žabica13
|
MAMICE POZDRAV, VAS PRAV GRDO ZANEMARJAM, SEM ŠE PREBRALA KOMI KER SE JE TOLKO NABRALO Upam da kmalu spet pridem noter s pisanjem, komentirala pa bom samo tisto kar mi je še najbolj padlo v oči prvo mi je padlo ime David - Tinna25 tudi naš sonček je David, meni je ime zelo lepo, in ti povem da je še moja mama tako potihem slino požrla ko sem ji že pred porodom povedala moj izbor. Kar nos ji je dol padel, ampak gavno je da je meni in mojemu všeč. Meni je všeč ker je povsod po svetu, ker je že staro ime, a še vedno ohranjeno, ima lep pomen (ljubljeni), in še vsi fanti po imenu David ki jih/sem jih kdaj poznala so bili zelo fejst, luštni in fletni. Srečanje - sem za, sploh če je v dopoldanskem času lactogal - kaj pa vem, če mi kaj pomaga. Sem imela rahlo stresen teden in sem skoraj izgubila mleko, sem ga načrpala le še po 30 ml na obeh straneh, zdaj se je spet malo popravilo, da v povprečju črpam po 60. Neke grozne spremembe ni. Žal. Lenny a še dojiš, ali črpaš? pleničke - imamo papmerske premium care 2 in sem zadovoljna. Imam pa nemške, iz dm. kakanje - po am je kakec definitivno bolj trd, pa tudi kakajo manj. Na začetku ko sem res dojila in le malo dodajala, je kakal večkrat na dan in to rumnkasto, zdaj kaka na 2/3 dni in še to bolj trdo, in temnejše barve. Mu pa če 2 dni ne kaka dam na 100 ml prekuhane vode žličko cukra. Tako mi je patronažna rekla. Ponavadi spije ko nor to (čaja se matramo spit 20), no enih 70 - 80 mu dam, se mi zdi cel deci preveč. In ponavadi v roku ene ure kaka Bravo vsem za nočna spanja. Mi pa se še vedno na 3-4 ure zbujamo, samo hitro potem zaspi nazaj, da ni tako hudo. Se pa je dečko navadil v naši postelji spat, in vsak poskus spanja v njegovi se konča bodisi s kričanjem, ali pa da se premetava ko nor in ne more spat Ko pride spet v zakonsko posteljo ko angelc zaspi Imam pa problem, ker David zelo malo je zadnjih 10 dni. Pojedel je že pred mesecem dni od 100-120 ml, in to z užitkom, zdej se pa matramo da mi poje 60-80ml. Pa ni važno ali je novalac, ali moje mleko. Od pregleda pred 3 tedni (no še malo več), se mi ni zredu niti za 400 gramov! Sem probala cuclje menjat, položaje različne...samo kar obrne glavo stran in je konec! Nič punce drage, grem jaz malo spat, lepo pančkajte
|