|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
28.10.2010 11:23:57   
Aisha86
Ma neee mooorš noooo!!! user posted image user posted image K vse človk že napiše in evotiga, kr vse se mi je zbrisalo, kr prebledela sm. Bom pisala administratorjem, da to ni dobro za doječe mamice user posted image

Torej, pisala sm o tem kako nagravžno mi je mleko v prahu, medtem ko ga nimanorwen veselo pije user posted image (danes grem po DM mleko ...sm brala nekje da v nemčiji na neodvisni raziskavi je blo to mleko bolše ocenjeno kukr Aptamil)
* da tud jst zamešam/pozabm imena na FBju in tukejšnje nicke in jih mam na listku napisane user posted image ,
* pa še ,da tamali piščančk ni kaku že tri dni in danes sm mu dala 40ml njegovga čajčka in 3 žličke cukra...v 30min se je pokaku za tri pleničkeuser posted image

Včeri sm bla pa pri pedikerki k sm misnla, da se mi je noht na nogi vrasu pa me je pol pedikerka podučila, da to je zanohtnica k se ponavadi nardi po porodu k se telo čisti in da boli neki časa po malem, ženske misljo, da bo minilo k na nohtu ni nč vidt; pol kr naenx pa rata cel user posted image k se zagnoji in začne še bl bolet...in če maš "srečo" se še prenese na druge nohte. Jst sm sicer pršla še v času sam me boli že dobra dva tedna...tolk šepam da me že kolk boli. user posted image Tko, da upam, da bo zdej se hitro pocajtalo.

Joooj veste d sm tud jst dobila tega user posted image od menstre!!! user posted image

Ja, mi tud po kopanju zmeri user posted image namažemo z mandljevim oljem...in šele zdej k je Nimanorwen napisala, da je koža še bl suha po tem olju, sm se zamisnla in ugotovila zakaj ima naš Pa3k tako suho kožo. Tista kremca od LJ lekarn je fajn ja...bom probala še ostale testerčke (jih mam cel kup) in se pol odločla za eno. 

Ja,ja (tud) jst bom spoznala gospodično Nimanorwen in njeno zverinco. Sm čula da rada kofetka in smo se zmenle za zmenek na slepo... user posted image user posted image user posted image Komi čakam, da mal poklepetamo mamice, pa še na isti dan smo rodile. user posted image

POzdravček!user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.10.2010 14:53:30   
tinna25
Aisha86

40 ml čaja, pa 3 žličke cukra????? Ne vem, men je to ogromno sladkorja...pa kater sladkor mu ti daješ?? Jaz sem kupila glukozo v lekarni...pa dam čisto malo zraven...

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.10.2010 14:57:13   
tinna25
Punce še nekaj bi vprašala...

Kako izmerite vašim malčkom temperaturo? Mislim, kater termometer imate?

Jaz imam elektronskega  - ušesnega in sem prepričana, da ne kaže vredu, da vedno premalo pokaže...Tudi v bolnišnici so nam vedno namerili 36 stopinj, ko pa so dali živosrebrnega je kazal 36.8....tudi doma, meni ta ušesni kaže dosti manj kot pa živosrebrni....

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.10.2010 15:49:35   
nimanorwen
ojla.

