Nika v službi
|
Hej, čarovnice (mišljeno je ljubkovalno, da ne bo kakih nesporazumov)! Naš (še malo bolj) podaljšani vikend (sobota - torek) je minil v takem tempu, da bi zdaj potrebovala še kak dan ali dva oddiha. Z bučami, čarovnicami in duhovi se nismo ukvarjali, ker je meni to en kar neki kvazi praznik. Saj mislim, da sem že lani predstavila svoje mnenje o tem, tako da se ne bi ponavljala. Pač ne praznujemo na tak način in verjetno nikoli ne bomo. Smo pa proste dneve izkoristili za druženja s prijatelji, obiske iz Črne gore smo imeli pri nas do nedelje, skupaj smo obredli bližnjo in daljnjo okolico, ju po več kot 20-letih popeljali na Bled na kremšnito, bili smo na sprehodih, večerjah, kavicah, ju razvajali in poskrbeli za nekaj res lepih trenutkov, ki jih bosta v petek ponesla s seboj domov. Obiskali smo grobove domačih, prijateljev, znancev, prižigali svečke, jedli kostanj, ob večerih pa igrali Človek ne jezi se, kartali, prebirali pravljice. Včeraj je šla Nika v vrtec, jaz pa sem imela dan za nakup čevljev. Izplen: v pol ure uspela kupiti 2 para čevljev in 1 torbico. Od navdušenja nad uspelim nakupovanjem sem šla takoj zatem na kavo z Beniko, Manjo in ponosnim očkom. Ker se Benika nič ne pohvali (saj davčna ne bere tega ), bom jaz povedala, da so od petka lastniki novega avtomobila. Čestitke in srečno vožnjo! Pety, kdaj se bomo pa mi kaj videli? Prideš kaj cunjic nabrat? In kaj je zdaj s tisto kokosovo torto? Valla, naša poskusna ura plavanja bo ta petek ob 18:00 v Atlantisu. Sporočim, kako bo šlo. Pa za hitro okrevanje. Kaj te je pa pravzaprav napadlo? IZVIRNO SPOROČILO: ninocka V bistvu se nam ni nic pametnega dogajalo, edino jst mam zadnje par dni totalno nore sanje, vceraj sem sanjala naso Niko. Na RRju je Benika dala obvestilo, da je Tomaz koncno docakal svojo 2 hcerkico. Itak nobeni ni blo nic jasno, kaj ma zdaj Nikin moz kar se eno hcerkico z eno drugo in sva se z beniko dobile na eni kavici in kar naenkrat se je ta lokalcek znasel v blizini porodnisice in se nama je pridruzila se Nika, ki je prisla skoraj direkt iz porodne sobe, ker ona pac ne bo zamudila priloznosti, da z nama spije eno ledeno kavo. Na koncu se je izkazalo, da je nasa Nika povila se eno puncko, ampak nobena ni vedela, ker nam je hotla vsem naenkrat povedat, ampak nas je bilo na zadnjem srecanju samo 5. OMG A mi ne boste nič čestitale?! OMG, Ninočka, to pa je bila nočna mora! Očitno te s T. tako zaposlujeva glede paketov, telefonov, da še ponoči na naju misliš. Močno stiskamo pesti za uspešno rešitev vloge!