|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.11.2010 12:36:49   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Še dobr,da imam še poleg,veliko drugih načrtov in ciljev,ki me držijo pokonci in mi vlivajo moč....pa seveda mojo čmrliko,lubiko mojouser posted image user posted image ,pa prijateljice in družino,pa vas drage mojeuser posted image ....

Ko se zbudi,pokosilava z mojo čmrliko in jo mahnema na sončekuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivni duh...to zmer pomaga!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.11.2010 12:40:25   
Čebel@
salt....nisi v nil zaviljivi situaciji....ampak,VEM da bosta vidva lepo sfogala....če me rabiš pa itak veš kje me najdešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....meni se dolgo lahko nabira,ko pa poči je pa tak joj,da jaz piz.dim on pa samo kimauser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image za dieto-te podpiramuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.11.2010 12:41:21   
Čebel@
hej za njegovo zdravje in zdravje tvojga upam, da se kmau u stare dobre tire vrneta.
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene...
Hehe...vidm,da so povsod govorilne ureuser posted image ....midva sva nekaj časa nazaj imela zelo pestro....nekaj časa ok...evo in sedaj jovo na novo....itak pa skozi dela,ali komu pomaga,če je cel dan z doma,ga pa povrhu vsega še tašča čaka z štalo,namesto da bi se sama lotila in ga zopet ni do večera in še dlje....user posted image S taščo sva se že tudi ornk užgale....se sicer pogovarjava...ampak ni tisto tapravo,to pri nama tudi nebo nikoli več.........Toliko je stvari,da se mi vedno bolj  enostavno ne da več obremenjevati...Mah,da si ne zna planirat kak popoldan,ali pa urco dve za nas...potem pa tudi nevem nouser posted image ....Po vrhu vsega pa še tašči skoraj nikoli ne pove kaj si misli in kar ji gre...pa tudi meni ne večuser posted image
Jeh....nerodna situacija.....upam na lep zaključek teh problemov,čeprav se jih ne znam več lotit pravilnouser posted image ..........

ojoj, pri vas tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je čist iztiru..hej za njegovo zdravje in zdravje tvojga upam, da se kmau u stare dobre tire vrneta..tko mau za šalo...mau za resuser posted image user posted image user posted image

dobro se zmenita in naj bo hitro bol lušno ozračje tudi pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.11.2010 13:13:29   
SURF
Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si tiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti!

Majchy-Hvala....te poiščem šeuser posted image ...

Sj bi tok nerada o tem pisala,ali govorila....potem pa tule gor malo bolj ven spustim....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.11.2010 13:46:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

salt....nisi v nil zaviljivi situaciji....ampak,VEM da bosta vidva lepo sfogala....če me rabiš pa itak veš kje me najdešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....meni se dolgo lahko nabira,ko pa poči je pa tak joj,da jaz piz.dim on pa samo kimauser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image za dieto-te podpiramuser posted image

sej jz mam tud dolg potrlenje...sam mau mi pol k poči ostrine manjka...bom k tebi pršla v uk

hvala za podporo...se ful gut počutim...sam jem premišljeno in zdravo d se mi nebi kej meglil..k mam zmer tak u izi urnik...sej poznaš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.11.2010 14:19:31   
TAMIKA3
ojla!!!!

pri nas tudi delovna sobota user posted image user posted image

user posted image

so moški zbetonirali dva kletna prostora, ker je bila na tleh zemlja user posted image ... sve s taščo družno kuhale ... ena zgoraj, ena spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Tristan spi, Marin pa gre ob 15. na RD ... ati služi € user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.11.2010 14:21:11   
TAMIKA3
imamo lep, topel user posted image sredi novembra user posted image user posted image
uživajte ... lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.11.2010 14:22:02   
TAMIKA3
sjmm... kdaj se vidimo?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.11.2010 18:20:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sjmm... kdaj se vidimo?

dont nou...ti povejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.11.2010 18:21:26   
sjmm
smo se vidli z uršo..kok si fajn nosečka...ful dobr zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ej, upam, da vama rata mulčka pocajtat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala tvojmu že vnaprejuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.11.2010 18:52:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša kolk star otrok ti je pa to rekel? Mislim pišuka no tega pa res ne pričakuješ od otroka v vrtcuuser posted image Uživajta z možekom danesuser posted image

Otrok je star 5 let.....  Ful smo se imel fino... zdej smo pa že v kompletu doma in je še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.11.2010 18:55:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela držim pesti, da Hana ne zboli!

Katjuša po moje si čisto prav odreagirala! Jaz bi isto zahtevala opravičilo. Mulc, kaj si pa misli. Joj, ko sam gledam današnje otroke...

