|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
4.11.2010 15:47:44   
matcar
Tak,pokomentirala sem vse.Jaz pa na netu,zaj pa se začne moja nadaljevanka,ki edino gledam trenutno.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
4.11.2010 15:48:26   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ly...matcar....do pete sem doma...če gre katera tu mimo naj javi, da ji cotike damuser posted image
Lahko se za ju3 zmenima,ko grem iz B z Maksom,dopoldan enkrat.Pa jaz do Ly zapeljem potem.Te pa še prej pokličem,ker ne vem,kako dolgo boma na pregledu.

ja ni panike....Itak počivama okol desete...oz M..tak da me rufni, pa ti gor do avtobusne prinesemuser posted image
Ok,te še prej pokličem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
4.11.2010 15:51:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

ojoj....dajta se probat pogovorituser posted image user posted image

kaj naj ti rečem.. saj sva se lepo pogovorila in vse, ampak dejanja so pa ostala enaka.. ko bi vedla, kaj mi je v petek naredo.. eh, brezveze besed.. skratka, zaupanje sem zgubla vanj in rečem ti, težko si ga bo pridobo nazaj. ampak se sploh nekaj ekstra ne trudi, samo govori, da pogrevam petkove dogodke. brezveze res.. nem več morila s tem, res ne. pardon user posted image
Pa zakaj se vedno za vsako stvar opravičuješ.Pa povej,kaj je bilo al pa vsaj približno,da ne boš izpostavljala na forumu tega.Pa mogoče ti bomo lahko kaj pomagale pa svetovale,zato smo tukaj.

ja res...to se enako sprašujem....zakaj se ponižuješ, ko si pa tak vredu punca...

Glej sploh nas ne moriš, jaz sem full vesela če lahko komu pomagam in rada berem vse o vsemu...tako da bi bila zelo vesela tud če mi kaj na zs napišeš...pa ti z veseljem pomagam oz svetujem.saj smo zato tukaj, da si pomagamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.11.2010 15:52:09   
arabela*

Tak,pokomentirala sem vse.Jaz pa na netu,zaj pa se začne moja nadaljevanka,ki edino gledam trenutno.user posted image

je vredi ne?

pa ona ob šestih je tudi fajnuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.11.2010 15:52:35   
arabela*
pičim....naokol....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.11.2010 15:53:04   
matcar

je vredi ne?

pa ona ob šestih je tudi fajnuser posted image
Ja,ful mi je vredi,ona tudi,tam se je zaj komaj dogajat prav začelo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.11.2010 16:41:33   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...

user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj...vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned user posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

podpis

pri nas je že tud nekaj časa tako... samo se še zdira zakaj se T. samo dere (mali ne more sedet v kotu in bit tiho) in pol popizdi ker samo leta, ker se samo dere- otrok pa le želi njegovo pozornost, ne naredi pa ama baš nešta pri bajti, in mam vsega počasi poln kufer-zvečer ko spakiram malega spat grem pod tuš in via postla- pol pa začudeno gleda češ kaj ti tud greš- a komaj me še noge držijo user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.11.2010 16:45:18   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

evo to pa je jedilnik moje fedre http://www.vjg.si/userfiles/file/j201011.pdf

mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...

Ti ga imas verjetno na upravi? Jaz sem full zadovoljna s tem vrtcem...

Da cimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

ja na upravi je- glede vzgojiteljic- lahko bi se jim bolj posvetile in večkrat previle- sem ga že parkrat dobla v isti plenici domov, kot je šel zjutraj tja !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.11.2010 16:54:36   
elevitka
grem se vležt malo-dokler je T. pri babici,l da nem monologe pičla tu

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.11.2010 17:02:52   
rina22

Pa zakaj se vedno za vsako stvar opravičuješ.Pa povej,kaj je bilo al pa vsaj približno,da ne boš izpostavljala na forumu tega.Pa mogoče ti bomo lahko kaj pomagale pa svetovale,zato smo tukaj.

ja res...to se enako sprašujem....zakaj se ponižuješ, ko si pa tak vredu punca...

Glej sploh nas ne moriš, jaz sem full vesela če lahko komu pomagam in rada berem vse o vsemu...tako da bi bila zelo vesela tud če mi kaj na zs napišeš...pa ti z veseljem pomagam oz svetujem.saj smo zato tukaj, da si pomagamouser posted image

Hvala user posted image Ampak na žalost se včasih začneš, pa ne zato, ker bi sam želel user posted image

Ju3 ti pošljem zs, ker je zgodba dolga in zdaj nimam časa pisat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.11.2010 17:05:23   
rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj...vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned user posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

podpis

pri nas je že tud nekaj časa tako... samo se še zdira zakaj se T. samo dere (mali ne more sedet v kotu in bit tiho) in pol popizdi ker samo leta, ker se samo dere- otrok pa le želi njegovo pozornost, ne naredi pa ama baš nešta pri bajti, in mam vsega počasi poln kufer-zvečer ko spakiram malega spat grem pod tuš in via postla- pol pa začudeno gleda češ kaj ti tud greš- a komaj me še noge držijo user posted image user posted image user posted image

