|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
19.10.2010 10:42:03   
nicolina
Pozdravljene mamice,
se opravičujem, ker vdiram v vašo temo, ampak imam na zalogi kar nekaj kapljic proti krčem( Mylicon Gocce, Antiflat Tropfen, Colikind (homeopatske granule). Namreč naš sinko (rojen julija) je imel hude krčke in žal nam niso nobene pomagale.

Če katera potrebuje, ji po zelo ugodni ceni prodam, da mi ne stojijo doma in da jih kasneje vržem v koš. Mogoče pa bodo kateremu pomagale.

Če katero zanima, naj mi piše na ZS.

lp

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.10.2010 12:58:26   
ooooo
Pozdravljene.

mi pa smo prehlajeni in sm že čisto obupana. nosek mu čistim s fiziološko in nosnim aspiratorjem s katerim vlečeš z vdihom. ampak nikakor da se nosek sčisti do konca. vedno ostane precej robe not (je slišat) in ne vem kaj naj. me že prav skrbi da nebi se mu vnela še ušeska, pa naslednji teden imamo posvetovalnico in zgleda da ne bo nič s cepljenjem user posted image ima katera kakšen nasvet?
pa mleko je pošlo. kar naenkrat ga nisem imela skoraj več nič. zdej če spije 50 g iz obeh dojk je to dosti, tako da... bomo zdej v tem tednu pristali le na AM user posted image ampak kaj čmo... če ni ni
pa kakako slabo - na 5 dni user posted image ampak tudi to se bo uredilo s časom user posted image

drugače pa vsem čestitke za krste. mi ga ne bomo krstili, ker pač jst nočem, čeprav so pri fantovi družini zelo verni, ampak kaj čmo, ko pa mi nismo user posted image

jok - nas je ratal res pridkan. no, joče samo takrat ko mu položaj ni všeč alpa je zaspan. drugače tudi mi nimamo več krčkov končno user posted image

spanje
- tudi kar se tiče spanja smo postali zelo pridni. spimo vsaj 6 ur v kosu, se je pa 2x celo zgodilo da je spal po 9 ur v kosu. priden moj mišek

nimanorwen - no, jst bi tudi kej kupla od tebe. si se fajn to spomnila da izkoristiš svoj talent za zaslužek

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.10.2010 13:11:37   
nadka30
dan sicer se ne spadam med vas ampak med septeberke ampka vas bom vseeno vprašala;

imam eno banalno vprašanje tiste, ki ste včlanjenje v dm bonus notri je en kupon za 25% popust na vse tosamine izdelke in sedaj mene zanima ali katera ve, če jaz naprimer kupim 5 tosaminovih artiklov ali jaz dobim popust na celoten ta nakup ali samo na en izdelek, sem malo gledala pa nikjer na tem kuponu nič ne piše in zanima me predvsem ali so med vse Tosamine izdelke všeti tudi izdeli to.to, ker nam se super obnesejo te krpice za umivanje in če je možno bi vzeli te izdelkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovor ter uživajte z vašimi malčkiuser posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.10.2010 13:36:17   
sky77
nadka a ne piše zadaj na kupončku za nakup izdelkov za potrebe gospodinjstva. Se pravi gre popust na celotno količino izdelkov ki jih boš vzela

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.10.2010 14:20:04   
solis
Danes imam pa čas, da vas malo pokomentiram, ker bova z Ano sami tja do poznega popoldneva in je poleg tega čist vremenska in pridno dremucka.

Ja, lučke so kr zanimiv zadeva user posted image , tud Ano se da za nekaj časa zamotit tako, da jo dam ležat pod kakšno luč.

