|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
26.10.2010 22:01:53   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ojla punce moje....naša malčica ma mal težavic zaspat dons...me je že 4x nazaj poklicala...pa da vidmo kaj bo zdaj....mal je res da sva šle tud pozn spat k je popoldan do 4h potegnla :)

pri P je blo vse ok...je reku naj ji sam še 3 dni dam AB in pol neham,....bolniško mam pa do petka, da jo mogoče uspem do konca pocajtat....

res mi je žal, da vas zanemarjam...sam me je nekej zgodej gnezditev prjela...no ja...mogoč pa tud prihod očija, in bi rada stanvanček spedenala mal bolj....takih zaostalih omar in zadev se lotujem, pa mi zaenkrat kar ratuje...ampak mam še za oba dva dneva ko ga ne bo polno dela...hehe...tacga s počivanjem pa to vmes....jutr taščico v lj na kontrolo peljem, v četrtek grem pa za ene par urc v službo....da mi nau šefica res odstavke dalauser posted image user posted image user posted image

aja pa še to...sm si prek popka naročila krilo, da bom lepa v petek za očija....hehe...hehehehhe k da bi šla na prvi zmenek se počutim....sploh ne vem kako bi se spedenčkala...frizerja sm si kar na dom naročila, k nimam varstva za tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image

oblubm, da se bom popravla...pa hvala za vse vaše komentarje in da mislte name....res ste super punce....ne vem več kako sm lohk do zdaj brez vas zdržala....

no zj pa še mal mamico v kopalnico spedenat, pol pa via postelja...malček je kot zgleda uspel zaspat...tko da prov super.....

važno je d ste vi2 fajn, da se mala cajtauser posted image user posted image user posted image

lepo pa je d se nam tud kej oglasiš...smo vesele

se pa z vama tudi veselimo d očija nazaj dobite....te je tko lepo brat...vidm d si dost tko k jz...romantikuš pa to...mi2 še zmer user posted image ..če morva narazn..pa čeprav se včas tud kej postrani gledava...včas se pa toook stiskava d pol otroc komentirajo..ah jej, nimaš kej...stara zakonca...pa se režijo..po mojem se jim pa fajn zdi d se mava rada..sam morjo kako najstniško vn vržtuser posted image

no, pa mirno nočkouser posted image

ja res sm kr romantikuš....no pa očiju tud to čist odgovarja....oba odštevava nočke....ja tud mi2 si znava pokazat da se mava rada, čeprav se tud počva...zadnje cajte sva se kr velik, tko d po en stran je tale kitajska pasala, ker res vidva, da ne mormo en brez druzga več....
za vaju pa sploh super, da sta še tko...k vidva mata res že enih let kar sta skupaj za sabo...in dogodivščin in vsega....
lepo, da razumete, da ni velik cajta...sam oglasit se pa morem vsake tolk....itak ne zdržim več brez rruser posted image user posted image user posted image

nočko tud tebi in tvojim...

za računalnik bom pa tud jst mojga zaslišala, k glih neki nabavljava...tko da.....se javim v soboto....

nočko

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.10.2010 22:46:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 z mojim pekovskim pomočnikom mihcem sva spekla vse piškotke...sva valjala in valjala...e, so fajn nastali

zdej sm še kuhno u red dala...d bo zju3 mirn kofetek....k je oči doma...d bo mau z mulčki...ker pol se obeta...verjele al ne....kr dost delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

aja...drgač bomo pa ju3 imeli 6 otrok..prideta od svakinje mulčka...d bo mau počitniške zabaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to morm povedat, kako so moji a velki lepo spedenal in popazili na malega k naju ni blo...je bil toook zadovoljen d sploh ni tko obupan stekel k meni kot zadnjič k so se dol pazili..je bil čist vesel...k d sva se pred minuto nazadnje vidla...sm fuuul ponosna na vse moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa vas prepuščam svetu sanj!!! pa-pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah ni kej so pač po mami:)user posted image user posted image user posted image user posted image še jst sem ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrusk boš vidla ta 2 dneva bosta minla k blisk pa še fajn zaposlitev si si našlauser posted image user posted image user posted image

Čebela če ti ni G nič reku pol verjetno ni tok nevarno nizko, ker če bi blo bi te ziher opozoril.... sem pa jst tud pri drugem imela skos bolj dol tiščanje in občutek da je čist spodaj pa je blo vse OK. tak da mogoče je to normalnouser posted image no vsaj upam, da ne boš imela mirovanja ker pol je pa res grozno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Rokija zdej pa že jst komi čakam, da boste vsi v kompletuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy kako?

Birdy lepa sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image rumena sicer zgleda tko mal bolj žalostna ni tok živa lahko pa da kje to zaradi fotiča.... a tam k je tist rob je kaka vgradna omara not al kako sta to vi2 nardila?.... kje se pa igrajo? a imajo kej prostora?

surf verjetno nisem zasledila ampak me strašno daje radovednost kako je blo na zmenku?user posted image user posted image user posted image user posted image al sme kej pobrkala in ga imaš ta vikend?

