|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
30.10.2010 0:50:48   
Lenny1

IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

jest u tork na morm k mam pop fax in moj dop dela ... lahku pa petk kdrkol!

nimanorwen - ti si obvezen "člen", saj bi te vse tako rade spoznale! user posted image

Torej, SREČANJE LJUBLJANA - petek 5.11. ob 11h, City park Kavarna pod vodo

Mayci, Dreamy, Listek1, Žabica13, BarbaraGS -> ali vam je OK? Pa sigurno še katera pride?!

Kakšno bom pa menda že prepoznala po slikah s FB. user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.10.2010 0:55:01   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

lactogal - kaj pa vem, če mi kaj pomaga. Sem imela rahlo stresen teden in sem skoraj izgubila mleko, sem ga načrpala le še po 30 ml na obeh straneh, zdaj se je spet malo popravilo, da v povprečju črpam po 60. Neke grozne spremembe ni. Žal. Lenny a še dojiš, ali črpaš?

Ah, že kakšen teden samo črpam. Se je user posted image  tako uprl, da postane čisto zaripel in kot da bo skočil s kože, če ga hočem pristavit. Tako da sem vesela, da je vsaj 2,5 meseca jedel pri meni! user posted image   Načrpam si pa eno "revščino", tako kot ti. user posted image  Skratka gledam, da vsakič poje 150ml (5x na dan), kombinacija obojega.  

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.10.2010 8:37:49   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny1

Torej, SREČANJE LJUBLJANA - petek 5.11. ob 11h, City park Kavarna pod vodo

Mayci, Dreamy, Listek1, Žabica13, BarbaraGS -> ali vam je OK? Pa sigurno še katera pride?!

Kakšno bom pa menda že prepoznala po slikah s FB. user posted image
Jaz sem ob 10h že zmenjena za kavico v drugačni zasedbi. ;) Upam, da kaj ponovite kmalu in da takrat pade na drug termin. user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.10.2010 9:57:17   
sasa36
HOJ!

Sem  vam kr mal fauš za srečanje ker se ne morem pridružit,bi se,ampak sva ravno en teden nazaj prodala moj avto
in se morava zdaj kombinirat z enim-na žalost!!!

A je katera s celjskega konca,da se vsaj me dobimo nekje tu bližje???????

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.10.2010 10:22:22   
mayci
Meni ustreza! Se vidimo, jupi! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.10.2010 10:44:17   
kai1
Srečanje, z veseljem bi prišla, ampak gremo v moravske. No, pa naslednjič.

Hranjenje, naša mala je začela najprej protestirat zvečer, sedaj pa še zjutraj.Noče jest in pika. Dere se in potem od utrujenosti zaspi. Danes je jedla ob 7h zjutraj in od takrat še nič. Sem si spumpala iz ene ješke 100ml. Že tako ne pridobiva dovolj, baje, na kilaži, sedaj pa še ne je.user posted image

Termometer, imamo navadnega in ušesnega.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.10.2010 12:04:17   
sasa36
A vam zaupam recept kako v miru spiti jutranjo kavico?????
Sončka položiš na posteljo ,ga oviješ z blazino za dojenje ,vklopiš TV in nastaviš na BABY TV!!!!!!
A katera ve ali gledanje TV full škoduje npr.15 minut?????

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.10.2010 12:50:18   
solis
Dan.

Včeraj smo bili v razvojni in ker je Ana še vendo pretrda v predelu ramen bo treba na fizioterapijouser posted image , za začetek enkrat na 14 dni po pol ure. Prvič že naslednji petek, po telefonu je fizioterapevtka zvenela prav prijazno. Upam, da bo tudi Ani všeč, glede na to, da bo morala pustit, da jo bo razgibavala user posted image .

Termometer - uporabljam elektronski za podpazduho, ki zmeri vročino v nekaj sekundah in se ful bolj obnese kot ušesni (ki je bil mimogrede drag kot pes), ker ta pokaže vsakič drugačno temperaturo.