Tlačenje rokic - Ana mora ves čas nekaj cucljat, če ni joška, je duda, če pa ta vn pade pa roka. Pa ful je hecna - najprej tlači v usta celo roko, potem končno najde palček in ga nekaj časa vleče, ampak kaj ko ji med tem ostali prstki nagajajo in jo praskajo po nosku in očeh. Na koncu jo pa razjezi še roka, ker se premakne in povleče za sabo težko priborjen palček. user posted image  Še dobro, da hitro prileti mami, da ji ponovno dostavi dudo.user posted image

Spanje  - na žalost smo še daleč od prespane noči. Več kot 6 ur v kosu še ni spala. Ponavadi pa prva rudna traja 5 ur, druga pa tri do 4. Nina je bila bolj pridna (mogoče zato, ker je bila na AM, ne vem user posted image ). Res pa je, da vsako hranjenje ne traja več kot 15 minut in sva spet v deželi sanj, tako da se čez noč vseeno naspim in mi večinoma čez dan ni treba nič not prnašat. user posted image

Sprehodi - sem prov lena ratala, kar se tega tiče. Tole turobno vreme me prav nič ne vabi ven. Ko se končno spravim, kar še zdaleč ni vsak dan, pa mi je vedno žal, da ne grem večkrat, ker kljub vremenu paše biti na sevežem zraku.

Nimanorwen - me je kar malo zamikal, da bi se prjavla na FB, da bi pogledala tvoje izdelke, ampak se zaenkrat še nisem odločila za ta usodni korak user posted image user posted image .

ooooo - kar se tiče noska, ti ga ne bo ratal spraznit do konca, ker se sluz kar sproti nabira. Pomembno je da mu nosek čistiš redno. Da bo ponoči lažje dihal, mu podloži jogi s kašno brisačo, tako da bo glavica malenkost dvignjena. Tudi Ana se je dober teden pred cepljenjem prehladila in je na dan cepljenja še malenskost smrkala. P jo je pregledala in ker so bila ušeska in grlo ter pljuča OK jo je kljub temu cepila. Tako, da držim pesti da se tudi tvoj user posted image  čim prej pozdravi.

< Sporočilo je popravil solis -- 19.10.2010 14:27:55 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.10.2010 19:10:01   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

dan sicer se ne spadam med vas ampak med septeberke ampka vas bom vseeno vprašala;

imam eno banalno vprašanje tiste, ki ste včlanjenje v dm bonus notri je en kupon za 25% popust na vse tosamine izdelke in sedaj mene zanima ali katera ve, če jaz naprimer kupim 5 tosaminovih artiklov ali jaz dobim popust na celoten ta nakup ali samo na en izdelek, sem malo gledala pa nikjer na tem kuponu nič ne piše in zanima me predvsem ali so med vse Tosamine izdelke všeti tudi izdeli to.to, ker nam se super obnesejo te krpice za umivanje in če je možno bi vzeli te izdelkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovor ter uživajte z vašimi malčkiuser posted image

Nadka, za nekatere izdelke (kot Tosamini) je popust na celoten nakup (enkraten nakup). Prav tako je 25% na Babylove program. Krpice za umivanje so pa res dobre. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.10.2010 19:14:04   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

drugače pa vsem čestitke za krste. mi ga ne bomo krstili, ker pač jst nočem, čeprav so pri fantovi družini zelo verni, ampak kaj čmo, ko pa mi nismo user posted image

Tudi jaz vsem čestitam za krste in želim prijetne ostalim, ki na njih še čakate v prihodnjih tednih! Že komaj čakam slike na FB! user posted image

ooooo - naš user posted image  tudi ne bo krščen. Pri meni v cerkev ne hodimo, tako da bo mali  po religiji kar Hindu, pa bo oči zadovoljen. user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.10.2010 21:04:23   
mayci
Se na hitro javim.user posted image Tudi pri nas smo spet prehlajeni (beri: oba otroka), mala ima toliko smrklja, da sploh ne vem,od kod se jemlje ta user posted image ... Cel dan čistimo s fiziološko in aspiratorjem, no, saj kakšne druge alternative pri tako malih user posted image niti ni... K sreči se vsaj doji lahko normalno. Upam, da bo do vikenda bolje, da spravimo tale naš krst "pod streho"...

