|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
11.11.2010 22:18:07   
benika
Boš ti v četrtek torto prevzela ali je mišljen vikend za praznovanje?

Bom prevzela. Mora bit pa čez tičina, ker naš ata je čist navdušen nad to zadevouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.11.2010 8:54:36   
pety78
Ja, ja, itak s tičino. user posted image Kaj bi pa imela gor? Tema torte? Sicer se še ne mudi, ampak saj veš... firbčna, pa da najdem pol kako fajno idejo. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
14.11.2010 21:55:23   
benika
Sam temo dvigam, ker smo padle na konec 2. strani

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.11.2010 13:24:11   
pety78
Dvigujem...user posted image

Uf, kako zatišje. A smo res že tako nezanimive, a? user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa na Koroškem za vikend, je blo ful luštno. Pa še vreme je bilo krasno. Včeraj popoldan sem pa doma malo pospravljala in čistila, ker se je nabralo cunj še pa še. Sedaj je pa za eno silo. Ob koncih tedna nič ne naredim. V sredo imam tečaj slikanja, včasih moram že v sredo začeti peči in tako sem do sobote ali nedelje zaposlena. Kaj mi je bilo treba tega....user posted image user posted image user posted image Sem si pa za 100 EUR preko e-baya naročla ful nekih pripomočkov pa izrezovalnikov za torte in komaj čakam, da dobim. user posted image

Tažana, tvoj svak tudi riše. user posted image

V soboto smo prespali pri sestri v novi sobi za goste na novi sedežni, naša Kajica je pa okoli 23. ure začela bruhat. Ojoj! K sreči je bilo samo to in nič drugega, tako da sta danes oba v vtrcu. Edino občasno malo pokašljujeta. Upam, da ne bo nič hujšega. Do sedaj se kar dobro držimo...TRKAM!

Kako ste pa kaj ve in vaši mulčki? Kombinezone ste že nabavle? Jaz sem danes čisto zamudila Hoferjevo akcijo za Kajo! Mater, sem jezna. user posted image Za Vida mi je pa sestra dala.

Nič, mejte se lepo.

Pa pa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.11.2010 13:53:50   
2ursae
piuser posted image ta RR, kolkič me je že ven zabrisal user posted image user posted image ...

... tolikokrat, da me je že izučilo, haha, evo, skrbno skopirana verzija:

da še jaz kaj napišem, zdajle imam minutko, sem s sprehoda, še vsa zadihana in pregreta, mala spančka, čeprav že slišim eno stokanje.

Mi smo bili v soboto v živalcu, fajn je bilo, gledali smo hranjenje Kalleja in volkov (ti so zdaj pri nas popularni, ker nastopajo v eni od prigod Vikinga Vikija), skratka smo kar preletali ta zoo po dolgem in počez, tako da je Anže zaspal na kavču ob osmih zvečer, je bil popolnoma sesut.

uf, pety, danes sem bila v novoodprtem Hoferju pri nas v Ivančni: košare se šibijo pod kupi otročkih škornjev, kombinezonov, nogavic ... dobiš vse, kar je v akciji. Škoda, da nisem prej vedela, da potrebuješ kombinezon .

nika, ful mi je nerodno, ker ti še nisem odgovorila na tvoje sporočilo, bom čim prej, upam, da se ne mudi preveč. U. pride domov ob pol sedmih, potem imamo norišnico z otroki, zvečer je pa Lučka budna ... Za tisto morma namreč malo pogledat zakon, žal sem vse svoje zapiska dala naprej prijateljici, tako da se moram malo pogleobit. Bom, bom, bom, imam stalno v mislih.

šibam, šefla kliče, potem moram pa v vrtec. Matr, sem lačna .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.11.2010 14:22:52   
Nika v službi
Ojla,

ja, tale RR je zadnje čase izpod kritike! Me kar mine čakat, pa pisat, ker se vmes postaram. Ni za hiperaktivko kot sem jaz.