Srečanje
- na žalost sem brez izpita za avto in zato čist nemobilna user posted image in bi bil cel projekt priti z otrokom do City parka, zato se vam na srečanju ne bom mogla pridružiti. Če pa se boste kdaj srečale v centru ali za bežigradom se vam z veseljem pridružim.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.10.2010 13:16:18   
sky77
solis če je problem samo prevoz, te komot poberem. Samo povej iz katerega konca Bežigrada si.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.10.2010 17:41:01   
mayci
sky, jaz sem ravno isto želela napisat, ko sem prebrala post od solisuser posted image

Mi smo šli danes že na dva groba prižgat svečke, ker je bilo tako lepo vreme, smo še malo podaljšali sprehod in šli na burek (jaz) in kebab (fanta), mmm..user posted image Jutri gremo pa k mojim na kosilo, potem pa popoldan še obiske dobimo, tako da bo dan spet hitro naokrog.user posted image

Danes zvečer grem pa na rojstnodnevno žurko, ki jo prireja moja prijateljica, tako da bom malo ponočevala user posted image , je pa k sreči v našem kraju, tako da grem lahko peš in sem hitro doma, če bi oči potreboval hrano za našo bejbo.user posted image

Naša punca zadnje čase obožuje igranje v igralnem centu, tudi po več kot pol ure leži in tolče po igračkah, pa se pogovarja z njimi. Jo je tako luštno opazovati.user posted image Zdaj jih skuša prijemati, samo mora prej še pogruntat, da je treba odpret pesti..user posted image

Zdaj pa grem, pa se še kaj javim, papa! user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.10.2010 21:06:21   
limma
Dober večer,

tudi mi smo preživeli lep dan, od 10.30 do 18h smo se potepali po sončku user posted image Vmes smo šli na dve kavici, na pokopališče, tašča nam je pa skuhala kosilo user posted image user posted image Anika je v vozičku spala 5 ur, potem sem jo zbudila, ker me je mleko tako tiščalo, da ni bilo za zdržat user posted image Neža ni nič spala in je popoldan že malo tečkala, sicer pa je prehodila cca 4 km in je ob 19h padla dol user posted image
Zdaj uživam v blaženi tišini user posted image

Anika se zadnjih 14 dni ponoči doji na 2,5 do 3 ure; včasih zaspi hitro nazaj, včasih pa traaajaaa user posted image
Prejšnjo noč sem jo 3 krat preoblačila, ker se je pobruhala.. Drugače pa še vedno veliko spi, sploh zunaj, gruli in se pogovarja in sploh je potrpežljivo, nasmejano dete user posted image

Super za srečanje; meni je malo predaleč, čeprav sem se včasih dnevno vozila v službo. Bi se vam pa z veselje pridružila user posted image

Mirno noč.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.10.2010 21:08:36   
limma
mayci, lepo se imej user posted image
Upam, da bo Iza čim dlje spala, tako da boš čim dlje uživala na žuru user posted image

igralni center.. ga še nismo prinesli iz kleti user posted image Jutri ga grem iskat user posted image

Lenny, Žabica13, nimanorwen in še katera .. pridne ste s črpanjem user posted image
Jaz sem si črpala samo na začetku (po dojenju), ker sem imela preveč mleka in sicer po prvem porodu skoraj 3 tedne in mi je kar odveč... ampak se vseeno splača, vse za naše sončke user posted image

Aisha, zakaj dodajaš AM? A se ti zdi, da ima Patrik premalo samo tvoje mleko?

Zdaj pa res lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 30.10.2010 21:12:21 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.10.2010 21:36:15   
kamelija
Dober večer! Danes sem čisto koma, se je večerja s prijatelji zavlekla pozno v noč!

Super za srečanje, jaz imam žal opravke, pa drugič.

