|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
25.10.2010 8:36:46   
solis
Jutro,

upam, da ste preživele lep vikend. Glede na to, da cel vikend nismo nič čvekale, je bilo verjetno kar pestro user posted image .

No, mi smo imeli ta vikend zelo uspešen nakup v Lesnini - kupili smo dnevno sobo, predsobo in otroško sobo. Zdaj pa nam manjka samo še jogi za Nino in kuhinjska miza ter stoli, pa bo stanovanje opremljeno. user posted image user posted image  Ne morem verjet, da sva šla v Lesnino kar tako malo firbcat, potem pa prideva tja, in je ful gužva, ker so imeli ravno ta vikend popuste. To se nama je prvič zgodil, da sva zadela ravno pravi trenutek in sva ful zadovoljna z nakupom user posted image .

Želim vam lep dan in čimbolj pridne otroke user posted image .

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.10.2010 10:10:10   
tinna25
Zdravo punce!!!

Malo vam bom vskočila v temo :)))...pred porodom sem ogromno pisala...sedaj pa ker od začetka nisem bila aktivna, mi je bilo potem neumno vskakovati, a prebrala sem vas vedno....

Saj ne vem, ali je naš otrok res najbolj priden?? 22. je bil star 2 meseca, danes ponoči je spal od 22h - do 9h.....sicer sem mu ob pol 8h dala flaško, ker se mi je zdelo že preveč dolgo, a on to v spanju poje in spi dalje.Tudi čez dan še veliko spi, glavno, da ima dudo, pa je srečen....

Krčev pa hvalabogu nikoli ni imel. Baje so super Lefaxin kapljice. Če katera rabi, naj povem, mam še zapakirane - podarim!!!

Sprehodi so postali bolj redki....pa še sama sem se nekaj prehladila, tako, da smo bolj notri.....

Je pa naš korenjak že kar velik....kakšnih 59 cm....

Če ste punce na FB, lahko tudi mene dodate, da vidim malo vaše otročke, pa tudi jaz imam kup slikic gor.

http://sl-si.facebook.com/tina.sluga

Lepo se imejte, lp

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.10.2010 10:19:08   
Tinky
Dan,

zadnje čase imam bolj malo energije. Teo je prejšnji teden prebolel črevesno virozo, Maja se ponoči full zbuja, bi sam na joški visela.
Sem kot zombi!

Jutri greva z Majo na UZ kolkov, pojutrišnjem bo pa stara že 3 m. Sej ne morem verjet, da čas tako beži...
JE že prava gospodična, na full čeblja, se na glas smeji, rokico si že full gleda, počasi že skuša igračko primit (ji še ne uspe). Eh ja, en dva tri bo tle že prvi rojstni dan user posted image

solis, super za nakup pohištva user posted image user posted image Kdaj se selite?
Kakšno otroško sobico sta kupila?

tinna, sem te dodala na fb ::)

< Sporočilo je popravil Tinky -- 25.10.2010 10:21:45 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.10.2010 13:10:06   
Lenny1
Tinky, sploh ne morem verjeti, da gre tako čas... Robin bo naslednji teden 3 mesece in ima UZ kolkov in pediatra. Včeraj je prvič prijel igračko in se igral z njo kar ene pol ure.
Upam, da boš kmalu s kaj več energije!!! Ali je pri vas tudi deževno, sivo vreme?

Sicer pa sedaj že kakšen teden spi po 10-11 ur ponoči. Tinna25 - ampak časovno bi mi ustrezal vaš urnik, naš user posted image  namreč spi od 19h-6h. user posted image  Moji starši pravijo, da tako pridnega otroka še niso videli. Tudi on nima krčkov.
Zdajle te bom dodala na FB, tudi jaz imam ogromno slik.

Solis - super za nakupe, takole se res splača, če ravno naletiš na akcijo. Pa še Lesnina ima kvalitetne stvari.

