|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
12.11.2010 6:35:03   
Čebel@
že pijem mojo kavico in glodam kruhek-mi je bilo rahlo slabo od lakoteuser posted image .....mala še spi,ati v službi...sva mela govorilne-je vidu da mi ni več do heca....sicer nisem čist ziher da sva prišla do enega pametnega zaključka,ampak zdej definitivno ve kako bom za na prej reagirala....pol sem mu pa usput rekla,da se sploh ne spomnim kdaj mi je nazadnje rekel da me ima rad-je rekel,da to itak vem-no pa sem snela poročni prstna in rekla da on tudi ve,da sva poročena-no to pa ni bilo več smešnouser posted image ....uglavnem se je pol neki hotel ckljat in biti ljubezniva,mene je pa v sekundi zmanjkalouser posted image user posted image

no tokuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
12.11.2010 6:59:05   
Čebel@
verjetno veste,da se moja pupa nikoli ni hotela crkljat in stiskat....zdej je pa že 3 večere zaporedoma sama prišla k meni in me skos lupčka in se stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa full mi je smešna,ko jo ati zvečer lupčkne na lička za lahko noč se obriše-mala pubertetnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
12.11.2010 7:01:20   
Urša08
jutro

Čebela hvala za kavicouser posted image pa upam, da govorilne obrodijo sadoveuser posted image

Sjmm kako je bilo pa pri vama?

Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servisuser posted image user posted image user posted image . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddalauser posted image . Kr ni konec z vsemi opravki.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
12.11.2010 7:02:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

verjetno veste,da se moja pupa nikoli ni hotela crkljat in stiskat....zdej je pa že 3 večere zaporedoma sama prišla k meni in me skos lupčka in se stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa full mi je smešna,ko jo ati zvečer lupčkne na lička za lahko noč se obriše-mala pubertetnicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni to lep občutek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
12.11.2010 7:02:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Čebela hvala za kavicouser posted image pa upam, da govorilne obrodijo sadoveuser posted image

Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servisuser posted image user posted image user posted image . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddalauser posted image . Kr ni konec z vsemi opravki.

urša zakaj pa ne pošlješ na občino? jaz sem priporočeno poslala že 2xuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
12.11.2010 7:03:28   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni to lep občutek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja fullllllluser posted image user posted image user posted image user posted image .....se mi zdi kot da čuti,da me bo kmalu mogla delitiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
12.11.2010 7:04:09   
Urša08
Petrušk pri nas za kašelj ne vem če kaj dobiš, ponavadi kupiš sirup v lekarni.

Ajvy si mela pa naporen dan v službi ni kej. Upam, da maš ta teden kak dan frej, da si mal energije nabereš. Tisa je tud orenk bejba user posted image user posted image user posted image user posted image A mam samo jaz take piške domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.11.2010 7:05:46   
Urša08

jutro

urša zakaj pa ne pošlješ na občino? jaz sem priporočeno poslala že 2xuser posted image

Saj najbrž bom, sam morm do pošte pridt kar mi ta teden ni uspelo k mam oba doma, moj je pa vedno prepozno prišel - pri nas je pošta kjuzo ob 5. Bom dons popoldan letela k morm itak še par stvari poslat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.11.2010 7:10:46   
Čebel@

jutro

Saj najbrž bom, sam morm do pošte pridt kar mi ta teden ni uspelo k mam oba doma, moj je pa vedno prepozno prišel - pri nas je pošta kjuzo ob 5. Bom dons popoldan letela k morm itak še par stvari poslat.

no edino če lažje stojiš na občini?user posted image user posted image .....fajn vse uštimajuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2010 7:11:11 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.11.2010 7:26:01   
Pikica_82
Jutro. Malček spet gleda Nodija, počasi greva v vrtec. Greva raje bolj pozno, da pride v svojo skupino, do 8h so v skupni.
Ajvy mamo 100 delov Nodija user posted image  Po moje so to vsi Nodiji skor, kar obstajajo.

Petrusk v trgovini dobis Apifit 2- zmes medu, matičnega mlečka in timijana. Jaz ga dajem Aleksu pogosto v čaj kr.

Čebela ti pa si huda žena ej user posted image  Pa saj prav, mormo si povedat, ko nam kdaj kaj ni prav.

