Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:28:34
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Najino kosilo je tud že skuhano, restan krompir, rdeče zelje in klobasice. Sem pa bolj leteča danes, trgovina, pa Zavod za zaposlovanje; me je na listo za javna dela dala, upam, da se najde kaj primernega v naslednjih mescih, ker se mi že fuclja doma. Popoldan greva do mojih, ga bo babi postrigla, je res že čupko A je katera slučajno kje zasledila kakšno lutko Nodija kje? Samo ne ono taveliko, kakšno manjšo. Aleks je usekan na tega Nodija, zvečer ga komaj spat spravim, sam Nodi Nodi. Danes se je ob 3.30 zbudil in se drl Nodi Nodi, ja seveda, sred noči pa ga ne bomo gledali... Bi mu enga te v postlo dala, ampak tisti, ki sem ga gledala, je bil ful velik, ni placa v postlici Birdy lepa sobica! Jaz sem z Aleksovo tudi vedno bolj zadovoljna, zdaj ko mu dajem malenkosti še not, kr bolj domača zgleda. Oziroma zgledata, ma 2 Čebela čestitke. Zdaj pa kr loto igrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:32:53
|
|
|
|
tanci29
|
hej ja spanje je ja...sam urša veš jest sem pa tebi večernega miru fouš ...ma sej ni hudo, včeraj je erik zaspal čisto lepo ob 10h hana pa mal kasnej k je popoldne mela pozno spanje. erik je uredu..mu že hrastice stran letijo. sem mislila it jutri delat pa erik v vrtec pa zgleda da bomo še malo doma zaradi hane. čebela-kako je fantek. kako mu je že ime. sem pozabla. a sestrica je ok. tamika-pridnaaaaa mmmm pijana nevesta je fullll dobra kolumbo-hehe polhek mali. kok ste fletkani birdy-sobica je ful lepe barve. rdeča prov lepo pride res. buši tud luštkan sjmm-uau kaj maš pomagačev...to bojo piškotki tik tak pečeni . rač. zgleda lepo in mi je prov žal da prodajaš svoje rd darilo. a kej druzga nimaš kar bi lohk prodala za kak €
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:35:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 rižotka s piščanjčjim meskom finito ... zraven bo še rdeča pesa so čisto v legicah... jaz sem pa imela pomoč v kuhinji ... sva še eno pecivo - PIJANA NEVESTA dala pečt tamika pridem
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:38:52
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica.....bi znali imeti v BC ali pa v pikapolonici kakšnega malega Nodija....loto pa moj vplačuje,tko da bom mogla zgleda začeti jaz dajat € tanci......mali je Tilen-je taka štruca .....jaz sem čist ven padla-sploh ne znam več cartat tako male .....sestra je pa ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:41:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pikica.....bi znali imeti v BC ali pa v pikapolonici kakšnega malega Nodija....loto pa moj vplačuje,tko da bom mogla zgleda začeti jaz dajat € tanci......mali je Tilen-je taka štruca .....jaz sem čist ven padla-sploh ne znam več cartat tako male .....sestra je pa ok boš kmalu spet u elementu za cartanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:43:57
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica tale je 30cm v BC 11,99€(piše da je v akciji) in ima en žepek ta je pa 55cm in je 24,99€ upam,da sem kaj pomagala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:44:23
|
|
|
|
tanci29
|
joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:44:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pikica.....bi znali imeti v BC ali pa v pikapolonici kakšnega malega Nodija....loto pa moj vplačuje,tko da bom mogla zgleda začeti jaz dajat € tanci......mali je Tilen-je taka štruca .....jaz sem čist ven padla-sploh ne znam več cartat tako male .....sestra je pa ok boš kmalu spet u elementu za cartanje še prehiter
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:46:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:49:03