Also, sem nazaj s Češke, vreme kot v pravljici, poslovni del po planu, skratka b.p. V petek pa s T. pičiva proti Monte Carlu, komaj, komaj čakam.

2ursae, mi smo bili pa v včeraj v ZOO, je bila Nika povabljena na praznovanje Nalujevega RD. Začeli so ob 11:00, ko smo jo oddali, potem sva midva šla na kufe v Polno skledo, ob 12:30 pa sva prišla nazaj, plačala vstopnino, počakala, da so pojedli pizzo in torto, potem pa smo šli še z dvema povabljenkama, sicer sovrtičkaricama, še na igrišče do 14:30. Potem smo morali žal domov, ker smo bili zmenjeni popoldan še s sosedi. Ritem na primernem nivoju, ni kaj.

Ne sekiraj se glede odgovora, saj vem, da si polno zaposlena. Nikar se preveč ne obremenjuj; bo, ko boš uspela. Hvala že vnaprej!

Pety, mi smo s kombinezoni preskrbljeni - eden ji je prav še od lani, enega pa je dobila sposojenega, tako da bo to čisto ok, poleg tega ima še hlače, ki so ji tudi še prav. Razmišljam, da bi letos vendarle poskusili s smučmi... če bo madam hotela. Bi se morala malo razgledat... kakšne priporočate? Itak da rabljene, seveda.

Glede plavanja smo zdaj dokončno zmenjeni - uradno začnemo tečaj v četrtek ob 18:00 in tako potem 10_x_ zaporedoma. Če bo navdušenje, podaljšamo naprej.

Kaj pa sicer, bomo kaj otvorili naše skupne plavalne podvige v Atlantisu, Pety, Benika... ostale? Jaz malce računam, da bi z Niko šli plavat 27./28. ali pa teden dni kasneje (04./05.12.). In kdaj se spet kaj zagledamo? Mene čaka (vsaj) še ena pot v tujino letos (če ne štejem tega privat izleta v Monaco ta konec tedna), napovedana imam še 2 obiska iz tujine pri nas, 10.12. imamo službeni party, tako da takrat ne morem. Kako se vam kaj sliši petek, 17. za en babji čvek?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.11.2010 14:24:09 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.11.2010 15:58:03   
pety78
uf, pety, danes sem bila v novoodprtem Hoferju pri nas v Ivančni: košare se šibijo pod kupi otročkih škornjev, kombinezonov, nogavic ... dobiš vse, kar je v akciji. Škoda, da nisem prej vedela, da potrebuješ kombinezon .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image U, ****tiš! Sploh nisem pomislila na to.
A še kaj greš? user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.11.2010 19:39:51   
nikolet
sam da vas pozdravim, se mi ne da pisat....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.11.2010 20:37:41   
tažana
pety: ja sem slišala! user posted image Ja vsestranski stric Robi user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.11.2010 10:17:22   
Pia67
Aha, pol moram hitr pisat, da me ne vrže RR ven user posted image . Vedno delam copy...

Pri nas običajno, vikend smo izkoristili in šli na Gorjance, Nina je sprobala nove pohodne čevlje, ker so jo stari pošteno tiščali. Iz št. 29 smo prišli na 32 user posted image . ko jo pogledam v stopala je kot čaplja.
To je tudi razlog, da komaj čakam na konec novembra (od 26. do 28.11.2010), ko bo smučarski sejem v LJ. V NM je zelo boren, tako, da bomo rabljeno opremo odnesli, prodali in dobili staro za staro. Nika svetujejo ti lahko tudi na sejmu, če seveda ne bo gužve. Lansko leto sem ugotovila, da prodajalci obvladajo-če se ne motim so iz smuč. kluba Snežinka.
Tekaško opremo sem nabavila pred 14 dnevi, ko sem zamenjala staro za rabljeno, čevlji so novi in doplačala za vse skupaj pičlih 30 €. Smuči za klasiko so kot nove, čevlji popolnoma novi, ker ni bilo številk, za stare nam je dal 35 €, novi pa so bili 65€, vse ostalo, torej smuči in palice,  pa so bile letos zastonj, ker smo le zamenjali.
Samo, da bo kaj snega. Če ne ga bomo pa poiskali.user posted image