Danes popoldan je pa imela naša pupika ene jokalne vaje, še zdaj ne vem točno, kaj ji je bilo...user posted image Dve uri jamranja in dremanja in joka (s prdenjem vmes), tako da sem blia že čisto v skrbeh, kaj ji je...user posted image Mislim, da jo je samo napenjalo,ker sem ji tudi zmerila vročino, pa je nima... Upam, da bo vse ok! user posted image No, po dojenju (jokajočo sem morala tiščat k dojki..user posted image , da je končno ugotovila, da je fino malo popapcat) je lepo zaspala, tako da upam, da bo mirna noč...user posted image

Se še kaj javim, nočko!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.10.2010 23:13:45   
Aisha86
Čeer
da na hitrco pokomentiram pol pa ležečki...

Žabica13- si me spraševala kako je z mojim mlekom. Imam ga glih za sproti, iz ene joške si ga načrpam max cca. 80ml (odvisno od dneva). Nevem kaj nej si mislm o Lactogalu, meni nekega čudeža ni naredu, AM ne dodajam več...zdej pa ne vem al je za to zaslužen Lactogal. Sm ugotovila, da ga morm mešat s toplo vodo, pol ni toooolk ogabn, je samo škifo. user posted image Ja, prdim po njem ko velika user posted image Lih zadnjič mi je moj reku, da če bi blo tekmovanje v prdenju bi pobrala glavno nagrado! user posted image user posted image user posted image

krema za obrazek - kupla sm od babylove winter (al kaj že) kremo za obrazek za veter in zimo, mazala ga bom sam kdr bo res potreba, kr sm tud jst mnenja da čimanj teh žavb umetnih

Nimanorwen - te italjanske kaplce se mi zdi da kr pomagajo, jih dajem pa pred hranjenjem (navodila so po hranjenju), ker očitno mu niso všeč in jih sploh noče cucat, kr vn pluva. Tko da izkoristim tisto "silo" k je še ful lačn...hehe. Mu jih pa dam sam zjutrej in zvečer, ker tax je imel krčke...čez dan jih nima.

cucanje rokic - zdej že tri tedne od kr je ugotovu, da so rokice fine...dudka vn pade, niti sekunda ne mine pa že rokico cuca. Skos hoče neki cucat...najbl me je strah, da kje pozabm dudo ker če je ni je jok in stok na veliko user posted image

spanje - naš tudi spi prvo rundo 6 ur, potem 3-4, potem če mam srečo pa še dve urci...zjutrej je ponavadi pravi veselko. Včerej se mi je zgodilo, da se je zjutrej neki cmeru in se mi je zdelo čudno k zjutrej je res skor zmeri nasmejan in igriv...no in pol k ga vzamem iz ležalnika vidm da se je v kotičku očesa do krvi opraskov s kremplci. In verjetno ga je bolelo. user posted image

Lenny1 - astrološka karta
se mi pa zdi ful dobro darilo, jst bi tud kej tacga...me prov zanima kolk to kej stane?

še par vprašanj...kdaj se user posted image začne z masažo čeljusti? Pa še, kaj ima katera brezkasetni koš za smeti? kako se kej obnese, ste zadovoljne?

Predn grem pa še čestitke vsem za krst in uspešno opravljene preglede!

Nočkooo

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.10.2010 9:52:58   
spacebaby
Ja, tudi pri nas ne bo krsta. Jaz nisem verna, tudi nimam nič cerkvenega opravljenega. Moževi domači so sicer vsi verni, vendar sva se odločila, da ga ne bova krstila, če bo kdaj hotel, ko bo večji, bomo pa takrat to naredili.

Drugače sem pa prav zadovoljna, vsak dan parkrat že jeva brez nastavka, mogoče nama pa uspe da se ga znebiva. user posted image user posted image

nimanorwen, kje na fb pa se da videti slike tvojih oblačilc? Na fb se ne znajdem preveč, imam račun, rabim ga pa enkrat na leto user posted image

solis, če bi naš David spal toliko kot vaša Ana, bi bila jaz v nebesih. Toliko spanja je res nebeško!!! Še nikoli ni spal 5 ur, na svete cajte 4 ure, drugače pa dve uri.

sprehod - midva greva ven čisto vsak dan, če je sonček sploh ni dileme, če je veter počakava da malo poneha (tako je bilo včeraj), če pa dežuje pa malo krogov pod nadstreškom narediva. Tako da vsaj zaspančka na svežem zraku. Včasih, če dežuje ga sploh ne dam v voz, samo v ta topel žakeljc, pa laufava pod nadstrešek, hodiva kakih 10 minut da zaspančka in potem še malo.