Lep teden!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.10.2010 19:56:26   
kamelija
Dober večer!
Kako lepo je brati, da vam tamalčki že toliko spijo! Moja zaspi okoli 8h in se še zmeraj zbudi okoli enih za nočni obrok. in zgodaj zjutraj spet. No je pa 2 meseca sedaj in ima še čas. Je pa tud ful pridna, razen krčki nas še zmeraj dajejo. Mislim pa da zna biti tudi luna in vreme, ker tri dni nazaj je bila katastrofa. Dretje, jok, nič ni pomagalo - čisto nič.user posted image
Si pa naša tud baše celo pestko v usta, je prav smešna! No najbolj pa sem se ji nasmejala, ko se je začela smejat in "pogovarjat" z medvedkom, ki je narisan na obrobi na posteljici! Za dol past!

Solis čestitke za nakupe, je prav luštno malo preurejat domek kajne?

Pleničke mi smo tudi na Pamperskah 2 in ponavadi ne uide nič. Pa tudi DM-ove sem imela in so držale edin DM-ove so mal trše. Morda pa jih ne naštimaš dobro? Probaj še kako povijalno plenico čez da bo vse skupaj bolj držalo in bo malo bolj kompaktno.

Lahko noč in čim več cartanja z vašimi sončki!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.10.2010 20:42:29   
mayci
Dober večer!

Tinna, tudi jaz sem te dodala na FB. user posted image Pa dobrodošla spet med nami! user posted image

Tinky in Lenny, dobro opravite na uz-kolkov.user posted image

Čestitke pridnim avgustovskim user posted image za mirne in prespane noči!! user posted image
Naša ima še vedno tak urnik, da ob 20 poje in zaspi, nato pa se spet zbudi za nočni obrok okrog 2h ali 3h in nato spi pribl. do 6.30, potem spet poje in še za uro ali dve zadrema nazaj. user posted image Tudi jaz se veselim prve prespane noči (ko bo..), pa vendar se mi zdi, da ima za starost 2 mseca zelo lep urnik spanja in sem prav zadovoljna. user posted image

solis, super za dobre nakupe user posted image , to je užitek kupovati za novo bivališče, a ne? user posted image

pleničke: mi imamo Pampers active fit iz Muellerja in so super! user posted image Do danes nam niti enkrat niso premočile, pa imamo punco ponoči 12 ur v eni plenički..user posted image Pa še super mehke in tanke so. Jaz jih zaenkrat ne zamenjam za nobene druge..user posted image Aja, imamo pa številko 3.

Mi smo pa včeraj imeli krst, je že nekaj slikic na Fb user posted image . Naša punčka je bila zelo pridna, že vprvih minutah je zaspala in prespala ves obred, tudi polivanje z vodo je ni zbudilo..user posted image Zbudila se je v avtu na poti v gostilno (vmes smo se ustavili še doma in jo preoblekli v hlače), nato pa spet zaspala in skoraj tri ure spala v gostilni v vozičku. user posted image No, zbudila se je proti koncu, da je bila prisotna pri rezanju tortice. user posted image
Tudi naš veliki fant je bil ultra priden in sem bila prav ponosna na oba moja sončka. user posted image

Dojiva se še vedno polno, le občasno (ne vsak dan) ji dam AM, ponavadi se to zgodi zvečer, ko je tako utrujena in se pri meni sploh noče dojiti (prične prav kričati na vse grlo), po flaški pa popije in zaspi... Ampak nič hudega, samo da je pupa zadovoljna in sita. user posted image

Velika je (po mojem merjenju) skoraj 60 cm, tehta pa 5860g (merjeno ta teden). user posted image

S prehladom je že bolje, čeprav moramo nosek še vedno čistiti, sploh zjutraj je kar poln..user posted image Bo že bolje, zdaj je pač tak čas...user posted image

Lepo se imejte, pa se tipkamo! Nočko! user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 25.10.2010 20:43:09 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.10.2010 22:35:02   
FirstTimeMummy
Dober večer!