Znižanje plačila za vrtec sem oddala, nekaj daril že nakupila, ker sem imela popust, da december ne bo tako udaren za žepke.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
17.11.2010 13:27:02   
Pia67
user posted image  mal nelagoden občutek. Ena fotkica za dvig teme:

Zverinica in njen Zverjašček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
17.11.2010 13:42:11   
Nika v službi
Oooo, Pia, kako sta luštkana!!!!! Ma, res, taka super fotka. Nina je prava dama, beli lepotec pa tudi tako zelo prijazno gleda, da se človek kar stopi. Prelepa!

Jaz sem v precejšnji stiski s časom, danes morava že spakirat za Monaco, ker jutri preprosto ne bo časa - ob 16:00 imava govorilne, potem je plavanje, zgodnejši odhod spat in okoli 5h zjutraj štart proti Azurni.

No, da malce korigiram predlagane termine za plavanje, babji čvek... nedelji, 28.11. in 05.12. sta zdaj že zasedeni, soboti sta zaenkrat še frej, tudi petek, 17.12. user posted image Zdaj pa čakam vaše komentarje, ker očitno vas je treba malo pobezat, ste se čisto zapustile, nobene aktivnosti.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.11.2010 13:43:05 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
17.11.2010 16:30:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

okoli 5h zjutraj štart proti Azurni.

oooooh user posted image . Uživajta maximalno user posted image , si pa res pridna, da si si to zaslužila.

pia, super fotka, luštna, luštna gospodična je tvoja punca user posted image

srečanje: no comment user posted image , izpadem.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 17.11.2010 16:31:35 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3063
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 17:08:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.11.2010 8:11:24   
spelka12
pia luštna hčerka, vsakič ko jo vidim je lepša
nika fouš na kvadratuser posted image , maximalno uživajta

No mi danes al jutri štartamo s postopkom. Malo pa sem živčna priznamuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.11.2010 9:03:04   
Nika v službi
Špelka, stiskamo pesti! Vse bo dobro, boš videla, Oskar dobi sestrico čez 9 mesecev.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.11.2010 9:11:45   
Pia67
user posted image  to je nalezljivo, me je ven zabrisal...

Hvala za komplimente, nisem imela kaj napisat, slikca pa mi je bila luštkana. Bomo uporabil za novoletne čestitke, le pes bi moral imeti rogova in rdeč nos, Nina pa škratovo kapico.

Nika se postavim v vrsto sline cedečih in zavist oblivajočih. I tata bih, kad bi mogao ... Mislim na darilo tvoje šefice ob okrogli obletnici. Vau... Se že veselim tvojega poročila.

Spelka, mora it, čez devet mesecev, no, sam da bo, kopiram Nikin komentar. Na kratko, držim pesti.

Srečanje, user posted image  bi bil skrajen čas, da se tudi jaz enkrat prikažem. nedelje ravno ne bi. 17.12., če je to mišljen, čisto OK. Zaenkrat nič nimam planirano.

Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.11.2010 9:19:47   
pety78
Kaj pa 18.12.? user posted image
Petke sem jaz ponavadi zasedena. Biznis laufa...user posted image user posted image user posted image

Pia, kako je pa Nina luštna. Se res že dolgo nismo videli, ker se mi zdi, da je ful zrastla. No, itak so naši tudi, ampak jih vsak dan gledaš, pa ne opaziš tolk. Slikica je pa pravi balzam...krasna punčka, lepi kuža in prečudovita narava!!!user posted image

Špelka...stiskamo, stiskamo! Pa kar mirno.

