Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:30:41
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,midva sva bila na pici uf sem se napokala ....zdej pa samo še via postelja se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:31:48
|
|
|
|
birdy
|
Jah, sicer pa pri nas spet mal dogaja, je že prej, se je nehal, pol sva šla pa hmmmmm, mal v akcijo pa spet neki šraufa... Men je vse skupi že prov smešno
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:33:23
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jaz mislim da boš ti kmalu rodila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:34:48
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa tud neki zmatrana tko da si nalijem čaj in grem na kavčka. nočka vsem Birdy ti pa sporoči ki dobiš svojga princa v naročje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:35:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala spi,jaz sem pa ne zmatrana,ampak zgonjena Pod tuš in na kavč počivat. Res čuvaj se, ne se preterat. sej po moje sem to bolj zaradi vremena ....zdele še mojga naštimam,da greva na pico pol pa postelja njamsi.. jst bi jo tudi.... je nisme že par mesecev.... bi jo spekla pa nimam pečice.... ju3 pridejo bojda elektriko zvezat pol pa še kak teden da priklopijo 3 faze in pol bomo pekli.... sem včeraj mojmu čist zamorila, da kak božič bo brez kukijev sej ne moremn verjet da bo že eno leto od kar je dala Urša recepte kako jo ne moreš spečt???sem ti prinesla pekač-se spomniš ej pa veš da sem res pozabla sem pa razmišljala, da bom piščančka not pekla ta vikend a na pico se nisem spomnla sireka imam doma po šunkico pa ju3 skočim...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:37:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jah, sicer pa pri nas spet mal dogaja, je že prej, se je nehal, pol sva šla pa hmmmmm, mal v akcijo pa spet neki šraufa... Men je vse skupi že prov smešno jah to baje lahko pospeši navijam da bo kmalu, da se rešiš in da končno pocartaš malega mišeka in da nam pripopaš kako slikico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 20:37:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy jaz mislim da boš ti kmalu rodila Jst pa mislim da boš ti pred mano Ne resno, tok me heca da me bo pomoje še kr ne cajt hecal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 21:46:53
|
|
|
|
sjmm
|
čer! popoldne kislo zuni, veselo noter uspavanje...ene pol ure...sm ga takoj dala v posteljico, ko je spil....sam je jokal in jokal in plezal...se mi zdi d bi vn splezu, čebi ga samega pustila...pol sm se pa spet k njemu sklonila, da ga poležim, se me je zagrabil za vrat in me ni več spustil...sva kr tko ostala, ga sploh nism mogla odrgat od sebe...je sam hlipal..mami, mami....mojga pa itak ni k bi mi lahk mau pomagal...pol sm kr visela k njemu v posteljico...joj, če me ole uspavanje ne bo ubilo...pol bom še dolg na svetu sem se zdej prov zjokala...zdej se bom pa še na mojga spravla...k je ta prav bukselj....že včeri in dons kr neki..ma ne vem če bo sploh še kdaj bolš??? ma sm čist neki v bed volji...tak d vas pozdravljam in prepuščam deževni noči...pa sladke sanje!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 16.11.2010 21:53:41
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm, tegale tvojga bom za uhe!!!! Zmenta se da zdele raj on uspava, mislim da ti sama ne boš uspešna. Ne zato ker nisi dost vztrajna ampak ker te Maj čist predobro pozna in ve na kake strune mora zabrenkat. In če nimaš enga k te nazaj drži pol podležeš. Mislm da so povsod očki tisti k mamico nazaj držijo... Pa ne bit slabe volje, mene nič ne moriš s tem, razumem, smo šli skoz to...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 6:26:05
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 6:30:32
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....kako je tvoje zdravje? birdy....kok te mali heca ...upam,da te čimprej neha in da pride na svet katjuša.....jaz bom pa jutr po vseh verjetnosti delala pico sjmm..... za kratko uspavanje.....ah deli desci ga biksajo ....se strinjam z birdy,da mali ve na katere stune mora pri tebi špilat,in mož bi ti mogel biti v oporo .....pa nič ne težiš,zato smo tukaj,da se spodbujamo in debatiramo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 6:31:21
