|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.11.2010 7:43:50   
Pikica_82
Jutro. Najina nočka user posted image , se je ful zbujal in mami mami klical, pa av av... Zgleda, da mu še kakšna petka ven hodi, jao.

Barvam se reče Marabu Tafelfarbe, kupljene so v trgovini Antus v Lj (http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=07-05, malo niže dol so), mislim, da je okoli 3€ ena mala flaškica (100ml). Zadošča pa za kr precej površine, meni je ful barve še ostalo, pa je avtek na steni velik 1,5*3m, sem pa porabla mogoče vse skupaj 200ml barve (mislim da je 100ml na 1m2, nisem pa ziher več). Obstaja pa še premaz, ki da tabli magnetni sloj, lahko magnetke gor popaš. Se pa krasno riše z kredami, obriše pa z vlažno krpo. Pa lahko se jih nanaša tudi na les, keramiko...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
13.11.2010 7:49:27   
Pikica_82
Glede tega zmerjanja in žalitev; midva mava soseda, starega 3 leta. Mali točno ve, kaj mora sestrici rečt, da jo spravi v jok. In to največkrat sploh niso nedolžne besede, jaz ga včasih samo gledam. Tak da po moje eni otroci že delajo to iz "zlobe" (da bi drugega prizadeli), eni pa najbrž res kakšno besedo rečejo brez da z njo glih slabo mislijo. Itak odrasli kakšno besedo včasih drugače tolmačimo kot otroci (debela recimo, nam ima lahko beseda negativen prizvok, otrokom pa je pač nekaj bolj okroglega debelo recimo).
Samo moje mnenje user posted image

Ej nosečke, dajte malo počivat no. Saj vam delo ne bo nikamor pobegnilo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
13.11.2010 8:07:55   
Čebel@
ubistvu je pokašljevala le med 6.00-7.00 ko se je mejček zbujala(se zbudi ko gre ati v službo),zdej pa že 1 uro spi brez kašlja,pa tudi ponoči ni nič kašljala

za kosilo je mož si zaželel kar včerejšne čufte-tudi prav,bom pa samo krompir skuhala....popoldan gremo pa na RD....jutri bom pa govejo juho dala kuhat in pa uršino omakico s tamarjemuser posted image

pridne  boditeuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
13.11.2010 8:08:56   
baki
jutroooo....nik je malo bolje.kašja tu pa tam sam je boll moker kašeljuser posted image .katja šla v šolo.imajo dones delovno soboto.zadelujejo en dan po novem letu sam še ugibam keregauser posted image .kosilo....še razmišljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3929
13.11.2010 8:29:15   
baki
kosilo....šmoren+kompot..pa malo juhice prej,jo bom dala iz skrinje.tk da bo bol na iziuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
13.11.2010 8:50:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Najina nočka user posted image , se je ful zbujal in mami mami klical, pa av av... Zgleda, da mu še kakšna petka ven hodi, jao.

Barvam se reče Marabu Tafelfarbe, kupljene so v trgovini Antus v Lj (http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=07-05, malo niže dol so), mislim, da je okoli 3€ ena mala flaškica (100ml). Zadošča pa za kr precej površine, meni je ful barve še ostalo, pa je avtek na steni velik 1,5*3m, sem pa porabla mogoče vse skupaj 200ml barve (mislim da je 100ml na 1m2, nisem pa ziher več). Obstaja pa še premaz, ki da tabli magnetni sloj, lahko magnetke gor popaš. Se pa krasno riše z kredami, obriše pa z vlažno krpo. Pa lahko se jih nanaša tudi na les, keramiko...

oooo full cool...tnx za info :)

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3931
13.11.2010 9:20:49   
sjmm
dan!

včeri me je tale rr čist naforal...d vm še lahko noč nism mogla rečt...tko d evo...nočko za včeriuser posted image