Koliko pa vaši malčki že kaj obvladajo držanje glavice? Predvsem tisti, ki ste že na treh mesecih? David je ves navdušen, samo da jo ima lahko pokonci. Ko pase kravice jo dvigne že tako visoko, da se mu kar smejeva, tako je lušten user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.10.2010 15:42:14   
sasa36
nimanorwen-jaz bi tudi pogledala tvoja oblačilca na fb,če mi na zs pošlješ tvoje podatke-prosim!!!

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.10.2010 18:42:26   
nimanorwen
ojla punce.

najprej hvala za čestitke za krst, full je blo lepo, tut žurka je fajn uspela, ful sm vesela, da smo se mou podružil in poklepetaluser posted image  zoja je bla ful pridna, med mašo se je 3x posračkalauser posted image je biu kr oblak smraje nad namiuser posted image user posted image user posted image
mayci - upam, da bo tvoja user posted image  tut tuk pridna med krstom, k moja! in da bi mel lep vremeuser posted image  za oblekice si pa poglej na fb Oblačilca Zverinca, tja bom dajala gor slikce pa vse. pa kakršnikoli predlogi in pripombe so dobrodošliuser posted image  pa upam, da bo s prehladi čim hitrej vse okuser posted image user posted image
solis - super za selitevuser posted image upam, da vm čimprej rata in da ne boš preveč izčrpana od vsega skp ... a si šla kej u ikeo? jest sm čist užvajzjena na ikeouser posted image
ploha - kašn okus pa je mela tortica? sm si pa majstrca ej. jest sm učas full rada pekla. pol pa itak nikul ni ratal tk, kkr je blu u knjigi in me je tu tuk razjezil, da sm nehala pečtuser posted image  tašča je bla čist navdušena nad najino hiško in nad čistočo ... pomoje tut tkt, k sm se vselila, nism tuk pucalauser posted image  pa full sm se smejala tvoji "zgodbici" o odpiranju učevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooo - nč se sekirat, da sta na am. važn, da ma tvojo ljubezenuser posted image mene prou jezi, da se to dojenje in materino mleko tuk favorizirauser posted image mislm sej je super, če je, če pa ni, pa pač ni... in pa bravo za spanjeuser posted image
aisha86 - masaža čeljusti? kk se pa to izvaja?user posted image prvič slišm...
držanje glavice - Zoja je glih zdej enkat dokončno začela "obvladovat" zadevo - k jo dvignem za rokce, drži glavco lepouser posted image močna močnauser posted image

nč, zdej pa črpat ... kuk sovražm to črpanje ejuser posted image  lp vsem

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.10.2010 0:33:04   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Lenny1 - astrološka karta se mi pa zdi ful dobro darilo, jst bi tud kej tacga...me prov zanima kolk to kej stane?

Nisem sigurna, ker je meni naredila zastojn, mislim pa, da je ta kompleksna rojstna karta (kjer ti tudi tolmači in posname cca 1 uro na CD) okoli 60 eur.

Pa še, kaj ima katera brezkasetni koš za smeti? kako se kej obnese, ste zadovoljne?

Jaz imam čisto navaden koš za smeti s pokrovom (Rutar, 8 eur, zelo lep moder user posted image ). Notr dajem velike polivinilaste vrečke z vrvico. Zadovoljna!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.10.2010 0:38:07   
Lenny1
Dober večer - noč, mamice!

Eno vprašanje za tiste, ki pijete Lactogal - danes sem ga dobila, pa ne vem, če sem prav razumela na embalaži, da se ga pije 3x na dan po 5 ml??  
Imam pa srečo, ker mi ni zanič. Pa da vidimo. user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.10.2010 8:19:40   
solis
Dobro jutro!

