|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
26.10.2010 9:33:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Moj bauhi, čist frišn, od 15minut nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj je pa že konkreten tko k moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.10.2010 9:35:10   
Urša08
čebela ji pa kuhinjo kupita za roj. dan user posted image al pa skupi s taščo /mami

birdy kaka kjut sobica, joj noro so mi všeč barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.10.2010 9:38:19   
birdy
Urša, pa sej moj je skoz konkretenuser posted image  sem takrat ko smo se z kolumbo dobile na Gibi gibu rekla mojmu da mave pa midve prov ogromen trebuh proti kolumbo, pa da se mi zdi da ti maš pa še fejst večjega k jst... Je bil tok sumljiv tih, sem ga vprašala, ja kaj, a nima Urša večji trebuh pa je kr vztraju tihouser posted image  No, na konc je pa reku da mave midve obedve ogromnega in glih en glih velzga, da zgledave k da bi ble midve na konc nosečnosti ne pa Kolumbouser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.10.2010 9:41:28   
Čebel@
boma....če ni bruhal je verjetno okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....u lep bušiuser posted image user posted image user posted image ......sobica je pa prav hudauser posted image user posted image user posted image

urša......user posted image user posted image user posted image  za uspešen zmenek-jaz sem trenutno brez kupa-ne vem če se je kdaj že to zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.10.2010 9:42:52   
simonakr
Dan! Jest še živa - jedva, služba - totalen kaos (imamo kar nekej takih pacientk ki jih ni ko jih vabiš, ko pa kaj rabijo bi bile pa takoj tisti trenutek na vrsti user posted image ) še dobr da šefice ni sre, čet pa pet da se bo vse skupaj malo umirilo.
Hot lover je bio i prošao user posted image  

Larisa je bila včerej v posvetivalnici - nove mere 10 450g in 81 cm, dobili smo tud pikico pa ni bilo prehudo.

user posted image  user posted image in user posted image user posted image vsem ki jih potrebujete

tko zdej pa šibam še kej nardit pol pa v službo. Vas bom jutr mal za nazaj prebrala. 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.10.2010 9:44:44   
TAMIKA3
user posted image

mi imamo počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image ... tako da je pestro user posted image user posted image user posted image user posted image

malo pospravljamo, pa spet razmetavamo, peremo, suši se bolj slabo ... kupčki se pa vstrajno večajo user posted image user posted image

kaj dogaja user posted image mi ne znese user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.10.2010 9:48:39   
Urša08
Birdy ja obe imave ogromen trebuh , me včasih kdo vpraša če sem zihr da bo samo en user posted image user posted image user posted image

čebela uvau brez kupa user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika potem maš pa pestro če maš user posted image user posted image user posted image user posted image doma user posted image user posted image user posted image user posted image So najbrž veseli počitnicuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.10.2010 10:00:53   
TAMIKA3
birdy... lep buši user posted image user posted image user posted image ... sobica user posted image ... lepe barve user posted image user posted image ... všečno zelo
urša... user posted image user posted image user posted image za zmenek
čebel@... naši imajo kuhinjo in zelo radi kuhajo... je plastična manjša in ko gre en kuhat, grejo vsi in potem je spet kreganje, vik in krik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    in   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih potrebujete

to, sem si zapomnila user posted image , zdaj pa šibam kaj naredit, ker se samo ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.10.2010 10:01:21   
sjmm
dan!

nočka kr mirna, sam 1 urco umes smo imel mau pogovorov...je bil mali kr na1x čist brihten in je neki toook razlagal...mau po slovensk mau po kitajsk...sm se mu prov nasmejala...joj, tale mi res sonček nosi v lajfuser posted image , čeprav je blo treba dežurat...pol sm pa rekla...ej, Majči a bova še kej pančala...ja, mami...ajat...pa se je ulegu, dudo u usta zatlaču in zaspal,no, seveda ni pozabil mene za ušes držatuser posted image ...ob pol6h ...mleko....ob 6h sva očija zbudila...no, pol sva pa še mau dremala

počitnikarji kapljajo iz postelj...

