|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
28.10.2010 16:29:41   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ja, ne le, da sem falila otroka, tud datum sem kiksnila user posted image - šele prej, ko sem računala dneve za očetovski dopust in se mi nikakor ni izšlo, sem videla, da smo šele 28.10.

NINOČKA, 2X SORRY user posted image user posted image user posted image user posted image

A nisi ti že zadnjič polomla, ko sem te tudi kopirala. Ma, ne kopiram te več! PIKA!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.10.2010 16:47:17   
2ursae
pety, tečka stara user posted image , evo link do smajlijev:

http://www.cosgan.de/smilie.php

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 19:49:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.10.2010 20:41:42   
benika
Nika, a ste šli na plavalni tečaj? Jaz sem zdaj našla drugo varianto, bova hodila v moj ljubi Kranj. Mi je bližje, pa še ceneje je na Gorenjskem user posted image

Pa še na kavo lahko pridešuser posted image user posted image user posted image

Bor in Uncen, vse najboljše, fantka zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.10.2010 21:47:23   
benika
Nika, imam tvoje Deo pluse. Kdaj se zmenimo? Mogoče v soboto popoldne?

A-N-J-A, olje ti jutri zvečer dostavi moj taksistuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.10.2010 23:06:23   
Nika v službi
Bor za nazaj in Ruben za naprej - vse najboljše! Te dni nekako ne folgam...do zdajle smo klepetali z našima Črnogorcema, zdaj moram še za Niko za jutri za vrtec pripravit, sebe stuširat.. ojoj, spet bo polnoč, ko bom šla spat.user posted image

Valla, poskusna ura je prestavljena zaradi krompirjevih počitnic, zdaj smo dobili termin v torek, kar pa nam nikakor ne ustreza, zato bo Nalujeva mamica poskusila stvar prestavit na sredo. Sporočim, ko/če uspe.

Ninočka, saj sem zanalašč tako dvoumno napisala glede nedementnosti.user posted image  Čeprav bi očitno vsakemu od nas občasno dobro del kak Bilobil.user posted image

Benika, se bomo slišali, ker jaz nimam še točnega plana dogajanja. Do sobote imamo tu še Zlatico in Čukota, po grobovih moramo, na Primorsko moramo en dan... najraje bi se dobila na kako deževno popoldne. Itak za praznike napovedujejo dež. Sem si pa jaz vzela tudi torek frej, tako da če ne bo šlo drugače, lahko kakšna kava pade tudi takrat. Smo na vezi.

Pety, jaz kokosa in mandljev ne prenesem. Kokosa sploh ne.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.10.2010 8:44:08   
Pia67
Bor in Uncen vse najboljše. user posted image

Bi morala pobrskat, ker za Bora se mi dozdeva (ja, tudi jaz rabim kak Bilobil FORTE), da sem že napisala čestitko. Za Rubna pa ziher nisem.
Ko pa so skor vsi jesenskiuser posted image .

Midve sva skupaj v službi, saj bomo praznili buče in jih rezljali v najstrašljivejše strahce.
Mal sem dobila skomine, da bi šla z Nino v ZOO, pa na Bogenšperku se tudi dogaja. Bomo videli, vsak na svoje vleče, se bomo moral mal razporeit glede avtomobilov, vinjet itd. Pa še pastorek ima RD, bo dobil okusno VEGI torto, ki sploh ni slaba. Pa še simpl jo je nardit.
Pa bom spet papala. Grrr. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.10.2010 9:29:19   
Pia67

Evo še plakatek, če bo uspelo ga prilepit:
user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.10.2010 9:46:04   
spelka12
pia kako pa narediš vegi torto? 1x sem jedla korenčkovo, pa je bila super. A to potem narediš brez jajc al kako, da je vegi?

Še par ur, pa se začne podaljšan vikend user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.10.2010 10:30:30   
Pia67
user posted image  Spelka, bom morala kar mal pobrskat po možganih, da bodo količine točne, ponavadi naredim od oka, ker vem kako približno mora zgledat testo.

Vege torta

Sestavine:

• 1,5 skodelice naribanih jabolk (približno 2,5 dl)
  • skodelica polnovrednega pšeničnega zdroba (v DM)
  • skodelica mletih mandljev (jaz dam orehe, ker jih pač imam doma)
  • 0,5 skodelice sojinega ali navadnega mleka
  • žlica hladno stisnjenega olja (kokosova maščoba je tudi OK)
  • skodelica sladkorja ali rozin
  • žlička sode ali pecilni prašek (vinski kamen)
  • 10 dag 70-odstotne čokolade
  • 4 žlice smetane

Priprava:
1 Vse sestavine zmešamo – najprej vse suhe, nato vse mokre.
2 Pekač obložimo s papirjem za peko in torto pečemo od 45 do 60 minut pri 180°C.
3 Še toplo prelijemo s sadnim sokom, na primer iz dveh pomaranč in limone ali katerim drugim.
4 Pripravimo še glazuro. Čokolado skupaj s smetano raztopimo nad soparo. Glazura naj bo dobro premešana, da se gladko sveti, preden jo namažemo na torto.

