|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
4.11.2010 13:03:08   
benika
Benika, če še ti kaj potrebuješ od cunjic, povej. Danes pride Špelička, pa ji dam še zate.

Kar spakiraj, vse vzamemuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
4.11.2010 13:14:55   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika, če še ti kaj potrebuješ od cunjic, povej. Danes pride Špelička, pa ji dam še zate.

In kam bomo dali, bi rekel Edo....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.11.2010 13:43:24   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

In kam bomo dali, bi rekel Edo....user posted image

eh, Edo bi pac dozidal se eno sobo, dal omet, izravnalno in pobelil, pol pa se pobarval z beniki vsecno barvo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.11.2010 6:14:55   
nikolet
živjo punce

ni časa nobenga da bi se vam javila... mam čisto norišnico... služba, domov, otroc, tast, služba... zdej k ni taščeuser posted image je vse ful čudno in sam delamo...

no ja se baje bo bolje

grem delat papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.11.2010 19:24:38   
Nika v službi
Dober večer, res je kar zatišje tule gor; no, bom pa jaz poskrbela za malce dogajanja.user posted image  Valli in ostalim, ki vas zanima, podajam utrinke iz včerajšnjega poskusnega plavalnega tečaja v Atlantisu. Oglasiš se v Aquamanii (to je tista trgovina tam ob vhodu), kjer dobiš zapestnice (ki niso programirane in lahko z njimi odpreš samo omarice, ne moreš pa z njimi plačevati), potem pa otroka pospremiš do garderob, ga preoblečeš v kopalke, mu daš brisačo in po želji natikače, potem pa ga prevzame plavalni učitelj. Ker je bila to za nas poskusna ura, smo tokrat izjemoma šli starši zraven. Midva s Tomažem sva bila dobro pripravljena, saj sva vzela kopalke, Majda, Nalujeva mamica pa se je potila zraven naju v puliju in kavbojkah.user posted image  Plavalna učiteljica Neža je Naluja in Niko najprej na tleh v sede učila pravilnih zavesljajev z rokami ter gibanja nog, potem pa so šli v vodo s kačami in plavalnimi deskami (brez rokavčkov). Najprej so naredili nekaj krogov s kačo in desko, potem pa - ker je ugotovila, da sta obadva praktično že plavalca - so zelo hitro prešli v plavanje brez pripomočkov. Ona se je umaknila na sredino bazena, potem pa sta izmenično plavala do nje, obrat in nazaj. To se je izvajalo v tem delu bazena pri restavraciji oz. kavarni. Tam je prikladen rob, na katerem lahko otroci stojijo, z njega skačejo, ipd. Potem ju je navajala na stik glave z vodo in sicer tako, da jima je na dno tega roba vrgla obročke, ki potonejo. Onadva sta jih morala pobirat, pri čemer ni šlo drugače, kot da se delno z glavo potopita v vodo. Nato je spet sledil plavalni krog s kačo (brez deske). Po povratku je sledilo ponovno plavanje do sredine bazena, pri čemer sta morala vsaj 3x na tej poti glavo potopiti pod vodo. Nika je imela tu nekaj težav, ker je nekajkrat vdihnila in ji je - logično - šla voda v nos, potem pa je sledil kašelj, brisanje nosu, oči. Ampak je bila čudežno hitro spet pripravljena na nove podvige. Neža ju je potem metala v vodo, pri čemer sta morala sama izplavati ven. Tudi tu smo samo začudeno opazovali in se navduševali, kaj tala naša dva otroka zmoreta. Spet nekaj krogov s kačo in na koncu še skoki z roba pri stopnicah (to je najvišji del, praktično enako, kot če bi skočil z roba bazena). V vodo jima je nastavila kačo (v polkrog), tako da sta skakala v njeno bližino in sta se je lahko oprijela, da se ne bi preveč globoko potopila v vodo. Tudi to je šlo presenetljivo dobro. Čisto na koncu še samostojno plavanje do sredine in nazaj, nato pa ju je popeljala pod tuš in predala nam. Potem, ko je pravi tečaj in ni zraven staršev, plavalni učitelj poskrbi, da se stuširajo in obrišejo, potem pa jih pripelje v garderobo, kjer otroke pričakajo starši in jih do konca uredijo. Poskusna ura je trajala 60 minut in je minila kot bi mignil, ju je bilo na koncu prav težko spravit ven iz bazena.user posted image  