Da se še jaz na hitro javim, ker se že dolgo nisem, berem pa redno...

spanje: naš user posted image ima zadnje čase super urnik, zaspi okoli 22h in se zbuja okoli 5h, včasih presenečena gledam na uro, ki kaže že 6:30, jupiiiiii
pleničke: uporabljam Pampers premium care 2 ali Fixies 2 in so oboje super, nikoli ne premočijo.. So mu pa zadnje čase nekam tesne ratale, tako da bo treba nov paket že kar velikost 3 kupit..
naše kilce in višina: na pregledu je meter pokazal 61 cm in 5415 g, tako da smo še vedno popolne atletske postaveuser posted image Ga je pa medicinska sestra hotela že kar cepit, ker ji je zgledal star že 3 mesece, pa na pregledu niti 2 še ni dopolnil, hehe.. Ko sem ji rekla, da sva prišla samo na tehtanje, ni mogla verjeti, kako 'odrasel' zgleda v obrašček pri tej starosti..

Vprašanje za vse: Ali boste dale cepit user posted image proti rota virusom in vnetju ušesk??

Lepo se imejte in naspano noč vam želim!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.10.2010 9:15:24   
spacebaby
Dobro jutro!
Včeraj ste se pa kar razpisale, prav fajn je brati, kako se rihtate z malčki. Mi imamo drug tedn pregled in cepljenje, komaj čakam že zato, da ga stehtajo.

pleničke - pri nas imamo že kar nekaj časa trojkice, pa obvezno Pamperske, zdej imamo Dry Max. Sem probala tud Babylove, pa mi niso všeč, ker ne vpijajo tolk in je potem prav v luži drekca, pa ma čist rdečo ritko. Res pa je, da ga nikoli ne pustim v eni plenički več kot 5 ur, to bomo začeli prakticirati, ko bo ponoči več spal. Pa ko se to silno kakanje malo umiri, zdaj se naredi mogoče 2x na dan, da nima čisto pokakane pleničke.

nočno spanje - je čisto odvisno od razpoloženja, včasih pridno spimo po dve, tri ure, včasih se zbuja na eno uro.

Dojiva se tudi na polno, pa kar na dve uri, je lačen naš fant user posted image

Danes pa pri nas sneži user posted image user posted image

Jaz imam tudi na FB sedaj odprto, sam še nič veliko ne vem, kako to laufa, tako da vas večinoma ne najdem user posted image http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000714515358

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.10.2010 10:24:44   
ooooo
zdravo.

no da malo poročam kako je blo v posvetovalnici... skratka se lepo razvijamo in smo dolgi 67 cm in težki 7 kg user posted image ni kej, pridno rastemo user posted image

pleničke: zadnjič sem kupla v mullerju njihove beauty baby in so kar fajn tko da bom kr pri teh ostala... so pa res poceni, velik paket v katerem je menda 46 plenic stane dobrih 5 evrov... res priporočam

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.10.2010 10:30:33   
tinna25
Jutro!!

Mi smo se danes zopet naspali, celo do 10h zjutraj :). Je pa res, da je naš mali izključno na Aptamilu in da je to drugače kot bi bil dojen.

Spacebaby poslala sem ti vabilo na FB! Bi te pa nekaj opozorila, če slučajno ne veš. Trenutno imaš stran nastavljeno tako, da vidi vsak kar napišeš na svoj zid in tudi vse tvoje slikice. Jaz ti svetujem, da si to tam, ko piše uporabniški račun, nato zasebne nastavitve spremeniš, da lahko vidijo le prijatelji. No, saj če te ne moti OK, vendar jaz osebno ne maram, da bi kar nekdo gledal moj profil.

lep dan

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.10.2010 10:34:50   
tinna25
Spacebaby ja, morem še nekaj napisati......pogledala sem si tvoje fotke...joj, kako je mali lepi, res fullllll......