Opa, ritka kliče po sveži plenički...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.11.2010 7:37:11   
petrušk_

že pijem mojo kavico in glodam kruhek-mi je bilo rahlo slabo od lakoteuser posted image .....mala še spi,ati v službi...sva mela govorilne-je vidu da mi ni več do heca....sicer nisem čist ziher da sva prišla do enega pametnega zaključka,ampak zdej definitivno ve kako bom za na prej reagirala....pol sem mu pa usput rekla,da se sploh ne spomnim kdaj mi je nazadnje rekel da me ima rad-je rekel,da to itak vem-no pa sem snela poročni prstna in rekla da on tudi ve,da sva poročena-no to pa ni bilo več smešnouser posted image ....uglavnem se je pol neki hotel ckljat in biti ljubezniva,mene je pa v sekundi zmanjkalouser posted image user posted image

no tokuser posted image

super res super, da si na šorf zastavlja in da je pogruntal, da se gre zares...hehe....tale s prstani vedno deluje...jst tud vedno vse dol poberem ko je kak hud fajt...hihihihi

hanči pa stiskat, a....ja to je res lepo....pr nas je tud po novem tko odkar je ful bolana.....pa tud če pade....prijoka k men reče "mamici glem"....se stisne ful fejst za ene 2 sekunde pol pa reče "doblo je" in šiba dalje

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.11.2010 8:09:34   
Katjusa
Jutro.....

Čebela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če nista prišla do pametnega zaključka se bo treba še mal pomenit.... Okol financ pa mi2 imama skupaj jst sem pooblaščena nanj ob name večina nabavljama itak z dinersom in imama tam skupen račun.... kako bo ko bom imela tud jst plačo ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekak sma se menla da bi moj račun ostal varčevalen torej bi ne vem polovico plače puščala gor polovico bi prenesela na njegov račun in bi iz njegovega zapravljala..... ampak itak morma najprej minus na njegovi kartci pokrit.....  Ko kej nabavljama se zmenima in al grema skupi al pa en vedno se pokličema (no če gre za kako večjo stvar) kar se prehrane tiče se itak ve, da more bit tak da o tem ne debatirama o kakih večjih zadevah se pa pogovorima.......
Poznam pare k imajo vsak svoj denar in potem se kregajo že v trgovini kdo bo plačal pol pa še doma sponašanje..... in poznam 2 para, ki sta se zaradi tega tok kregala, da sta se razšla.......

Petrušk mi ne dobimo od P nič za kašelj kvečjemu mi napiše na listek kaj nej kupim (konkretno za kašelj sinecod).... naša P vidim, da so tok neresni so rekli da bomo imel v oktopru posvetovalnico0 za benija pa še kr niso nič javli, pa sme vprašala če pokličem pa je rekla ne sej vam bomo mi poslali vabilouser posted image user posted image user posted image

moja roka je ful boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam moči še ni.....

lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.11.2010 8:11:18 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.11.2010 8:10:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ćer!

mat kurja...kok smo se dons uspaval...jao, jao...je prej mojmu u avtu mau zadremau in zdej je bil k turbo na kubik...jz pa ne več tolk...sm bla na konc kr mau že huda...pa mulo je pogruntal d ga duda uspava in jo noče čist do konca k je že skor koma

evo...zdej so šli končno vsi spat...govorilne time...sej sva že neki govorla tko usput...on nč ne ve d bi blo kej ..sam je mau oddaljen..joj, zdele bo gorel...tko al pa tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bye...pa lepo, mirno in sladko nočko vsem!!!!

mama kolumbo...dej se kej javi!!!user posted image

eeej  sjmm tole men ful sliči na naše spanje ko smo začel z vrtcem....izkorišča te dokler si zraven...k je tolk luštn k smo mamice zraven....pr nas je blo isto - norela k norc do konca, da sm že čist vn padala
pol sm pa en dan jo dala v pojstlo, pokrila, dala lupčka in rekla nej lepo pančka, da gre mami še kuhno pospravt pa zobke umit pol pride pa k njej spančkat....in me je ene parkrat z jokom nazaj poklicala, pa sm rekla da nč jokat, da gre mami sam kuhno pospravt in nej bo pridna.....pa tko naprej....in zj jo zvečer dava v pojstlo čez 2 minutke pa že spi.....
mogoče pa rata tud vam....se mi zdi da si ne upajo zaspat da ne bojo kej zamudil k je pr mamici tolk luštn...zj k me pa ni zraven je pa itak dolgcajt in ni panike zaspat....
pa prej nism smela niti mim sobe pri zaprtih vratih se je že zbudila, zj pa ropotam, pa glavo sušim, pa cunje šlihtam vse pri odprtih vratih pa spi dalje.....
probaj...mogoče pa ???!!!