Igralni center ravno pred dvemi dnevi sem ga kupila, prvi dan je še malo čudno gledala, sedaj pa že spušča vse sorte glasove in se smeje igračkam!

Dojenje pri nama pa je taka fora, včasih se mi sploh noče pristavit v naročju, potem pa greve leže in začne vlečt. Je pa res ponavadi zvečer bolj tečna kar se tega tiče, tako da jo moram na vse načine prepričat.

No zdaj pa že nekaj protestira, grem jo priklopituser posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.10.2010 22:16:52   
Lenny1
Mayci- jaz sem tudi bila danes na eni rojstnodnevni zabavi pri Grosuplju.

Že ob treh smo začeli, prav dobro so se spomnili iskanje predmetov po gozdu, pa različne naloge, nabirali smo točke... in moja skupina je zmagala. user posted image  
Potem je bila pa še večerja v lokalni pizzeriji. No, jaz sem šla ob 8h domov, ostali pa še naprej se zabavat.  
Naš user posted image  je bil pa z babico in sta se čisto lepo imela.

Črpanje - včeraj zvečer mi je iz vneme za vsako kapljico mleka uspelo zlomiti črpalko. user posted image  Potem sem pa celo noč razmišljala kaj naj naredim. Pa sem zjutraj poklicala v BC in imajo celo telo črpalke kot nadomestni del. In sem ga šla takoj kupit. user posted image

Srečanje - škoda za tiste, ki ne utegnete, vendar nikoli ne bi vsem ustrezal termin. Pa naslednjič. Jaz se pa res veselim, da se spoznamo še v živo! user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 589
31.10.2010 10:35:51   
listek1
jutro user posted image
tudi midve z Ano prideva na srečanje in komaj čakava user posted image user posted image

Mayci - super, da si uživala na žurki. Kar se pa igralnega centra tiče, pa pri nas tudi po 1 uro uživa notri in se igra, pogovarja. Pa enga ptička ma obešenga in tolče po njemu ko zmešana user posted image user posted image  Če ji pa dolgčas rata, pa ponavadi, če je David doma, hitro pride k njej in jo zabava. Res super.

Solis - Če ne boš imela prevoza, te tudi jaz lahko pridem iskat.
zgleda, da so Ane take. Jest sem prejšnji teden celo paniko nardila, ker sem na desni strani na glavici zatipala eno bul. In sem jo peljala tja in me je P pomirila, da gre Pri naši Ani za asimetrijo. Desno stran bolj uporablja kot levo, ampak če bo še tako naprej bova tudi morali hoditi na fizioterapijo. Je rekla, da ma tud desnega lička bolj močnega kot levega.

Midva sva mela pa mal frej vikend, sta bila otroka pri babici in dediju na počitnicah. Sta tudi prespala in je blo vse brez težav. Zdajle greva pa po njih. Komaj čakam user posted image . Ana je pridno spančkala, tako kot doma, David je pa celo potegnil do 7:30 (kar doma nikol neuser posted image ). Danes pa dobimo še neke obiske in bo dan naokoli.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
31.10.2010 12:08:20   
Aisha86
Hejla hojla!

No, potrjujem, da je Nimanorwen ena res fajn punca...smo se dobile s pikeci na kavici (rudnik) in se imele prov lepo. Škoda ker se ji je mudilo...Zoja ji ni dala več kot urco pa pou, in midve bi kr govorile in govorile. No, ma za začetek bo vredu, ob prvi priliki gremo na kšn bl konkreten sprehodek (KP?). Sm vm prov fouš k se boste dobile, jst biii tuuudi!! user posted image Vs kr vidm k boste čeblale k navite, nevem kolk časa boste ma dve urci minsta tik-tak! ;)

Joj sm tela tm v Supernovi podojit in nimajo nikjer za dojit!?!?! Imajo previjalnico, ki btw smrdi, ker je še stranišče not in to je vse! Je bla čistilka tm in sva jo prašala kam bi lahko šla, pa je rekla nej grem pač na sedežno v drugmu štuku (ma mi ni da bi tm sredi centra k so trgovine vsenaokoli dojila!) in da če želiva se lahko na informacijah prtožva. Ker sva šla tm mimo sva uni punci povedla da zakaj ne dajo kšnga stola v previjalnico, da bi mame lahko podojile. Pa je rekla, da ve, da dobijo ful pritožb glede tega in da ne more nč, ker v načrtu ni bla predvidena "dojilnica". Kaj stol ni biu predviden v načrtu?!?!?! Svašta ej! user posted image user posted image   Tko, da pol sm šla v avto.