|
|
|
|
Čebel@
|
danes ima pa moja pupa 21 mesecev
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:27:48
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooooooooo včer ste tolk načvekale da ni blo variante zvečer pokomentirat...torki so namreč moji pred TV-jem (preverjeno in my favourite Dr. HOUSE ) Birdy....diham s tabo kadarkoli že bo Urša...še teb eno preventivno podporo, k je čist možn da tebe nau nč hecal ampak bo sam en dan mrk tle gor pa bomo vse gruntale le kam je Urša šla Sjmm...se popolnoma strinjam z Birdy...premehkega srca smo mamice...ampak jst sm enkrat en ful dobr post najdla in takrat sm pol dobla moč, da sva evo v svojo sobico dala in je bla mal kruta prve dni pisalo je pa nekaj v takem stilu: otroku delamo veliko škodo, ne pa korist, kot mi mislimo, če hodimo z njim spat. Ne naučimo ga namreč naj zaspi sam in naj se tudi ponoči sam potolaži ko se zbudi....s tem ko ponoči hodimo k malčku in ga uspavamo nazaj mu (in nam seveda)kratimo prepotreben počitek za dober razvoj. Samo spočita mala glavica je namreč naslednji dan pripravljena na nove izzive...torej, mamice....ko hodite spat z malčki, ker vam srce ne pusti, da bi ga NAUČILE samega zaspati mu delate le škodo in prav nobene koristi....ta odstavek naj vam bo v oporo tistih nekaj dni ko bo malček jokal, in poskušal vse mogoče, da bi vas dobil nazaj v posteljico.....seveda je daleč od dejansko napisanega, ker nimam fotografskega spomina upam, da ti pomaga vsaj malo potolažiti srček, ko bo majči jokal....jaz sem kar sedela pod podbojem in jokala z evo...ampak NE SME TE VIDETI::::če te vidi je konec tvoje metode in vajino trpljenje le še podaljšuješ - MORAŠ iti ven iz sobe...magari pred vrata.....toliko da ti veš kaj se v posteljici dogaja, da mu ni nič hudega, on pa te ne more videt...te bo pa čutil da si v bližini...brez skrbi....čas ko te ni pa vztrajno podaljšuj....najprej 2 minutki, pol še enkrat, pol 4 minute, pol še enkrat in tako naprej.....ko prideš vsakič v sobo pa uporabi ISTI stavek...da bo vedu da ne bo zmagal.......pa tvojga res daj malo za ušesa.... čisto vem kako se počutiš....pri nas bo treba v kratkem ponovno tak ukrep, da jo spraviva nazaj v svojo sobico.....no ja do januarja / februarja sva ji dala še čas, glede na to, da spimo cele nočke in večeri so po doooolllgem času spet najini.....res sem ponosna nanjo čebel@ ti maš pa zadnje čase take ubitačne jedilnike da ne vem kam to daješ ko si taka suhica... bravo za pizzo....pri nas je bla pa včeraj s krompirjeva solata in pohan oslič, danes pa kar zelenjavna juhica in palačinke.... evi morm rečt da je mesek pol pa je....če rečem da je pa ribica pa ona tega ne mara
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:43:50
|
|
|
|
birdy
|
Jutro... Evo, midva z mojim že od fruštka Ma kok sem bla pa jst zdele lačna To prov ne moreš verjet. Dec šel nazaj v pojstlo, za lahko noč mi je reku pa fine popadke Dons mam plan met delovno, zlikat, pojtle od tamalih preoblečt, kopalnico spucat, prah pobrisat... Bomo vidli kaj mi bo ratal ker me mal skupi vleče Lepo se mejte, se beremo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:45:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro... Evo, midva z mojim že od fruštka Ma kok sem bla pa jst zdele lačna To prov ne moreš verjet. Dec šel nazaj v pojstlo, za lahko noč mi je reku pa fine popadke Dons mam plan met delovno, zlikat, pojtle od tamalih preoblečt, kopalnico spucat, prah pobrisat... Bomo vidli kaj mi bo ratal ker me mal skupi vleče Lepo se mejte, se beremo... čist si divja, pa še maš cajt in voljo!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:51:36
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro... Evo, midva z mojim že od fruštka Ma kok sem bla pa jst zdele lačna To prov ne moreš verjet. Dec šel nazaj v pojstlo, za lahko noč mi je reku pa fine popadke Dons mam plan met delovno, zlikat, pojtle od tamalih preoblečt, kopalnico spucat, prah pobrisat... Bomo vidli kaj mi bo ratal ker me mal skupi vleče Lepo se mejte, se beremo... čist si divja, pa še maš cajt in voljo!!!! Veš sej nimam volje, ampak je pa "koristno" Čas se pa itak vedno najde