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.11.2010 8:14:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jutro.....

Čebela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če nista prišla do pametnega zaključka se bo treba še mal pomenit.... Okol financ pa mi2 imama skupaj jst sem pooblaščena nanj ob name večina nabavljama itak z dinersom in imama tam skupen račun.... kako bo ko bom imela tud jst plačo ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekak sma se menla da bi moj račun ostal varčevalen torej bi ne vem polovico plače puščala gor polovico bi prenesela na njegov račun in bi iz njegovega zapravljala..... ampak itak morma najprej minus na njegovi kartci pokrit.....  Ko kej nabavljama se zmenima in al grema skupi al pa en vedno se pokličema (no če gre za kako večjo stvar) kar se prehrane tiče se itak ve, da more bit tak da o tem ne debatirama o kakih večjih zadevah se pa pogovorima.......
Poznam pare k imajo vsak svoj denar in potem se kregajo že v trgovini kdo bo plačal pol pa še doma sponašanje..... in poznam 2 para, ki sta se zaradi tega tok kregala, da sta se razšla.......

Petrušk mi ne dobimo od P nič za kašelj kvečjemu mi napiše na listek kaj nej kupim (konkretno za kašelj sinecod).... naša P vidim, da so tok neresni so rekli da bomo imel v oktopru posvetovalnico0 za benija pa še kr niso nič javli, pa sme vprašala če pokličem pa je rekla ne sej vam bomo mi poslali vabilouser posted image user posted image user posted image

moja roka je ful boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam moči še ni.....

lep pozdrav

ja katjuša...res je fajn met skupej dnar, čene je skoz en kreg....

hvala za info o P, pr nas tud čist neresno...pa dj poklič vseen v posvetovalnico...haloooooo no comment...

roka boljš user posted image user posted image user posted image user posted image sam da se še moč vrne pa bo zakoooooooonnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.11.2010 9:41:05   
sjmm
nočka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pijem drugi kofe

čez vikend bova spala v dnevni d vidva,če bo kej bol miren..pol bomo pa ukrepal u tej smeri, če bo lepo spal

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.11.2010 9:43:14   
sjmm
petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenxuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.11.2010 9:51:58   
petrušk_

petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenxuser posted image

ja sj ti pravim...čist štekam in vem kako ti je...pr nas je blo točno tko...pol pa kot bi odrezal...ni mela nobene igrače zraven v pojstli (beri mamice) in je bla primorana zaspat....pr nas je res pomagal...sicer prvih par dni me je nazaj klicala pa sm šla tja in rekla, da še pospravlam kuhno...pa peglam pa tko naprej...pa sm šla vn....
zj pa že sama, ko se vleže in jo pokrijem reče "mami uhno pavt" eva pat user posted image user posted image user posted image user posted image se obrne, zapre očke in zaspi kot angelček
pa mal je tud pomagal, k se je ene parkrat pol hotla neki puntat pa sva ji rekla, da muca gleda in če ne bo pridna bo dudo odnesla....to pa itak sploh pali.....enkrat je pa probala če res...sm ji jo pa vzela tko na skrivaj...je ful protestirala...sm rekla če vprašava muco če jo da prosim nazaj in da bo eva pridna....no pa jo je prijazna muca vrnila in zj mamo mir....kakor kej nagaja kr sama reče...."muca dudo zela", pa zajčka tud pol reče....pa jo potolažim, da zajčka ji pa noben ne more vzet, ker ta je pa samo njen in ga bo vedno lahko imela
user posted image user posted image user posted image tko da včasih kakšna taka nedolžna fora tud uspe pri naših ultra prebrihtnih mulčkih...ne podcenjuj majčija....kljub temu da je najmlajši piščanček je že velik fantek in vse šteka...še najbl ma pa mamico naštudirano....
držim pesti da vam rataaaaaaaa
mi bomo zj počas probal da bi podnev spet v svoji pojstli zaspala....pa bomo vidl....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.11.2010 9:52:01   
sjmm
čebel@...sej sm vedla d maš ti gut tehniko...upam d seše dobri rezultati pokažejouser posted image user posted image user posted image user posted image .......pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crkljanje s Hano

