|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
12.11.2010 14:48:34   
sjmm
TALE RR....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
12.11.2010 14:55:48   
sjmm
MULČKI DOMA!!! TA MALI ŽE POKONC!!!!

prej sva se uspavala samo 15 minut, sam sm bla kr mau huda...pa je spustu neki solzic, sam se je udal u usodo

zdej čakamo na fiške...ata zamuja k ponavad

kolumbo...fajn d si se nas spomnilauser posted image

urša...GRAHOVE OMAKICE

1. ČEBULCO IN ČESENČEK POPRAŽM, DODAM GRAH..PONAVADI KR ZAMRZNJEN, SKUHAM DO MEHKEGA , MAU SOLIM ALI POL KOCKE...POL PA ZMIKSAM ALI PA PO OKUSU TUD NE...ZAGOSTIM MAU Z MOKCO IN DODAM SMETANO ZA KUHANJE...D MIČKENO POVRE, UGASNEM, DODAM SESEKLJAN PETERŠILJ...MI IMAMO TA ZMIKSANO VARIANTO RAJE

2. GRAH SKUHAM V VODI...S SOLJO ALI MAU KOCKE...POL PA ZMIKSAM....POSEBEJ POPRAŽIM POR IN GA NA KONCU DODAM V ZMIKSANO OMAKCO, MAU KISLE SMETANE IN TO JE TO..PA KAKO ZAČIMBO..MAJARONČEK, PETRŠILJ

3. NA MASLI POPRAŽIM POR, DODAM GRAH IN NAKOCKAN KORENČEK..PO ŽELJI LAHK DODAŠ KOCKICE MESA....FAJN POPRAŽIM, ZALIJEM POKUHAM, DODAM KIRI SIRČEK, MOGOČE ŠE MAU ZAGOSTIM, ČE JE TREBA...TO JE TO

4. NA MASLU POPRAŽIM GRAH IN KOCKICE KOROMAČA...PRIDE FUL TAKA SLADKASTA OMAKCA....DODAM SOL ALI POL KOCKE ALI ŽLIČKO VEGETE, KUHAMO DO MEHKEGA, ZMIKSAM...DODAM MALO SLADKE DMETANE ZA KUHANJE , PA KAKO ZAČIMBOIN TO JE TO

< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.11.2010 14:57:49 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
12.11.2010 14:56:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz imam spet en Quser posted image :

kdaj user posted image  v trebuščku ni več dojenček,ampak npr. bratec oz. kar po imenu(da tko govoriš večjim otrokom)user posted image user posted image

jst sme govorila do konca da je dojenček..... ko se je rodil smo pa govorili bratec in benjamin.... tko da če bi še enkrat bi isto

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
12.11.2010 14:58:07   
Katjusa
claud meni je ob selitvi zamujala cel mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image naj se vam izteče kot si želiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
12.11.2010 15:17:54   
Katjusa
nej gre v PM tale RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem en od otrok me je ozmerjal, da sem debela v vrtcu in sme zahtevala opravičilo vzgojiteljica je videla in je fanta vprašala kaj mi je reku in ko je povedal je tud ona rekla, da se mi mora opravičit.... zdej s epa sprašujem če je prav...... Čeprav jst Florjanu ne pustim rajebancije in iskanje rim kot je lučka pučka.....

Uspela sem si glavo oprat. zvečer sma namreč povabljena na en mini žur in  florjana peljema v Dramlje spat jutri dopoldan grema po niju in na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
12.11.2010 17:08:06   
Čebel@
evo,smo kupli darilo za mulčka:oprijet bel puli,boksarce od simpsonovih,pumin prfum,gel za toširanje in dezodorant in pa ene kisle bonboneuser posted image user posted image user posted image .....smo šli še v BC ker Hana rabi pižame,pa se mi je mula vrgla šred štacune v tla,ker je mogla dat roko-jo je ati popokal in sta mečakala v avtuuser posted image .....imeli so pa samo 1 pižamo 92,pa še tista se je trenala pod rokicouser posted image user posted image tko da nisem kupila nič

sem pa zmatrana in brez voljeuser posted image ....Hano imam na sumu da se neki kuha v njej,ker ima take čudne učkeuser posted image

grem rihtat večerjo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
12.11.2010 17:14:42   
Pikica_82
Evo, mizica in stolčki končani:
user posted image

user posted image

Sem ful zadovoljna user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
12.11.2010 17:17:29   
Pikica_82
Čebela držim pesti, da Hana ne zboli!