joj punce...sj vem da je hudo...sm tud že jst kdaj kej tacga na ušesa ujela, ampak vedite da malčki ne vejo da je to žalitev....no vsaj vrtčarski ne....men je nečakinja od mojga zanč rekla, k smo ji povedal, da bom mela dojenčka, da se ji je zdel neki čudn kaj mam tko debel trebuhuser posted image user posted image user posted image pa je stara 6 let....tko da ne jih takoj obsojat....
no ja to je moje mnenje....pa eno sm enkrat vidla, ko je eno prjela za stegno in rekla....jooojjj kolk maš ti fino debele noge.....pa je bla 5 let stara....oni pač vejo da so na svetu debeli in suhi ljudje, ne vejo pa še da užalijo če rečejo nekomu da je debel....to jim ne povemo....in oni nas nimajo zarad tega nič manj radi...hehhe no ja mal sm se razpisala.....user posted image user posted image
pa brez zamere če kteri ne pašejo moje besede.....sm tud sama precej obilna, in bom zihr kdaj kako tako pokasiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja verjetno res ne vejo, da je želitev samo vzgajat se začne ob rojstvu... je pa res da je ta fant tudi drugeče zelo nesramen in zelo rad kako pribije, ki ni na mestu..... tko da četudi ne ve kar dvomim pri njem, da je to želitev se mi zdi prav da se mu pove, da se tako ne pogovarjamo..... tudi če bi benjamin to reku bi mu rekla, da se tako ne govori in da s emore opravičit... mogoče sme smotana sam tak pač je moje mnenje... vsekakor pa sprejemam vaša in vam dam prav

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.11.2010 18:56:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Najina nočka user posted image , se je ful zbujal in mami mami klical, pa av av... Zgleda, da mu še kakšna petka ven hodi, jao.

Barvam se reče Marabu Tafelfarbe, kupljene so v trgovini Antus v Lj (http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=07-05, malo niže dol so), mislim, da je okoli 3€ ena mala flaškica (100ml). Zadošča pa za kr precej površine, meni je ful barve še ostalo, pa je avtek na steni velik 1,5*3m, sem pa porabla mogoče vse skupaj 200ml barve (mislim da je 100ml na 1m2, nisem pa ziher več). Obstaja pa še premaz, ki da tabli magnetni sloj, lahko magnetke gor popaš. Se pa krasno riše z kredami, obriše pa z vlažno krpo. Pa lahko se jih nanaša tudi na les, keramiko...

hvala za info. je pritegnilo tudi pozornst mojega možekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.11.2010 20:03:26   
Urša08
čer

Mi prišli domov. Uf kar dolg dan. Smo šli z mojimi na kosilo mjami je pasalouser posted image user posted image user posted image . Potem sva šla z mojim mal v šoping in mi je ratalo praktično vse nakupit za božič, še kake sladkarije manjkajo drugače pa bouser posted image . Sem tok vesela.

Pa z Sjmm in njenim možekom ter tremi princi smo se dobili na kavici. Je prav pasalo malce počvekat.user posted image user posted image user posted image user posted image

No da pa dan ni tako popoln naj povem, da je Nejc spet zakuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image ah nej gre vse skup nekam. Sedaj mam pa res dost in nimam več moči. Pa sedaj še jaz čutim da me po grlu praska, glava pa boli za znoret. Jaz upam, da se pozdravimo do porodauser posted image

Grem pocartat mojedva sončka potem pa mal na kavčkauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.11.2010 20:09:15   
Urša08
Uf punce še tole ste mi dale včerej mal mislit s tisto debato o otrocih in odkritosti. Sem kr mal mozgala. pa mislim da so otroci res odkrita bitjeca ki povejo direkt kar mislijo in tud pomoje ni nujno da mislijo slabo oz. negativno. Men Nejček sedaj reče mami ti maš pa velicga trebuščka kajne, pa reče tko prisrčno pa še prav ma. Mu samo omenim da kmalu ne bo več tako velik. oh tale moj pikecuser posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.11.2010 20:10:30   
Urša08

smo se vidli z uršo..kok si fajn nosečka...ful dobr zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ej, upam, da vama rata mulčka pocajtat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala tvojmu že vnaprejuser posted image user posted image user posted image

Sjmm ti kar priznej da sem taka k nasedu kit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.11.2010 20:34:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ti kar priznej da sem taka k nasedu kit user posted image user posted image user posted image user posted image

urša..jz pa nebi mogla mislit tko o kaki user posted image ...mi je to preveč lepo...user posted image ...men si čist fajn zgledala

joj, pocajtajte se!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.11.2010 20:38:12   
sjmm
popoldne smo tlele v dnevni preždeli...mau kocke, mau risanja in mau risank...itak...ledena doba rulauser posted image ...znam že vse na pametuser posted image

zdej pa cajt za pankanje...sam mali ma še zmer polne baterije, mojje pa že čist iztrošen...sam dons bo pregural govorilne 3. del do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekam zatišjeuser posted image user posted image user posted image

tamika...vedno pridni pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.11.2010 20:48:10   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sjmm... kdaj se vidimo?

dont nou...ti povejuser posted image

tomorowuser posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.11.2010 20:49:58   
TAMIKA3

popoldne smo tlele v dnevni preždeli...mau kocke, mau risanja in mau risank...itak...ledena doba rulauser posted image ...znam že vse na pametuser posted image

zdej pa cajt za pankanje...sam mali ma še zmer polne baterije, mojje pa že čist iztrošen...sam dons bo pregural govorilne 3. del do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekam zatišjeuser posted image user posted image user posted image

tamika...vedno pridni pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image ... je treba malo migat user posted image user posted image

držim pesti, da 3.del rata user posted image user posted image ... fajn za srečanje z uršo user posted image user posted image ... sem vam fouš, da se lahko vidite user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.11.2010 20:53:43   
TAMIKA3
na 18. uro smo šli familijarno po Marina ... zavili v comshop, kjer so user posted image user posted image user posted image eno debelo uro igrali igrice na xbox in ps3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan že omagal, ostali mu bodo sledili zdaj user posted image user posted image user posted image ... mene pa čaka še kuhinja in pralnica user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.11.2010 20:55:03   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:02:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:09:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:13:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?