Maj je lačn...se mu že hladi papica

urša...ful lepa posteljina za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma...če mu ni bilo takoj slabo in je lepo mirno spal...potem sigurno ni hudega...tebi je huje, kot je bilo njemu..sej tile malčki so k male mucke...evo pošiljamo za oba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...jz toook rada berem k pišeš o malem polhku...kr not padm...pa še tko slikovito opišeš...joj, uživejta naprej..pa naj bo rana čim hitreje dobra d boš lahk brezskrbno uživala z vsemi ptičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...glede kompjuterja..se kej zmenmo, če si zainteresirana...sm povedala mojmu...d pač bomo lahk mau lažje zadihal..dokler se ne obrne na bolje...user posted image

birdy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buši...sobica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika....veselo počitnikujte!!!!!

čebelc@.....vau ti si pa srečne rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem prinčija nafutrat...že pleza na stolčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.10.2010 10:03:23   
simonakr
Urša imaš zs!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.10.2010 10:33:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Urša imaš zs!

Sem ti odgovorilauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.10.2010 10:37:15   
Urša08
Sjmm super da je bla nočka solidnauser posted image temu z ušesom se pa vedno nasmejemuser posted image user posted image user posted image Kaj boste mel kaj dobrega na jedilniku?

Jaz sem si en kapučin privoščila, pa zraven listek za v trgovino spisala. Morm dons kr na par koncev it, poleg hrane še Nejcu ene tri trenerkice kupit, pa kapico. Sedaj grem pa en điro s sesalcem, pa cune v sušilca vršt.

be back

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.10.2010 10:51:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

pa še sobica od malih dveh...

full lepo...:)

kaj mi j všeč.... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.10.2010 11:00:15   
sjmm
tko...mau smo se poigral...ta velka 2 še zmer krehata...sm ju naflosala z materino, pa v izparilnik evkaliptove kapljice...stanvanje lepo diši

naša čokoladna princesa še u svetu sanjuser posted image user posted image ..dons še ...ju3 max do pol10h

mi smo sestavli duplo progo...sam vlakec ima zavidljivih 15 let in je neki štrajkat začel...mislim d bo en zimski striček mogu prines novgauser posted image

zdej grem pa najino pojstlo preoblečt in jogi fajn posesat...pol pa imam namen še v dnevni okna pomit...se zavese že sušijo in bo takoj bol sveže

sm pa čist na trnih, če bo tud mali pokasiral krehanje in smrkanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.10.2010 11:06:42   
tanci29
jutrooo

mi smo še čist jutranji...erik je spal do desetih jest pa hana pa do pol devetih pol sva se pa še ene pol urce cartale u postlci...

uf me je kap k sem pršla dol...se ni nič čez noč pospavlouser posted image

včeraj smo zrihtali da dela še talno gretjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  kwa je super

mislim da je hana dobila norice...sem eno sumljivo najdla na lulici

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.10.2010 11:28:30   
birdy
Hvala za pohvale sobiceuser posted image  Sej čist končan še ni... Manjka še omara, pa luč (je bla ena tok grda gor da sva jo raj kr dol dala, lepš sam žarnica zgledauser posted image ), pa nad pojstle bova dala še une nalepke, al pa če bova risala (nad Nelijino pojstlo helo kitty, nad Kristijino princeske, nad tamalčkovo pa Medota Puja). Je še nekaj dela ampak v grobem je pa to to...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 11:30:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.10.2010 11:37:37   
Urša08
Tanci a sm ti lahko fovš jutranjega spanca user posted image user posted image user posted image .  Kako je Erik? Kdaj gre lahko v vrtec? A sedaj ma pa še Hana norice - no sej je bilo za pričakovati. Naj bodo v čim lažji obliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ne pozabi počivat user posted image Kje maš otroke? V vrtcu al sta vsak pri eni babi?

Jaz kuham kosilo. Mi je zadišal piščanćek v zelenjavno - smetanovi omaki in rižuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.10.2010 12:07:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm super da je bla nočka solidnauser posted image temu z ušesom se pa vedno nasmejemuser posted image user posted image user posted image Kaj boste mel kaj dobrega na jedilniku?

