|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
15.11.2010 20:13:10   
Urša08
čer

Mi smo danes zabušavali, sem mela po kosilu kar malce ta leno in mal drnjohala na kavčku kaki dve urci, potem pa kavica z user posted image , malo malice in igranja s tamalima. Popoldan smo še en obiskec meli - so mi pripeljali zibko in cunjice št. 56 nazaj, tko da jutri še to v previjalno dopolnim.

Žigu sem zdele antibiotik dala in je pravi mali borec, uf se to upirauser posted image Sedaj ga moj v pidžamico daje, potem še Nejca in večerna rutina. Smo danes bolj počasni. Za nazaj vas morm še mal prebrat, sem samo na hitrco preletela.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
15.11.2010 20:14:52   
birdy
No IN ZDEJ VSE TIHO JE BILOuser posted image  Ups črke... Zdej sem se mal ulegla in je vse mirno. Super če to pomeni da bom spalauser posted image
Ja, teli moji otročki znajo mal zafrkavat, je bila Neli ista in ista Kristi. Sam da me ta še mal bolj heca, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
15.11.2010 20:16:31   
sjmm
zdej pa gremo spat

smo atija dočakal

popoldne učenje in igranje...je blo lušnuser posted image user posted image user posted image user posted image

d vidmo kok se bomo dons drliuser posted image ....mi je pa Saška povedala d k je včeri Maj mau jokal zvečer..je v svoji sobi pa Miha jokal...k se mu je maj smilil...joj, vsi moji mulčki imajo preveč mehko srceuser posted image

uf, birdy...a ti to že kr zares???????????je, bejba...srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sej še kej naokol prtečemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
15.11.2010 20:25:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No IN ZDEJ VSE TIHO JE BILOuser posted image  Ups črke... Zdej sem se mal ulegla in je vse mirno. Super če to pomeni da bom spalauser posted image
Ja, teli moji otročki znajo mal zafrkavat, je bila Neli ista in ista Kristi. Sam da me ta še mal bolj heca, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Birdy jaz sem mela tud pri obeh rekordno dolge popadke, pa na 10, 15, 7, 10,... se je vleklo v nedogled. Naj bo nočka mirna al pa nej popadki začnejo šopat da gresta čim prej po princauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
15.11.2010 20:26:29   
Urša08
Sjmm naj bo uspavanje kratko s čim manj solzicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
15.11.2010 20:27:06   
Urša08
Moj pedena otročke tko da sem k na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image mu grem mal pomagat 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
15.11.2010 20:28:55   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy jaz sem mela tud pri obeh rekordno dolge popadke, pa na 10, 15, 7, 10,... se je vleklo v nedogled. Naj bo nočka mirna al pa nej popadki začnejo šopat da gresta čim prej po princauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti tud? Pa te je že kej strah da se spet ponovi?user posted image
Jst sem tokrat res upala na bolj klasičen način, ja, pa se mi ni izpolnila želja... Gremo dalje, ni druge...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
15.11.2010 21:42:21   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A ti tud? Pa te je že kej strah da se spet ponovi?user posted image
Jst sem tokrat res upala na bolj klasičen način, ja, pa se mi ni izpolnila želja... Gremo dalje, ni druge...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dihamo s tabo pa kadarkoli že bo....naj bo čimmanj boleče in z veliko zdravjaaaaaa

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
15.11.2010 21:42:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

sva izpod tuša-sva pridno še glavico umileuser posted image user posted image mmmm kok zdej moja pupa dišiuser posted image user posted image user posted image ....zdele z atijem večerjata-paštetko,ker ona nebi čokolinotauser posted image user posted image

simona...vav se vam dogaja na hiškiuser posted image user posted image user posted image .....kje pa zidata,če ni skrivnost?

katjuša....super za šiveuser posted image user posted image user posted image ....Florjanu pa kar povej,da drugo leto na morju pa on mene pelje na sladoleduser posted image user posted image

sjmm....to je pa slaba stran svoje firme-skos jih moraš prosit za €user posted image ......ampak verjamem,da si ti dost huda da dosežeš tasvojeuser posted image user posted image user posted image

petrušk....a imaš daleč do Kamnika?.....glede tega da bi jo ven vzela,zato ker boš na porodniški:Eva se mora prekužit,pa po moje je fajn da je med vrstniki-ti pa boš doma zaradi drugega user posted image ,ki se te prav tako zasluži,kot si je Eva ko je bila dojenček.....moje mnenje-brez zamereuser posted image

zakaj pa do kamnika ??? user posted image
ja sj s tem razlogom sm jo tud vpisala v vrtec....no sj...zj bomo pustil kot je do januarja pol bomo pa naprej gruntal :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
15.11.2010 21:46:28   
petrušk_
sjmm...se še kar borite??
upam, da vam uspe....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
15.11.2010 22:06:20   
sjmm
čer!