Jaz ne delam glazure, ampak naredim oblogo s sadjem in sojino smetano.
Točen recept je navedla triatlonka Kozjeko-rotovnik, drugače dr. dietologije.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.10.2010 21:50:16   
spelka12
pia bere se super, bom probala en dan za O spečt.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.11.2010 8:36:22   
Pia67
Spelka, super, da ti je všeč recept. Je okusna tortica in preprosta za naredit.
Torta za minuli vikend je tudi že romala deloma v želodčke, deloma v MB-študentje. Višnjev gozdiček. So se vegiji mal pokvaril, ker so jedli jajca, itak pa so klonili že prej pod težo kuhanega pršuta...user posted image
Toliko o prehrani. Aja, marmorni kolač je še vedno na pultu, bom imela kak dan gmah.user posted image

Vikend minil pestro, na Bogenšperk nisva šli(izdolbena buča je bila kriva, ker sva jo dolbli in dolbli, sem že pomislila na kak strojček, ker ni in ni šlo-je bila pa okusna bučna juhica). Sva raje raziskovali Gracarjev turn, Nina v čarovniški opremi, no, danes je nima več na sebi).

Danes gre Nina pogledat en star mlin v okviru vrtca, ker imajo projekt od zrna do kruha in raziskujejo stare mline v okolici. Lansko leto je Ninina nova vzgojiteljica dobila nagrado za projekt starih gradov. Prav vesela sem.

In kako ste ostale preživele podaljšani vikend?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.11.2010 13:00:36   
2ursae
Ninočka, a si že prebrala Strastna zapravljivka in njen otrok ? Jaz sej ravno včeraj končala .. .a ni dobra? Meni je bil najbolj všeč tisti del, ko gre ona z mamo in Janice na predporodni tečaj in spravijo voditeljico ob živce user posted image .

Mi smo tudi nekaj malega počeli v duhu Noči čarovnic, povem drugič, zdaj letiva z Lučko ven. Sva danes prvič sami doma, otroka sta zjutraj brez problemov šla v vrtec user posted image . Če bo šlo tako naprej, bom ful zadovoljna, le da zdravje zdrži user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.11.2010 17:47:42   
2ursae
Anže pripravlja sobo, da se bomo igrali Elektronabavo user posted image . Naštima blagajno, pa računalnik, denarnice in nakupovalni voziček, potem sva pa mi2 z Borom kupca in mu naročava, kakšne kable rabiva user posted image .

Za Noč čarovnic sta mila moja2 duhca, v bistvu nismo nameravali nič praznovat, ampak je Anže vse vedel o kostumih, zabavah itd., tako da sem jima potem iz rjuh naredila kostumčke (nič posebnega, kos rjuhe z odprtinami za učke) in sta divjala po hiši k norca in se, seveda ... prerivala, valjala po tleh, se boksala - včasih se mi zdi, da sta kot Tresk in Edi iz Ledene dobe user posted image . V bistvu se ne tepeta zares, ampak prerivata in se krohotata k zmešana.
Izdolbli smo tudi eno bučo in dobila sta za jest vsak enega čokoladnega netopirčka na palčki. In seveda: gledali smo unega Pink Pantherja (zadnje čase je ful hit), ko pride PP v eno zapuščeno mesto in ga potem v hotelu preganjajo duhci in okostnjaki. Sta se do sitega narežala.

ajdi, zdaj pa moram v Elektronabavo po kable in vtičnice user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.11.2010 18:23:09   
2ursae
evo, naša buča:

user posted image

sta rekla, da mora biti buča prijazna, da ju ne bo strah user posted image .

Slikce z duhci pa nimam, sem ju bolj snemala s kamero.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.11.2010 21:48:32   
A-N-J-A

Meni je bil najbolj všeč tisti del, ko gre ona z mamo in Janice na predporodni tečaj in spravijo voditeljico ob živce user posted image .

