|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
26.10.2010 13:31:39   
Nika v službi
Ja, tudi pri nas damo Niki oblogo na prsi - prepražene kamilice, ob zadnjem, precej hudem kašlju je zelo pomagalo. Pa materino dušico, dvignjeno vzglavje in svež zrak v sobo. Občasno posprejam tudi z Eucasolom od Justa. Zvečer naj ne bi pil mleka oz. mlečnih izdelkov, ki pospešujejo nastajanje sluzi, ampak saj to verjetno že vse veš. Drugih idej pa res nimam.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
26.10.2010 13:34:53   
Pia67
Evo, Nika je na netu, ji nazdravljam z zelenim čajem, ker se odvajam od kaveuser posted image user posted image user posted image . Sem res pretiravala z lokanjem opojne rjave tekočine. Sicer je žitna čisto OK, samo ni tistega efekta. Madonca, bi šla kar zalečt. Še slabi 2 urci odpikam, potem pa upam na kak sončen žarek, peko kostanja in čekiranje zimske opreme.
Nički moram pomerit smučarske tekaške čevlje, če ji ne bodo prav, bomo morali nabavit nove, smuči prav tako in sedaj imajo v Ponci še rabljeno robo, ker vsi tako delajo. Za malo denarja bomo dobili skoraj novo tekaško opremo. Nina pa itak sanja le še o snegu. Zjutraj je napeto poslušala vremensko in mi razlagala kako nastane sneg user posted image .

Spelka bom vprašala brata kako in kaj z našo 1. bundo, samo mislim, da je 98.

Glede bronhijev in zapletov lahko tudi jaz pobožno trkam, ker je Nina BP. Itak zagovarjam prakso, da smo čimveč zunaj. Samo pri bolnem otroku je to neizvedljivo. Kaj pa homeopatija? 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
26.10.2010 13:37:07   
Pia67
Ojej, skoraj pozabila: hvala vsem za čestitke glede LM. če bi vedela, da je tako enostavno, bi ga sprašila že pred 2 letoma.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
26.10.2010 18:30:16   
spelka12
pety super, ti kr sporoči. No sej če imaš kak pulover oz. zimsko stvar za prodat 80 kupim vse user posted image
nika kamelice sem slišala, samo kolegica je to dajala hčerki (isto skoz bronhitise) in ta še ni znala ven izkašljat, tko da se ji je vse zabasalo v pljučih. Rezultat je bil cel mesec bolniceuser posted image . Isto sem slišala za seno, da ful pomaga ampak tudi ne za tako majhne. Materino dušico dajem, eucasol isto, okno je vedno odprto (čeprav sem slišala, da bronhitis mrzel in suh zrak zelo poslabša). Za mlečne izdelke pa prvič slišim user posted image , bom probala tudi to. HVALA
pia hoemopatijo bom sigurno tudi probala, samo do loke se morm en dan odpeljat.

ČEVLJI ja tudi tukaj rabim nasvet? Upam, da bo kmalu shodil in potem bomo rabili take za v dež in sneg. Katere imate pa vi? Gledam jih od superfita.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.10.2010 22:21:59   
pety78
Spelka, sem očitno vse spakirala v klet, sam zdej me je pa strah dol it. user posted image Bom šla jutri, pa ti nabrala. Ziher se še kaj najde. Pa še kaka stvar za Manjo. Upam, da jutri ne pozabim. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.10.2010 8:07:31   
tažana
špelka jest neži dajem kamelice in sirupe za izkašljevanje. Mleka pa sama noče piti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.10.2010 8:48:15   
ninocka
Nikolet, iskreno sozalje...user posted image user posted image user posted image

2ursae, kolk je lustna Lucka user posted image user posted image  pa tolk lask user posted image user posted image