Danes je mala spala prvo rundo od osmih do pol štirih - to je celih 7,5 ur - to je nov rekord user posted image user posted image user posted image . Ob pol sedmih je bilo treba zrihtat Nino za vrtec, potem pa se je ob sedmih oglasil še Anin lačen trebušček. Zdaj pa spet spi, jaz pa razmišljam, da bi šla še jaz malo poležavat. user posted image

mayci - upam, da se tvoja dva čim prej pozdravita user posted image user posted image user posted image

nimanorwen - ikea je v planu ta ali naslednji vikend, imam že izbran regal za dnevno sobo, klubsko mizico, kuhinjsko mizo ter stole. Bom pa prvič v ikei, zaenkrat sem glede na videno na spletni strani kar navdušena (predvsem cenovno, ker v naših štacunah so kšne stvari tok drage, da te kr na rt vrže), bomo videli, kako zadeva izgleda v živo.

Čestitke vsem za krste!!!! 

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.10.2010 12:08:07   
sasa36
ja Lenny prav si razumela 3x na dan po 5 ml vsaj eno uro pred obrokom.Želim ti veliko sreče z njim,meni ni ravno naredil čudeža-upam,da bo pri tebi drugače.Javi!!!!

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.10.2010 16:03:16   
Aisha86
^^
jst dam eno malo žličko (je to 5ml??) v deci tople vode in spijem na eks user posted image ...nevem zakaj so nekje pisale da morš pit po požirkih in zadrževat v ustih čim več časa?? hmm...
no, in to spijem tax kdr vem d ne bom jedla še vsaj dve uri (kao more bit 1h po obroku in 1h pred obrokom).

Jah...jst se zdej odločam al nej si grem še po eno stekleničko, ker tud meni ni naredu nekega čudeža, pomoje bi glih tolk mleka mela tud brez tega pit.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.10.2010 17:19:24   
žabica 22
En sončen pozdrav user posted image

Lenny1 ja isti model imava vozička. Prvo kolo je imelo napoko- imel je tak ohter, da je tamau dubu skor pretres možganov v tisti košari user posted image ,ko sem ga vozila. Včasih sem mogla prav po zadnih 2 kolesih ga pelat ker je res preveč treslo. Niso ga dobro zrihtali- zej mi je pa preveč kolo zategnu na servisu in se težko vrti, pa še poka skos neki. Moram ga spet nazaj na servis pelat- bo več na servisu kot pa na cestiuser posted image . Za zjokat.

Kako ste ostale mamice zadovoljne s svojimi vozički- se nobena nič ne pohvali user posted image

Lactogal mi lahko prosim katera pove št. bi si naročila da vidim če bi še meni pomagalo. A jih pošiljajo na dom?

ooooo držim pesti, da se vam nosek čimprej pozdravi user posted image

Smo imeli v torek pregled pri pediatru in je moj mali mišek zrastu za 3cm sedaj jih ima 57cm in težek je 6,3kg bajsek moj mali user posted image . Je pediater čisto navdušen nad njim user posted image , je reku da gredo vse pohvale mamici user posted image .

Se vam še kasneje oglasim šibam delat kosilo za mojega user posted image .

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.10.2010 22:49:44   
mayci
Dober večer,mamice!

Se samo na hitro javim, potem šibam spat, sem zmatrana do konca..user posted image Ja, tako je to, če se mami zvečer ne spravi spat, sama sem si kriva, otroka mi oba že od 20.30 spita...user posted image

Pestke v ustih: naša dama ima zadnji teden kar naprej svoje rokice v ustih in to pesti, ne cuza palčka. Tišči jih v usta pred in po hranjenju in so veliikobolj okusne kot duda user posted image

Voziček: jaz sem z našim zelo zadovoljna user posted image , je zaenkrat zadovoljil moja pričakovanja in sem že veliko prevozičkala z njim. user posted image Upam, da ne bo zdaj kaj razpadlo..user posted image

Danes samo na kratko, več jutri, nočko! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.10.2010 23:52:43   
Aisha86
Evo, z Mojim sva šla po špežo prej tle čez mejo in sm si pol spotoma kupla še Lactogal...v bistvu me je moj prsilu, da ga kupm, ker jst že obupujem nad dojenjem moj pa še kr ustraja 
No in sm še enx vprašala kako se to pije pa je rekla 5 čajnih žličk v pol litra vode in nej to pijem čez cel dan. Hmm Sm ji rekla kako sm jst zastopla da nej bi se to jemalo inreče, da je bolše če tako kot je ona povedala. No pa bomo še tko probali...