Od ostalih še nisem, samo bolj na hitro....

Vidim pa, da nas je dalo ogromno ime David - samo vsak, ko vpraša kako mu je ime in rečem David, se takoj na obrazu vidi, da jim ni všeč. Saj se ne sekiram, me veseli, da ste tudi druge izbrale to ime.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.10.2010 12:01:11   
solis
Dan,

lepo je vidt, da ste nekatere, ki smo jih že skoraj proglasile za pogrešane spet malo pokukale na forum. Welcome back!!!user posted image user posted image user posted image Pa prov lušte mi delate s tem FB, ampak bom vseeno še premislila, če se prijavim al ne.

Tinky - selimo se najkasneje 30. novembra, če bo vse posreči, pa že čez tri tedne. Sobico smo pa kupili iz programa Mali princ od Ilesa. Res je dober občutek, ko urejaš svoj dom.

Lenny1 in Tinna25 imata pa res zelo pridna fanta. Sem vama kr mal fovš za spanjeuser posted image

ooooo in FTM bravo za vajina velika fanta. To pa sta ta prava jedca!

Cepljenje
- Ano sem dala cepit proti rotavirusu, ker lahko Nina to prinese iz vrtca. Cepivo je zelo dobro prensla - ni bilo nobene reakcije. Za cepljenje proti vnetju ušes pa bi se odločila samo v primeru, da bi se ji vnetja večkrat ponavljala.

< Sporočilo je popravil solis -- 26.10.2010 12:07:09 >

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 537
26.10.2010 12:06:29   
solis
Aja, pa še to Tinna25, David je pa prav lepo ime. So pa okusi različni. Danes sem npr. prebrala, da se je pevcu skupine Nude rodila hči, ki sta ji dala ime Erna Lorelei user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 538
26.10.2010 14:33:23   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: solis

Aja, pa še to Tinna25, David je pa prav lepo ime. So pa okusi različni. Danes sem npr. prebrala, da se je pevcu skupine Nude rodila hči, ki sta ji dala ime Erna Lorelei user posted image

Se strinjam s solis, da je David lepo ime! Kakšne pa eni dajejo, je pa res kriza! Meni so sicer moderna imena všeč, ampak eni primerki pa res niso za nikamor.. Na primer Kanenas od Wernerja (očitno sploh ni pomislil, da to pomeni ničevost??!!), ali pa še en briljanten primer, ki sem ga zasledila: Gjolt Kagan (ja, dejansko je ena Slovenka tako poimenovala svojega fantka).. Kriza.. Kakorkoli, naši delfinčki in delfinčice imajo vsi lepa imena! Juhu za pametne mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.10.2010 23:18:17   
barbet
Ojla mamice!

Upam, da vam malčki že pridno spančkajo. Naša že od devetih sladko sanja, jaz pa mal pospravljam, mal na netu pa mal telovadbe - je treba tale trebušček še mal zmanjšat, se mi zdi kot da sem v tretjem mesecu nosečnostiuser posted image user posted image
Tinna25 - David je pa res lepo ime (meni eno lepših za fante). Saj tudi pri moji Enji gledajo čudno, pa ima lep pomen to ime. Pa skoraj vsi sprašujejo, če je z yuser posted image
Cepljenje - midva je ne bova dala, saj je (zaenkrat) edinka in ji z vrtca ne bodo nosili, pa od drugje upava, da tudi ne.Glede cepljenja proti vnetju ušes se pa strinjam s Solis.
Lenny1 in Tinna25 - vidve se pa res lahko naspita. Sicer pa tudi jaz nimam kaj jamrat glede na to, da se izključno doji: spi od ok. devetih do ok. pol štirih in potem do ok. šestih - pa potem mal igranja al pa čvekanja potem pa potegne še mal. Tako da včasih prideva ob pol desetih iz posteljeuser posted image user posted image
solis - bravo za seljenje ... mi bomo pa začeli z načrtiuser posted image ... na seljenje trenutno sploh še ne mislimo.user posted image
pleničke - zadnje tri dni imamo pa tudi mi problem glede kakanja - zjutraj ji namreč pride na hrbtu ven (enkrat je kakala na rami pa ji je prišlo gor čez - kaj takega ). Imam pa pamperske 2 in ugotavljam, da je imela morda premal zategnjene pa brca itak ful pa morda kaj premakne ... bomo videli, kaj bo jutri.
Sem pa lumpijeve zadnjič kupila pa mi res niso bile všeč (še dobro, da jih je mal notri!) - niso nič spustile, ampak se mi ne zdijo vpojne.