še kako dobro te razumem user posted image user posted image user posted image
pri nas je čisto isto. glej, zdaj še ga sploh ni, sploh ne vem, kdaj bo prišel, ko pa pride, še ma mali milijon dela za službo in levo in desno user posted image tega ni konec, razumešuser posted image in pol je enako, kot ti praviš, mala se dere in stoji zraven njega in drži rokice gor, on pa se samo dere, da naj mu da mir, da naredi še to in onouser posted image in pol se midva skregava, ko mu rečem, kaj se dere, če bi mala rada samo malo atija melauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.11.2010 17:06:56   
rina22

matcar, sem se odločla, da bom šla k amaliji takoj, ko bom mela dnar user posted image pa ko bom mela malo kam dat v varstvo user posted image ker me resss zanima, kaj se bo izcimlo z vsega tega in kaj me še čaka user posted image ste me danes še bolj navdušile, čeprav sem samo z eno uho lahko poslušala user posted image
Lahko imaš tamalo zraven,ona ima tudi otroke,fantka tak starega kot je moj Maks.Če želiš,no.user posted image Idi malo k njej,pa se pomenita,že zaradi težav z tvojim ti priporočam.user posted image

bom raje kar enkrat, ko bom mela varstvo zanjo, se lahko nekak bolj temu "posvetim", drugače samo gledam, da ne bo kake bedarije naredilauser posted image T mislimuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.11.2010 17:08:00   
rina22

se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

ojoj....dajta se probat pogovorituser posted image user posted image

kaj naj ti rečem.. saj sva se lepo pogovorila in vse, ampak dejanja so pa ostala enaka.. ko bi vedla, kaj mi je v petek naredo.. eh, brezveze besed.. skratka, zaupanje sem zgubla vanj in rečem ti, težko si ga bo pridobo nazaj. ampak se sploh nekaj ekstra ne trudi, samo govori, da pogrevam petkove dogodke. brezveze res.. nem več morila s tem, res ne. pardon user posted image

Pa ne vem, taka semuser posted image Vem, da bi bilo bolje, da bi vam danes povedala, ne pa da tole tukaj pišem.
ju3 zs,ok?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.11.2010 17:08:33   
rina22
tak, greva se malo igratuser posted image lepo bodite in se tipkamo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.11.2010 17:23:56   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj...vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v neduser posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

podpis

še en podpis

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.11.2010 17:24:10 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.11.2010 17:26:20   
tasa_m
Ej, Rina se spomniš, ko sva se zadnjič menle o T..-Tenu in o D.? Nena več tam dela, baje že mesec dni ne. Baje full bogo stoji in bo šlo cugrunt. user posted image Veš kaj o tem al me je napizdo user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.11.2010 17:31:57   
tasa_m
pa dobro no, matcar, o vseh stvareh se pa tud nea piše na javni forum. Nikoli ne veš kdo vse to bere. Ne vem no.
Jaz tud nea napišem direkt kak sva se skregala, ker se mi zdi brez veze pisat to na javnem foruu. Tudi sama samo pojamram povem pa direkt ne. Vse pa res ni za javnost. user posted image
To je tak koda bi pisala da grem sexat?! Pa koga zdaj to zanima user posted image user posted image To je moja intima in pika!!

Sorry, saj nea leti drekt na tebe, samo ti si zdaj glih tak uletela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.11.2010 18:07:34   
botrca
Kake težke teme...uh...punce kaj se to dogaja da imamo skoraj vse enako situacijo? In zakaj se tako drastično vse spremeni ko imaš z njim otroka? 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.11.2010 18:07:44   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ej, Rina se spomniš, ko sva se zadnjič menle o T..-Tenu in o D.? Nena več tam dela, baje že mesec dni ne. Baje full bogo stoji in bo šlo cugrunt. user posted image Veš kaj o tem al me je napizdo user posted image  user posted image  

zs poslan user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.11.2010 18:08:17   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kake težke teme...uh...punce kaj se to dogaja da imamo skoraj vse enako situacijo? In zakaj se tako drastično vse spremeni ko imaš z njim otroka? 

To se tudi jaz sprašujem user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.11.2010 18:08:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

To je tak koda bi pisala da grem sexat?! Pa koga zdaj to zanima user posted image user posted image To je moja intima in pika!!

mene npr. user posted image user posted image user posted image ...hecam se..se pa strinjam s tabo ni vse za forum

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.11.2010 18:11:28   
botrca

In imaš kak odgovor oz. pojasnilo zakaj je temu tako?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.11.2010 18:12:53   
rina22

In imaš kak odgovor oz. pojasnilo zakaj je temu tako?

ne, če bi ga mela, pol ne bi mela težav. pač je vse na glavo obrnjeno naenkrat. pri nama ni samo to problem, tak da.. ne vem

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.11.2010 18:15:10   
botrca
Rina22 jaz sem tudi veliko sama oz. z Janom in ti povem, da se res navadiš da ga ni doma. Ko pa je mi je pa velikokrat v napoto ker ga nisem navajena imet ob sebi. Ampak to zdaj drugače sprejemam kot prej, ko sva bila sama. In tudi jaz komaj čakam, da spravim otroka spat pa da se še jaz vležem. Ne vem no, navadila sem se tako, da ko je doma in bi se rad pocartal ali bilo kaj počel z mano meni niuser posted image . Saj pri vzgoji so tudi odstopanja...ma kje pa niso.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
4.11.2010 18:16:11   
botrca

pri nama ni samo to problem, tak da.. ne vem

kaj pa jeuser posted image lahko na zs

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.