se javlam že drugi dan zapored - čist sm hudauser posted image user posted image moj mož zdele zverini previja, sva glih s šopinga - sm čist hepi, kdr grem u merkator v supernovi in ne v grosuplu, dogodk dnevauser posted image pa še u semenarno sm šla z mami in sestro po čebulce za tulipane in hiacinte (hiacinte bom kr u en lončen piskr iz ikee posadila pa bo za na mizo pol k zrastejo), upam, da se bo prjel, mou pozn sm se spomlna ... pol smo šle pa še na kavico pa še eno dudi sm user posted image  novo kupila tako lepo rdečo, tk da sm čist prerojena zdejuser posted image  sm kaj k me črpanje čaka spetuser posted image user posted image user posted image
aisha86 - ja, kumej čakam kavicouser posted image pa prosm lepo, mam 2 popravka na tvoj postuser posted image user posted image user posted image 1. jest mleka v prahu ne pijem, ampak ga jemuser posted image s tamalo žličko, moraš uzet tuk mleka, da ga lhk s slino prepojiš, drgač se ti vse popa po ustih ... in 2. jest sm gospa nimanorwen, ne gospodičnauser posted image user posted image user posted image  in super za kakicouser posted image čeprou ne vem, od česa je sploh odvisn, kuk kaka? naša serje po 3x dnevnouser posted image  in super za pedikerko, si pol le pustila, da ti ona razmesariuser posted image upam, da se ti ne bo ponovil!
temperatura - nism še merla .. bom pomojem kr elektronskega nabavla, vtakneš v ušesk, pa je.

grem črpat, pol pa čebulce sadit ... pol pa kej dobrga pojestuser posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.10.2010 21:41:16   
Lenny1
Ojla! Mi ni dalo miru in sem šla Novalac probat, kakšen ima okus.  Ja zelo podoben je Enemonu, katerega sem jedla, ko sem bila na dieti. Ni mi všeč, pa še predrag je. user posted image  

Kaj pa tiste, ki pijete Lactogal, ali so kakšni učinki? Jaz sem spila že skoraj celega, vendar ni (na žalost) nobene spremembe.

Aisha86 - a kar že zdaj ta user posted image  od menstre? Tolk "komot" je brez...

Tinna25 - jaz sem kupila navadni toplomer, vendar se že dlje časa pripravljam za nakup ušesnega. Pa je tako drag, da še ni prišel na vrsto. user posted image

Facebook - jaz si še nisem čisto na jasnem za vse "kdo je kdo", si moram še narediti seznamček. Je pa lepo in zanimivo spremljat, kaj se nam dogaja avgustovkam. Ena posebna skupnost, s tako enakim interesnim področjem. user posted image

Lep večer in prijetno, spanja polno noč!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.10.2010 21:56:50   
mayci
Dobervečer, punce!

nimanorwen, jst se tut priporočam kdaj za kak kofetek user posted image , se mi zdiš tok zabavna, da bi te blo zanimivo še v živo spoznat..user posted image No, saj če prej ne,se bova morali zmenit takrat,ko nogavice pridejo.. user posted image
Pa hvala za kompliment za našo damico user posted image Saj jaz je najprej nisem imela namena v tako razkošno oblekco napravit, ker pa mi jo je prijateljica posodila, smo pa izkoristili priložnost..user posted image

Pa seveda z vsemi drugimi bi se bilo tudi fino kdaj srečat,če boste za...user posted image

Facebook: jaz sem si že sproti pisala seznamček in ga imam zdaj kar poleg računalnika, da pogledam, če mi ni čisto jasno, katera je katera..user posted image

Toplomer: jaz sem kar za čisto navadnega, tisti digitalni so bolj... user posted image V vrtcu imamo ušesnega in veremite ali ne, nikdar ne pokaže pravilno...user posted image Jaz najraje merim kar z običajnim, je še vedno najbolj zanesljiv,čeprav merjenje traja malo dlje..user posted image

Midve sva spet čisto na dojenju user posted image , sem ji nehala vrivat še dodatek, ker ga sploh ne potrebuje...imam mlekca čisto dovolj in sem brezveze zganjala paniko, da je še lačna... Redi se po mojem mnenju čisto ok, zdaj ima pribl. 5860g in menim da je to čisto super teža. user posted image
Če pa bo P na pegledu menil kaj drugače, se bom pa takrat naprej sekirala..user posted image
Sem pa pričela piti čaj za dojenje, ker naša pupika res veliko poje (in to kar nekje na dve uri, redko minejo vmes tri...).