spacebaby - a vi ste tudi na dve uri. Mi imamo tudi včasih na dve ali pa celo na eno - če se pa sprehajamo je pa lahko tudi dlje, ampak podnevi zelooooo redko zdrži nad tri ure.

FTM - Enja je pa ravno za k tvojemu (pri 2 mesecih en cm pa mal več kot pol kilce manj)user posted image

user posted image Midva pa ugotavljava, da našiuser posted image desna rama nekaj "poka" ko miga. Pa ugotavljava kaj to je ... upava, da nič resnega, ker normalno miga pa nič je ne boli.

Zdaj je pa res čas za posteljo.
Lepo se naspite!!!

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.10.2010 11:50:10   
dreamy.
hej
končn spet sonček..na hitrco da se mal javm, zdej k majčken spi..
podnev je naš mali user posted image že skor cel dan budn, ponavd odspi kakšne 3 urce vsega skup čez dan, razn če gremo na sprehod pa spi tud tri urce  skup v vozičku..tud brez hraneuser posted image ..drugač ga dojim na dve urio še vedno..
ponoč spimo še vedno od 10-2/3 pa pol do 6.30..je pa tak veseljak zjutri, se toook smeji pa čeblja, najraj se pa očitu smejiuser posted image ..pol prot večeru pa je včasih tok tečn, da zaspi že ob 9..če čez dan ne spi dost..zadnjič sm bla prov presenečena k je spal od 9-4, pa pol do 8..zgleda je bil tok zmatran revček:9
pleničke  uporabljamo od mullerja, mislm da 3 (od 5-9kg)..in sm zaenkrat ful zadovoljjna z njimi..morm ful potrkat..mogoče je sam ene trikrat pršlo ob strani čez..sam to prat je pa zaj..user posted image ..kako ostale spravte te drekce ven? k jst če dam na 90 prat mi gre komaj ven, pa še to se včasih kakšen madež pozna, res minimalno, sam vseen..

Pa zanima me, kako čistite ušeska al pa popek? Jst še ne uporablam palčk za ušesa, sam vidm, da se mu kr rado nabere pr ušesku, k ne dosežem sam s prstom..pa popek ma kr luknco, tko da tud ne dosežem čist notr s prstom, pa razmišlam da bom kr s palčko za ušesa mal pobrskala notr..

Drugač pa jemljemo tista preventivna zdravila za tuberkulozo k jih mormo ker smo bli v stiku s tisto sestro v porodnišnci..sej testi so hvalabogu negativni sam vseen je tok mučn dajat tista zdravila, ker mu jih morm dat 5ml zdravila, pa 2ml vitaminčka zravn..in se skoz krega..pa sm mu poskusla dat po žlički, na dudo, po injekciji, pa je res took bogi, mu jih najraj ne bi več dajala..
Men je tud ime david všečno..pa itak koga briga kako daš svojmu otroku ime..čist tvoja izbiras in če je teb lepo, pol se je brez veze sekirat..tud un pevc werner je dal svoji hčeri nenavadno ime..ga niti ne znam napisat oz.se ga sploh ne spomnm..mislm da je kenanas al neki takega..
Midva druig tedn začneva hodt na "telovadbo" pr andreji semolič..sva bla zadnjič na uvodni spoznavni uriin mi je blo ful všeč, tko da greva za začetek na vadbo zgodnji razvoj..

nč, zdej pa šibamo še sončka lovit..
lepo se mejte, pa en lep sončen danuser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.10.2010 12:28:12   
tinna25
hej!!