IZVIRNO SPOROČILO: tinna25
Aisha86
40 ml čaja, pa 3 žličke cukra????? Ne vem, men je to ogromno sladkorja...pa kater sladkor mu ti daješ?? Jaz sem kupila glukozo v lekarni...pa dam čisto malo zraven..

Hmm?? Ja, priznam, mogoče sm pa res pretiravala...ma jst sm zastopla da morm tko nardit, sej pol mi je še mama rekla da to je pa res mal preveč. user posted image U bistvu sm dala v dva deci dve žlički sladkorja in potem sm mu odlila 40ml in dodala še eno žličkico. No ja, bom vedla za drugič... Sm mu pa dala navadn cukr in še to sm ga mogla it iskat v bar, ker doma jst uporabljam samo fruktozo.
Aja, še da povem kako se je naš piščanček danes pokaku po štirih dneh!!! Imam močn želodec ma tokrat mi je krepko obrnlo, sm kr mojmu ukazala nej ga odvije, mu je lezlo čez pleničko, imel je zmazano po celmu hrbtu in po bodiju. Tko, da sva ga pol kr pod vodo nesla. Zdej zračiva sobo ker reees toook smrdi da buhpomagi! user posted image user posted image

Žabica13 -
si sigurna da si dobila v DMju nemške Pamperske??? Kolkr jst vem imajo nemške samo v Mullerju, polske pa v DMju.

Gledanje TVja
- ma tud naš skos gleda v TV če je obrnjen tko, da je v njegovem dosegu. Pomoje mu je všeč k skos kej žmrka...včasih ga pustim par minut, ma načeloma ga pa stran obrnem (kukr naprimer zdej)

termometer
- imam elektronskega za pod pazduho, je točen in sem zadovoljna, ker pride tud nama prav. Ima plastično konico, da ni mrzlo in še cena je normalna.

IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Naša punca zadnje čase obožuje igranje v igralnem centu, tudi po več kot pol ure leži in tolče po igračkah, pa se pogovarja z njimi. Jo je tako luštno opazovati. Zdaj jih skuša prijemati, samo mora prej še pogruntat, da je treba odpret pesti..

hahaha!!! sm se prov nasmejala k naš je tud tak...touče, opazuje, se obrača...jst ga mam tud po dve uri s tem, da mi po kšni urci zaspi not. Res se ful časa zamoti. Mi je sam smotano to k je taka bl gladka podlaga in ga ne morm dat kravce past ker mu drsi...se pa kr sam na bok že obrne če fajn brca. user posted image user posted image

Kamelija - kaj si tud ti kupla igr. center tega k je zdej znižan iz 50 na 30€ v BC (Sunny day)? user posted image

Limma - ma jst zadnje čase dobivam občutek da sploh ne dojim prov ker če sem ceu dan pri moji mami mi skoooos teži nej dojim in mi sploh ne pusti AM mešat!?  In iz blaženega miru pol podojim in res mi rata, da greva čez dan brez dodajanja, ma ko sva pa doma pa mu ga dodam pribl. vsak tretji obrok, ker mam občutek da je še lačen. Sm si pa danes ponoči črpala in iz obeh načrpala 140ml. Sam računi, da ponoči se mi ga ful nabere, čez dan ga pomoje ni niti 80 iz obeh.
Lactogal mi ni pomagu, bom kupla zdej še ene take podobne kaplce - GAM in če mi še to ne bo pomagalo pa nej se gre vse skp solit! Sam so svinsko drage 30ml=27,50€+poštnina. user posted image

Joooj kolk je že ura!! Šibam jst jest gosko al raco al kaj jst vem kaj...je mela mama RD in bomo praznovali.

Pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 591
31.10.2010 13:43:53   
nimanorwen
ojla punce.

ja, jest kofetkam na polno- prejšno soboto žabica22, učer aisha 86, dons pa žabica13user posted image sami snubci za zojouser posted image  na srečanje SRČNO UPAM, da pridem, ker če ne bom mela avta, ne bo nč ... k moj ma nasledna 2 tedna čudn delovni čas, tk da upejmo na najbolš. drgač je dons že 3. dan, k je user posted image ful neki sitna, joka, zvija jo ful in sploh ne vem po čem/zakaj ...user posted image  kr neki. jutr greva do tašče+na grob (čeprou se mi brezveze zdi ampak ok. na pokojne se je treba še kej vmes spomnt, ne pa sm za 1. novembra z ikebano za 70 euruser posted image ) u sredo mava pa z mojim 7. obletnco, kar sva skupejuser posted image in greva v kitajskouser posted image  
lenny1 - robin je pa full ješč, da poje 150ml naenkat! moja poje max 130, ampak je 7x na dan. pa ful sm se smejala, k si napisala, da rata robin čist zaripel, k ga hočeš prstavtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ga kr predstavlam lupčk maliuser posted image user posted image user posted image pa črpalko si zlomila?user posted image user posted image user posted image ti pa si faca ejgauser posted image še dobr, da si lhk kupila rezervn del! kje se ti je pa zlomila?
toplomer - a da so ušesni ful dragi al kaj? kuk pa košta? sm čist neizobraženauser posted image vidm, da niste preveč zadovolne, bom pol raj unga običnga kupila. drgač pa kr mou kumej čakam, da mal zbolimuser posted image  ker sm kupila od justa tisto žavbo od matrne dušce, pa bi jo rada čimprej sprobalauser posted image
gledanje tv - jest sm ful proti temu in pomoje zoja ne bo gledala tv vsaj do enga leta, če ne še dle...mi je čist brezveze, še preveč je bo pregledala v življenju...raj bo knigice gledala pa pesmice pela pa se igrala z igračkamiuser posted image
mayci - kako je blu na žurki? moja "žurka" bo life, grem kšn švedski film pogledat (sm se svojčas švedščine učila pa bi mi pasal mal obnovit vse skpuser posted image ).
aisha86 - jaa, super je blu! patrik je biu čist navdušen nad zojouser posted image zojo so pa bl luči zanimaleuser posted image  mi je žou, da nism fotra s sabo vzela v flaški ... ampak itak sm ti mogla pustit še kej cajta za šoping. a si pol dobila čevle?user posted image  upam, da se čimprej spet vidmo!
mlek - mislim, da mi ga počasi počasi začenja zmankvat. zdele sicer že 2 dni nism zadnga obroka dala am, je mela čist ceu dan mojga, ampak to zato, k mal manj poje ... drgač sm si zmer v eni rundi iz obeh načrpala 140-160, zdej pa kumej kumej 120 ... bomo vidl kk bo. po en stran kumej čakam, da mi ga zmanka, ker morm tuk hrane pojest, da ni za nikamr. sej redim se ne (začuda!!!), ampak se full slabu počutm, k nism navajena tuk jest. po drug stran bi pa najraj vidla ,da ga mam do uvajanja gh. kdaj mate namen začet z gh?

nč, grem tulipane vsadit - že zamujamuser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 592
31.10.2010 14:41:52   
Lenny1

ja, jest kofetkam na polno- prejšno soboto žabica22, učer aisha 86, dons pa žabica13user posted image sami snubci za zojouser posted image  na srečanje SRČNO UPAM, da pridem, ker če ne bom mela avta, ne bo nč ...