Pri nam je Lian zdaj na ventolinu, sva bila v ponedeljek na kontroli in se je (itak) poslabsalo, tko da smo dobili ventolin 3 vpihe/4 ure. Danes pa spet kontrola. Je blo pa iz nedelje na ponedeljek noro - ze zvecer je zacel kasljat, sem mu dala  preden je sel spat claritine, pa je kaksne 2 urce oddremal, potem je pa zacel naenkrat fuul kasljat in ni nehal 3 ure. Vmes sem mu dala se sinekod kapljice in ni nic pomagalo, je tolk kasljal, da tud vdihnit nimel casa. Sveda je potem zaradi tega tud zeloposepsenoin hitrodihal...user posted image Tko da je Samo potem ob pol enih klical na metelkovo, kaj naj nardimo in so rekli naj probamo se z vlaznimi inhalacijami in smo potem naslednje pol ure sedeli v zaparjeni kopalnici. Tam se mu je umirilo, ampak ko smo prisli ven pa spet jovo na na novo. Sicer HB malo manj, tko da sva vsaj malo oddremala. In se zbudila ob 10:30 user posted image   faaaak, me je skor frslok user posted image
Sem pa klicala v ponedeljek na Pediatricno, kaj je z izvidi in so se (normalno, kaj pa drugega user posted image ) izgubili. Je rekla sestra, da jih bo poiskala in me zdravnica naslednji dan poklice...ja itak...tkoda jih bom danes jst klicala...resno razmisljam, da bi dala vlogo za podaljsanje porodniske...pa ce sem 1 mesec doma, sem pa en mesec doma....
Spelka, a ti ne bi dala? 

Pia, cestitke za preteceni maratonuser posted image user posted image  Bom tud jst...enkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede spanja pa pri nam ni tako enostavno - Evan, ko pride k nama, ni ne buden, niti ne spi. In se mu ne da nic normalno dopovedat, zakaj ne sme spat pri nama (zvecer se itak zmenimo, da bo spal pri sebi, pa obljubi, ampak ocitno podzavest pri njemu dela svoje). V takem stanju, ko pride k nama, se pa potem zacne ful dret in kricat in brcat, noce ven iz spalnice...vse to pa pomeni, da bo zbudil LIana in potem v sobi se Rubna...
Ce nama ga pa rata odpeljat nazaj, pa pride cez 5 minut spet nazaj, ker semu zdi, da je odspal v svoji postelji ze uh casa....problem je, ker Evan dejansko sploh ne spi in sva ugotovila, da se se najbolj naspi, ce je pri nama v postelji. Danes smo recimo super spali, ampak sem se jst ob 4ih zbudila, da sem dala Lianu ventolin in je takoj pokonci skocil, kam grem... user posted image

Spelka, cestitke za stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa hitro ciprese kopiraj pa barvaj, da boste meli poleti zasebnost user posted image user posted image user posted image
Za pingvincka/cico bomo pa fajn pesti stiskale  user posted image user posted image user posted image  
Cunje je pa Anja tud rekla, da bo prodala od Bora, tko da se njo malo cukni...ona ma ful lepe user posted image

Valla, user posted image user posted image  faca Nik...ampak, ko sem bla jst majhna, sem tud skoz mamici tezila, da zakaj nimamo se enega dojencka user posted image

Nika, sam tale tvoja hci ma pa prav pestro ljubezensko zivljene...ma sej je ze kot v telenoveli user posted image user posted image

Zdej pa sibam, z Lianom imava ob 11h kontrolo, potem grem k mojim, da grem se v trgovino po sestavine za torto...ma v petek Ruben RD in jo moram spect...user posted image

Ko smo ze pri Rubnu in RDju ----

Bor, vse najboljse za 3 rojstni dan!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si pa dobil sestrico, da jo bos ti komandiral user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.10.2010 9:07:42   
Nika v službi
Ninočka, o, ti šment, no, tudi Lian na ventolinu! Pa kaj je to? Pri vas pa res ni konca s temi bronhiolitisi! Podaljšanje porodniške pa je dobra ideja, poskusit ni greh. Držim pesti, da uspe, dobra sugestija tudi zate, Špelka. Sicer pa tudi Piin predlog glede homeopata ni za odmet. Jaz sicer ne dam veliko na to, ampak sem iz prve roke slišala o uspešni ozdravitvi otroka, tako da... če potrebuješ ime, se lahko pozanimam in ti sporočim. Je pa baje strašansko dolga čakalna doba pri njem.

Tažana, ti si nas pa čisto zapustila! Kaj je zdaj to, nas ne maraš več, kaj? To je pa tako, kot človek napreduje na višji položaj!user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, kdaj se mi lahko kaj vidimo, da zamenjamo evrske bankovce za Justove pridelke?user posted image Boste kak svečke prižigali po Ljubljani čez praznike? Vabljeni na kavico.