Katjuša po moje si čisto prav odreagirala! Jaz bi isto zahtevala opravičilo. Mulc, kaj si pa misli. Joj, ko sam gledam današnje otroke...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
12.11.2010 18:47:44   
sjmm
hej hoj!

mi mamo mau famili popoldne..ju3imajo mulčki delovno soboto, moj tud...tak d bova dopoldne spet sama

moj še mau brez tona...dons sledijo govorilne 2.deluser posted image

pikica...user posted image user posted image user posted image user posted image super si zrihtala, mali je pa ful luškan

katjuša...prav si nardilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3909
12.11.2010 19:18:58   
Katjusa
punce pa tale RR je res groza... pa sem si že 100x rekla da si bom kopirala predno dam pošlji pa vedno pozabim....

kakorkol jst sme bla v dramljeh sme sama peljala tja in sem se nažulila do jutri...

hvala za vaša mnenja oz. za potrditev mojega dejanja.....

lep večer

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.11.2010 19:20:01   
Katjusa
pikica kako je tale stena narejena a ste to z voščenkami porisal?

sjmm fajn se zmenta in super za družinsko popoldne in čim več takihuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
12.11.2010 19:24:32   
Urša08
Katjuša kolk star otrok ti je pa to rekel? Mislim pišuka no tega pa res ne pričakuješ od otroka v vrtcuuser posted image Uživajta z možekom danesuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
12.11.2010 19:26:54   
Urša08
Jaz sem dala tamaledva spat, moj je šel na košarko, mene pa čaka kaos v dnevni in kuhniuser posted image Moj je sicer rekel naj kuhinjo pustim njemu tko da še razmišljam al ja al neuser posted image user posted image user posted image .

Sjmm super za tako popoldneuser posted image user posted image user posted image

Pikica super si pobarvala user posted image user posted image user posted image

čebela odpočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
12.11.2010 19:29:49   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm fajn se zmenta in super za družinsko popoldne in čim več takihuser posted image user posted image

Pobarvana je s posebno barvo za stene, ki je taka, da lahko z kredami po njej rišeš. Kot tiste table v šoli.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.11.2010 19:30:27   
Urša08
Sjmm hvala za recepte za omakico user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče že v nedeljo sprobam user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
12.11.2010 21:30:12   
birdy
Katjuša, jst mislim da je kr prav da si rekla da se opraviči... Se pa z nečim ne strinjam, no, sam to nisi ti napisala... Mali otroci povejo kar mislijo, jst sem tud mislila da so čist nepokvarjena bitja in da nič "grdega" ne rečejo. No, pa so me starejši razsvetliliuser posted image  Otroci so ubistvu glede takih stvari tud zelo kruti, kar vidijo to rečejo. Samo načeloma ne mislijo slabo. Tud med sabo so zelo kruti...
Pikica, joj, kok je men tole všeč, ful dobro resuser posted image
Urša, če ti je rekel da pusti pol pusti... Sam se je javil, kaj češ lepšega. Men moj reče, sej ti ni treba, boš pa jutruser posted image
Sjmm, naj bojo dobre govorilne ure, bi bla pa jst besna če bi men moj kej tazga reku kot je teb tvoj včeri...
Čebela, držim pesti da Hana ne zboli in da ma čudne učke samo zato ker je utrujenauser posted image

Pri nas vsi razen mene v mižalah, čaka me še kuhna pa se mi je ne da lotit. Pa v kopalnici moram za cote mal pošnofat... Sem se pa nažrla kokic pa napila cocte, zdej mi je pa malček slabo... Ampak čudno mi je, spet me je zgaga pekla (včeri sem jedla topel kruh in to se mi očitno maščuje čist vedno) in po tejle moji super zdravi večerji me je nehalauser posted image  Sicer mi je slabo, ma zgaga me ne peče večuser posted image  Preden sem šla to jest sem si rekla da itak slabš ne more bit pa sem izivala usodo. Dober konec moram rečtuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
12.11.2010 21:48:47   
Ajvy
Sem bila na šoli za starše....Tema 7 stopenj separacije....waw.....waw....waw....sploh ne morem verjet ,...waw....če na koncu....waw...smo bili vsi samo tiho....razmišljali.....waw...to bi moral iti popolnoma vsak starš.....kolk sem hvlaežna za tole predavanje....

Urša....jst bi prepustila kuhinjo dragemu.....

Katjuša....pravilno da si zahtevala opravičilo.....