Odločitev je, torej, padla - gremo na nadstandardni plavalni tečaj, točen termin in uro pa dogovorimo v ponedeljek. Valla, če te je kaj zamikalo, da bi se nam Nik pridružil, povej. Pri nadstandardnem je omejitev na 3 otroke, ves čas pa jih uči isti plavalni učitelj. Tečaj je 1x tedensko po 60 min, mi smo se za začetek odločili za 10-urni tečaj, potem pa bomo videli. Stane 170€.

Danes imamo pospravljalni dan - dopoldan sva bili sicer z Niko po nakupih, saj sva morali kupiti darilo za Naluja (prihodnjo nedeljo praznuje v ZOO), pa Niki sem v Cicibanu kupila še ene čevlje (gležnarje), v Muellerju sva zapravili kar konkretno vsoto, saj je bil 20% popust na vse igrače, potem pa sem kupila še kar darilo za Manco, ki bo v kratkem tudi praznovala, pa še za nekaj drugih otrok znancev, pa sebi nekaj kozmetike. Skratka, obloženi z vrečkami sva dan zaključili na kavici in sladoledu, zdaj popoldan pa sva se pridružili Tomažu pri pospravljanju.

Jutri smo zmenjeni z Manco, Saro in Natašo in bo vikend minil. Drugi teden pa od srede dalje Češka.

Grem zdaj DL še nekaj slik, potem pa kopalniške aktivnosti.

Adios!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.11.2010 21:52:01   
2ursae
o, nika, tudi jaz sem prišla malo osvežit našo temo, pa vidim, da si me prehitela user posted image . Naštrikala sem namreč svojo porodno zgodbo:

Moja zgodba se začenja na znan slovenski način: vsega je kriva tašča! No, ne vsega, nekaj sva imela zraven tudi midva z možem, a ona je bila tista, ki je pogledala svoje lunine karte in čas mojih prejšnjih dveh porodov in rekla: „Rodila boš med 20. in 22. oktobrom“. In ko se meni to ni zdelo nič kaj več kot simpatično, me začne, glej ga zlomka, zvečer v torek, 19.10., po malem, a redno nežno ščemet v križu, zraven mi pa še prebava dela s polno paro. Povem možu, kako je z mano in večer presediva na kavču, prve pol ure v pripravljanju strategije in strmenju v uro, nato vrževa gor Hausa za razvedrilo, potem pa se odpraviva spat. Ob 2h ponoči v sredo se zbudi Bor, ker hoče pit vodo. Ko se zbudim, opazim, da me zdaj že stiska spredaj, kot blaga menstrualna bolečina, ki nato stisne še trebuh. U, madonca, to bi bila pa lahko prava stvar! Ko opazim,da so te bolečine redne, na 4-5 minut, zbudim moža in greva v dnevno razmišljat, kako naprej. Hočem biti namreč sigurna, da je to to, da ne bom po nepotrebnem zagnala cele mašinerije: zbudit otroka in taščo sredi noči, ju odpeljat v Ljubljano k njej in potem šibat v porodnišnico. Čez pol ure pade odločitev: treba bo narediti prav to. Otroka se zbudita brez problemov, Anže je navdušen nad dogodivščino in že drvimo proti prestolnici. Oddava otroka in midva parkirava pred porodnišnico ob pol štirih zjutraj. V sprejemni sobi ugotovijo, da sem tri prste odprta, oblečem si haljo in plašč (in si v žep plašča zatlačim še dvoje njihove spodnjice, saj sem slišala, da so na oddelku bolj na tesnem z njimi) in odpeljejo me gor, kjer dam skozi običajno rutino: klistir, kakanje, tuš in že sva z možem v porodni sobi. Dajo mi infuzijo antibiotika, ker sem bila pozitivna na testu za streptokok B. Vmes prijetno klepetamo z mojim porodničarjem Anžetom, ki je zelo zagret za naravni porod in me vpraša, če se strinjam, da bi šli na pure natur porod, pa čeprav bi trajal malo dlje. Ker se poznam in vem, kakšen užitek je porod, bi mu najraje rekla, da želim, da je čim prej konec, natur gor ali dol, a sem pogumna in zgledna porodnica in pritrdim da jasno, seveda, čez naraven porod ga ni, to je točno to, kar želim. Ob sedmih zjutraj sem odprta že 6 cm in predrejo mi mehur. Popadki, ki so bili zdaj skoraj popolnoma neboleči, ob pol osmih preskočijo na čisto novo magnitudo – začne bolet kot satan, prihajajo na dve minuti. Vdihujem plin iz maske in to pomaga. In čeprav moj porodničar študentki, ki je bila zraven, razlaga, da spadam med redke srečnice, ki se skoraj do konca odprejo brez bolečin in potem hitro rodijo, se ne počutim ravno srečno ampak prej bedno, patetično, mehkužno in predvsem prepričano, da je to moja absolutno in nepreklicno zadnja dogodivščina na porodni postelji. Kmalu sem čisto odprta, otroček se je že začel spuščati in v sobo pride zdravnica ter odredi par kapljic umetnih popadkov. Juhuhu, zagrabijo takoj, otroček se spusti in že so tu finale. Obrnem se na hrbet (sicer mukoma), pritisnem (definitivno mukoma) in v treh popadkih in enemu rezanju presredka je glavica zunaj, popadek kasneje pa še telešček. Deklica je in to konkretna, rojena ob 9:44. Takoj jo dobim na trebuh. Sem presrečna, zaradi dveh vzrokov: imam svoj zakladek in bolečin ni več. Potem sem imela še neke zaplete, a ni važno – posteljica se ni vsa odluščila, zato so me malo uspavali, zbudila sem se s pritiskom 70/30, železa sem imela 77 … pa sem dobila infuzijo, transfuzijo, ni da ni, tako da smo ostali v porodni sobi še šest ur po porodu in ves čas, ko so mene krpali, je oči vdano in zadovoljno pestoval svojo hčerkico.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.11.2010 22:20:15   
benika
A dej no, a je blo treba to tko fino napisat.???? Zdej pa user posted image in se user posted image user posted image user posted image , skratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak važno je, da je tašča krivauser posted image user posted image user posted image Carica.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.11.2010 7:48:53   
nikolet
lepa porodna pripoved user posted image user posted image user posted image