Ninočka, na FB imaš sporočilo. Potrebujem tvoj službeni nasvet oz. ga potrebuje Tomaž. user posted image Se toplo priporočam.

Sicer pa smo mi ok, jutri pričakujemo obisk naših dragih "Črnogorcev" - prihaja teta Zlati, Slovenka, ki je poročena s šarmantnim Črnogorcem. Ona je sicer vsaj 1x letno prihajala v SLO, njega pa več kot 20 let ni bilo pri nas in zdaj smo vsi neznansko veseli, da ga bomo končno lahko pozdravili. Oba sta že precej v letih (preko 70) in to je res ena zadnjih priložnosti, ko smo praktično še vsi sorodniki na kupu, živi, nedementni.user posted image Res, ful ful sem vedela, da bom jutri lahko objela mojega dragega Čuka. Uradno je sicer Nikola, ampak se ga je že od dolga leta nazaj prijel vzdevek Čuko in zdaj sliši samo še na to ime.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.10.2010 9:22:22   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
ena zadnjih priložnosti, ko smo praktično še vsi sorodniki na kupu, živi, nedementni.user posted image

Ej, Nika, sej tolk stara pa se nisi user posted image user posted image ...al ze kaj pozabljas? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.10.2010 9:34:33   
Pia67
Ojej, Ninocka, nisem vedela, da Evan naredi sprehod iz ene v drugo posteljo podzavestno. Potem je logično, da se dogodki tako razvijejouser posted image . Ti ne zavidam. kako zdržiš?
Ker pa sem ti tako nespametno solila pametuser posted image , pazi to: ta tedenuser posted image je naša Nina pogruntala, da če začne ponoči jokat, priletim k njej in potem bi se malo stiskala, pogovarjala itd. Torej, ko se zbudi, gre lulat, si pritisne Cd-plejer s pravljico, ji je vseeno dolgčas. Tako, sredi noči, okoli 2. ure ima ona vsako noč ta teden svoj šov. Kljub dogovoru, razlagi zakaj se to ne počne. Danes ponoči je pomagala le grožnja s palčki Božička, ki si zapisujejo kaj počno otroci. Ma, čisto mim. Se moram posluževat nakladanju v stili Božička in pridnih otrok. Zjutraj je jasno koma in se komaj spraviva v vrtec in službo. Da ne omenjam njene lepljivostiuser posted image . Hja, tako, kot ste napisale. Očitno nas je doletelo šele sedaj.
Ker sem scrkljana in že dolgo časa mirno spim ponoči, me take zadevščine spravijo iz tira. Ampak kofetu še nisem podleglauser posted image .

Kar se tiče Nikinega nasveta glede mlečnih izdelkov, držiuser posted image . Pa še kako. Sama sem nekdanji asmatik, no, še vedno me občasno moti cvetni prah. In če sem prehlajena, boh ne daj, da konzumiram kako mleko, skuto. Tvorjenje sluzi je na tapeti.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.10.2010 10:27:27   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

resno razmisljam, da bi dala vlogo za podaljsanje porodniske...pa ce sem 1 mesec doma, sem pa en mesec doma....
Spelka, a ti ne bi dala? 
Ah meni se ne splača, k delam doma. Itak se lahko zmenim, da nisem na bolniški, jaz delam pa mi ga tašča popazi par ur. Ej a vi imate tisti inhalator na paro za otroke? Če ima naš tko hud napad kašlja pomaga, če inhaliramo fiziološko.
Spelka, cestitke za stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa hitro ciprese kopiraj pa barvaj, da boste meli poleti zasebnost user posted image user posted image user posted image
HA, ha, ha, ha, ha, ha. Sej zdej iščeva nadomestek cipres. Moj se je odločil, da mu kar naenkrat niso več všečuser posted image . Je pa res, da zavzamejo ful prostora in pri taki majhni terasi ti pride vsak cm prav.
Za pingvincka/cico bomo pa fajn pesti stiskale  user posted image user posted image user posted image   HVALA lepa. Ne bi mogle verjet, kolko pri takih stvareh pomaga, če te nekdo vzpodbuja in ti privošči. user posted image user posted image
Cunje je pa Anja tud rekla, da bo prodala od Bora, tko da se njo malo cukni...ona ma ful lepe user posted image Res? Super. Sej meni ni važno, da so lepe, naš itak nosi večinoma komplete trenerk, v kavbojkah še nikoli ni, tud srajčke še nikoli ni imel. To bo prišlo kasneje, zdej se mi ne da gumbov zapenjatuser posted image  

nika uživajte v skupni nedementnostiuser posted image user posted image user posted image

