Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 7:43:50
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Najina nočka , se je ful zbujal in mami mami klical, pa av av... Zgleda, da mu še kakšna petka ven hodi, jao. Barvam se reče Marabu Tafelfarbe, kupljene so v trgovini Antus v Lj (http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=07-05, malo niže dol so), mislim, da je okoli 3€ ena mala flaškica (100ml). Zadošča pa za kr precej površine, meni je ful barve še ostalo, pa je avtek na steni velik 1,5*3m, sem pa porabla mogoče vse skupaj 200ml barve (mislim da je 100ml na 1m2, nisem pa ziher več). Obstaja pa še premaz, ki da tabli magnetni sloj, lahko magnetke gor popaš. Se pa krasno riše z kredami, obriše pa z vlažno krpo. Pa lahko se jih nanaša tudi na les, keramiko...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 7:49:27
|
|
|
|
Pikica_82
|
Glede tega zmerjanja in žalitev; midva mava soseda, starega 3 leta. Mali točno ve, kaj mora sestrici rečt, da jo spravi v jok. In to največkrat sploh niso nedolžne besede, jaz ga včasih samo gledam. Tak da po moje eni otroci že delajo to iz "zlobe" (da bi drugega prizadeli), eni pa najbrž res kakšno besedo rečejo brez da z njo glih slabo mislijo. Itak odrasli kakšno besedo včasih drugače tolmačimo kot otroci (debela recimo, nam ima lahko beseda negativen prizvok, otrokom pa je pač nekaj bolj okroglega debelo recimo). Samo moje mnenje Ej nosečke, dajte malo počivat no. Saj vam delo ne bo nikamor pobegnilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 8:07:55
|
|
|
|
Čebel@
|
ubistvu je pokašljevala le med 6.00-7.00 ko se je mejček zbujala(se zbudi ko gre ati v službo),zdej pa že 1 uro spi brez kašlja,pa tudi ponoči ni nič kašljala za kosilo je mož si zaželel kar včerejšne čufte-tudi prav,bom pa samo krompir skuhala....popoldan gremo pa na RD....jutri bom pa govejo juho dala kuhat in pa uršino omakico s tamarjem pridne bodite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 8:08:56
|
|
|
|
baki
|
jutroooo....nik je malo bolje.kašja tu pa tam sam je boll moker kašelj .katja šla v šolo.imajo dones delovno soboto.zadelujejo en dan po novem letu sam še ugibam kerega .kosilo....še razmišljam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 8:29:15
|
|
|
|
baki
|
kosilo....šmoren+kompot..pa malo juhice prej,jo bom dala iz skrinje.tk da bo bol na izi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 8:50:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro. Najina nočka , se je ful zbujal in mami mami klical, pa av av... Zgleda, da mu še kakšna petka ven hodi, jao. Barvam se reče Marabu Tafelfarbe, kupljene so v trgovini Antus v Lj (http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=07-05, malo niže dol so), mislim, da je okoli 3€ ena mala flaškica (100ml). Zadošča pa za kr precej površine, meni je ful barve še ostalo, pa je avtek na steni velik 1,5*3m, sem pa porabla mogoče vse skupaj 200ml barve (mislim da je 100ml na 1m2, nisem pa ziher več). Obstaja pa še premaz, ki da tabli magnetni sloj, lahko magnetke gor popaš. Se pa krasno riše z kredami, obriše pa z vlažno krpo. Pa lahko se jih nanaša tudi na les, keramiko... oooo full cool...tnx za info :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:20:49
|
|
|
|
sjmm
|
dan! včeri me je tale rr čist naforal...d vm še lahko noč nism mogla rečt...tko d evo...nočko za včeri Maj je zvečer lepo zaspal...sva se skupi stuširala po večerji, pol pa 3 pravljice prebrala, pol je še mlekca stanku in v ene pol urce je že spal, sm bla sicer zravn, sam sem sedela in ga mau po glavci pobožala, če je začel kej divjat...in sm ga umirila in ene 10x ponovila d zdej že vsi spijo..sonček, kužki, muce....in d more tud on.....upam na več takih večerov...sm bla ob 9h že frej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:25:23
|
|
|
|
sjmm
|