no, mi2......kot vedno je moj bluzilo tem, da pač ga posel spravi iz tira in potem pozabi živet družinski lajf.....sm mu predlagala d mu pomagam d bo bol vključen v naše življenje...je sam neki kimal...sej, sej....v glavnem je blo bol na programu...jz, jz,jz...ni mogu nehat o sebi govorit.....sm bla kr tiho, čeprav je blo mau moteče....sm mu sam povedala d jz ne morm z enomevžico živet, da je cajt d se sprjazni z lajfom in ga sprejme...pa odraste.......pa da bi blo ful lepo k bi se oba potrudila d sva spet drug drugemu na prvem mestu, ker mene ful pogreje k ga skoz kličejo eni delavčki k jih včas ponuca za kako pomoč in pol kr z nimi živi...k ga kličejo noč in dan, pa ga fehtajo za mau dnarja, pa za kak nasvet, pa za na kofe....v glavnem za biznis in privat lajf...moj pa še sam ne zna privat lajfa v red spravt...in pol me je vprašu...k sm rekla d ne morm tko živet...d je samotno....in da ne bom več...pa pravi...u, a kam greš...a maš koga v rezervi.....to je mau zbilo podn posodi...in sem ga sam grdo pogledala.....rajš sm bla tiho...no, tko nekak se je končal...k je Maj alarm navil...sam zju3 je bil moj osladno prijazn...tko d je možn d je kej dojel...malce in kofetka mu nism prpravla....je mau čudn gledu in se lotu zadeve kr sam....bomo vidl kam bomo čez vikend prlezluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.11.2010 9:55:24   
petrušk_

čebel@...sej sm vedla d maš ti gut tehniko...upam d seše dobri rezultati pokažejouser posted image user posted image user posted image user posted image .......pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crkljanje s Hano

no, mi2......kot vedno je moj bluzilo tem, da pač ga posel spravi iz tira in potem pozabi živet družinski lajf.....sm mu predlagala d mu pomagam d bo bol vključen v naše življenje...je sam neki kimal...sej, sej....v glavnem je blo bol na programu...jz, jz,jz...ni mogu nehat o sebi govorit.....sm bla kr tiho, čeprav je blo mau moteče....sm mu sam povedala d jz ne morm z enomevžico živet, da je cajt d se sprjazni z lajfom in ga sprejme...pa odraste.......pa da bi blo ful lepo k bi se oba potrudila d sva spet drug drugemu na prvem mestu, ker mene ful pogreje k ga skoz kličejo eni delavčki k jih včas ponuca za kako pomoč in pol kr z nimi živi...k ga kličejo noč in dan, pa ga fehtajo za mau dnarja, pa za kak nasvet, pa za na kofe....v glavnem za biznis in privat lajf...moj pa še sam ne zna privat lajfa v red spravt...in pol me je vprašu...k sm rekla d ne morm tko živet...d je samotno....in da ne bom več...pa pravi...u, a kam greš...a maš koga v rezervi.....to je mau zbilo podn posodi...in sem ga sam grdo pogledala.....rajš sm bla tiho...no, tko nekak se je končal...k je Maj alarm navil...sam zju3 je bil moj osladno prijazn...tko d je možn d je kej dojel...malce in kofetka mu nism prpravla....je mau čudn gledu in se lotu zadeve kr sam....bomo vidl kam bomo čez vikend prlezluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prav je da se postaviš za svojo družino in močno upam ter verjamem, da tud vašga sreča pamet in se vzame v roke...sam sej veš, sjmm...pr dedcih je pač tko...vsi ostali prej kt familija.....dokler ne popi.....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.11.2010 9:55:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja sj ti pravim...čist štekam in vem kako ti je...pr nas je blo točno tko...pol pa kot bi odrezal...ni mela nobene igrače zraven v pojstli (beri mamice) in je bla primorana zaspat....pr nas je res pomagal...sicer prvih par dni me je nazaj klicala pa sm šla tja in rekla, da še pospravlam kuhno...pa peglam pa tko naprej...pa sm šla vn....
zj pa že sama, ko se vleže in jo pokrijem reče "mami uhno pavt" eva pat user posted image user posted image user posted image user posted image se obrne, zapre očke in zaspi kot angelček
pa mal je tud pomagal, k se je ene parkrat pol hotla neki puntat pa sva ji rekla, da muca gleda in če ne bo pridna bo dudo odnesla....to pa itak sploh pali.....enkrat je pa probala če res...sm ji jo pa vzela tko na skrivaj...je ful protestirala...sm rekla če vprašava muco če jo da prosim nazaj in da bo eva pridna....no pa jo je prijazna muca vrnila in zj mamo mir....kakor kej nagaja kr sama reče...."muca dudo zela", pa zajčka tud pol reče....pa jo potolažim, da zajčka ji pa noben ne more vzet, ker ta je pa samo njen in ga bo vedno lahko imela
user posted image user posted image user posted image tko da včasih kakšna taka nedolžna fora tud uspe pri naših ultra prebrihtnih mulčkih...ne podcenjuj majčija....kljub temu da je najmlajši piščanček je že velik fantek in vse šteka...še najbl ma pa mamico naštudirano....
držim pesti da vam rataaaaaaaa
mi bomo zj počas probal da bi podnev spet v svoji pojstli zaspala....pa bomo vidl....