Meni pa ko je kupila 5 vozičkov user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.11.2010 10:33:29   
pety78
Benika, kdaj se bomo kaj vidle zaradi primopredaje? :)
Ležalnik, kaka cunjica, .... Mam kar slabo vest.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.11.2010 11:14:48   
Pia67
user posted image  Ursa za prve sprehode z Lučko. In kako se drži mala deklica? vaša bučka je simpatično majhna, jaz sem imela težave, saj ni bilo bog ve kakega pridelka, večji del buč smo že pojedli, ostala je le ena velika, ki pa sploh ni oranžna ampak nekaj sploščeno zelenega, oblike E.T. zato je tudi strahec podoben temu junaku. Sva ga z Nino posadile na klop, buča ima telo in zgleda prav strašljivo, ko gleda mimojdoče na cesti user posted image . Še vedno prižigamo ob mraku. Najbrž bo buča prej zgnila, predno bi jo lahko pospravila.user posted image

Aha, še eno vprašanje: ve katera ime firme čevljev, ker sem videla že nekaj otroških obuvalc, ki so mi bile všeč. Opazila sem le, da imajo všivno etiketo dirjajočega konja, podobno kakor so bile njega dni kavbojke Mustang. Je morda katera opazila zadevščino kje v LJ?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.11.2010 11:41:46   
ninocka
Dober dan,

jst sem spet v sluzbi, mogoce mi znese celo do konca tedna, ker je tolk kratek :)
Rubnov rojstni dan smo preziveli, torta je uspela, Ruben je bil fuuul ponosen nanjo, sploh ker je imela Pink panterja gor user posted image
Darila so bila tudi hit, zurka tudi.

Prazniki so prav pasali, da smo se doma stiskali in crkljali, po grobovih nismo sli, sem hotla, da bi sli v nedljo mal po stari Lj na sprehod pa je dezevalo user posted image

V bistvu se nam ni nic pametnega dogajalo, edino jst mam zadnje par dni totalno nore sanje, vceraj sem sanjala naso Niko.
Na RRju je Benika dala obvestilo, da je Tomaz koncno docakal svojo 2 hcerkico. Itak nobeni ni blo nic jasno, kaj ma zdaj Nikin moz kar se eno hcerkico z eno drugo in sva se z beniko dobile na eni kavici in kar naenkrat se je ta lokalcek znasel v blizini porodnisice in se nama je pridruzila se Nika, ki je prisla skoraj direkt iz porodne sobe, ker ona pac ne bo zamudila priloznosti, da z nama spije eno ledeno kavo. Na koncu se je izkazalo, da je nasa Nika povila se eno puncko, ampak nobena ni vedela, ker nam je hotla vsem naenkrat povedat, ampak nas je bilo na zadnjem srecanju samo 5. OMG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst grem danes na CSD oddat papirje, potem pa drzte pesti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Meni je bil najbolj všeč tisti del, ko gre ona z mamo in Janice na predporodni tečaj in spravijo voditeljico ob živce user posted image .

Meni pa ko je kupila 5 vozičkov user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Jst sem se pa pr tej knjigi zjokala, ko je Luke tam v porodni povedal zakaj jo ima rad user posted image
Sem pa prebrala se dve knjigi zdaj od te pisateljice (gospodinjo in se eno), tud OK, ampak se ne morjo primrjat z Zapravljivko user posted image

2ursae, a ves ko sem na FBju komentirala slikico tebe in Lucke in sem napisala KOLK STA LEPI. In imam vklopljen google translate in sem z misko kliknila na stavek in prevede HIPS ARE BEUTIFUL. Jst ful gledam, nic mi ni blo jasno, pol mi pa usteka, da je besedico KOLK (kako) prevedel v HIP (kolk kot del telesa) user posted image user posted image user posted image

Laaaacna...pri nam na firmi so danes mderne palačinke user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 11:46:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 11:49:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.11.2010 14:15:46   
Nika v službi
Hej, čarovnice (mišljeno je ljubkovalno, da ne bo kakih nesporazumov)!user posted image

Naš (še malo bolj) podaljšani vikend (sobota - torek) je minil v takem tempu, da bi zdaj potrebovala še kak dan ali dva oddiha.user posted image

Z bučami, čarovnicami in duhovi se nismo ukvarjali, ker je meni to en kar neki kvazi praznik. Saj mislim, da sem že lani predstavila svoje mnenje o tem, tako da se ne bi ponavljala. Pač ne praznujemo na tak način in verjetno nikoli ne bomo. Smo pa proste dneve izkoristili za druženja s prijatelji, obiske iz Črne gore smo imeli pri nas do nedelje, skupaj smo obredli bližnjo in daljnjo okolico, ju po več kot 20-letih popeljali na Bled na kremšnito, bili smo na sprehodih, večerjah, kavicah, ju razvajali in poskrbeli za nekaj res lepih trenutkov, ki jih bosta v petek ponesla s seboj domov.

Obiskali smo grobove domačih, prijateljev, znancev, prižigali svečke, jedli kostanj, ob večerih pa igrali Človek ne jezi se, kartali, prebirali pravljice.