moj je kljub vsemu zaspal začetek govotilnih 2. del....sam se je kasnje zbrihtu in stuširu...pa sva še par besed rekla...sej konc koncu se v vsem strinjava kako naj bi blo, sam jz sama ne morm začet uresničevat svojo vlogo in njegovo in potem mi je že ta 100tič oblubil eno in isti v zadnjih 5 letih......pa sm rekla d nč ne kupm....d nej kermu drugemu prodaja...bom zagrabila k bom vidla.....sem se pa tud sama s seboj zmenila d mu kako malenkost mau čez prste pogledam k če sem prevečkrat kej huda al se pa vsak teden za kej prtožm je čist zgublen.....no, pol sva še v pojstli načelo neko temo...sam je pol Majči neki pojamral...sm mu šla dudo dat...mojga je pa vmes v sekundi pobral...pa sm bla kr huda, ker on sploh ne čuti d more o čem pol mau razmislit....tko d mislmd bo dons še 3. del pršu...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:29:11
|
|
|
|
sjmm
|
no, pri nas so 3 na delovnih mestih, trije smo doma....otroci imajo delovno soboto, Miha pa nima, ker so bli na taboru in so tam oddelali delovno soboto v glanem...gledata Ledeno dobo in se smejeta , pa maj zravn na orglice piha...smeško moj juhco že kuhamo,pol se mormo pa še kej zmislit Jan gre popoldne k punci na rojstni dan...ta je ta ptav kasanova mi pa mormo mau po pleničke in Majev mlekec urša....kaj če bi se kje na kofetu zmenili...a bosta v LJ
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:30:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! včeri me je tale rr čist naforal...d vm še lahko noč nism mogla rečt...tko d evo...nočko za včeri Maj je zvečer lepo zaspal...sva se skupi stuširala po večerji, pol pa 3 pravljice prebrala, pol je še mlekca stanku in v ene pol urce je že spal, sm bla sicer zravn, sam sem sedela in ga mau po glavci pobožala, če je začel kej divjat...in sm ga umirila in ene 10x ponovila d zdej že vsi spijo..sonček, kužki, muce....in d more tud on.....upam na več takih večerov...sm bla ob 9h že frej ......me zanima kok delov bo,da prideta do konca govorilnih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:34:57
|
|
|
|
Čebel@
|
midve že totalno v pogonu...je spala do 8.30 pol sem jo šla pa malo pobožat-je full faca k mi pomaha ko odpre učke ....za zajterk sva kar jajčka na oko jedle-jih ima rada...pa 2 deci soka je že stankala ......čaj se nama hladi-sadn z limono-bomo vidl če bo pila ......zdele pa sestavlja stolp iz lončkov in je čist vesela ko ji ratajo vsaj 3je pravilni lončki ...aja pa spet hodi s papo(kapo) po bajti-ima kar poletni klobuček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:35:19
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm lahko se dobimo na kavici . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 9:36:11
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj se še do konca zrihtamo in šibnemo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 10:40:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm lahko se dobimo na kavici . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška? ja, lahko....a misliš d bi tvoj pogledu mau kompjuter od Saške k drgač mi bo živce pojedla...a ga lahk prnesem dej me poklič..plis...k jz mam nov gsm..pa nimam tvoje cifre d se zmenimo kdaj bi šlo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 10:41:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sedaj se še do konca zrihtamo in šibnemo ma ste sigurn že šibal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 11:18:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm lahko se dobimo na kavici . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška? ja, lahko....a misliš d bi tvoj pogledu mau kompjuter od Saške k drgač mi bo živce pojedla...a ga lahk prnesem dej me poklič..plis...k jz mam nov gsm..pa nimam tvoje cifre d se zmenimo kdaj bi šlo lohk ti na ZS pošljem uršino št.,ker tvojo sem ponesreči izbrisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 11:37:04
