Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 11:25:49
|
|
|
|
sjmm
|
najin sprehod odpovedan...piha k 200 ...Maj sploh ni mogu dihat...ga je blo kr strah sem poklicala mojga....se dela k da ni blo nč..ok, pol je že mogoče kej bolš birdy...ma same štorije imate .....uživej še mau u đank fudu ...pa sej, važn d je z bejbijam še vse gut zdej grem pa eno tono štumfov zložit...Jan ma toook velke d si jo lahk čez celo roko potegnem ...joj, še 2 dni pa gre na tabor..od pondelka do petka...jz pa v pa na drevo...bom brez desne ruke ej, a kej veste kako je kej mama kolumbo....zgleda d mulčke doma šteje cel dan k nima nč cajta za nas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 11:49:16
|
|
|
|
Urša08
|
helov od mene Mi je ratalo oddat vlogo za vrtec - je tašča počuvala za pol urce. Sedaj je bila še kolegica s svojima otročkoma tuki , sva pili kapučinček in čvekali. Tamali naredili čisti raztur. Sem Nejcu kr zagrozila da ma da igrače pospravi ker je res štala v dnevni in kuhinji in jaz res več ne morem igrač pospravlat in pobirat. Žiga sem spat dala, tko da bo sedaj treba mal kuhno v red dat, pa kosilo narest. Sej sploh ne vem kje nej se lotim ka mamo tak
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 11:58:54
|
|
|
|
claud
|
Dan! Evo spet mal na javljanju! Kako ste? Midve z Larisso se ze celo dopoldne bockava ker noce jest zajtrka, pa cel cas mi utruja da bi cips Mene nekaj daje....ne vem se al je jesenska utrujenost, al ........ mi ze 1 teden zamuja.....potiho upam da ni , ce je bom pa tud zelo vesela..... Mal bom se pocakala...kaksen teden preden grem po test..... V cetrtek in petek mam selitveni dopust k sm si ga komi izborila, ampak sj bo....na racun tega moram se cel vikend delat.... Lep dan vam zelim in lep vikend!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:02:01
|
|
|
|
Čebel@
|
dan sem se malo prišla vsesti-pijem planinski čas s pol limone ....sem bila na nohtih in v trgovini....čufti se že kuhajo,krompir pa dam na ogenj čez ene 15 minut
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:03:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Evo spet mal na javljanju! Kako ste? Midve z Larisso se ze celo dopoldne bockava ker noce jest zajtrka, pa cel cas mi utruja da bi cips Mene nekaj daje....ne vem se al je jesenska utrujenost, al ........ mi ze 1 teden zamuja.....potiho upam da ni , ce je bom pa tud zelo vesela..... Mal bom se pocakala...kaksen teden preden grem po test..... V cetrtek in petek mam selitveni dopust k sm si ga komi izborila, ampak sj bo....na racun tega moram se cel vikend delat.... Lep dan vam zelim in lep vikend! u claud kok se ti dogaja ...držim pestke,da test pokaže tisto kar si želiš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:05:55
|
|
|
|
Čebel@
|
posodo pomiti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:20:32
|
|
|
|
Urša08
|
Tale rr mi pije kri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:21:59
|
|
|
|
Urša08
|
No sej tole pa prime V glavnem pa probi še 5 tič. Claud sem tok vesela da se končno selite v svoj domek Uživajte Glede naj se pa izteče tako mkot si želita čebela ti si pridna k ena čebelica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:31:53
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tebi pa predlagam da začnete red delati pri spanju. Tole uspavanje po uro in več je mučenje zate. Men se res že smiliš. Pa verjamem da je Maj že tok velik da bo zastopil, da je čas za spančkat in boste zmagali. Pejt na tak sistem kot petrušk, no sej jaz sem tud tko navadla Žiga. Lepo ga daš spat, pa pravljica, mal se pocartaš, polupčkaš in rečeš nočka nočka. Če bo kaka šobica poveš da je on že velik fant in da je čas za spanje. Pa vztrajejta in bo šlo. Pa prosim ne za slabo tega vzet sam men se res že smiliš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:37:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm tebi pa predlagam da začnete red delati pri spanju. Tole uspavanje po uro in več je mučenje zate. Men se res že smiliš. Pa verjamem da je Maj že tok velik da bo zastopil, da je čas za spančkat in boste zmagali. Pejt na tak sistem kot petrušk, no sej jaz sem tud tko navadla Žiga. Lepo ga daš spat, pa pravljica, mal se pocartaš, polupčkaš in rečeš nočka nočka. Če bo kaka šobica poveš da je on že velik fant in da je čas za spanje. Pa vztrajejta in bo šlo. Pa prosim ne za slabo tega vzet sam men se res že smiliš. super napisano-se podpišem ......pri nas damoo dediju pa pa,pa vsem igračam,pa atiju,pol pa v posteljo,užija,dodo,lahko noč in ugasnem luč in zaprem vrata ...je pa pomembna vztrajnost
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:38:13
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy super za junk food , men tud ful paše sam mam mal daleč . Pa super za nakupe, a to sta ta velik šoping dons opravila . A si ginekologa kaj povprašala o merah otročka, pa o carskem rezu? Glede na to da je še visoko je lahko tko do poroda in ni nujno da se ti spusti prej.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:39:20