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:51:37
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo spali do mal čez pol osmih , sploh ne morem verjet. sem komi Nejca zrihtala da ga moj pelje v vrtec . Žiga še spi kar tud ne morem verjet, jaz bom šla pa kavico skuhat da jo popijeva ko pride nazaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:52:51
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kaj če bi mal počivala Pa svaka čast za , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej al pa nč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:54:03
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Mi smo spali do mal čez pol osmih , sploh ne morem verjet. sem komi Nejca zrihtala da ga moj pelje v vrtec . Žiga še spi kar tud ne morem verjet, jaz bom šla pa kavico skuhat da jo popijeva ko pride nazaj. Mi pa do pol šestih pa sem tud kr zadovoljna Super za maratonsko spanje, pa želim ti prijetno kavico v dvoje, no, pa tud če bo v troje je še super
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:54:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm naj tvoj prevzame tole večerno spanje z Majem , ker je zate to psihično preveč ubijajoče. Se mi prav smiliš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:55:36
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kaj če bi mal počivala Pa svaka čast za , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej al pa nč res je urša...mi pr evi nismo smel nč zadnja 2 mesca ker sm bla pozitivna na streptokok in so me pozdravl z AB, pa da se nebi spet ookužla so mi prepovedal....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:56:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kaj če bi mal počivala Pa svaka čast za , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej al pa nč Sej jst tud, ampak filing je pa tko vseen boljši. Počivat pa ni časa, bom mal kasnej verjetno, tok ubrisana pa spet nisem Sej zdej vsak dan dopoldne še ene dve uri spim, sam raj nič ne povem Mi je kr mal nerodno...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 7:57:24
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kako pa popadki? Kdajk maš ctg? A maš drugače vse zrihtano? Ker jaz mam vsak dan občutek kaj vse še lohk naredim predno grem v Rim. Se mi kr mal že vsi smejijo oz. zavijajo z očmi, da sploh ne bom najdla časa za it rodit zdej grem pa res kavico skuhat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:00:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kaj če bi mal počivala Pa svaka čast za , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej al pa nč res je urša...mi pr evi nismo smel nč zadnja 2 mesca ker sm bla pozitivna na streptokok in so me pozdravl z AB, pa da se nebi spet ookužla so mi prepovedal.... Petrušk, brez zamere, ampak mal so te nategnil... Če maš streptokok bi mogla Eva po porodu dobit AB... Ker ko streptokok enkrat maš ga maš za zmeraj, zdravljen ali nezdravljen, otrok se pri porodu lahko okuži in AB zato dobi preventivno med porodom, al mal po porodu, ne vem čist točno... In tud tokrat bO OTROČEK MOGU DOBIT (joj sori črke) AB. Mal pobrskej, sej dost piše o tem.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:02:47
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kako pa popadki? Kdajk maš ctg? A maš drugače vse zrihtano? Ker jaz mam vsak dan občutek kaj vse še lohk naredim predno grem v Rim. Se mi kr mal že vsi smejijo oz. zavijajo z očmi, da sploh ne bom najdla časa za it rodit zdej grem pa res kavico skuhat Popadki so pa niso. CTG pa v petek, pa še to samo zato ker G ni in bo samo sestra. Zrihtan mam sicer vse, sam zdej sam študiram kaj bi blo še druzga treba narest (pospravlat- madona, če ne pride hitr ven mam plan še generalko kuhne narest ). Sej pomoje smo vse glih, nobena nima časa...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?