Upam, da prideš, pa še kompletek, da prevzamem!!!! user posted image

lenny1 - robin je pa full ješč, da poje 150ml naenkat! moja poje max 130, ampak je 7x na dan. pa ful sm se smejala, k si napisala, da rata robin čist zaripel, k ga hočeš prstavtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ga kr predstavlam lupčk maliuser posted image user posted image user posted image pa črpalko si zlomila?user posted image user posted image user posted image ti pa si faca ejgauser posted image še dobr, da si lhk kupila rezervn del! kje se ti je pa zlomila?

Ja Robin 5x na dan, Zoja pa 7x, pa smo nekje na istem. user posted image  Črpalka se je pa zlomila tam, kjer se pritrdi ročka. user posted image

Kdaj mate namen začet z gh?

Mi bomo kar takoj v začetku decembra, ko se bo začel 5 mesec. Tudi patronažna je rekla, da bo prišla prvi teden v decembru, da še malo razloži kako in kaj. Se mi zdi, da naš user posted image  že zdaj pogleduje po hrani. user posted image

Toplomer - sem prav vesela za vaše komentarje glede ušesnega (cena 30-40 eur), pa če niste zadovoljne ga res ne bom kupovala...

Danes sva šla na sprehod na PST in preizkusila dežno vrečo (še dobro, da sem jo vezela s sabo). Zelo se obnese! user posted image  

Lepo nedeljo in praznični ponedeljek!

Neposredna povezava do sporočila: 593
31.10.2010 16:15:00   
ursah
Ojla punce! Končno se tudi jaz spet malo oglašam. Nisem uspela vsega prebrat za nazaj, tako da sem samo na hitro pregledala. Tudi mi smo včeraj imeli lep dan, smo bili na enem kmečkem turizmu na Primorskem na družinskem  kosilu (eno praznovanje), jutri gremo pa tudi user posted image . Mala je bila ful pridna, svaka čast: spala ali lepo gledkala okoli v vozičku, malo se je pustila pestovat vsem občudovalcem, dvakrat je dobila AM in lepo pojedla.

Srečanje: jaz ne vem, če bom lahko, ampak če mi bo zneslo, se prikažem tam :).

Televizija: ok, vidim, da ni samo naša taka. Meni je najbolj praktično, da jo imam čez dan v dnevni ali kuhinji. In v dnevni se vedno nekako tako zvije, da vidi TV - tudi če jo kontra obrnem, jo gleda pa nekako vznak nazaj (vsaj poskuša). Sem ji tudi že zagrinjala s plenico, ali jo založim z blazinami, ampak ne vem kako ji bomo to preprečevali. Saj TV ni vedno prižgan, ampak je pa... Se pa včasih poslužim metode TV, da lahko pojem v miru, ali skočim po pošto ali kaj podobnega. Jo pa ta televizija čisto začara...

Igralni center:
Drugače imam pa v kuhinji imam ležalnik,  kjer se zadnje čase prav lepo zamoti, za v dnevno sva pa ravno včeraj kupila igralni center in peno. Je tako fino, ker se bolj zamoti zadnje čase, tako da lahko celo kosilo skuham in pojem v miru. Tudi v vozičku ni več nobene panike, ko se zbudi - gleda okoli in to je to. To mi je fuuulll všeč...ker prej je bil pogosto jok, in jo je bilo treba ogromno nosit. SEdaj jo veliko manj - hb, ker je že kar težka za nosit (5,2 kg). Predvidevam, da je to zato, ker je že malo starejša (2 m 1 t). Pri kateri starosti vaši začenjajo segati po igraščak? Naša zaenkrat samo gleda.