Sem opazila na FB, da ste danes kar vse spale, razen mene očitno....Saj mali spi, vendar jaz sem tako bolna, da ni res. Upam, da ni nalezljivo.user posted image

Popek in ušeska jaz nebi drezala s palčko. Men je patronažna posebaj naročila, da mi naj ne pride na pamet. Če ga skopaš in lepo s pleničko obrišeš, a ne dobiš ven s popka?? No, naš ga ima čisto zunaj....Ušeska mu pa izključno čistim bolj zunaj, ker s palčko je nevarno, da se mu samo zabijejo.

Plenice imam Müllerjeve, 2 -co, tiste nočne Pamperske, pa mi nikoli ne premočijo, pa tudi pokakal se še nikoli ni mimo. Res, da naš kaka vsake 2 - 3 dni in takrat obilno in ga jaz odvijem in kar kaka kakšnih 10 minutk...če bi šlo to vse v plenico, bi najbrš res imel do vratu....

Kilogrami Ste že večinoma na starih težah? Jaz sem dala že 18 kg dol vse skupaj, še 8 jih morem user posted image  , pa gre tako počasi!!!!!!!!!

Jaz imam jutri prvič ginekologa po porodu, absurd ja!!!! Ta krava - res ne morem reči drugače me je tako pozno naročila in še potem, ko ravno imam datum, dobim dan prej menstruacijo :( !!

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 542
27.10.2010 14:31:18   
spacebaby
popek in ušesa - jaz mu s palčko pucam popek, mi je patronažna rekla de lahko, ušeska pa tud, samo tisti deli, de ne greš blizu luknjice, tam mu pa malo z vatko, čisto narahlo

pleničke - pri nas je do sedaj vsega skupaj 2x mimo pršlo, kaka pa veliko, vsak dan, cel dan user posted image , kar tresejo se plenice user posted image
dreamy - tudi jaz kar težko spravim ven madeže od kakcev, so tako močni.... plenice, ki jih imam na previjalni imam zdaj kar ločene, tako da se ne sekiram več, če se na previjalni pokaka, pa še na 90 jih perem, to je edina njegova stvar, ki jo perem na taki temperaturi. Je pa zadnjič čez noč tako močno kakal, da je šlo mimo in je imel kakano še pižamco in žakelj (ki je bel znotraj), pa sem hitro dala prat, pa je šlo na srečo ven!

tinna25, upam da se pozdraviš, pa da se mali ne naleze!

Danes sva se že sprehodila na sončku, pa nisva prav dolgo vztrajala, saj preveč piha.

Sedaj pa se počasi pripravim, kmalu se bo zbudil in bo treba jesti.

Uživajte!

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.10.2010 18:13:47   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: dreamy.
Midva druig tedn začneva hodt na "telovadbo" pr andreji semolič..sva bla zadnjič na uvodni spoznavni uriin mi je blo ful všeč, tko da greva za začetek na vadbo zgodnji razvoj..

Midva tudi najverjetneje in to tudi na zgodnji razvoj. Kateri dan in uro sta pa dobila?

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.10.2010 18:19:51   
dreamy.
v torek ob 14.15 začnemo..kdaj pa ti

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.10.2010 18:26:53   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: dreamy.

v torek ob 14.15 začnemo..kdaj pa ti

Isto! Me veseli, da se bova spoznali. :)

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 546
27.10.2010 18:30:31   
Aisha86
Hojla!

