|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
26.10.2010 8:08:24   
Katjusa
Jutro.....

bi še spala:)
Kolumbo no zgleda da se bo Jure le navadu na svoje kraljestvo in boš imela mal bol frej roke..... sej veš tak k ga boš sedaj navadla tak pa bo..... stiskam pesti da prideta kralja domov da boste začel uživat v 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko te berem k je v tebi tok pozitivne energije kljub vsem težavam in neprespanosti si kr želim da bi mi tud imel še engauser posted image ...... Včeraj me je moj vprašal če bom šla po KTuser posted image sem kr rekla da ne..... da si pač čez kaki 2 leti želim user posted image in da si ne mislim vsega pokvarit...... mislim da ne bo hotu velik user posted image da se kej ne zgodiuser posted image user posted image ah ja bomo videli kak bo....

Baki super za pisalno mizouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bo Katja uživala in se še raje učila....... škoda, da nisem vedla tudi mi so imeli zdej eno in smo jo že oddali... no sam da jo je dobilauser posted image user posted image user posted image

A ve katera za kak rabljen štedilnik (steklokeramika po možnosti)in kak element... moja mami bi si rada v moji kuhinji nardila eno mini kuhnco, da ji nebi blo treba dol tok hodit....(bi si lahko čaj skuhala) ker včasih zjutraj težko vstane kaj šele po štengah hodi....

Zdej grem pa v dramlje me memi vabi k atija ni doma da bi uredile našo bivšo dnevno da bosta lahko ob večerih kr gor.... (se bsota prestavla v naše prostore ker so bolj topli in manj vlažniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najprej sta kolebala pol sme pa jst rekla da če sta pametna si bosta gor uredila no zdej pa delamo na tem, ker pozimi je dol res vlažno in hladno čeprav imata kamin.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
26.10.2010 8:13:34   
Katjusa
Čebela tvoj likalnik mi je pa tok všečuser posted image user posted image user posted image user posted image , da sem včeraj rekla mirotu, da ga bom zgonla dokler bo delal k mi je fajniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ful hvala še enkrat..... sem pa včeraj gledala likalne deske tako k bi jst imela je okol 300€user posted image user posted image user posted image no to je najceneje dražje al pa komplet z likalnikom je pa že okol 1000€ polek tega bi pa rabla prostor kjer bi ta miza stala to pa nimam tak da za enkrat bomo imeli navadno mizo k jo lahko zložiš in shraniš magari za vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

v četrtek dobim pa težko pričakovani obisk iz Izoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
26.10.2010 8:20:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Čebela tvoj likalnik mi je pa tok všečuser posted image user posted image user posted image user posted image , da sem včeraj rekla mirotu, da ga bom zgonla dokler bo delal k mi je fajniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ful hvala še enkrat..... sem pa včeraj gledala likalne deske tako k bi jst imela je okol 300€user posted image user posted image user posted image no to je najceneje dražje al pa komplet z likalnikom je pa že okol 1000€ polek tega bi pa rabla prostor kjer bi ta miza stala to pa nimam tak da za enkrat bomo imeli navadno mizo k jo lahko zložiš in shraniš magari za vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

v četrtek dobim pa težko pričakovani obisk iz Izoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
26.10.2010 8:27:04   
baki
evo nik v vrtecu jst pa zajtrkujem....topli sendvičččččč....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
26.10.2010 8:42:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo nik v vrtecu jst pa zajtrkujem....topli sendvičččččč....
mmmmmmm

nam je toaster crkniluser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
26.10.2010 8:42:47   
petrušk_
jutro....
nočka mirna...eva sicer kašljala ampak na srečo v spanju....tko da super....sam problem je k jest sploh ne morm spat...čist skoz se zbujam....pa v luft gledam, prov grozno res.....no sj upam, da bo boljš k bo oči nazaj....

kašlja še zelooooooo tko da bom dons pr P k mava kontrolo rekla nej jo ornk pogleda kako in kaj je s tem njenim kašljem.....

zj pa šibava v postojno, k morm nujno neki na banko od mojga.....

ni glih fajn da jo ven vozim, ampak sj vročine nima že peti dan....

tko da se šibam zrihtat pol pa gassaaaa....predenn bo kej hujšga s snegecom. :))))

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
26.10.2010 9:06:24   
birdy
Jutro!
Naša nočka bolj slabo. Matr, obe priletita v spalnicouser posted image  takoj za vikend začneva operacijo spanje celo noč v svoji sobi... Sej se bo grdo slišal, ampak jst tko natlačen res ne morem spat. Glih ta teden pa ne bi probaval tega ker se je treba lotit ornk, kar pa bi bilo težko k bi ju mogla jst "odvažat". Moj je dopoldne in vstaja ob petih pa mu ne bi še nočnega vstajanja naložila.
punce, ampak sej jst počivam kadar le lahko, sam ob Kristi je to bolj težko. To kar drgač delam, pospravljam je nič v primerjavi z nošenjem pa tem k jo dajem iz različnih površin na katere splezauser posted image  Resno, jst jo mam takoj na kuhinjski mizi in tud če se vležem morm bit hitr pokonc. Pol sem pa raj kr stoje, sem mal počasna ratala pri vstajanjuuser posted image  Sem k en kit... Dons sem pa itak že vredu tko da... Urša, sej vem da bi lahko tud moj zrihtu, pa tud tašča bi, sam to je men neki najlubšga, ne pustim da mi kdo vzameuser posted image  Včer sem gledala tiste male cunce, joj, kjutiuser posted image
Kolumbo, držim pesti da se te Šime čimhitreje usmiliuser posted image  
Ajvy, upam da te je kdo peljal do zdravnika, če si tko švoh se raj ne igrat... Veš, maš dve punci k te rabita...
Sjmm, vem da se ti mogoče zdi prodaja laptopa dobra rešitev, ampak če je tvoj proti temu ga kr posluši... K bo res fejst zagustil bo tud on predlagal to rešitev, do takrat (pa itak se "takrat" ne bo zgodil) pa počaki.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
26.10.2010 9:08:15   
Čebel@
petrušk......prav odštevam s tabo do atijevga prihodauser posted image user posted image user posted image user posted image ....dobro opravita pri P in v Postojniuser posted image user posted image user posted image

glih zajterkujem:marmorni kolač+kakav
user posted image  pa še tamala me je klicala-me prideta z najmlajšim nečakom pogledat

