nimanorwen
|
ojla mamice in punce in ženske in žene in partnerke v eni osebi mi grejo spet neumnosti po glev skratka. učer sm mela že use napisan in me je vn vrglu itak. sm čist živčga fasala. tk da upam, da se dons to ne ponovi. naša situacija je taka, da spet uspavam zojo že nevemkukcajta pa še nevemkukcajta jo bom po izkušnjah sodeč. še zmer si črpam in mislim, da mi ga res počas zmankuje, sm ji mogla dt am zdele ... drgač pa mam spet staro obsesijo - OBOŽUJEM jest am. z žlico. men je tu ful dobr. kašna čokolada, kruh al pa kej - MLEK V PRAHU, to je zame zdele sm v 2h dneh (oz še manj k 24 urah) požrla komplet pakngo babylove iz dm. jest ne vem, kaj men ni jasn ampak ne morm si pomagat. tk da aisha86 - močno priporočam ta mlek, men je odličn k zdej ga full dolg nism kupila, učer sm pa ga za zihr, če mi zmanka ... in je šu vs (abs. kriza očitno ), kumej ga je blu dost, da sm zoji zmešala večerjo jao jao aja pa sredinc mi še zmer iz sklepov vn meče, tut sklep na palcu me ornk boli, tk da ne vem čist točn, kaj nej. pač črpam naprej (najbrž).da "hitr" pokomentiram: lenny1 - super za spanje solis - bravo za tk nakup! lesnina ma fajn zadeve ja, samu je res treba narajmat na kšno akcijo ... sm ikea je še zmer zakon tinna25 - dobrodošla nazaj ... pofrendali sva se itak že ... drgač je pa david full lepo ime, moj brat je david, če ne bi biu, bi blo to ime zihr med ožjimi favoriti za fantka ... sicer pa kaj te briga, kaj drugi misljo. mene tut drgač ful sprašujejo, če je zoja z j al z y ... človeška neumnost glede imen pa itak ne pozna meja. tinky - upam, da se hitr pocajtate in čestitke za 3. mini rd čist prehitr gre cajt! plenice - mam od dm in so mi zakon, pa tut od millerja so fajn. mayci - čestitke za krst ... zelo je bla lepa tvoja , k ena nevestica zelo ste lepa družinica ... ampak na sliki, tm k ste vsi, je pa na sredin še prou prazn plac, kr kliče po še enem ... cepljenje - nč je ne bom cepila ... bi jo, če bi mela že kšnga otročka v vrtcu, tk se mi zdi pa brezveze. punce, k ste na fb, a mi lahko prooosim na zid vsaka napiše, kašn nick ma na rr? sm use pomešala že, se pardoniram močno, ampak si bom na en pildk napisala .. hvala barbet - če tamala ne joka, pol pomojem ni nč hujžga ... dreamy. - jest ji čistm s palčko - ušeska tk, da sm okul luknce, k po useh kanalčkih in ovinkih po ušesku drgač ne pridem bliz, popk pa kr pobezam, ker ma čist notr upogjenga al kk bi rekla in ni varjante, da s plenico/vato kej spucam. s čim mažete svoje po kopanju? jest sm mela vzorc nekega mleka za telo od lekarne in sm mojga dns poslala kupt in košta skor 8 eur! me je skor kap!! (on je pa kr kupu, se mu ni nč dragu zdel, k sm ga poslala po tekočino proti bolham (za mačke) so mu poturili najdraži (50eur!!!!!!!!!!!!!!) pa se mu tut nč ni zdel predrago jaooooo ) to je full grdu, da tuk zasolijo cene! nevrevr ej! k olje sm pogruntala, da ma bl suho kožo pol (kje je kle logika) kilogrami - raj ne grem na vago sploh. sicer mi vsi govorijo, da sm ful shujšala (to mi deli ), ampak morm kr precej jest, da mam še mlek ... tk da 14.11 grem na vago, k bo stara točn 3 mesce tkt. aisha86 - si ju lejtr, eligejtr nč, pa pejmo sčrpat zverinin fruštk nočko
|