|
|
|
|
Pikica_82
|
Tanci Aleks pravi avtobusu avtopipi Samo pipi pa je vlakec kao. Čebela hvala! Grem v BC kr gledat, upam da jih še majo. Za mojga malega Nodeka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:53:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je..... pri nas so tudi pikapolanice zakon ... pikapoka .... tako da se v knjigicah išejo samo pikepoke ... zna v vsaki knjigici napamet, kje so
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:53:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Tanci Aleks pravi avtobusu avtopipi Samo pipi pa je vlakec kao. Čebela hvala! Grem v BC kr gledat, upam da jih še majo. Za mojga malega Nodeka pa v pikapolonici jih tudi ziher imajo...ali pa kakšen Mercator,ŠPar,..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 12:55:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je..... pri nas so tudi pikapolanice zakon ... pikapoka .... tako da se v knjigicah išejo samo pikepoke ... zna v vsaki knjigici napamet, kje so pri nas pa samo kužke iščemo .....so face te tamali
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:20:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:29:36
|
|
|
|
sjmm
|
no, mene je mau spustila pospravljalna vnema smo malco pojedl...zmiksano sadje s piškoti in skuto...sm mislila za majčija zmiksat, ostalim pa mau sadja narezat...no way...vsi dojenčki zmiksano pojedli...kok se dajo pocrkljat zdej en stroj trenirk zložim..evo, pa je že čas za kosilček začet dons greva mau u šoping..upam, da sama...d bova hitro in uspešno opravila...se nas je en usmilu k sm ga napizdila k sto ..in je nakazal mau evrčkov no, sej moj je imel pa še en šit v enih blokih k je delu pvc plošče po stopniščih...so snažilke mislile d lahk kr s štrajfiksom zalivajo k se jim ne da z močotam pomivat...zdej so se pa neki napihnle in noben noče krivde prevzet...sem rekla mojmu d se grem koj skregat, če se on ne zna...v glavnem zdej bo treba vse vogale pogret, zavarit z varilno žico in potem spet premaze delat...kdo pa bo to plaču ...mi že ne no, se mi zdi d sm enga pomirjajočega čajčka potrebna... tamika...vau, pijane nevese pa že dooolg nism pekla...je pa hitr in dobr tanči...naj Hani hitro minejo pikice pri nas so pa sam vlakci, avtobusi in avtki...to je zakon no, pa še ena totalno smešna dons....gledamo eno risanko...živali pa to...pa priskaklja ena opica, taka mala tam po ekranu...pa Maj začne vpit...lej, lej...Janči, Janči......ma smo se tooook narežal....sm mojmu povedala, je bil koj bolš volje ...HB za naše sončke
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:32:27
|
|
|
|
Ajvy
|
dan punce... Stanje se izboljšuje, lekadol jem še na nekje 6-8 ur....tko da počasi bo.....komaj čakam šnicl Kolumbo...he he ..te je Jure čist zdirigiral... Urša...hvala za lepe želje...ja ,res je ...že vem,kaj ...ker se vedno naprej pripravim, da mi ni treba zadnje trenutke naokoli letat...pa še zato, da veva na kaj bit pozorna v Toys R Us....komaj čakam ta izlet... Glede posteljnine...sicer je lepa, men je una na 31 lepša...bolj toplo mi deluje... Čebela..čestitke za žreb.... Lahko meni pošlješ nalepke če želiš..rade volje jih vzamem,... Baki...super za dekoracijo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:36:43
|
|
|
|
baki
|
pri nas pa ne gre kaj drugega kot avto.vse kar se pelje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:38:00
|
|
|
|
reckova
|
Ej, Ajvy havala za odgovor. Mi je še vedno slabo ko pomislim na to...ampak ok morem to dat skozi. Moram gledat z druge strani-mogoče pa kaj shujšam:). mislim pa si da ti ni ravno enostavno...ti si šla v lj? Kako dolgo si čakala? Jaz grem v Mb, pa so rekli nekje 2-3 mesece....pa še neke zadeve moram prej porihtat, tak da tam nekje februar marec verjetno. No, drug teden ko bo mali v vrtcu se grem naročit pol pa bomo videli. Hvala za odgovor. Lp