Maj je zvečer lepo zaspal...sva se skupi stuširala po večerji, pol pa 3 pravljice prebrala, pol je še mlekca stanku in v ene pol urce je že spal, sm bla sicer zravn, sam sem sedela in ga mau po glavci pobožala, če je začel kej divjat...in sm ga umirila in ene 10x ponovila d zdej že vsi spijo..sonček, kužki, muce....in d more tud on.....upam na več takih večerov...sm bla ob 9h že frejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
13.11.2010 9:25:23   
sjmm
moj je kljub vsemu zaspal začetek govotilnih 2. del....sam se je kasnje zbrihtu in stuširu...pa sva še par besed rekla...sej konc koncu se v vsem strinjava kako naj bi blo, sam jz sama ne morm začet uresničevat svojo vlogo in njegovo in potem mi je že ta 100tič oblubil eno in isti v zadnjih 5 letih......pa sm rekla d nč ne kupm....d nej kermu drugemu prodaja...bom zagrabila k bom vidla.....sem se pa tud sama s seboj zmenila d mu kako malenkost mau čez prste pogledam k če sem prevečkrat kej huda al se pa vsak teden za kej prtožm je čist zgublen.....no, pol sva še v pojstli načelo neko temo...sam je pol Majči neki pojamral...sm mu šla dudo dat...mojga je pa vmes v sekundi pobral...pa sm bla kr huda, ker on sploh ne čuti d more o čem pol mau razmislit....tko d mislmd bo dons še 3. del pršu...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
13.11.2010 9:29:11   
sjmm
no, pri nas so 3 na delovnih mestih, trije smo doma....otroci imajo delovno soboto, Miha pa nima, ker so bli na taboru in so tam oddelali delovno soboto

v glanem...gledata Ledeno dobo in se smejeta , pa maj zravn na orglice piha...smeško mojuser posted image

juhco že kuhamo,pol se mormo pa še kej zmislit

Jan gre popoldne k punci na rojstni dan...ta je ta ptav kasanovauser posted image

mi pa mormo mau po pleničke in Majev mlekec

urša....kaj če bi se kje na kofetu zmenili...a bosta v LJ

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
13.11.2010 9:30:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

včeri me je tale rr čist naforal...d vm še lahko noč nism mogla rečt...tko d evo...nočko za včeriuser posted image

Maj je zvečer lepo zaspal...sva se skupi stuširala po večerji, pol pa 3 pravljice prebrala, pol je še mlekca stanku in v ene pol urce je že spal, sm bla sicer zravn, sam sem sedela in ga mau po glavci pobožala, če je začel kej divjat...in sm ga umirila in ene 10x ponovila d zdej že vsi spijo..sonček, kužki, muce....in d more tud on.....upam na več takih večerov...sm bla ob 9h že frejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......me zanima kok delov bo,da prideta do konca govorilnihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
13.11.2010 9:34:57   
Čebel@
midve že totalno v pogonu...je spala do 8.30 pol sem jo šla pa malo pobožat-je full faca k mi pomaha ko odpre učkeuser posted image user posted image ....za zajterk sva kar jajčka na oko jedle-jih ima rada...pa 2 deci soka je že stankalauser posted image user posted image user posted image ......čaj se nama hladi-sadn z limono-bomo vidl če bo pilauser posted image ......zdele pa sestavlja stolp iz lončkov in je čist vesela ko ji ratajo vsaj 3je pravilni lončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...aja pa spet hodi s papo(kapo) po bajti-ima kar poletni klobučekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
13.11.2010 9:35:19   
Urša08
Sjmm lahko se dobimo na kaviciuser posted image . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
13.11.2010 9:36:11   
Urša08
Sedaj se še do konca zrihtamo in šibnemouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
13.11.2010 10:40:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm lahko se dobimo na kaviciuser posted image . Mi gremo prvo do mojih in na kosilo, sva pa popoldne mal frej tko da če vam odgovarja popoldan lahko. A vama odgovarja merkator center Šiška?

ja, lahko....a misliš d bi tvoj pogledu mau kompjuter od Saške k drgač mi bo živce pojedla...a ga lahk prnesemuser posted image user posted image

dej me poklič..plis...k jz mam nov gsm..pa nimam tvoje cifre d se zmenimo kdaj bi šlouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
13.11.2010 10:41:22   
sjmm

Sedaj se še do konca zrihtamo in šibnemouser posted image

ma ste sigurn že šibaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
13.11.2010 11:06:44   
sjmm

Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. user posted image
user posted image z očijem greva mau na luft ♥Dodaj opisz očijem greva mau na luft <3
user posted image ja, a me bo kdo peljal en krog al ne????Dodaj opisja, a me bo kdo peljal en krog al ne????

Dodaj opis2 umetnika

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
13.11.2010 11:18:07   
Čebel@

ja, lahko....a misliš d bi tvoj pogledu mau kompjuter od Saške k drgač mi bo živce pojedla...a ga lahk prnesemuser posted image user posted image

dej me poklič..plis...k jz mam nov gsm..pa nimam tvoje cifre d se zmenimo kdaj bi šlouser posted image user posted image user posted image

lohk ti na ZS pošljem uršino št.,ker tvojo sem ponesreči izbrisala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
13.11.2010 11:37:04   
Čebel@
pri nas je mala že omagala...sem že kar zmatrana ker skos šibava okrog in en kup prepogibanja....mož bo pozen tko da bom dala krompir kuhat šele čez kakšno urco