smo zboleli tak da je naša tnajmlajša domauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.11.2010 8:03:44   
Pia67
Ja, res je Nikolet. Ursina porodna zgodba je lepa. Ursa všeč mi je, ker tako zanimivo pišeš. Bi bila v stilu pisanja ob bok kaki dobro prodajani pisateljici. resno user posted image .

Nikolet upam, da se vaše življenje kmalu sestavi. Ne bo več kot je bilo. Mogoče pa boš iz tega izvlekla tudi kako pozitivno stvar. user posted image  za punčko, da kmalu ozdravi.

Nika podoben vozni red glede plavalnega tečaja je bil tudi pri nas. Le metode poučevanja so bistveno različne. Super ideja to z obročem. Pri nas tečaja najbrž ne bo posebej, ker je premalo prijavljenih za športno šolo. Tako, da Nino vodim na trenig, kjer je organizirana razgibalna urica za najmlajše. Plavalni tečaj pa bo v okviru Zlatega sončka. cena tečaja se mi ne zdi pretirana, podobno je bilo tudi pri nas.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.11.2010 10:15:32   
2ursae
nikolet, ja pri vas ima pa res user posted image mlade ... upam, da si čim prej opomorete user posted image user posted image .

Vikend je bil naporen, uf, podnevi sta dežurna ta velika2, ponoči tamala user posted image . Moram prav k sebi prit. Danes dežuje, res, prav lije, tko da najin sprehod odpade - tudi prav, si bom lahko malo spočila. Lučka že spi, jaz zajtrkujem in RRjam, pol grem pa k njej spat.