Žabica22 - nevem če pošljejo po pošti...njihovo vizitko so mi dali v vrečko sam bohsigavedi kam sm jst zdej to utaknla...če najdm ti sporočim njihovo cifro, v skrajnem primeru ti lahko tudi jst kupm in pošljem.

Danes sm dobila katalog od BC in sm čist navdušena ugotovila, da imajo iz 50€ na 30€ znižan igralni center Tiny Love. V soboto ga greva kupit k so vse trgovine v Tuš Planetu odprte do 24h. user posted image Baje po 21h so vsi artikli v BC in H&M in še kje znižane 20% in še darilce dobiš ob nakupu. Oooo to bo dan zame! user posted image Predvidevam, da vas ima dosti igralni center...kolko ga kej uporablaste oz. kolk so user posted image kej radi not/odspodi? (Sm gledla da bi ga prek Bolhe kupla pa so vsi k ga prodajajo iz Lj al pa MB...trenutno pa se mi ne da fjakat tolk naokoli.)

Noočkoo

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.10.2010 0:07:18   
Lenny1
Hvala za odgovore v zvezi z Lactogalom. Danes sem ga pila prvi dan, tako, da še ne vidim nič razlike, najbrž ga moram vsaj par dni. user posted image

Aisha86 - naš user posted image  je navdušen nad igralnim centrom. Zaenkrat se zanima in igra samo z igračkami, ki so na loku, ostalo ga še ne zanima (podlaga). Je pa navdušen, saj se po eno uro sam igra in pogovarja...

Jaz se pa kar ne morem odpravit spat... Potem pa zjutraj vstaneva ob 10:30 user posted image user posted image

Lahko noč! 

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.10.2010 0:12:19   
nimanorwen
ojla punce.

kr ne morm se spravt spat. sm šivala bi. pa vem, da mi bo zutrej žouuser posted image morm si še glavo umit, mam skus mastno čupo zadne cajte. drgač pa mojim težavam ni konca ... tuk si črpam, da me full boli "sklep" na levem palcu in sredincu. sredinc mi kr iz "sklepa" meče in to BOLI. prou na jetra mi gre to črpanjeuser posted image si morm ceu dan splanerat glede na to ... k si sčrpam, sm prou hepi, da mam pol 3 ure mir s temuser posted image  ampak za mojo user posted image  bom vse potrpelauser posted image user posted image  pa učer (sm ugotovila, da če sm predolg pokonc ratam lačna in pol kr jem, k da nimam možganovuser posted image ) sm se takle cajt nažrla salame (k jh drgač ne jem, ta je izjema) - ogrske od merkatorja. pismo, sm kr rezala, pa je je šlu pouuser posted image  pol mi je blu slabu k psu celo noč. prou mi jeuser posted image

solis - jest sm res čist usekana na ikeo. jest grem 11.11 in že odštevam dneve. grem po jogi in kovtr za user posted image , pa še tist za okul postlce "blazinco" bom kupila, da bom pol znala sešit samauser posted image  bojo kompletki postelnina plus blazincauser posted image user posted image  pa mou že darilca bom kupvala za miklavža pa božič ... k bova mela pa lastno hiško za opremlat, se mi bo pomojem pa kr utrgal od srečeuser posted image user posted image  bom poblaznela čistuser posted image  se pa res full splača. je pa tk, da v zgornem štuku maš vse razstavlen, si zapišeš kode in greš u skladišče si sam iskat. je čist simpl. spodn štuk maš pa po oddelkih npr. tekstil, stvari za kuhno, za spalnco ... hodš okul in samo nabirašuser posted image user posted image user posted image
aisha86 - a ti zdej kombiniraš dojenje in črpanje al kk? upam, da boš mela celo golido mlekauser posted image user posted image  men ga zadne 2 dni kr neki zmankuje, ga je kumej za sprotuser posted image  in pa uživej v šopinguuser posted image
igralni center - a tk se temu reče. čist strokovnouser posted image čez dan jo zmer ke odložim, da grem lhk usaj na wc...se pa zamoti sama npr za 10 min. in ji je kr ušeč se mi zdi. sploh tist, k ma neke kragulčke notruser posted image
žabica22 - mate pa smolo z vozičkom. uni so pa tut nesposobni, da se jim ne zdi ornk poštimatuser posted image a si bla kej besna?user posted image
voziček - jest sm zelo zadovoljna. ker je ful lepuser posted image pa dobila sm zanč darilo 20eur za bc in sm šla dns kupt tisto "vrečko" za flaško, k pozim greje, polet pa hladi in je u istih barvah - črna z belimi rožcami in sm čist hepi k sm čist stajlišuser posted image user posted image