ful dobr...res pridna tale vaša evica...fajn bejba......ma jz kr vidm našga kok se bo bunil...no, se bom dala presenetit...sam je trmast in vztrajen...uh, le po komuser posted image user posted image user posted image ...moje 2 sta po kolenih iz spalnice hodila k sm bla mejhna...sm hodila spat vedno po 10tiin sm bla pokoncše preden se je zdanil....no, sam ostali 3 so ful zaspančki...evo zdej pa imamo enga čist u drugo smeruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.11.2010 10:07:01   
baki
jutroooo...midva z nikom bila danes na kontroli...je spet začel kašljatuser posted image .na pljučkah ni nič slišat,mu pa žnoder zadaj dol teče in ga tisto draži.pač inhalirat morema fiziološko2x na dan pa fajn nosa pucat.če nebo šlo nazaj se morema pokazat čez en teden.sem skor več pr dohterju kot domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...štrudelj se peče,pol pa še naredim eno zelenjavno juho pa bo kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.11.2010 10:36:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutroooo...midva z nikom bila danes na kontroli...je spet začel kašljatuser posted image .na pljučkah ni nič slišat,mu pa žnoder zadaj dol teče in ga tisto draži.pač inhalirat morema fiziološko2x na dan pa fajn nosa pucat.če nebo šlo nazaj se morema pokazat čez en teden.sem skor več pr dohterju kot domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...štrudelj se peče,pol pa še naredim eno zelenjavno juho pa bo kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

sam, da ni nič hudega.. vseeno pa ene user posted image user posted image , da vas mine kašelj..:)

mljask dobro kosilo.. :)

boma2 :)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.11.2010 10:39:12   
boma2
jutro...

čebela... ti pa si huda... :) user posted image user posted image user posted image

sjmm... kako je bilo pa pri tebi?

urša... si pa pridna,... full .:) no lepo, da se igrajo.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.11.2010 10:52:09   
sjmm
no, mi2 sva kuhno počistla...k včeri zvečer po dolgem uspavanju in govorilnih ni blo več volje...itak, če bi kdo drug mau u roke plunil bi mu pa krona dol padla

prjatlčki veselo laufajo, omakca kuhana...tkod dons imamo.....čisto juco(kr iz skrinje) s palačinkami, pire, korenčkovo omakico in ribje fileje na žaru, pa peso

moj še nč poklicu...očitno še zmer ni tonauser posted image ...ga bom kr jz...d bom bolš k onuser posted image

baki....naj gre hitr kašelj stran

boma2...a misliš kako sva z mojim poštimala??...sej sm gor že neki dolgovezla...kva pa vem...je treba še kej govorilne na dan prvlečt...pa rečmo d bo za en cajt mau bolšuser posted image

no, jz malega vn vabim...paje padu u Ledeno dobo...mu je tooook včeš...se sam reži zravn...sam zuni je sonček, sam piha pa k stouser posted image ...bo treba bol na kratek špancir

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.11.2010 11:09:05   
birdy
Helov... Jst sem pri kavici iz mcdonalca, en big mac pa tud že v men. Pa to ne moreš verjet kok tale jank fud men paše v tej nosečnosti. Sva šla še mobitele zrihtat, pa v lekarno po hladilno mazilo, pa po wc dilo. Tko da dilo bomo mel zdej dvojno, spodi ta velko, zgori pa tamalo, da ne bomo rabli več nastavka, pa še počasno spuščanje sistem ima, kar je pri nas ful pomembno ker je skret tok majhen da more bit tok nazaj da se pokrov ne more naslonit in pol dol pada. Tko da ko bo padlo dol nas vsaj kap ne bouser posted image  Zdej smo itak že kako leto sploh brez pokrova, je moj kr dol odšravfav...
Pri G vse ok, bejbi je na otip velik, je še visoko visokouser posted image user posted image  k kak ptič... Ni čudn da me skoz zgaga pečeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?