imam dilemo: itak sicer, da to predebatiramo vsako jesen, a jaz si res zdaj zopet belim glavo s tem: kako oblečt otroka za v vrtec, da mu bo not udobno in da bo lahko šel ven na sprehod v mrazu? A date enostavno žabice spodaj, za sprehod si pa obleče čez še hlače in to je to? Kaj pa v teh dneh? Moja2 še vedno hodita v vrtec preprosto v trenirki in sploh ne vem, kaj jima dat, da ju ne bo, ko bodo šli ven, zeblo?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.11.2010 13:39:51   
nikolet
ja ampak res tale hudiček se mal predolg zadržuje pr nas..... upam da nas kmalu zapusti k čene bom kmal šla med norceuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.11.2010 13:41:35   
nikolet
ja ampak res tale hudiček se mal predolg zadržuje pr nas..... upam da nas kmalu zapusti k čene bom kmal šla med norceuser posted image

aja če kera rabi ga prodam: http://www.bolha.com/stolcki-za-hranjenje/stolcek-za-hranjenje-chicoo-mamma-oglas1272641239

< Sporočilo je popravil nikolet -- 8.11.2010 13:42:38 >

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.11.2010 14:02:27   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Ja, res je Nikolet. Ursina porodna zgodba je lepa. Ursa všeč mi je, ker tako zanimivo pišeš. Bi bila v stilu pisanja ob bok kaki dobro prodajani pisateljici. resno user posted image .

Nikolet upam, da se vaše življenje kmalu sestavi. Ne bo več kot je bilo. Mogoče pa boš iz tega izvlekla tudi kako pozitivno stvar. user posted image  za punčko, da kmalu ozdravi.

Pod tole se lahko samo podpišem, je že Pia zelo lepo izrazila tisto, kar tudi sama čutim.

Pia, cena tečaja po mojem mnenju ni ravno nizka, sploh če jo primerjam s ceno standardnega tečaja. Nadstandardni je namreč skoraj 60% dražji. Standardni pride namreč 60€ za 6-urni tečaj oz. 108€ za 12-urni tečaj.

2ursae, jaz Niki te dni, ko je dokaj toplo, oblečem malo debelejše hlače + dokolenke ali pa najlonke + tanjše hlače, ki jih potem v vrtcu sleče in obleče krilo. Če gredo ven, postopek ponovi v obratnem vrstnem redu.user posted image Ko je bolj mrzlo, največkrat prakticiram žabe + hlače z v vrtec in nato žabe + krilo v vrtcu. Pri punčkah se to dobro obnese. Fantiči pri nas v vrtcu večinoma nosijo tanke pajkice, verjetno čez za ven oz. v vrtec oblečejo hlače.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 20:03:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3039
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 20:56:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.11.2010 21:04:56   
Pia67
Ura je 20.45 in jaz čepim pred računalnikom. Ne pomnim kdaj sem ga zvečer prižgala. z enim ušesom poslušam tednik, Nička spi že od 19.30, ker je vsak dan po 19. uri tako zaspana, da ne dočaka konca pravljice. Fanki so odšli v Zagreb na koncert Stinga. Blažen mir. user posted image

Nika pri nas je cena običajnega 10 urnega plavalnega tečaja 135€ za nečlane kluba (dokazni link: http://www.hopklub.si/podrobnosti%20plavanjepredsolski.php). Članarina je 10€, ja uganila si, za člane kluba pa pride 125€. Se pa tečaji pošteno razlikujejo med seboj. Sama imam vedno v mislih, da je treba tudi karto za bazen plačat. Zato se mi cena ne zdi tako zelo huda, sama sem sicer zelo skromna, ampak, ko gre za kak fajn tečaj, sem pripravljena odšteti malo več, ker je vredno. Saj se potem pogliha.
Res pa je, da dražje ni vedno najboljše. Najbrž pa bi Nino vpisala v tečaj, ki si ga opisala (sem navdušena nad metodo), če bi bila bližje LJ. Po drugi strani pa ne zahajava tako pogosto na bazene, da bi obdržali nivo plavanja, ki ga je osvojila. Tolažim se, da ji bo plavanje steklo, kakor je meni. Ne mislim pa je moriti na suhem ure in ure, kot je oče mene s plavalnimi vajami (morala sem plavati s kosom lesa med nogami v obliki črke H user posted image , da sem uporabljala le roki-toliko o krutih metodah), ampak morda sem ravno zaradi tega kot riba v vodiuser posted image .

Savnica je segreta, potem pa dobra knjiga in lepo noč.