no, vidm, da mi grejo spet same neumnosti po glav, tk da grem kr črpat raj in umit in spat. nočko

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.10.2010 9:05:12   
spacebaby
Dobro jutro, mamice!

igralni center
- mojega sem ravno danes poslala v Babycenter, da kupi tisto opico, ki je znižana. Zdaj imava en lok sposojen, tak plastičen, se kombinira skupaj z ležalnikom, pa mi je igralni center bolj všeč. Na ta lok lahko obesim samo 3 igračke, pa še doseže jih komaj, saj ga v ležalniku zarad hrbta in drže nočem imeti - se kar podere skupaj....
Ampak je zmeraj tako veselje, že nad tistimi 3mi igračkami, da sva se odločila, da mu kupiva ta igralni center. To bo veselje za celo uro :)

nimanorwen - jaz sem zadnjič v ikei kupla zaščitno blazino oz ograjco, ker pri nas nikjer ni blo za dobit nizke. Pa se super obnese, malo me sicer moti, ker ga sedaj ne vidim direkt iz pojstle, no, se pa pač malo dvignem user posted image Res si boga, ker morš tolk črpat, to res vzame cajta, pa še otroka morš nekam dat za tacajt, men ne bi ratal, ker sva cel dan sama in ga moram kar naprej zabavati.

voziček - jaz sem zadovoljna z mojim Baby Boom-om, pa sva se že veliko prevozičkala. Samo nimam še dežne prevleke za košaro, v kompletu je bila samo prevleka za športni del. Ker se zdaj začenja slabo vrme, si moram nekje dobit to prevleko, da bova lahko veselo vsak dan vozičkala.

Joooj, zadnič sem kupila v H&M pižamco tigrčka, tistga od medvedka Pu-ja. Kako je lušten v njej, sem se kar stajala. Bom dala slikco v album, malo poglejte user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.10.2010 21:40:40   
ursah
Punce, ali ima še katera podoben problem: nam zelo pogosto uide čez plenico, ko se mala pokaka. Kakec je gosto tekoč, kot med na sobni temperaturi. In to se dogaja že 1,5 meseca, da če jo takoj, ampak res takoj ne laufam previt, ko slišim, da se je pokakala, pride ven na hrbtu in ob strani. Sem mislila že, da so problem premajhne pleničke in smo šli par dni iz 1 na 2, ampak je isto. Prej sem imela huggies, sedaj imam mylove, ampak enako se je dogajalo tudi z drugimi. Ne vem kaj naj še naredim, no. Vedno je potem vse pokakano, pa še ta kakec je tako trdovraten, da gre težko dol, pogosto moram prekuhat ali dat odstranjevalec madežev, pa včasih še ne gre vse dol. 

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.10.2010 23:54:14   
Lenny1
ursah - naš user posted image  kaka striktno na vsake 2 dni in takrat res ooooooobilno (rumeno - gorčično), ampak nikoli ne uide čez. Uporabljamo pampers premium in navadne.

Moram pa prav posebej napisat, da je naš mali podrl svoj predhodni rekord (10 ur) in spal 11 ur, od 18:30 do 5:30. user posted image  Zdajle pa tudi spi že od 19h.

Nočko mamice... in lep vikend s svojimi družinicami!

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.