no, smo se borili...mami je zmagala..user posted image .no, skoraj...sva šla v sobo, pa je na ta velki pojstli spil mleko, pol sva se mau v naročju pocrkljala, je začel zehat...via pojstlica, pa lepo prigovarjanje, mau je ležal čist pri miru...sm mislila d bi šlo pa res hitr...no, pol je začel poskušat vstajat...pa sm ga vsakič...ene 30x položila nazaj, sej je mau pojokcal...a ni blo hudega...pol se je pa udal in zaspal....sej je vseen trajal skor eno uro, ker ko joka, se čist razpištoliuser posted image user posted image user posted image , pa skor pobruha...sam nekak je uspel...sicer še ne varianta d je bil čist sam...ampak to da je zaspal v svoji posteljici je že kar uspehuser posted image ....sm bla pa tok razburjena od njegovega joka...mi je skor srce skočilo vn, pol sm hitr tekla še k Mihcu, če bi slučajno tud on jokal...k moj se je nekam zgubu...itak....ma, pol sm šla pa še mau nazaj k Majčiju pogledat in ga mau pobožat...je bil čis vroč k je bil tok hud....sam on tooook cajta rabi d se umiri, ne vem, če bo kdaj hitreje...bomo vidluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
15.11.2010 22:06:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

sjmm...se še kar borite??
upam, da vam uspe....

hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
15.11.2010 22:08:18   
sjmm

a res??? jz sm pa mislila d boste že pestvaliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.11.2010 22:09:35   
sjmm
katjuša...super za šive in taka fajn fantiča k ju imašuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....bogi Jurči...naj hiro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, zgleda d te bacili zdej že kr po zraku plujejo..fuj-fej

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.11.2010 22:11:46   
sjmm
no, pa je končno mau cajta za počitek...si grem en tuš prvoščit...k hrane si ne smem več...sm že skor 1200 kalorij dosegla dons...bo kr dost...zdej že teče 8 dni mojega dienega mučenja...sej bo...mi kr paše...se že počutim vitko in zadovoljnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde, punce....sladke sanje!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
15.11.2010 23:01:19   
Katjusa
sem sam prišla prekontrolirat če je birdy že v porodni... birdy jst že cel dan nate mislim naj hitro minejo tile popadki... in da pocartata svojega mišeka....

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan je pa dons jokal in prosil za dudo no pol sma sklenla  nek kompromis in sem mu dovolila tomažeka v postelji.... ampak glede dude se pa nisme udala če je zdej že 2 dni zdržal pol mal še pa je konec.... če bi zdej popustila bi pokvarla njegov trud od prejšnih dni to pa nebi bilo fer... se mi je pa smiluuser posted image user posted image ampak zanjga dober....

lahko  noč

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
15.11.2010 23:14:34   
birdy
Pri nas vse mirno, tako in drugačeuser posted image
Hvala ker mislite nameuser posted image  Sam vseen moram povedat da to zna še trajat, pa sej bomo vidli.
Zdej grem pa v pančevo ker je jutri treba spet pucat- gnezdenjeuser posted image . Se beremo jutriuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.11.2010 6:59:33   
Čebel@
jutro

sem zvečer napisla post,pa vidim,da ga sploh objavilo niuser posted image user posted image ....spali smo super,meni je bilo celo noč vroče ko pri norcih.....da vam povem kok me hormoni hecajo:poleg tega da sem skos premočena,mi zadnjič pri frizerju ni barva prijela in pa ko mi je kolegica delala nohte,me je gel pekeluser posted image user posted image

simona.....se pol drugo leto selite?

birdy......no jaz vem da bi se šla pokazat....mislim nate-upam,da že cartašuser posted image

urša....user posted image user posted image user posted image  za popoldansko počivanje-KONČNOuser posted image user posted image user posted image

petrušk....kej je Svilanit v Kamnikuuser posted image

sjmm....pogumno naprej in na koncu bo tvoja zmagauser posted image user posted image user posted image

katjuša.....super da mu nisi dala dudeuser posted image user posted image user posted image ....mogoče bi šlo tudi,da jo da meni za našega user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.11.2010 7:00:15   
Čebel@
še kavicauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.11.2010 7:34:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

sem zvečer napisla post,pa vidim,da ga sploh objavilo niuser posted image user posted image ....spali smo super,meni je bilo celo noč vroče ko pri norcih.....da vam povem kok me hormoni hecajo:poleg tega da sem skos premočena,mi zadnjič pri frizerju ni barva prijela in pa ko mi je kolegica delala nohte,me je gel pekeluser posted image user posted image

simona.....se pol drugo leto selite?