A to z mlečnimi izdelki res tako pomagauser posted image user posted image user posted image . AMpak pol imam pa problem, kaj naj otrok večerja? Zaspi mi namreč ob flaši kekso/čokolinota. Kruha noče, niti z različnimi namazi, po žlici sem tudi že probala, sicer poje veliko manj, ampak potem so problemi z uspavanjem (priznam pri tem me je pa O zelo razvadil).

tažana kaj pa tvoja najmlajša miss potem večerja, če ne je mleka?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.10.2010 10:36:54   
Nika v službi
Tole glede mlečnih izdelkov in mleka je nam že pred časom povedala Nikina pediatrinja. Ker je Nika imela tudi probleme s kašljem in sluzjo in enkrat mi je rekla, da zelo pomaga, če te izdelke zvečer ukinemo. Mi se tega že dolgo držimo.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.10.2010 11:10:58   
2ursae
LIAN, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.10.2010 11:32:08   
pety78

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak so hude! Pa kje to najdeš?

LIAN vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

A 3 leta ja že star? user posted image

Pa BTW, Urša, ful lepo tortico si naredila? Mi poveš recept? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.10.2010 12:47:05   
pety78
Jaz sem pa nabavla nove pladnje, take, ki se ne vračajo nazaj...aleluja.user posted image   Pa bi fuuuuul rada naredila eno v dveh štukih, da vidim, kako so zdržljivi. Rabi katera tako torto? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.10.2010 12:48:29   
pety78
V bistvu imamo me peto obletnico poznanstva, pa druženja. A ni to za praznovat, no?
Pa naredim nove okuse (kokos, ...:) in imamo degustacijo. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.10.2010 13:15:55   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

V bistvu imamo me peto obletnico poznanstva, pa druženja. A ni to za praznovat, no?

Samo kokosa ne, pliiiis! Za torto pa sem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj lahko pridemo k tebi?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 13:38:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.10.2010 13:43:27   
pety78
Ojoj, 2ursae, spet si ga usrala. user posted image user posted image user posted image

Ruben, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa ne kokosovo? Krema iz bele čokolade in malo kokosa not, saj ne veliko, pa mogoče malo z mandlji posuto (ena plast za probo). A mislite, da ne bi bilo ok?
No, bo pa spodnja pol kokosove, druga polovica bo marelična z mascarpone sirom, zgornja bo pa ....hmmmm še razmišljam. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.10.2010 13:44:36   
ninocka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk sem se zdaj nasmejala 2ursae user posted image user posted image

Sej vem, lih rodila, 3 otroci, preobremenjena, pa pol ni smesno, ampak user posted image user posted image user posted image

Lian je junija praznoval 1 leto, tko da bo Ruben ta pravi, ampak jutri user posted image
Vseeno pa hvala za cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, ti kar delaj torte...me bomo pa jedle in degustirale in se redile user posted image
Jst jo tud danes pecem za Rubna, sem dopoldne ze pecivo spekla, sem ga hotela ze vceraj zvecer in mi ne dela tehtnica. Tko da sem danes sestavine bolj na uc metala not...OK, edino 5 jajc pa res nisem mogla zgresit user posted image

Nika, sej nisi huda za tisto demencno user posted image  Tolk si lustno napidala, res, da se nisem mogla upret user posted image  Drugace pa ful lepo od strica, da sept pride malo na obisk user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da se veselis user posted image  
Eni 2 leti nazaj je prisla na obisk iz Avstralije ena soseda iz Crne. NI bla doma tud ene 20 let pomoje, nazadnje je bla s hcerko, ko sem mela jst ene 7 let. Pa je mela ta hci eno barbiko s fuuul dolgimi lasmi (cez rit). En dan jo je pri meni pustila in sem potem fuul upala, da se ne bo spomnila nanjo in da bo sla v Avstralijo brez nje in da bo meni ostala...no such  luck user posted image   Skratka, je prisla ta soseda na obisk po 20 letih ali vec in je bil to skor dogodek za proslavo v Crni narest user posted image  se je samo o tem govorilo user posted image