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
26.10.2010 9:10:57   
Čebel@
birdy.....jaz še vedno potrpežljivo čakam na slikico tvojga bušija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
26.10.2010 9:11:12   
boma2
dobro jutro... :)

boma2 :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
26.10.2010 9:15:54   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

vas preberem,ko pa hočem komentirat me pa Hana odvleče k knjigiciuser posted image ....sem ji kupila eno novo in je čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

user posted image

tale je res čista desetka.. knjiga... :) moj Žigec je tudi obožuje.. :)

zdaj pa iščem idejo za božička....

še vedno me zanima kateri vlakec tomažek naj mu kupim, ker nimava nič? kakašna ideja?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
26.10.2010 9:17:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Vem,da vam bo uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se kr podpišem.. :)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
26.10.2010 9:21:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm povej model in ceno:)

takle...za nekje 470e...kupljen v juliju

user posted image

user posted image

to je zame eden izmed lepših.. :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
26.10.2010 9:25:16   
Čebel@
boma......dej prilimaj kakšno Žigčevo fotko,da ga vidimo,koliko je že zrasteluser posted image

jaz se pa odločam za darilo med kuhinjo in magnetno tablouser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
26.10.2010 9:28:50   
boma2
ojla... men se je včeraj zgocilo nekaj full -... :( sinko moj je plezal na stol za hranjenje in padel, potem sem ga eno uro opazovala in potem je šel spat... sem bila pa tako besna, kuham in še nekaj sem rekla, da naredim pa se je to zgodilo.. zdaj me je pa full strah, če bo kej narobe, zjutraj sem ga peljala v vrtec... sem tako žalostna...
najbolj sem pa jezna, ker je mož takrat bil na fb... sem milsila, da bom popizdila....:(

ajvy...čestitike, za lepo celjenje.... malo probaj pojesti... :)user posted image user posted image bom upoštevala tvoj nasvet bom vzela igračo.. da vidim... user posted image

Surf..upam,da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša...superca za še zaključna dela....user posted image user posted image user posted image a res je bil test negativen?  user posted image  kaj pauser posted image  je že prišla?

Urša...super za Božični nakup..user posted image user posted image user posted image

Čebela.. men je tudi tista knjigica zakon.. :)
PIkica...super za športni vikend user posted image   

petrušk..za navigacijo nevem, upam, pa in verjamem da ti bo uspeloo.. :) skupaj odštevm s tabo.. :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
26.10.2010 9:28:50   
birdy
čebela, vsak cajt bojo fotkeuser posted image
za darilo, če misliš za Hano, jst priporočam kuhno, sam vzem ornk kuhinjo, pri nas je v uporabi že dve leti, igrata se pa obe z njo. Sam mamo neko plastik fantastik in že rahlo razpada, je pa kupla to moja mat Neli za božička in je bolj gledala na izgled kot na trpećnost. Če bi jo jst kupovala bi vzela leseno...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
26.10.2010 9:29:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Počivam, mal na kavču, mal za računalnikomuser posted image  Se je nehal tko da upam da bo...
matr, tale otrok mi bo dal vetrauser posted image

sam da te ne bo preveč utrudil..

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
26.10.2010 9:30:49   
birdy
Moj bauhi, čist frišn, od 15minut nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 26.10.2010 9:31:19 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2343
26.10.2010 9:30:59   
Urša08
Zmenek s hot loverjem uspel user posted image user posted image user posted image

čebela mi imamo tisto tablo in jo imata oba rada, kuhinja mi je pa tud super ideja user posted image Neki vidva kupita, neki pa kaka babiuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
26.10.2010 9:31:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

spet sem bila izžrebana v eni nagradni igriuser posted image user posted image user posted image

user posted image

supercauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
26.10.2010 9:32:24   
birdy
pa še sobica od malih dveh...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2346
26.10.2010 9:32:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto tole gledam na str. 15
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html

luštno... lepo,da nisi najmljašo pozabila.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.10.2010 9:32:36   
Urša08
boma jaz mislim da ni nč narobe z njim, ne skrbi so kr trpežni tile naši malčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
26.10.2010 9:32:53   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša imam še poštimano od včeraj.se  soseda seli in nam je poklonila eno lušno pisalno mizo za katjo.je taka majhna,pa smo jo stišali v kot v dnevni sobi.je do zdaj pisala naloge kr na jedilni mizi.pol pa veš če nekaj odmakneš pol vse prestaviš in obrišeš prahuser posted image tk da ima zdaj svoj kotiček.sem fulll vesela.

:) user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
26.10.2010 9:33:16   
Čebel@
kuhinjo sem gledala v millerjevem katalogu eno za 80€ in če odštejem 20% bi še šlo-ampak moj pravi da je to malo predragouser posted image

lonček,ki sem ga zadela mi bojo pa poslali po pošti(prevzem je bil v Celju) in sem napisala da sem predalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?