih preoblečt, kopalnico spucat, prah pobrisat... Bomo vidli kaj mi bo ratal ker me mal skupi vlečeuser posted image

čist si divja, pa še user posted image user posted image maš cajt in voljo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
17.11.2010 7:51:36   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Jutro...

čist si divja, pa še user posted image user posted image maš cajt in voljo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš sej user posted image  nimam volje, ampak je pa "koristno"user posted image  Čas se pa itak vedno najdeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
17.11.2010 7:51:37   
Urša08
jutro

Mi smo spali do mal čez pol osmih , sploh ne morem verjet. sem komi Nejca zrihtala da ga moj pelje v vrtecuser posted image . Žiga še spi kar tud ne morem verjet, jaz bom šla pa kavico skuhat da jo popijeva ko pride nazaj.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.11.2010 7:52:51   
Urša08
Birdy kaj če bi mal počivala user posted image Pa svaka čast za user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej user posted image al pa nč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.11.2010 7:54:03   
birdy

jutro

Mi smo spali do mal čez pol osmih , sploh ne morem verjet. sem komi Nejca zrihtala da ga moj pelje v vrtecuser posted image . Žiga še spi kar tud ne morem verjet, jaz bom šla pa kavico skuhat da jo popijeva ko pride nazaj.

Mi pa do pol šestih pa sem tud kr zadovoljnauser posted image  Super za maratonsko spanje, pa želim ti  prijetno kavico v dvoje, no, pa tud če bo v troje je še superuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.11.2010 7:54:56   
Urša08
Sjmm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj tvoj prevzame tole večerno spanje z Majem , ker je zate to psihično preveč ubijajoče. Se mi prav smiliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.11.2010 7:55:36   
petrušk_

Birdy kaj če bi mal počivala user posted image Pa svaka čast za user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej user posted image al pa nč user posted image user posted image user posted image user posted image

res je urša...mi pr evi nismo smel nč user posted image zadnja 2 mesca ker sm bla pozitivna na streptokok in so me pozdravl z AB, pa da se nebi spet ookužla so mi prepovedal....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.11.2010 7:56:28   
birdy

Sej jst tud, ampak filing je pa tko vseen boljši.
Počivat pa ni časa, bom mal kasnej verjetno, tok ubrisana pa spet nisemuser posted image  Sej zdej vsak dan dopoldne še ene dve uri spim, sam raj nič ne povemuser posted image  Mi je kr mal nerodno...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.11.2010 7:57:24   
Urša08
Birdy kako pa popadki? Kdajk maš ctg? A maš drugače vse zrihtano? Ker jaz mam vsak dan občutek kaj vse še lohk naredim predno grem v Rim. Se mi kr mal že vsi smejijo oz. zavijajo z očmi, da sploh ne bom najdla časa za it rodituser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa res kavico skuhatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.11.2010 8:00:14   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

res je urša...mi pr evi nismo smel nč user posted image zadnja 2 mesca ker sm bla pozitivna na streptokok in so me pozdravl z AB, pa da se nebi spet ookužla so mi prepovedal....

Petrušk, brez zamere, ampak mal so te nategnil... Če maš streptokok bi mogla Eva po porodu dobit AB... Ker ko streptokok enkrat maš ga maš za zmeraj, zdravljen ali nezdravljen, otrok se pri porodu lahko okuži in AB zato dobi preventivno med porodom, al mal po porodu, ne vem čist točno... In tud tokrat bO OTROČEK MOGU DOBIT (joj sori črke) AB.
Mal pobrskej, sej dost piše  o tem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.11.2010 8:02:47   
birdy

Birdy kako pa popadki? Kdajk maš ctg? A maš drugače vse zrihtano? Ker jaz mam vsak dan občutek kaj vse še lohk naredim predno grem v Rim. Se mi kr mal že vsi smejijo oz. zavijajo z očmi, da sploh ne bom najdla časa za it rodituser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa res kavico skuhatuser posted image

Popadki so pa niso. CTG pa v petek, pa še to samo zato ker G ni in bo samo sestra. Zrihtan mam sicer vse, sam zdej sam študiram kaj bi blo še druzga treba narest (pospravlat- madona, če ne pride hitr ven mam plan še generalko kuhne narestuser posted image ). Sej pomoje smo vse glih, nobena nima časa...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?