birdy......no jaz vem da bi se šla pokazat....mislim nate-upam,da že cartašuser posted image

urša....user posted image user posted image user posted image  za popoldansko počivanje-KONČNOuser posted image user posted image user posted image

petrušk....kej je Svilanit v Kamnikuuser posted image

sjmm....pogumno naprej in na koncu bo tvoja zmagauser posted image user posted image user posted image

katjuša.....super da mu nisi dala dudeuser posted image user posted image user posted image ....mogoče bi šlo tudi,da jo da meni za našega user posted image user posted image

a je kakšna industijska prodajalna al čist navadna...k tako mamo tud v postojni :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.11.2010 7:37:28   
petrušk_
jutro....

pr nas že brcamo na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image je ratal ta naš dojenček res pravi razgrajač user posted image

sjmm..super, da vztrajaš...sam ne popustit...pa če smem en mali nasvet...s tem ko si pri njemu v sobi delaš samo slabše, ker ve, da te lahko izsiljuje z jokom, ker se ti pol smili...morš ven, pa se vračat vsakih par minutk samo tolk da mu pokažeš da si blizu, ampak da ni več heca
pa brez zamere pliz

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.11.2010 7:43:29   
birdy
Jutrouser posted image  Dons sem se pa spet naspalauser posted image  Je prov pasalo, sem se počutla k da nisem noseča, nič zategoval, nič bolel, ma super no. Dogaja se tud nič ne, tud prov.
Katjuša, men se zdi tud prov da Florjanu nisi pustila dude. Kot si rekla da bi zdej ves trud uničila bi bilo res škoda. Ma verjetno tamali mal krize, pa sej bo šlo hitro mimo. Tko nekak je zgledal pri nas ko smo Neli nočnega pitja odvajal...
Sjmm, če vam bo tko uspelo bo tud to fino. Ampak če pa ne bo šlo pa upam da boš tok nase gledala in šla na bolj "kruto" varjanto... Še vedno pravim da ti nisi samo mama, moraš gledat mal tud nase. a veš kaj pravijo, ne mormo met drugih radi dokler nimamo radi sebe.
Urša, a si si dopust vzela? Sej je prov, ti boš lihkar šla, zdej morš še mal počivat. 
Kolumbo, za Juretauser posted image  Pa še zdej ne morem verjet kok je to mejhnouser posted image  Sej vem da je drugač on kar konkreten fant, ampak sej veš, pozabiš... Joooojjjjjj, še mal pa bom tud jst kmal našga fanta pestvalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.11.2010 8:07:26   
Katjusa
jutro....
birdy tebe pa tale cukerček mali res hecauser posted image user posted image user posted image no je pa vsekakor fino, da si se naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čebela sej noči so ful tople meni je tudi vroče.... sam če pa okno odprem pol pa direkt po nama piha in moj kuj začne kihat... tak da imamo vrata odprta in potem v dnevni oknouser posted image no to še pa nisme slišala, da se barva nebi prijelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Petrušk uživaj v brcikah, glede na to kako čas beži boš kmal cartala
Kolumbo kako je z vnetim učkom? Florjan je to imel kuj k sma iz porodnišnice prišla in ker jst nisme imela mleka je patronažna pri P naročila da nam je rpipravla recept za neko zdravilo.... ampak je vseeno trajalo skoraj 3 tedne, da smo lahko šli ven...user posted image user posted image user posted image naj čim prej mine.

Florjan je spal brez problema, zjutraj sem mu dala pa en bombonček in sem mu rekla, da si ga je zaslužil k je brez dude spal, je bil ful veseluser posted image user posted image user posted image .... Benjamin je pa ob 6 zjutraj nekaj sanjal in je tok jokal, da me je ful vrglo pokonci... sem ga sam mal pobožala in mu malo šepetala, da je mamica pri njemu in da je moj sonček pa je kuj se umiril in zaspal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam počasi v trgovino zmanjkalo pleničk. Pa mogoče bom šla v bodočo službo mal pogledat... me že komaj čakajo tak da verjetno bom v četrtek al pa petek šla delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.11.2010 8:38:43   
Urša08
jutro

Jaz sem danes malce dalj spala in mi je ful pasalo. Sedaj smo pojedli gres za zajtrk, kuhinja je tud že pospravljena. Še tuš me vabiuser posted image . Nejc je v bistvu dober tko da mogoče ga jutri kar v vrtec dava. Žiga bo ves teden doma, moj pa tudi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.11.2010 8:43:06   
Urša08
Katjuša pravilno da mu nisi dude pustila, ti kar vztrajaj, jaz mislim da ste že več kot na pol poti do zmage.

Sjmm a misliš da ne bi palila varianta da ga odneseš v sobico, prebereš knjigico, polupčkaš in mu rečeš da je nočka , da je že velik fant in greš vn. Jaz upam, da vam rata tole poštimat v čim krajšem času, da si boš lahko malce odpočila ob večerih.

Birdy tole dete te pa heca user posted image user posted image user posted image Jaz sem že mislila da bom brala da že cartaš. Jaz po pravici povedano sploh še ne razmišljam o porodu, molim da še malo počaka da se pozdravim ker sem čist zabasana.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?