Ja, tud mi smo bli danes med srečneži k so prespali celo noč (od 22h do 6,30h). Pa še varuško smo dobili (sestrična iz Gorenjske) za tri dni.
Danes smo meli pregled kolkov in je BP (brez problema). user posted image Je blo pa hecno k se je tamali tko smejčkov napregledu in kazu jezička da smo se z dohtarjem in sestro prov nasmejali. Pa še kamr pridm so vsi navdušeni nad njim kako dolge laske ima. user posted image

Bom sam na hitrco vprašala... Tina25, si napisala da uporabljaš Aptamil. Jst ga tud našmu dodajam poleg dojenja. Sam zadnje čase mu ga skor vsak drugi, tretji obrok dodam in sm opazla, da fuul manj kaka. Kaj tvoj user posted image je kej zaprt po Aptamilu? Neki sm tud brala mnenja, da aptamil je tak da bl zapira, in da Babylove od DMja nej bi biu boljši. Ima katera izkušnje s tem mlekom al pa če je kje zasledila kšno mnenje?

Ostalo bom pokomentirala drugič (čeprov tud drugič pol nimam cajta) user posted image

Vetroven pozdravček vsem!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.10.2010 21:20:44   
tinna25
Aisha86....

Sigurno je problem v mleku, da manj kaka, ga zapre...ne vem, mi smo že od rojstva na Aptamilu, ker sem na dan načrpala max 120 ml....ko je bilo mleka čedalje manj (mojega), sem ugotovila, da mali bolj trdo kaka....zato sem se posvetovala s svojo sestro, ki je imela oba otroka na Aptamilu in sedaj mu dam vedno umes piti malo vode oz. čaja, pa tudi samo mleko ne naredim tako točno kot piše npr. jaz dam včasih tudi kar 100 vode in sam 3 merice....da se otrok še malo odžeja in ne samo naje....tako je vredu in ima blato lepo tekoče, kaka pa vsake dva tri dni...lepo rumeno in ne trdo....

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 548
27.10.2010 23:35:36   
nimanorwen
ojla mamice in punce in ženske in žene in partnerke v eni osebiuser posted image mi grejo spet neumnosti po glevuser posted image