se vidi da je vikend,ker je tako zatišjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
13.11.2010 11:41:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

lohk ti na ZS pošljem uršino št.,ker tvojo sem ponesreči izbrisala

prosim!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
13.11.2010 11:57:30   
Čebel@
sjmm....kakšen luškan fantek je Majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
13.11.2010 12:02:16   
Čebel@
boma.....ta je tak kot sta pri meni prve2(da se lahko tudi premika)....malo počakaj da se stran naloži pol si ga pa naredi in kopiraj CELO kodo za forum tja kamo sem ti napisala(moja ringaraja,..)
http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBMQhgIwAA&url=http%3A%2F%2Fticker.7910.org%2F&ei=Mm_eTLHZG4rKswaw992NDA&usg=AFQjCNH6sWLl1nB-0X9v3lsGMKzgxp1CZA&sig2=euDTRbfmjMTr85N3JUcXCA

če hočeš da še kakšnega poiščem,ali pa ti kakšna stvar ni jasna,pa kar vprašajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
13.11.2010 12:28:20   
SURF
Pozdravljene...
Hehe...vidm,da so povsod govorilne ureuser posted image ....midva sva nekaj časa nazaj imela zelo pestro....nekaj časa ok...evo in sedaj jovo na novo....itak pa skozi dela,ali komu pomaga,če je cel dan z doma,ga pa povrhu vsega še tašča čaka z štalo,namesto da bi se sama lotila in ga zopet ni do večera in še dlje....user posted image S taščo sva se že tudi ornk užgale....se sicer pogovarjava...ampak ni tisto tapravo,to pri nama tudi nebo nikoli več.........Toliko je stvari,da se mi vedno bolj  enostavno ne da več obremenjevati...Mah,da si ne zna planirat kak popoldan,ali pa urco dve za nas...potem pa tudi nevem nouser posted image ....Po vrhu vsega pa še tašči skoraj nikoli ne pove kaj si misli in kar ji gre...pa tudi meni ne večuser posted image
Jeh....nerodna situacija.....upam na lep zaključek teh problemov,čeprav se jih ne znam več lotit pravilnouser posted image ..........

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
13.11.2010 12:31:26   
sjmm
čebelc@...hvalauser posted image

no, 2 ptiča na poti domov...sta me klicala...oba...lačnaaaaa

sm hitr nudeljčke za juhco skuhala

aja, sam d se pohvalim...jz še zmer na moji dieti...sm čist hepi...sem zdržala že 6 dni brez kakih prekrškovuser posted image user posted image
v pondelk se vagam...kadar sm huda k 100user posted image mi še bolš ratujeuser posted image user posted image

no, moj ma dons tok...sam tak neki zamolkeluser posted image user posted image user posted image hja, čebelc@...jz nism z govorilnimi tok učinkovita k ti..pa morjo bit v večih delihuser posted image

en štrumfek gre zdej u mižuleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
13.11.2010 12:33:15   
SURF
Še dobr,da imam še poleg,veliko drugih načrtov in ciljev,ki me držijo pokonci in mi vlivajo moč....pa seveda mojo čmrliko,lubiko mojouser posted image user posted image ,pa prijateljice in družino,pa vas drage mojeuser posted image ....

Ko se zbudi,pokosilava z mojo čmrliko in jo mahnema na sončekuser posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
13.11.2010 12:33:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene...
Hehe...vidm,da so povsod govorilne ureuser posted image ....midva sva nekaj časa nazaj imela zelo pestro....nekaj časa ok...evo in sedaj jovo na novo....itak pa skozi dela,ali komu pomaga,če je cel dan z doma,ga pa povrhu vsega še tašča čaka z štalo,namesto da bi se sama lotila in ga zopet ni do večera in še dlje....user posted image S taščo sva se že tudi ornk užgale....se sicer pogovarjava...ampak ni tisto tapravo,to pri nama tudi nebo nikoli več.........Toliko je stvari,da se mi vedno bolj  enostavno ne da več obremenjevati...Mah,da si ne zna planirat kak popoldan,ali pa urco dve za nas...potem pa tudi nevem nouser posted image ....Po vrhu vsega pa še tašči skoraj nikoli ne pove kaj si misli in kar ji gre...pa tudi meni ne večuser posted image
Jeh....nerodna situacija.....upam na lep zaključek teh problemov,čeprav se jih ne znam več lotit pravilnouser posted image ..........

ojoj, pri vas tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je čist iztiru..hej za njegovo zdravje in zdravje tvojga upam, da se kmau u stare dobre tire vrneta..tko mau za šalo...mau za resuser posted image user posted image user posted image

dobro se zmenita in naj bo hitro bol lušno ozračje tudi pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?