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz imam spet en Q : kdaj v trebuščku ni več dojenček,ampak npr. bratec oz. kar po imenu(da tko govoriš večjim otrokom)
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2010 12:40:32 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:42:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz imam spet en Q : kdaj v trebuščku ni več dojenček,ampak npr. bratec oz. kar po imenu(da tko govoriš večjim otrokom) čebela vidva kr Hani povejta da bo dobila bratca Gala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:45:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz imam spet en Q : kdaj v trebuščku ni več dojenček,ampak npr. bratec oz. kar po imenu(da tko govoriš večjim otrokom) čebela vidva kr Hani povejta da bo dobila bratca Gala ja,ampak pol skos tko govorim?zdej je namreč dojenček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:46:40
|
|
|
|
Čebel@
|
kosilo fertik ....še kislo smetano in mleko dam na krompir-ampak šele ko mož pride ....sem še dol eno rundo mesla(jima je zadišalo ),za 1x grejo pa še v skrinjo
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2010 12:47:29 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:53:05
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jaz sem od začetka govorila dojenček oz. bratec ali sestrica ko še nismo vedeli kaj je. sedaj pa po večini kr sestrica rečem. Nejc že zastopi, Žiga še ne sam če mu pa rečeš kje ma sestrico pa pokaže na popka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:54:52
|
|
|
|
Pikica_82
|
Evo, mizica in stolčka pobarvana Sem Aleksu kupla komplet v Ikei, sam mi je natur brezvezen, sem zdaj vse pobarvala v rumeno in modro. Zdaj se mora še samo posušit, potem pa sestavim. In bo končno lahko kulturno risal, velika miza (kuhinjska) mu je res še prevelika. Grem še skuhat nekaj zdaj, čist sem brez idej. Bo najbrž kr nek mesek v zelenjavni omaki in testenine. Je pa ati že na poti iz Lj, tak da bo on šel po malčka v vrtec. Kr vidim te male svetleče očke, ko ga bo zagledal....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 12:57:01
|
|
|
|
Urša08
|
Pikica jaz sem tok vesela za vaju z da sta se zopet najdla Super za mizico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:00:26
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....sej če Hano vprašaš kje je dojenček takoj poboža bušija pikica...a boste za vikend skupaj?.....u bo Aleks vesel atija ..... za mizico in stolčke-si sam svoj mojster
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:04:18
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a maš kak receptek za grahovo omakico?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:07:08
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo javi se, kako ste?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2010 13:09:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:15:46
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, jst rečem sicer da bo bratec, ampak tega mislm da ne razume tko da pol največkrat rečem kr dojenček. No, ampak Kristi mam bolj občutek da noče razumet ker sem dolgo časa govorila da je dojenček v trebuhu pa ni šmirglala pet posto. Zdej mi pa dvigne majco in mi "prdne z usti" v trebuh kadar kej rečem o dojenčku Neli je pa seveda druga pesem, se ga zaenkrat ful veseli, to je njen brac Tko reče ker še ne zna lepo rečt bratec... Po imenu pa ne, ampak iz drugih razlogov, namreč, ime še vedno ni določeno Urša, mene pa glede tega zanima kok vidva Nejcu povesta, kaj bo v bolnici, a poveš da bojo zdravniki pomagal sestrico ven spravt (tko midva rečeva), pa da bo pršel čez peško? Midva sva bila kr direktna pa se večinoma ful čudjo k vprašajo kje bo dojenček ven prišel pa reče da čez peško, brez kake nerodnosti...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:24:03
|
|
|
|
birdy
|
Urša, ne po fasngo še nisva šla, to je jutr na sporedu Bo pa kr trajal... Kar se pa tiče jenčija... Sem namigovala pa se ni dal, je sam pretipal... Tko da ostajam v nevednosti Sem se že sprijaznila da bom kr v porodni tok bolj glasna, sem pri Kristi tud velik govorila o prvem porodu tko da je bila babica res pozorna, upam da bo tokrat tud tko...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 13:36:40
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy midva sva Nejcu kr direkt povedala da bom šla za par dni v porodnišnico , da se rodi sestrica. Potem naju morjo pa zdravniki pregledat in bova zato nekaj časa odsotni. On je enkrat neki omenjal da bo prišla tam k je popek (mam čist vn ga) oz. da ma tam okno neki tacga. Ni ga pa nč zanimal iz kje bo vn prišla tko da potem tud nisva razlaala. So punčke pomoje bolj firbčne . Men se zdi prav da sta povedala po pravici pač tko k je.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?