Jutri bomo pa vsi trije doma, bo imel naš fant malo"počitnic", čeprav sem ga komaj pripravila do tega, da bo z nama. Ker je naš falotek po novem zaljubljen user posted image in "mora" vsak dan k svoji ljubici...user posted image Ojej, kaj me še čaka...user posted image

Nočko, pa se tipkamo! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.10.2010 0:03:05   
Lenny1
Mayci - super za mleko! user posted image

Srečanje - jaz sem takoj zato, da se dobimo! Bi vas res rada spoznala, tako v živo, čeprav se mi zaradi FB zdi, kot, da se že poznamo. Vem, da je Nimanorwen tudi "zainteresirana", pa žabica13, pa...

Kar enkrat čimprej, preden se začne tahuda zima. Kako pa ste kaj s časom?
Kaj menite o Tivoliju (hmmm, najbrž ugodno samo za ljubljančanke)? Ali pa kakšna druga lokacija, jaz nič ne poznam, ker hodiva na sprehode s user posted image  samo na Rožnik in po PST-ju. Lahko pa sem organizator. user posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.10.2010 8:26:34   
listek1
jutro user posted image

jest sem se pa danes spet po parih dneh naspala. Je bla Ana pridnain se je šele ob 4:30 zbudila, zdele pa tud še aja.

Sem prebrala, da bi se dobile. A lahko pridem tudi jaz, čeprav ne pišem veliko user posted image  Meni je vseeno kje bi se dobile, sem sicer iz Kranja, ampak sem tudi skoraj vsak drug dan v LJ.

Lenny - po PST-ju se je pa tok fajn sprehajat, ravno v sredo smo ble s frendicami tam, res je fajn.

Nimanorwen - tebe bi pa tudi jaz rada spoznala. Si en tak ful pozitiven človek, poln energije user posted image

Mayci - user posted image  za dojenje, meni ni usojeno, tako, da se že kak mesec sploh ne dojiva več. Po eni strani mi je ful hudo, ampak nimam kej, če ni ni.

Tinna - jest mam tudi kar navadni toplomer.

Punce, a boste kej ceple svoje škratke za rotavirus? Midve imava naslednji četrtek posvetovalnico in imava cepljenje.

FB - tud jest si bom mogla narest en seznamček. Čeprav sem tudi tam lenušček za pisat, tako kot tukaj user posted image

Lep dan

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.10.2010 8:39:27   
kai1
Dobro jutro

Evo, par minut samo zase. Manca še dremucka, Anže je v vrtcu, mož v službi.

Manca se zadnje čase zvečer tako krega, sploh na joški. Noče jest. Po moje je preutrujena. Pol jo dam pa spat, se zbudi čez dobre pol ure in poje. Mi pa občasno noče jest tudi zjutraj. Sem si zanč spumpala in sam samo iz ene  dobila 120ml. Sploh mi ni jasno, kako se potem premalo redi. Spet mi jo hodi tehtat patronaža. No, sedaj je v ene tednu dobila 90g.
Saj se mala nič ne pritožuje, da bi bilo premalo, ampak P je pa tako sitna s to kilažo, če ni po tabelci. Ma, saj bo.

Se pa že zelo veselim, gremo naslednji teden v Moravske toplice. Da se malo namočimo, plavamo, grem na masažo, saj mi bo hrbet zdaj, zdaj odpadel. Že od poroda imam take bolečine med lopaticama in maravjince tudi v roki, da o križu ne govorim.

Mayci, super za polno dojenje.user posted image
Srečanje, sem takoj za. Fajn bi bila pa kaka lokacija, kjer je lažje parkirati, za vse ne LJ.user posted image

Evo mala kliče
lp

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.10.2010 9:11:31   
Masha_M
Jaz se z ljubljanskimi mamicami vsak teden dobivam v kavarni Pod Vodo v CityParku. Prednost je garažna hiša, tako da je dosti placa za parkiranje + tudi če dežuje prideš po suhem. Druga lokacija je slaščičarna Galerija Grad pod Emporiumom.