Aja, oblačenje za v vrtec. Če je zjutraj slana, oziroma pod 5 stopinj, ima Nina žabe brez pete. Če ji je vroče, se v vrtcu sleče, ostane le v nogavičkah in žabe obesi v vrečko iz blaga, ki jo potem odneseva domov. Čez pa so obvezne hlače. Najpogosteje kavbojke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.11.2010 15:47:09   
Nika v službi
O, Valla, to pa je super ugodna cena! Fino, da je Nik zadovoljen.
Hvala za knjižne ideje, upam le, da ob priliki pridem do katere od navedenih knjig in primernega časa za branje. Pa čimprej se spravi nazaj v šejp.user posted image

Pia, žabe brez stopal so tudi dobra ideja, prevečkrat pozabim nanje. Hvala za opomnik, grem takoj pobrskat po omari in pripravit eno tako varianto za Niko za preostanek tedna.

Punce, mah-mah, pakiram in odhajam proti Češki. Se tipkljamo spet čez vikend. Pa pa!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.11.2010 17:26:48   
2ursae
pa pa nika. Ti kar malo zavidam, jaz bi tudi šla malo v svet user posted image .

knjige: ma, zdaj berem Strastno zapravljivko (1. del). Tok mi je dobra, da jo berem na račun spanca, pol sem pa fertik, ko začne Lučka svoje nočne etape. Tko da žal razmišljam, da ne bi več hodila v knjižnico, dokler se stanje ne normalizira.

Tamala2 sta si izmislila, da hočeta lepit wc papir user posted image , grem pogledat, kakšna je škoda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.11.2010 20:30:56   
ninocka
Cemi bo ratalo kaj napisat - neki me RR zeza in mi skoz ven mece.
Skratka, spet sem na bolniski, v nedeljo je Lian dobil 39 vrocine, v ponedeljek ga je pa potem se uho zacelo bolet. V ponedeljek zvecer je pa se Rubi zacel kasljat in to tolk mocno, da je ful bruhal, tko daje bil zdaj 2 dni doma.
Nikol konca pri nas...user posted image

Tolk za danes, semine da vec pisat, ker je lahko cist za BZ user posted image

Edino PETY, jst bi rabila verjetno cez 2 tedna 3 torte. A bi slo?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
11.11.2010 10:38:26   
nikolet
živjo

no tamala je spet v vrtcu... je mela kronično utrujenostuser posted image pri 18mesečnem otrokuuser posted image je pa res da ni kaj dobro spala zadne 14 dni... zgleda da je res prišlo za vsem tudi otroc so mogli prespat.... je dva dni sam spala tak da je v sredo že šla nazaj v vrtecuser posted image

drugače se pa dogaja... pospravlamo... pa nič stran ne damo... še nismo pripravljeni na to da bi kaj stran dali... bo že prišel čas ko bomouser posted image

no drugače bojo pa lignji za kosilo!
pa popoldne imam šiht...
tak da končno počasi lezemo na zeleno vejo

papa uživajte

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
11.11.2010 11:16:36   
pety78
Edino PETY, jst bi rabila verjetno cez 2 tedna 3 torte. A bi slo?

U, a mate žur? user posted image

Če je to tisti vikend, 27. in 28. 11. bi šlo. Kaj približno bi pa imela? Vsako drugačno? A to za vse tri fante? user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
11.11.2010 11:49:49   
pety78
A je tudi možnost recimo dveh? Ali samo tri ali nobene? Ker imam eno napovedano, sicer še ni čisto potrjena, ampak 4 mi pa ne bo uspelo narediti, sploh dekoracij.
Lej, najprej mi povej, kakšne bi imela, okus in dekoracije, pa se bova konkretno zmenili. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
11.11.2010 12:08:52   
benika
Pety, jaz bi rabila eno za atija za 9.12.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
11.11.2010 13:17:18   
pety78

Ja, zmenjeno. Samo, to je v četrtek? Boš ti v četrtek torto prevzela ali je mišljen vikend za praznovanje? Meni je sicer vseeno, samo malo prej mi moraš povedati, da splaniram peko in krasitev. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
11.11.2010 20:59:40   
spelka12

uuuuu a bomo spet dobre torte jedli? Samo ne kokosa prosim user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.