Urša ti pa imaš gnezdenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti da dobiš za nejca kapo.... kakšne kapice pa so to?

nočka tud od mene

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.10.2010 22:50:20   
TAMIKA3
čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image končno v deželi sanj ... se vidi, da so počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image , ati na kavču user posted image , mami pa na RR ... itak  user posted image
bizi popoldan ... ampak je uspelo ... pri nas je VROČE user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem rdeča v obraz kot user posted image user posted image user posted image ... dnevi / noči oz. meseci, ko smo bili sami, so se končno obrestovali user posted image user posted image

želim vam mirno in dolgo noč user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.10.2010 22:54:30   
birdy
Katjuša, rumena je drgač kr fejst živa, lohk da fotkič mal to nardi. Tist rob k je je pa "zob". Ne vem, sama soba je take oblike, nimaš kej. Sej je fejst smotana soba, dolga in ozka, sva mogla hudo razmišljat da sva dala eno pametno postavitev not. Ker obe tavelike pojstle nasproti bi nardile samo 60cm-ski prehod...
Ne, placa za igranje pa ni nič, in ga tud ne rabita... Mata (bojo mel) ogromno dnevno in pa še pol kuhinje za igranje... Tud ko bosta stari 5,6, let se bosta tuki igrale... Pol pa upam da bo čimhitrej en štuk višje sobica/e... Če pa tud to ne bi šlo se bo pa dnevno skenslal in nardil dve sobe...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.10.2010 22:55:34   
TAMIKA3
sem pozabila pohvalit user posted image user posted image user posted image ... so si sobice pospravili in posesali user posted image user posted image user posted image ... kako je pospravljeno, je pospravljeno ... glaven je namen in trud ... sem res ponosna na njih user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res šibam spat ... se tipkamo ju3 user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.10.2010 23:59:08   
Ajvy
čer....Tarja kašlja...tolk da je prej še bruhala...tko da bo jutr kr z mano doma ostala....stiskam pesti ,da me obide...

Urša.
..aa...pr nas tut noski puščajo....radosti...
Super za nakup....

Kolumbo..o jej...te čist razumem, da si potrta...še malo..še malo..pa boš spet turbo lahko vklopila....

Čebela...super za nakup,,prstne barva mamo tut mi zelo radi,,da se veliko z njimi napackat,,pa še pralne so...
Imaš z.s.

sjmm---tako je prav...baba mora po mizi udart....mal heca...upam,da vama uspe....
Bravo tvoji otročki user posted image user posted image

petrušk...ko te berem , sem še jst čist na trnih..superca....kar čutim metuljčke v želodcu.....
KOmaj čakam ,da se srečate.....
Super da je vse bolje....

user posted image kje dobim navadne bombažne kape?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
27.10.2010 0:02:53   
Ajvy
Katjuša...hvala za skrb....sem kar bolje...samo jest moram še spasirano.....to me mal mori..ampak bo tut to.....
Pa ti..si se že naročila k G

Tamika...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...kako lepo da vam je toplo...bravo ati user posted image user posted image user posted image
Bravo otroci , ki so si spedenčkali sobe....user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.10.2010 6:58:39   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.10.2010 6:59:11   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.10.2010 7:07:04   
Urša08
Malčka na poti v vrtec, user posted image v službico, jaz pa pri kavici in rruser posted image .

Ajvy jaz najraje kupujem kapice od pupe, so mi ble vedno najbolj všeč k majo tista ušeska k dejansko ušesa pokrijejo, če zastopišuser posted image . Jr pa res da so malce dražje. Mislim da je sedež pupe nekje v Šentvidu al Vižmarjih. Jaz jih pri nas v eni štacuni dobim. Aja pa sedaj bom Nejcu kupla eno tako k je spodej sloj bombaža, čez pa flis - mi je bla ful všeč.

Petrušk še dve noči pa bo tvoj doma user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da gre Evi na boljšeuser posted image .

Sjmm ful lepo, da si s tvojim pokažeta da se mata rada, to je samo dobro za otročke da vidijo user posted image user posted image user posted image Pa SUPER da se je tvojmu delo odprlo user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika uvau tvoji user posted image user posted image user posted image so pa pridni da si sami pospravijo sobiceuser posted image user posted image user posted image A imajo že vsak svojo sobico? Pa super za gretje user posted image user posted image user posted image

Katjuša za Nejca rabim kapo, rokavičke, tko da v soboto šibam kupit ko dobijo robo. Ena taka k je spodaj bombaž, čez pa flis mi je v uć padlauser posted image .