Spelka, ker tolk placa ciprese zavzamejo, jih pa skopiraj, a ne user posted image  Pa na srecanje prinesi in barvice in bomo barvali...Mas lahko tud mavricne al pa roza, po zelji...kdo je rekel, da morjo bit ciprese zelene user posted image  Drugace pa se zmeraj lahko pri meni dobis smreke (al pa se katera druga ce rabi) - mi jih imamo ful odvec user posted image

Vceraj sem govorila z zdravnico iz pulmo in je rekla, da so rezultati OK, ampak da bi blo dobro Liana dat ven iz vrtca...ja, kam naj ga pa dam? Dobra stran pa je, da imajo 2 in 3 otroci ful manjso verjetnost za alergijo user posted image  Mi nic ne pomaga, ce jo ma ze taprvi user posted image
Na pregledu pa ni blo OK, zdej imamo ze 4 vpihe/4ure user posted image  Sva se pa s P zmenile, da dam vlogo za podaljsanje porodniske, moram samo spiat in en dopis napisat, pa se nekrat poklicat napulmo, cemi lahko una zdravnica, da mnenje, da bi bilo za Liana dobro, ce bi se porodniska podaljsala.
Ampak nasa noc je bla pa fenomenalna - ob 12h je dobil ventolin, se podojil in spal naprej, ob 4 me je zbudila ura, sem mu dala ventolin, se je podojil in spal naprej, vmes sem se ugotovila, da je ze Evan pri nama, potem se je cez ene 10 min Lian zbudil in se se enkrat podojil in spal skoraj do 9ih user posted image user posted image  Evan in Ruben (ki se je tudi cudezno znasle pri nama) sta pa spala do 7:30, ko se je zbudil Samo in ugotovil, da ze zamuijajo v vrtec in sluzbo. Drugace bi se spali danes...oh, ko bi se taka noc se kdaj ponovila...se pocutim nabita z energijo user posted image user posted image

Deklice uzivajte, se beremo in tipkamo kanseje...

Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.10.2010 14:38:39   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Samo kokosa ne, pliiiis! Za torto pa sem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj lahko pridemo k tebi?user posted image

Se strinjam, samo kokosa neeeeee. Kje se pol dobimo na torti.
ruben (naš UNCENuser posted image ) vse najboljše (PS.-VELJA ZA JUTRIuser posted image )
ninocka najprej user posted image user posted image  za lepo noč. Predstavljej si, kako bi ta noč izgledala brez dojenja, ventolina in brez otrok v vajini postelji??????????? Sem ti kaj lušte naredilauser posted image .

O tudi že 2 noči lepo spi, se je zbudil samo 4x ponoči, pa takoj po dudi zaspal nazajuser posted image . Ampak spet včeraj začel piskat in hropstuser posted image . Pa pravijo, naj greva na sveži zrak. Iz vrtca sva šla peš domov, potem peš do trgovine, tam še na kavo (sedela zunaj) in doma še 3 polkrogi okrog hiše. Tko da sveži zrak NE pomaga.
A ste že kaj buče krasile?

Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.10.2010 14:42:22   
pety78
A ste že kaj buče krasile?

Jaz sem eno, pa mam dost. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.10.2010 14:42:59   
pety78
Pa kako ne jete kokosa? A rumovih kroglic tudi ne, tistih domačih s kokosom? Kaj pa rafaello? 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.10.2010 15:02:04   
ninocka

Pa kako ne jete kokosa? A rumovih kroglic tudi ne, tistih domačih s kokosom? Kaj pa rafaello? 

jst jem, tko da prosim ne se ozirat na nekokosovke user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.10.2010 16:27:44   
2ursae
ja, ne le, da sem falila otroka, tud datum sem kiksnila user posted image - šele prej, ko sem računala dneve za očetovski dopust in se mi nikakor ni izšlo, sem videla, da smo šele 28.10.

NINOČKA, 2X SORRY user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.