solis
|
Danes imam pa čas, da vas malo pokomentiram, ker bova z Ano sami tja do poznega popoldneva in je poleg tega čist vremenska in pridno dremucka. Ja, lučke so kr zanimiv zadeva , tud Ano se da za nekaj časa zamotit tako, da jo dam ležat pod kakšno luč. Tlačenje rokic - Ana mora ves čas nekaj cucljat, če ni joška, je duda, če pa ta vn pade pa roka. Pa ful je hecna - najprej tlači v usta celo roko, potem končno najde palček in ga nekaj časa vleče, ampak kaj ko ji med tem ostali prstki nagajajo in jo praskajo po nosku in očeh. Na koncu jo pa razjezi še roka, ker se premakne in povleče za sabo težko priborjen palček. Še dobro, da hitro prileti mami, da ji ponovno dostavi dudo. Spanje - na žalost smo še daleč od prespane noči. Več kot 6 ur v kosu še ni spala. Ponavadi pa prva rudna traja 5 ur, druga pa tri do 4. Nina je bila bolj pridna (mogoče zato, ker je bila na AM, ne vem ). Res pa je, da vsako hranjenje ne traja več kot 15 minut in sva spet v deželi sanj, tako da se čez noč vseeno naspim in mi večinoma čez dan ni treba nič not prnašat. Sprehodi - sem prov lena ratala, kar se tega tiče. Tole turobno vreme me prav nič ne vabi ven. Ko se končno spravim, kar še zdaleč ni vsak dan, pa mi je vedno žal, da ne grem večkrat, ker kljub vremenu paše biti na sevežem zraku. Nimanorwen - me je kar malo zamikal, da bi se prjavla na FB, da bi pogledala tvoje izdelke, ampak se zaenkrat še nisem odločila za ta usodni korak . ooooo - kar se tiče noska, ti ga ne bo ratal spraznit do konca, ker se sluz kar sproti nabira. Pomembno je da mu nosek čistiš redno. Da bo ponoči lažje dihal, mu podloži jogi s kašno brisačo, tako da bo glavica malenkost dvignjena. Tudi Ana se je dober teden pred cepljenjem prehladila in je na dan cepljenja še malenskost smrkala. P jo je pregledala in ker so bila ušeska in grlo ter pljuča OK jo je kljub temu cepila. Tako, da držim pesti da se tudi tvoj čim prej pozdravi.
< Sporočilo je popravil solis -- 19.10.2010 14:27:55 >
|