Včeraj je šla Nika v vrtec, jaz pa sem imela dan za nakup čevljev. Izplen: v pol ure uspela kupiti 2 para čevljev in 1 torbico.user posted image Od navdušenja nad uspelim nakupovanjem sem šla takoj zatem na kavo z Beniko, Manjo in ponosnim očkom. Ker se Benika nič ne pohvali (saj davčna ne bere tegauser posted image ), bom jaz povedala, da so od petka lastniki novega avtomobila. Čestitke in srečno vožnjo!

Pety, kdaj se bomo pa mi kaj videli? Prideš kaj cunjic nabrat? In kaj je zdaj s tisto kokosovo torto?user posted image

Valla, naša poskusna ura plavanja bo ta petek ob 18:00 v Atlantisu. Sporočim, kako bo šlo. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje. Kaj te je pa pravzaprav napadlo?

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

V bistvu se nam ni nic pametnega dogajalo, edino jst mam zadnje par dni totalno nore sanje, vceraj sem sanjala naso Niko.
Na RRju je Benika dala obvestilo, da je Tomaz koncno docakal svojo 2 hcerkico. Itak nobeni ni blo nic jasno, kaj ma zdaj Nikin moz kar se eno hcerkico z eno drugo in sva se z beniko dobile na eni kavici in kar naenkrat se je ta lokalcek znasel v blizini porodnisice in se nama je pridruzila se Nika, ki je prisla skoraj direkt iz porodne sobe, ker ona pac ne bo zamudila priloznosti, da z nama spije eno ledeno kavo. Na koncu se je izkazalo, da je nasa Nika povila se eno puncko, ampak nobena ni vedela, ker nam je hotla vsem naenkrat povedat, ampak nas je bilo na zadnjem srecanju samo 5. OMG

A mi ne boste nič čestitale?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG, Ninočka, to pa je bila nočna mora! Očitno te s T. tako zaposlujeva glede paketov, telefonov, da še ponoči na naju misliš.user posted image
Močno stiskamo pesti za uspešno rešitev vloge!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.11.2010 14:53:15   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
OMG, Ninočka, to pa je bila nočna mora!

A zate user posted image user posted image user posted image

Očitno te s T. tako zaposlujeva glede paketov, telefonov, da še ponoči na naju misliš.user posted image

Ni panike, rada omagam, ce lahko user posted image

Močno stiskamo pesti za uspešno rešitev vloge!

Hvala, sibam zdaj tja

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.11.2010 9:01:00   
pety78
Pety, kdaj se bomo pa mi kaj videli? Prideš kaj cunjic nabrat? In kaj je zdaj s tisto kokosovo torto?user posted image

Ja, se bova zmenili enkrat. Upam, da naslednji teden. Vikende imam zadnje čase kar zasedene...user posted image user posted image user posted image Ta vikend imam dve torti, prejšnjega sem pa naredila 4! user posted image
Pa začela sem spet hoditi na tečaj slikanja, včeraj prvič. Uf, samo hitim in hitim, pa ful malo spim. Mah, saj vem, saj sem si sama vse to nakopala.
Mam pa že zate pripravljeno vrečko za vrniti. Nekaj zadevic pa Kajči še nosi, tiste dobiš pa malo kasneje.

Benika, če še ti kaj potrebuješ od cunjic, povej. Danes pride Špelička, pa ji dam še zate.

Aja, kokosova torta...če je pa ne marate. user posted image Ne pridem zraven. Sem jo mislila ta teden naredit, pa me je včeraj ena prosila, da bi do jutri zjutraj rada imela torto. Itak da sem šla s tečaja direkt v štacuno po še nekaj sestavin in domov, da smo povečerjali, se malo pogovorili, pa še to sem zraven kuhinjo pospravljala in pripravljala za peko. Jo bom pa mogoče res v nedeljo naredila. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.11.2010 9:10:16   
Nika v službi
Pety, ti si čisto preveč zaštartala s temi aktivnostmi! Le pazi, da ne pregoriš, ker ne vem, če je mogoče takole furat job, otroke, družino, peko tort, tečaj slikanja.... da ne omenjam septembrk 05!user posted image

Prihodnji teden pa žal ne bo šlo, ker grem na pot (Avstrija, Češka), tako da se bova zmenili po 15.11. Aja, v tistem tednu pa greva s Tomažem v Monte Carlo, saj veste, darilo za 40 let od moje šefice.... Uf, se že neznansko veselim. No, skratka, enkrat novembra bova srečanje realizirali. Nika bo verjetno ta vikend postavila formulo, potem pa povabi Vida na obisk.user posted image

Off topic: kje imajo dobro izbiro rut? Rabim eno šik sivo ruto za okrog vratu. Alo, fešn friki, na dan z idejami, da ne bom laufala po štacunah kot utrgana.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.