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je mala že omagala...sem že kar zmatrana ker skos šibava okrog in en kup prepogibanja....mož bo pozen tko da bom dala krompir kuhat šele čez kakšno urco se vidi da je vikend,ker je tako zatišje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 11:41:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm lahko se dobimo na kavici . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška? ja, lahko....a misliš d bi tvoj pogledu mau kompjuter od Saške k drgač mi bo živce pojedla...a ga lahk prnesem dej me poklič..plis...k jz mam nov gsm..pa nimam tvoje cifre d se zmenimo kdaj bi šlo lohk ti na ZS pošljem uršino št.,ker tvojo sem ponesreči izbrisala prosim!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 11:57:30
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....kakšen luškan fantek je Maj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 12:28:20
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene... Hehe...vidm,da so povsod govorilne ure ....midva sva nekaj časa nazaj imela zelo pestro....nekaj časa ok...evo in sedaj jovo na novo....itak pa skozi dela,ali komu pomaga,če je cel dan z doma,ga pa povrhu vsega še tašča čaka z štalo,namesto da bi se sama lotila in ga zopet ni do večera in še dlje.... S taščo sva se že tudi ornk užgale....se sicer pogovarjava...ampak ni tisto tapravo,to pri nama tudi nebo nikoli več.........Toliko je stvari,da se mi vedno bolj enostavno ne da več obremenjevati...Mah,da si ne zna planirat kak popoldan,ali pa urco dve za nas...potem pa tudi nevem no ....Po vrhu vsega pa še tašči skoraj nikoli ne pove kaj si misli in kar ji gre...pa tudi meni ne več Jeh....nerodna situacija.....upam na lep zaključek teh problemov,čeprav se jih ne znam več lotit pravilno ..........
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 12:31:26
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...hvala no, 2 ptiča na poti domov...sta me klicala...oba...lačnaaaaa sm hitr nudeljčke za juhco skuhala aja, sam d se pohvalim...jz še zmer na moji dieti...sm čist hepi...sem zdržala že 6 dni brez kakih prekrškov v pondelk se vagam...kadar sm huda k 100 mi še bolš ratuje no, moj ma dons tok...sam tak neki zamolkel hja, čebelc@...jz nism z govorilnimi tok učinkovita k ti..pa morjo bit v večih delih en štrumfek gre zdej u mižule
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 12:33:15
|
|
|
|
SURF
|
Še dobr,da imam še poleg,veliko drugih načrtov in ciljev,ki me držijo pokonci in mi vlivajo moč....pa seveda mojo čmrliko,lubiko mojo ,pa prijateljice in družino,pa vas drage moje .... Ko se zbudi,pokosilava z mojo čmrliko in jo mahnema na sonček ...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.11.2010 12:33:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene... Hehe...vidm,da so povsod govorilne ure ....midva sva nekaj časa nazaj imela zelo pestro....nekaj časa ok...evo in sedaj jovo na novo....itak pa skozi dela,ali komu pomaga,če je cel dan z doma,ga pa povrhu vsega še tašča čaka z štalo,namesto da bi se sama lotila in ga zopet ni do večera in še dlje.... S taščo sva se že tudi ornk užgale....se sicer pogovarjava...ampak ni tisto tapravo,to pri nama tudi nebo nikoli več.........Toliko je stvari,da se mi vedno bolj enostavno ne da več obremenjevati...Mah,da si ne zna planirat kak popoldan,ali pa urco dve za nas...potem pa tudi nevem no ....Po vrhu vsega pa še tašči skoraj nikoli ne pove kaj si misli in kar ji gre...pa tudi meni ne več Jeh....nerodna situacija.....upam na lep zaključek teh problemov,čeprav se jih ne znam več lotit pravilno .......... ojoj, pri vas tudi moj je čist iztiru..hej za njegovo zdravje in zdravje tvojga upam, da se kmau u stare dobre tire vrneta..tko mau za šalo...mau za res dobro se zmenita in naj bo hitro bol lušno ozračje tudi pri vas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?