Glede na to, da nas druži "le" mesec, ne pa tudi lokacija, bo itak treba organizirati več lokalnih srečanj. Z redkimi izjemami se nam/vam najbrž ne bo ljubilo voziti iz Ljubljane v Koper, iz Celja v Kranj, iz Jesenic v Novo Mesto itd. user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.10.2010 10:23:20   
sasa36
Jaz bi tudi prišla ,ampak LJ mi je pa res malo predaleč.

Aja -pa še to,mi smo se včeraj po 6 dneh končno pokakali.HURA!!!!!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.10.2010 10:50:52   
spacebaby

IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86
Včeri sm bla pa pri pedikerki k sm misnla, da se mi je noht na nogi vrasu pa me je pol pedikerka podučila, da to je zanohtnica k se ponavadi nardi po porodu k se telo čisti in da boli neki časa po malem, ženske misljo, da bo minilo k na nohtu ni nč vidt; pol kr naenx pa rata cel user posted image k se zagnoji in začne še bl bolet...in če maš "srečo" se še prenese na druge nohte. Jst sm sicer pršla še v času sam me boli že dobra dva tedna...tolk šepam da me že kolk boli. user posted image Tko, da upam, da bo zdej se hitro pocajtalo.

A veš, de se je meni tud to nardilo, pa sem bla vse do zdaj zihr de je samo vraščen noht, kar se mi še nikoli ni nardilo. Sem pa komaj hodila, na vsaki nogi se mi je na enem prstu naredl, z enotedenskim razmakom. No, zdaj vsaj vem kaj je bilo.

FB - saj jaz ne bom veliko tam, ni ravno časa, če že kaj delam na računalniku se s slikcami igram, pa objavljam na Flickru, če keera pozna. Jaz se čist ljubiteljsko s fotografijo ukvarjam, vsake tolk cajta dobim kakšno nagrado al pa mi kkšno sliko kje objavjo - se morem mal pohvalt user posted image

toplomer - a ma kera tistega, ki je v dudi vgrajen, mene prav mika, da bi ga kupila, ker mu res ne morem v ritko tlačit termometra  user posted image

Tudi jaz sem za srečanje, samo ne vem, kako mi bo zneslo, ker sem brez avta.

Zdaj pa šibam, David me kliče, cajt je za sprehod.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.10.2010 11:01:14   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

toplomer - a ma kera tistega, ki je v dudi vgrajen, mene prav mika, da bi ga kupila, ker mu res ne morem v ritko tlačit termometra  user posted image

spacebaby, priporočam ti digitalnega za pod pazduho - jaz imam tistega, ki pokaže v parih sekundah pa še točen je (enkrat sem merila z njim in z navadnim toplomerom, pa je isto pokazalo). Dobiš ga v Baby centru. Drugače pa naj se ne bi merilo temperature otrokom več v ritki, to celo odsvetujejo, tako da ti tega ni treba delat. Ali v ušesku ali pa pod pazduho - mene pa tudi zanima, kako je s to dudo/termometrom? Ampak glede na to, da ni problem user posted image zdržat par sekundic za merjenje pod pazduho, nam tudi ni treba kompliciratuser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.10.2010 11:04:43   
FirstTimeMummy
Aha, drugače sem pa tudi jaz na FB, ampak ne vem, kako naj vas dodam, ker vas je tako veliko naenkrat, pravih imen pa ne poznam? Mi lahko na ZS katera pošlje link od vašega FB-ja ali pa ime?

Za srečanje se pa definitivno javim! Ni lepšega, kot se dobiti z mamicami, ki imajo otroke iste starostiuser posted image user posted image user posted image Mislim, da se samo me trenutno u nulo razumemo, drugim so te 'težavice' in skrbi španska vasuser posted image

Šibam, se tipkamo! Papa

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.10.2010 11:21:22   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Jaz se z ljubljanskimi mamicami vsak teden dobivam v kavarni Pod Vodo v CityParku. Prednost je garažna hiša, tako da je dosti placa za parkiranje + tudi če dežuje prideš po suhem. Druga lokacija je slaščičarna Galerija Grad pod Emporiumom.