Duda: poleg tega je naša v zadnjem 1,5 tednu sprejela dudo. Prej je ni marala, midva je pa tudi nisva silila. Potem jo je pa kar enkrat nehala pljuvati ven, in sedaj ji jo dajeva bi rekla da srednje pogosto. Nam pa res zelo pomaga, sploh kadar smo zunaj v vozičku ali kje okoli - sploh ni nobenega joka in sitnanja. Sem dobila sicer par komentarjev, zakaj ji sedaj dajeva dudo, ampak mislim da prednosti dude odtehtajo slabosti. Glede odvajanja se pa spooh ne sekiram - sem prepričana, da v šolo ne bo šla z njo user posted image . Koliko imajo vaši dudo?

Dojenje: nam gre bolj tako tako še vedno ali kot vedno user posted image . Jo sicer še vedno dojim, vendar se skoraj nikoli ne naje samo od mene. Vendar vztrajam, zato da ohranjam mleko in zato, da tega ne pozabi...bom vztrajala, dokler bom imela mleko. Drugače si ga načrpam za ene 2-3 obroke dnevno, ostalo dobi AM. Črpam po 20 minut, načrpam si v eni rundi 60-120 ml, odvisno koliko se podoji. Sedaj bom pila še Lactogal, do sedaj sem jedla Tametil, tako da s tem, s črpanjem in dojenjem, kar ga je, ohranjam vsaj nekaj mleka. Bo, dokler bo, ko bo zmanjkalo oz. ko se bom naveličala, bom nehala. Verjetno po tretjem mesecu...

Ok, sedaj pa šibam, sem atiju ukradla računalnik, on pa vmes zabava malo user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
31.10.2010 16:45:59   
Mushroom

mi je žou, da nism fotra s sabo vzela v flaški ...

Fotra v flaški user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
31.10.2010 17:33:11   
naja7
Se opravičujem, da takole vdiram v vašo debato.... Tudi sama sem padla med avgustovke PDP je bil 30.7 ampak se je naša pupa odločila, da bo bol po očku velik zamudnik in tako je prišla šele 6.8user posted image user posted image user posted image

Do sedaj sem bila pri julijkah, ampak so njihovi malči starejši in zato tudi drugače napredujejo, pa sem se odločila da vas poiščem (imela velike problemeuser posted image ) da malo vidim kako in kaj so vaši malčki in tako lahko svoju pupo vsaj malo primerjam z 'vrstniki'....

To je moja prva pupa ob rojstvu je imela 3550 in 52 pri enem mesecu 4200 in 54,5 sva se polno dojile potem pa se je lepega dne odločila, da noče več in smo začeli dodajat sedaj sva samo na AM in imava 6200 in 64 naslednji teden pa bo stara 3 mesece...

No jaz imam 21 let (predvidevam, da sem najmlajšauser posted image ) in prihajam iz Koroške...

Upam, da nisem preveč vsiljiva in da me malenkost sprejmete med sebeuser posted image

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 596
31.10.2010 18:00:23   
Lenny1
naja7 - dobrodošla! Nikoli ni prepozno, da se nam pridružiš! user posted image  
Ti verjamem, da boš lažje primerjala svojo user posted image  z našimi. Tukajle ti kopiram še naš seznam rojstev (pa tudi tebe sem vnesla - le ime tvoje pupe, prosim!), da se boš lažje znajdla, pa še za nas, da malo obnovimo. user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                              ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo       10.08.     ENEJ             3515g   57cm

user posted image  
27.07.2010    Tinky        01.08.     MAJA           2990g    53cm

user posted image    27.07.2010   Ledenkaa  14.08      TIJANA        3120g    50cm

user posted image    29.07.2010    Listek1     08.08.     ANA              2980g    50cm

user posted image    29.07.2010    Igmipi      15.08.      METKA         2920g    51cm

user posted image  
31.07.2010   Masha_M    11.08.     VAL              3630g    53cm

user posted image   01.08.2010    Lenny1      01.08.     ROBIN          3150g    50cm

user posted image    02.08.2010  Spacebaby   01.08.    DAVID         3080g     55cm