Birdy....he he ...tvoja večerja je res pregrehe vredna...

KOlumbo...super mati....kolk sem vesela ,da si poceljena in da počivaš.....pravilno....

Sjmm....oprosti...vendar sem mnenja ,da bosta vidva vse lepo poglihala, ko bo imel Maj svojo sobo...predvsem več časa bosta imela za glihanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za recepte, si prava zakladnica znanja in ko bom velika ti bom hvale pela, ker bom odlična kuharica user posted image user posted image user posted image

Petrušk82....fantastično si storila tole....waw...umetnica....

Čebela...ne bit žalostna,....sej boš našla pižamice..men so zakon od nexta....tri v paketu ...20 evrov...še danes so kot nove...pa so ble že full preprane....

Grem...spet delam ob 6 vjutro.....za kar sem hvaležna, ker drgač bi morala bit od enih pa do devetih..tko bomo pa skupaj popoldan...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.11.2010 22:02:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela držim pesti, da Hana ne zboli!

Katjuša po moje si čisto prav odreagirala! Jaz bi isto zahtevala opravičilo. Mulc, kaj si pa misli. Joj, ko sam gledam današnje otroke...

joj punce...sj vem da je hudo...sm tud že jst kdaj kej tacga na ušesa ujela, ampak vedite da malčki ne vejo da je to žalitev....no vsaj vrtčarski ne....men je nečakinja od mojga zanč rekla, k smo ji povedal, da bom mela dojenčka, da se ji je zdel neki čudn kaj mam tko debel trebuhuser posted image user posted image user posted image pa je stara 6 let....tko da ne jih takoj obsojat....
no ja to je moje mnenje....pa eno sm enkrat vidla, ko je eno prjela za stegno in rekla....jooojjj kolk maš ti fino debele noge.....pa je bla 5 let stara....oni pač vejo da so na svetu debeli in suhi ljudje, ne vejo pa še da užalijo če rečejo nekomu da je debel....to jim ne povemo....in oni nas nimajo zarad tega nič manj radi...hehhe no ja mal sm se razpisala.....user posted image user posted image
pa brez zamere če kteri ne pašejo moje besede.....sm tud sama precej obilna, in bom zihr kdaj kako tako pokasiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.11.2010 22:04:51   
petrušk_

Evo, mizica in stolčki končani:
user posted image

user posted image

Sem ful zadovoljna user posted image

ful hudo mamiiiii...res si majstr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.11.2010 22:12:19   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Pobarvana je s posebno barvo za stene, ki je taka, da lahko z kredami po njej rišeš. Kot tiste table v šoli.

eeej pikica, tole pa mene mal bolj zanima....lohk še kej napišeš kje se to kupi...pa se lahko pol to tud briše???

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3920
12.11.2010 22:17:33   
petrušk_
evoooooooo
uspelo mi je...hehehe...nardila generalno predalov v kuhni....jutr še posesam pa pomijem po tleh pa kopalnce spedenam pa bo.....ajej...sam mam kr veliko kuhno...heheheheh

zj pa počas k miški stisnt...jutr mamo pa martinovo večerjo...sm povabila še ene kolege z malčico staro tolk k eva, da se bosta mal zabavale :))))) komej čakam....

na meniju bo pa pečen piščanec - cel, rdeče zelje, mlinci (po prekmursko...hehehehe tamika....)pa seveda kapljica vinčka....

lepo se mejte in fajn se k možekom stiskajte....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
13.11.2010 6:44:45   
Urša08
user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
13.11.2010 6:46:17   
Urša08
jutro

Mi smo že pokonci. Grem kavico skuhat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
13.11.2010 6:55:32   
Čebel@
jutro

mala še spi...jo pa slišim vsake toliko ko zakašljauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 13.11.2010 6:56:52 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
13.11.2010 7:38:11   
Urša08
Kavica popita. Tamaledva v elementu. user posted image user posted image user posted image

Včeraj potem res nisem pospravljala ampak šla počivat na kavč.user posted image Danes gremo k mojim , imamo plan it na kosilo. Popoldan bova pa izkoristila in šla še zadnje nakupe (božične) opravit. Moram mal seznamček dopolnit in pregledat. Sedaj bom šla pa pod tuš, potem pa zajtrk.

čebela
tale kašelj je res nadležen, pri nas tud Žiga mal kašljauser posted image pikepoke za Hano da neha kašljati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz vam želim lep dan user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?