O potem sem pa zadnjič vas videla v CP. Sem še prav gledala, ker so bili otroci različnih starosti. ste pa sedele tam pri prehodu v garažno hišo user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.10.2010 13:04:08   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: FirstTimeMummy

Aha, drugače sem pa tudi jaz na FB, ampak ne vem, kako naj vas dodam, ker vas je tako veliko naenkrat, pravih imen pa ne poznam? Mi lahko na ZS katera pošlje link od vašega FB-ja ali pa ime?

Ojla! Sem ti poslala, potem boš pa z lahkoto prepoznala še ostalih petnajst user posted image  Welcome! 

Neposredna povezava do sporočila: 566
29.10.2010 13:51:39   
FirstTimeMummy
Hvala, Lenny, nekaj sem vas že dodala, nekaj pa upam, da mi jih še uspe najti!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.10.2010 16:40:08   
sasa36
Lenny-te lahko še jaz prosim za seznam?
Kar se pa tiče doda toplomera pa ni glih,jaz ga imam pa je dudika kr velika in mali kr golta,tak ne zdrži glih minuto v ustih-mogoče kasneje ko so malo večji pride v poštev.

Neposredna povezava do sporočila: 568
29.10.2010 18:17:34   
Lenny1
Srečanje - mogoče je pa City park res primerna lokacija, glede na to, da je premraz, da bi se človek vsedel kje zunaj.  Pa v primeru dežja, snega. Meni se je zdel Tivoli fajn zaradi sprehoda, vendar bo bolje, da počaka do pomladi. user posted image

Kako pa ste kaj s časom? Glede na to, da sva midva z user posted image  trenutno sama, ga imava na pretek. Predlogi??

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.10.2010 19:53:28   
mayci
U, mogoče pa srečanje bo in to kmalu, jupi! user posted image

Jaz sem tudi za City park, se nam ni treba ozirati na vreme, ki je čedalje bolj user posted image . Ja, Tivoli pa spomladi, pa v Čolnarno na kavico user posted image .

Tudi midve imava skoraj vsako dopoldne čas, moram pa biti najkasneje do dveh v Kamniku, da vzamem mojega fanta iz vrtca...user posted image Drug teden nimava še čisto nič planirano, tako da lahko šibneva v Ljubljano, če se zmenimo! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.10.2010 20:13:59   
dreamy.
čer..
topler- mi mamo tud elektronskega, par sekund daš pod rokco pa zmer, pa je tud točn..drugač pa ja, tista dudica s teremometrom je bla tud men ful zanimiva in sem jo tud že mislila kupt, sam sva pol dubla ta termometer pa še naš user posted image neki ne mara ful dude

jst sm tud za srečanjeuser posted image ..city park tud men ful ustreza k mam 5min stran..drugač pa tud za kakšen sprehodk tivoli al pa pst je fajn..midva ponavad hodva tm pr golovcu..sploh pol toplejši pomladni mesci bodo pa zakon kar se sončka tiče user posted image ..joj to bo tok hitr..mi bomo tud kmal stari 3 mesce(čez dobrih 10 dni) pa sploh ne vem kje so te trije mesci..
nočko, lepo pančite pa čim bolj mirno noč

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.10.2010 21:30:04   
Lenny1
Srečanje - super, pa je že zanimanje. user posted image  Potem pa najboljše kar predlog, da se ne bomo predolgo menile:

torek 2.11. ali pa petek 5.11. ob 11h, City park Kavarna pod vodo (ki jo je Masha_M omenila; Masha - menda se ve ne dobite ravno ta čas??).
Midva imava v sredo in četrtek drug teden zdavnika.