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:38:54
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....pravje da si huda zato pa rečejo,da ženske 3 vogale podpiramo ajvy......če ti prav pridejo,ti jih z veseljem pošljem .....a boš mercatorjeve tudi zbirala,ali rabiš le lego? mene je pa začelo pod trebuhom full boleti.....tega nosim čisto nizko-se sploh ne dvigne ....sem klicala G,pa je na dopustu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:40:21
|
|
|
|
Ajvy
|
petrušk...super ,da je Eva bolje.... JOj ..si pa res revca glede spanja...upam,da se ati čimprej vrne...da boš lahko mirno spančkala Birdy...sej je super, da počivaš...a dej še kar več... Glede spanja v svoji pojstelji te 100 posto podpiram.... Me je peljal možek do dohterce, seveda da je....vem da imam dve punci..princeski...zato pa tako pridni počivam...da bom lahko čimprej aktivna.... Krasen buši ....krasna sobica Boma..padci se zgodijo....res je....verjamem ,da si jezna...skoncentriraj se na to, da je vse ok..... Z možekom pa se pogovorita ,če te tako jezi....pa mu to povej.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:41:11
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....pravje da si huda zato pa rečejo,da ženske 3 vogale podpiramo ajvy......če ti prav pridejo,ti jih z veseljem pošljem .....a boš mercatorjeve tudi zbirala,ali rabiš le lego? mene je pa začelo pod trebuhom full boleti.....tega nosim čisto nizko-se sploh ne dvigne ....sem klicala G,pa je na dopustu čebel...a ti veš kaj nosiš a bo al
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:44:29
|
|
|
|
baki
|
no vprašam ker pri meni je bla ful razlika.katjo sem nosila visoko,je skozi tolkla po rebrih,nika pa tako nizko da me tudi enkrat ni v rebra bincnu.so me pri niku vse kosti med nogami bolele ,tk da sem 14 dni pred rokom lepo prosla če mi ga spravijo ven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:50:23
|
|
|
|
Ajvy
|
Simonakr....how are you.... Ja...pacientke veselja...k bi jih ćlovek kr mau za ušeska... Tamika..uživajte v počitnicah.... sjmm...ja..res je ..pravo veselje so.... Nehaj tolk pucat....počitnice so.... Tanci...super duper za tako dolgo spanje....jej....Upam, da je Hana res dobila norice in da bodo v čimlažji obliki.... Pikica...tistega luštkanega malega imajo na večjih petrolih..je krasne za k sebi stisnit.. Držim pesti ,da bo čimprej službica....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:50:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj neki vam že ful cajta hočem povedat pa zmer pozabim...kako moja čmrla pokliče pikapolonica.k ne more rečt pa pravi...pikamamica tok je posrečena in pol k jo vidi v knjigici pove ene desetkrat zapovrstjo pikamamica je pikamamica je..... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....princeska...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 13:53:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: reckova Ej, Ajvy havala za odgovor. Mi je še vedno slabo ko pomislim na to...ampak ok morem to dat skozi. Moram gledat z druge strani-mogoče pa kaj shujšam:). mislim pa si da ti ni ravno enostavno...ti si šla v lj? Kako dolgo si čakala? Jaz grem v Mb, pa so rekli nekje 2-3 mesece....pa še neke zadeve moram prej porihtat, tak da tam nekje februar marec verjetno. No, drug teden ko bo mali v vrtcu se grem naročit pol pa bomo videli. Hvala za odgovor. Lp He he ,,,shujšaš pa res.... Jst sem šla v Ljubljani, datum sem dobila pol leta nazaj se mi zdi.... Pejdi porihtat..pa sporoči ,kdaj boš dobila datum, da vem kdaj pesti držat...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?