skratka. učer sm mela že use napisan in me je vn vrglu itak. sm čist živčga fasala. tk da upam, da se dons to ne ponovi. naša situacija je taka, da spet uspavam zojo že nevemkukcajta pa še nevemkukcajta jo bom po izkušnjah sodeč. še zmer si črpam in mislim, da mi ga res počas zmankuje, sm ji mogla dt am zdele ... drgač pa mam spet staro obsesijo - OBOŽUJEM jest am. z žlico. men je tu ful dobr. kašna čokolada, kruh al pa kej - MLEK V PRAHU, to je zameuser posted image zdele sm v 2h dneh (oz še manj k 24 urah) požrla komplet pakngo babylove iz dm. jest ne vem, kaj men ni jasnuser posted image user posted image ampak ne morm si pomagat. tk da aisha86 - močno priporočam ta mlek, men je odličnuser posted image  k zdej ga full dolg nism kupila, učer sm pa ga za zihr, če mi zmanka ... in je šu vs (abs. kriza očitnouser posted image ), kumej ga je blu dost, da sm zoji zmešala večerjouser posted image jao jaouser posted image aja pa sredinc mi še zmer iz sklepov vn meče, tut sklep na palcu me ornk boli, tk da ne vem čist točn, kaj nej. pač črpam naprej (najbrž).da "hitr" pokomentiram:
lenny1 - super za spanjeuser posted image user posted image user posted image  
solis - bravo za tk nakup! lesnina ma fajn zadeve ja, samu je res treba narajmat na kšno akcijo ... sm ikea je še zmer zakonuser posted image
tinna25 - dobrodošla nazaj ... pofrendali sva se itak že ... drgač je pa david full lepo ime, moj brat je david, če ne bi biu, bi blo to ime zihr med ožjimi favoriti za fantka ... sicer pa kaj te briga, kaj drugi misljo. mene tut drgač ful sprašujejo, če je zoja z j al z y ... človeška neumnost glede imen pa itak ne pozna meja.
tinky - upam, da se hitr pocajtate in čestitke za 3. mini rduser posted image user posted image user posted image čist prehitr gre cajt!
plenice - mam od dm in so mi zakon, pa tut od millerja so fajn.
mayci - čestitke za krst ... zelo je bla lepa tvoja user posted image , k ena nevesticauser posted image zelo ste lepa družinica ... ampak na sliki, tm k ste vsi, je pa na sredin še prou prazn plac, kr kliče po še enem user posted image  ...user posted image
cepljenje - nč je ne bom cepila ... bi jo, če bi mela že kšnga otročka v vrtcu, tk se mi zdi pa brezveze.
punce, k ste na fb, a mi lahko prooosim na zid vsaka napiše, kašn nick ma na rr? sm use pomešala že, se pardoniram močno, ampak si bom na en pildk napisala .. hvalauser posted image
barbet - če tamala ne joka, pol pomojem ni nč hujžga ...
dreamy. - jest ji čistm s palčko - ušeska tk, da sm okul luknce, k po useh kanalčkih in ovinkih po ušesku drgač ne pridem bliz, popk pa kr pobezam, ker ma čist notr upogjenga al kk bi rekla in ni varjante, da s plenico/vato kej spucam.
s čim mažete svoje user posted image  po kopanju? jest sm mela vzorc nekega mleka za telo od lekarne in sm mojga dns poslala kupt in košta skor 8 eur! me je skor kap!! (on je pa kr kupu, se mu ni nč dragu zdel, k sm ga poslala po tekočino proti bolham (za mačke) so mu poturili najdraži (50eur!!!!!!!!!!!!!!) pa se mu tut nč ni zdel predrago jaooooouser posted image user posted image ) to je full grdu, da tuk zasolijo cene! nevrevr ej! k olje sm pogruntala, da ma bl suho kožo pol (kje je kle logika)user posted image
kilogrami - raj ne grem na vago sploh. sicer mi vsi govorijo, da sm ful shujšala (to mi deliuser posted image ), ampak morm kr precej jest, da mam še mlekuser posted image  ... tk da 14.11 grem na vago, k bo stara točn 3 mesce tkt.
aisha86 - si ju lejtr, eligejtruser posted image user posted image

nč, pa pejmo sčrpat zverinin fruštkuser posted image nočko

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.10.2010 10:49:39   
sasa36
NO,pa da se še jaz mal javim-dvakrat sem že pisala,pa me je na konc ven vrgl-brrrrrr!
Mi smo v torek dopolnili 3 mesece in točno na ta dan smo imeli sistematski pregled.Moj Jan Luka je podvojil porodno težo ,veliki pa smo 57 cm -rodil se je s 45 cm.Vse ostalo v razvoju je b.p,na koncu ker je bil ful priden,pa smo za "nagrado" dobili še pikico,ki pa jo je tudi dobro prestal.Razen rednega cepljenja se zaenkrat za drugo nisem odločila.
Drugače pa smo vedno dobre volje,če smo čez dan bolj noter spi parkrat po 15-20 minut,če pa gremo na zrak pa prespi po 3 ure skupaj.Se še vedno polno dojiva in očitno mu to zadošča.Dvakrat sem mu vmes dala dodatek ampak je pojedel samo 20 ml-očitno ne rabi.
Največji problem pa imava glede kakanja-kaka le na 5,6 dni,ampak baje da to ni nič tako strašnega.
Bom tale post kr oddala rajši ,da me spet ne vrže ven,pa še potem kaj pokomentiram.Dodala sem slikico mojih dveh sončkov-upam,da mi je uspelo!!!!

(odgovor članu nimanorwen)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.