Mayci - tebe upam, da bom prepoznala glede na slike. user posted image  

Kateri dan vam je boljši in katera pride? Se že veselim! user posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.10.2010 21:54:57   
nimanorwen
jest u tork na morm k mam pop fax in moj dop dela ... lahku pa petk kdrkol!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.10.2010 22:08:39   
žabica13
MAMICE POZDRAV,

VAS PRAV GRDO ZANEMARJAM, SEM ŠE PREBRALA KOMI KER SE JE TOLKO NABRALO user posted image  Upam da kmalu spet pridem noter s pisanjem, komentirala pa bom samo tisto kar mi je še najbolj padlo v oči

prvo mi je padlo ime David - Tinna25 tudi naš sonček je David, meni je ime zelo lepo, in ti povem da je še moja mama tako potihem slino požrla ko sem ji že pred porodom povedala moj izbor. Kar nos ji je dol padel, ampak gavno je da je meni in mojemu všeč. Meni je všeč ker je povsod po svetu, ker je že staro ime, a še vedno ohranjeno, ima lep pomen (ljubljeni), in še vsi fanti po imenu David ki jih/sem jih kdaj poznala so bili zelo fejst, luštni in fletni.

Srečanje - sem za, sploh če je v dopoldanskem času user posted image

lactogal - kaj pa vem, če mi kaj pomaga. Sem imela rahlo stresen teden in sem skoraj izgubila mleko, sem ga načrpala le še po 30 ml na obeh straneh, zdaj se je spet malo popravilo, da v povprečju črpam po 60. Neke grozne spremembe ni. Žal. Lenny a še dojiš, ali črpaš?

pleničke - imamo papmerske premium care 2 in sem zadovoljna. Imam pa nemške, iz dm.

kakanje - po am je kakec definitivno bolj trd, pa tudi kakajo manj. Na začetku ko sem res dojila in le malo dodajala, je kakal večkrat na dan in to rumnkasto, zdaj kaka na 2/3 dni in še to bolj trdo, in temnejše barve. Mu pa če 2 dni ne kaka dam na 100 ml prekuhane vode žličko cukra. Tako mi je patronažna rekla. Ponavadi spije ko nor to (čaja se matramo spit 20), no enih 70 - 80 mu dam, se mi zdi cel deci preveč. In ponavadi v roku ene ure kaka user posted image

Bravo vsem za nočna spanja. Mi pa se še vedno na 3-4 ure zbujamo, samo hitro potem zaspi nazaj, da ni tako hudo. Se pa je dečko navadil v naši postelji spat, in vsak poskus spanja v njegovi se konča bodisi s kričanjem, ali pa da se premetava ko nor in ne more spat user posted image  Ko pride spet v zakonsko posteljo ko angelc zaspi user posted image

Imam pa problem, ker David zelo malo je zadnjih 10 dni. Pojedel je že pred mesecem dni od 100-120 ml, in to z užitkom, zdej se pa matramo da mi poje 60-80ml. Pa ni važno ali je novalac, ali moje mleko. Od pregleda pred 3 tedni (no še malo več), se mi ni zredu niti za 400 gramov! Sem probala cuclje menjat, položaje različne...samo kar obrne glavo stran in je konec!

Nič punce drage, grem jaz malo spat, lepo pančkajte

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
30.10.2010 0:08:03   
BarbaraGS
ojla punce... ceprav vas redno berem sem bolj slaba za pisanje. Pa se poleg Irenejcka imam eno razigrano 18 mesecnico, tako, da mi cajta kar primanjkuje. Super ej brat kako napredujejo vasi avgustovcki. Nas je velik 61cm in tezek 6020g. Velik pob, ampak pridenres priden. Spancka veliko in ga igracke se ne zanimajo tolko, se pa veliko smeje in gruli. Tudi jaz bi vas rada srecala. Ceprav sem bolj tiha, vas rada prebiram.
cepljenje: rotaviroza definitivno. Mi smo Eli cepili in jo je dobila 2x ampak res blago obliko, med tem ko sta njeni sestricni pristali v  bolnici, ker nista bili cepljeni.
toplomer: srcno priporocam vicks za merit na celu (Lj lekarne imajo sedaj popust nanj). Imamo ga ze pol leta in je tocen, hitro se zmeri (sekunda,dve) in se ne rabis mucit z nastavljanjem in drzanjem - samo pocasi potegnes po celu dokler ne  zapiska

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 30.10.2010 0:09:28 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.