Jaz sem si en kapučin privoščila, pa zraven listek za v trgovino spisala. Morm dons kr na par koncev it, poleg hrane še Nejcu ene tri trenerkice kupit, pa kapico. Sedaj grem pa en điro s sesalcem, pa cune v sušilca vršt.

be back

dobro nakupuj!!

kosilček....Maj ima še mau juhce od včeraj, pol bomo pa kr makarončke...polžke z zelenjavno omakco...por, koruza, grah, korenje in na koncu mau tune za dodatek, pa mau sirčka gor naribanga, solata...stročji fižol...popoldne bomo pa ene maslene piškotke pekli...mam zdej  že 4  pomočnike...to bo zanimivouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.10.2010 12:07:33   
Čebel@
evo obiski so šli....sem se nacartala mojga nečakita-mi je zaspal v naročjuuser posted image ..zdej sem si pa en brcafe naredilauser posted image

simona......lepe mereuser posted image user posted image user posted image .....ti si tud čist pridna s pospravljanjem in likanjem pred službouser posted image user posted image user posted image

tamika.....si čist bizi ko ste vsi domauser posted image user posted image user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko....to se je zdej začel,da imam kar eno sročo pri nagradnih igrah-prej pa 25 let ničuser posted image user posted image user posted image

tanci.......vav temu se pa reče spanjeuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image še za Hanine norice.....a pri vas se tudi noče ponoči nič samo pospravit?user posted image user posted image

kolumbo....vidva kar uživajta in počivajtauser posted image user posted image user posted image

birdy......a bojo vsi 3je skupaj v sobi?

urša.......mmmmmm boste imeli dobro kosilouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.10.2010 12:08:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo obiski so šli....sem se nacartala mojga nečakita-mi je zaspal v naročjuuser posted image ..zdej sem si pa en brcafe naredilauser posted image

simona......lepe mereuser posted image user posted image user posted image .....ti si tud čist pridna s pospravljanjem in likanjem pred službouser posted image user posted image user posted image

tamika.....si čist bizi ko ste vsi domauser posted image user posted image user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko....to se je zdej začel,da imam kar eno sročo pri nagradnih igrah-prej pa 25 let ničuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......vav temu se pa reče spanjeuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image še za Hanine norice.....a pri vas se tudi noče ponoči nič samo pospravit?user posted image user posted image

kolumbo....vidva kar uživajta in počivajtauser posted image user posted image user posted image

birdy......a bojo vsi 3je skupaj v sobi?

urša.......mmmmmm boste imeli dobro kosilouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.10.2010 12:11:34   
sjmm
jz sm šla posodo poštimat...pa so me uni hormoni pred tetko zagrabil..pucat, pucat....sm vse zgornje elemente in napo zdrgnila, pa vse omare not pospravla, pa razne okrasne skodelce pomila...k se je že kr fejst prah gor nabral..zdej mam čajček pauzo k mam filing d mene tud neki hvatauser posted image

naš možakarček hodi naokol in mulčke čekira..ma kr roke za hrbtom..važič mali

no, zdej grem pa še en hl čaja skuhat..un pisker za župo bo kr fajnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.10.2010 12:12:24   
TAMIKA3
rižotka s piščanjčjim meskom finito user posted image user posted image user posted image user posted image ... zraven bo še rdeča pesa user posted image
user posted image user posted image user posted image so čisto v legicah... jaz sem pa imela pomoč v kuhinji ... sva še eno pecivo - PIJANA NEVESTA  user posted image user posted image dala pečt

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.10.2010 12:22:36   
baki
brdy....lep trebuh.si ne pšredstavlam več sebe v takem stanjuuser posted image ......katjuša...kaj se pa pri tebi dogaja?sem kaj zamudla?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.10.2010 12:23:10   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

rižotka s piščanjčjim meskom finito user posted image user posted image user posted image user posted image ... zraven bo še rdeča pesa user posted image
user posted image user posted image user posted image so čisto v legicah... jaz sem pa imela pomoč v kuhinji ... sva še eno pecivo - PIJANA NEVESTA  user posted image user posted image dala pečt

tamika pridemuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?