Nika, UŽIVAJTA!!!! Nika bi tudi brateca....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.11.2010 10:23:10   
Nika v službi
Hvala za vse želje in zavist.user posted image Monaco, kot najbrž veste, je zame eden izmed najljubših krajev. Vedno znova se rada vračam tja, taki trenutki v dvoje pa so sploh posebni. Nazadnje sva bila takole sama tam pred skoraj točno 6 leti. Seveda smo bili na Azurni potem tudi z Niko, ko je imela vsega 7 mesecev, pa jaz sem službeno recimo vsaj 1x letno tam, ampak takle "escape" je najlepši. Darila sem bila res iskreno vesela, "moja" Mirjam ve, kako lahko pocrklja mojo dušico. Fotkič mi izgleda dokončno crkuje, tako da sem si zdaj od sodelavca izposodila eno mini tini trotl kamero, da bo vsaj nekaj utrinkov ovekovečenih. Itak pa si je T. nedavno nabavil novo Nokio E5 (Ninočka, še enkrat hvala za tvojo asistenco), ki ima 5 mio pix in prav tako dela čisto spodobne fotke. Nekaj bo že.user posted image

Pety, pa načeloma lahko tudi sobota zvečer, čeprav je meni petek res ljubši. Bodo še ostale povedale, kaj in kako. In Pia, res bi bile vesele, če se nam tokrat pridružiš.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.11.2010 10:38:02   
2ursae

"moja" Mirjam ve, kako lahko pocrklja mojo dušico.

evo, moj župan je pa glih kar pocrkljal mojo: 300 eur kot darilo ob rojstvu Lučke. Jeeeej user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.11.2010 11:02:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

"moja" Mirjam ve, kako lahko pocrklja mojo dušico.

evo, moj župan je pa glih kar pocrkljal mojo: 300 eur kot darilo ob rojstvu Lučke. Jeeeej user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.11.2010 17:07:14   
2ursae
joj, punce, jaz sem pravkar tako popuser posted image in se zdrla nad Anžetom ... prosila sem ga in prosila, da si sleče majico z dolgimi rokavi in obleče majico s kratkimi za telovadbo, v razponu petih minut sem mu vsaj 10x rekla, da naj se preobleče, on pa nič ... matr, mal se moram skulirat, si kavo narest. Zdaj so na telovadbi, sem mu sicer rekla, da ne bo šel, ma je tulil k norc, pa sem ga pol poslala, naj gre, bolj zaradi sebe, da lahko v miru k sebi pridem. Klinc.

Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.11.2010 18:14:28   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

joj, punce, jaz sem pravkar tako popuser posted image in se zdrla nad Anžetom ... prosila sem ga in prosila, da si sleče majico z dolgimi rokavi in obleče majico s kratkimi za telovadbo, v razponu petih minut sem mu vsaj 10x rekla, da naj se preobleče, on pa nič ... matr, mal se moram skulirat, si kavo narest. Zdaj so na telovadbi, sem mu sicer rekla, da ne bo šel, ma je tulil k norc, pa sem ga pol poslala, naj gre, bolj zaradi sebe, da lahko v miru k sebi pridem. Klinc.

user posted image O kako zelo te razumem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.11.2010 18:46:23   
A-N-J-A
Benika-a si na moj Just mal pozabla?Mi je ža zmanjkal user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.11.2010 18:46:50   
2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image O kako zelo te razumem.

o, sotrpinka, lej jo .. .kako ste, kako Manja? Naša Lučka še kar precej spi, ko je pa budna, ji pa samo hrana leze po glavi user posted image . Se napoka k tavelik, potem podirava kupčke in polivava (je ful polivačka), ko se pa probam kaj igrat z njo, jo božat, se pogovarjat, ji pa par minut paše, pol pa že začne usta odpirat in iskat še poobedek user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.