Sedaj grem pa mojima mucama zajest dat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
27.10.2010 8:14:04   
Pikica_82
Jutro. Malček je v vrtcu, jaz pa jem zajtrk pred PCjem.
Tale Nodi lutka je zakon. Takega veselja ni pokazal ob nobeni igrači do zdaj, ki jo je dobil. Ko ga je babi strigla včeraj, ga je česal, zvečer sta skupaj večerjo jedla, gledala risanko, v bano si ga je nesel (brez derenja, drugače se zadnje 3 tedne dere ko zmešan v bani), spat sta šla skupaj, danes ga je vzel v vrtec... Pravi Nodi fan no user posted image

Grem dat perilo prat, sva mela poplavo v posteljici zjutraj, mu je pamperska čist spustla. Ne vem, al moj otrok tolk lula ponoči al kaj, ampak vse plenice mu spustijo. Ga moram obvezno previt enkrat čez noč.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
27.10.2010 8:18:18   
Čebel@
jutro

mala v vrtcu....u šit je mrazuser posted image user posted image .....danes bojo šli ziher na sprehod,tko da sem ji dala s sabo bombažno kapico-je že doma hodila z njo okrog(na glavi) in govorila da ima papouser posted image user posted image user posted image ....user posted image  sem povedala,da sem že spet bila izžrebana,tko da me je nateral,da grem zdele dopoldan plačat loto-naivnežuser posted image user posted image user posted image

ajvy....jaz sem jo kupila v pikapolonici in ime 3 rožičkeuser posted image

petrušk.....še 2 dniuser posted image user posted image user posted image ......u se boš upicajzalauser posted image user posted image user posted image

urša....ti si tok pridna s komentarji,da bi se kar pot tebe podpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
27.10.2010 8:28:07   
Katjusa
Dobro jutro:)

Ajvy verjamem da ni dobro pasirano jst tud ne maram..... Tko da stiskam pesti, da pade kmal kaj konkretnegauser posted image user posted image user posted image to bo pojedinauser posted image user posted image user posted image K G se še nisme naročila še čakam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam še neko upanjeuser posted image

Urša Ja take kape so zakon mi smo jo tud imeli sam je zdej ne najdem k bi bila prav Benjaminu, men se zdi da ja Florjan v tako manj zašvical k pa v kaki flisastiuser posted image user posted image user posted image

Tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zima lahko pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mi smo bolj daleč od ogrevanja pomoje se sploh ne zavedamo..... sej za silo imamo v otroški en radijator pa na hodniku nekaj malega v dnevni kr klima ampak kaj ta je samo do -5 potem bomo pa ne vem pomoje plinsko pečko lavfaluser posted image user posted image user posted image user posted image k nč ne kaže, da bo moj kej kmal elektriko zrihtal pa pol še električarje klicat...... bo kr neki dela.....

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nodija.... a ni bil moker od kopanja?user posted image user posted image user posted image Očitno komaj čaka kakega brateca al pa sestrico... to bo uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam morš najt en kompletek da boš user posted image oblekla v Nodijauser posted image user posted image user posted image user posted image Bo tamalmu tok dogajal da bo jest pozabu si boš lahko spočilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
27.10.2010 8:30:36   
Katjusa
Dons mineva 1 mesec od kar smo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
27.10.2010 8:31:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dons mineva 1 mesec od kar smo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf ,a žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
27.10.2010 8:31:45   
Katjusa
čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
27.10.2010 8:32:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

uf ,a žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja teče čas k tale Hudinja pod blokomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.10.2010 8:36:08   
Katjusa
pikica kdaj se vidimo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.10.2010 8:38:52   
Čebel@

čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
27.10.2010 8:44:56   
Urša08
Jaz sem že pospravila kuhinjo in dnevno in posesala k mi včerej ni ratalo. Sploh ne vem al me daje gnezditveni sindrom al mi pa to železo daje energijo.

Katjuša a ti si delala test 1 x al 2x? A je res že mesec dni odkar ste se preselili, ful gre hitrouser posted image

čebela a veš da sem jima jaz tud dons kape gor dala, ma nisem več pametna al ja al ne. Sem rekla da vzgojiteljica bo že vedla k bodo šli z Nejcem na sprehod al bodo kapco meli al ne. Sabo jo ma. Komentirat mam čas k zjutraj v miru kavico popojem , pa vas mal preberem.

Pikica super za Nodija user posted image user posted image user posted image

Je pa dons res mraz, mam avto čist zmrznjen. Če bo spet kdo hotu da ga odmaknem nej ga kr zdrsa jaz ga ne morem ker ne dosežem. Aja so pa face tile delavci, so se spravli tlakovce polagat ker je bil v pon. dež in je to pod taščino strehco za avto. Ker pa sedaj ni dežja so šli pa drugam stvari rihtat, pr nas pa pol dvorišča nevoznegauser posted image

Si grem en čajček skuhat, pa mal piškotke zraven grickatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
27.10.2010 8:45:36   
Katjusa

ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačalauser posted image user posted image user posted image

sem misla da bi mi kej več dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A si že slišala za bratsko delitev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
27.10.2010 8:48:22   
Čebel@

sem misla da bi mi kej več dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A si že slišala za bratsko delitev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si ti že slišala za škrtost?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
27.10.2010 8:48:24   
Katjusa
Urša test sem delala v soboto 16. 10. in pol nič več......
delavci so pametni delo jim pa le ni stalo zaradi dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   drgač pa vam jst mojga brata pošlem pa vam pride položit če se vam norce delajo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
27.10.2010 8:48:50   
Katjusa

a si ti že slišala za škrtost?user posted image user posted image user posted image

ne kaj pa je touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
27.10.2010 8:49:28   
Čebel@
urša........vav si bila že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je že tko lep sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?