user posted image    
03.08.2010   Biba77        03.08.     ANA            4160g     54cm

user posted image    05.08.2010   Amoss        17.08.   LEIA KLARA  3300g    50,5cm

user posted image     05.08.2010  Miska333    01.08.      TISA          4270g     54cm

user posted image    05.08.2010   Anchy82    09.08.     ALJAŽ          3500g    52cm

user posted image    06.08.2010   Bushi         15.08.    JAKOB          4000g    54cm

user posted image     05.08.2010   naja7         30.07.                         3550g    52cm    

user posted image    09.08.2010    Sky77       11.08.     BOR              3620g   51cm

user posted image     09.08.2010    Ina11        14.08.     GAJA            2700g    49cm

user posted image    10.08.2010   Žabica13   25.08.       DAVID        3120g    51cm

user posted image    11.08.2010   Mayci         11.08.      IZA              4040g   53,5cm

user posted image    11.08.2010   Barbet        08.08.      ENJA           3180g    50cm

user posted image    12.08.2010   Zoya27       02.08.      ENEJ           4270g    54cm

user posted image     12.08.2010    Dreamy.    08.08.       ŽIGA          

user posted image   14.08.2010  Nimanorwen  15.08.    ZOJA          3825g    54cm

user posted image    14.08.2010       Kai1          16.08.    MANCA       3095g    49cm

user posted image     14.08.2010      Aisha86      03.08.    PATRIK      3710g    54cm

user posted image     14.08.2010      NatašaC     18.08      NICK         3600g     54cm

user posted image     14.08.2010    BarbaraGS   22.08.     IRENEJ      3580g     52cm

user posted image     15.08.2010      Žabica22    17.08.      ŽIGA         2790g     50cm

user posted image     15.08.     Marčevka2010    17.08.    EMA           3370g     50cm

user posted image     16.08.2010      Hermy1      18.08.    BRINA        3560g     53cm

user posted image     16.08.2010       CAT            23.08.    LAURA        3320g    52cm

user posted image      17.08.2010     Zlatolaska   18.08     LOVRO        4010g    55cm

user posted image     19.08.2010      Limma       17.08.     ANIKA

user posted image     19.08.2010     Lepka        14.08.     JULIJA        3110g     48cm

user posted image      20.08.2010      Kamelija    24.08.      ZALA

user posted image     
22.08.  FirstTimeMummy   18.08.       MAKS         3220g     53cm

user posted image      22.08.2010      Tinna25      19.08.      DAVID        3580g     52cm

user posted image     
 25.08.2010       Ploha         12.08.       MANCA      4450g      55cm

user posted image      25.08.2010     Novamami   25.08.       EVA           4240g      54cm

user posted image     
28.08.2010       Jomi          29.08.       JANEZ       4200g      54cm

Ali si mogoče na Facebooku? Veliko slik imamo kar tam. Pozdravčki!

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 597
31.10.2010 18:09:55   
naja7
Naša pupa pa je Pia.... Vidim, da vas je kar veliko, supercauser posted image user posted image user posted image

Sem pa na facebooku ja pod Ana Naja Dimnik, če bo katira dodajalauser posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
31.10.2010 19:47:10   
ursah
Še jaz za na seznam: naša Nika se je rodila 22.8., težka je bila 3550, dolga 53 cm. 

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 599
31.10.2010 19:59:45   
mayci
Naja, dobrodošla! user posted image Saj veš, da se novih čvekic nikoli ne branimo! user posted image

Lenny, a lahko prooosim na seznamčku popraviš velikost naše pupe...za pol centimetra je bila večja, se pravi        54 cm.. user posted image Hvala! user posted image

Joj, koliko ste pa danes načvekale, nič čudnega, da dežuje! user posted image Kaj bo šele naslednji petek? user posted image

Bom komentirala takoj, ko bom lahko, zdajle grem malo počivat, pa malo pojest.. saj vem, da ne bi smela papcat, ampak pašeee...user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.