Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:50:04
|
|
|
|
birdy
|
Počivam, mal na kavču, mal za računalnikom Se je nehal tko da upam da bo... matr, tale otrok mi bo dal vetra
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:50:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm povej model in ceno:) takle...za nekje 470e...kupljen v juliju
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:52:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počivam, mal na kavču, mal za računalnikom Se je nehal tko da upam da bo... matr, tale otrok mi bo dal vetra mislim d sam najbolje ve kaj hoče...zdej hoče počitek pazi nase in na bušija..nej bo še mau na toplem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:53:06
|
|
|
|
Katjusa
|
kolk colski je?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:55:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kolk colski je? diagonala ekrana je 26 cm...zdele nimam podatkov pri sebi..so v škatli v spalnici, kjer spi naš mišon..ju3 pa lahk kej več povem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 22:01:13
|
|
|
|
Katjusa
|
fora je da smo mi mojga zlomal (ekran) (je en od otrok gor stopu)in zdej se odločemo al novga nabavit al sam ekran zamenjat...... boma mal preverla cene ekranov pa da vidimo kaj se bolj splača...:) itak pa to ne mormo zdej kr takoj kupit mogoče drug mesec.... tebi se pa verjetno mudi....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 22:03:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa fora je da smo mi mojga zlomal (ekran) (je en od otrok gor stopu)in zdej se odločemo al novga nabavit al sam ekran zamenjat...... boma mal preverla cene ekranov pa da vidimo kaj se bolj splača...:) itak pa to ne mormo zdej kr takoj kupit mogoče drug mesec.... tebi se pa verjetno mudi.... se tud jz še mau odločam..k mi ga je moj kupil za Rd..in je užaljen, men je tud mau hudo...sam skor 500€ je kr neki denarja in kr neki položnic..tko d k se odločmo vi in mi...pa se zmenmo..tok mudi se pa spet ne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 23:30:49
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....kako smo kaj...bila pri zdravnici na kontroli...je rekla, da se lepo celi,..sem pa komaj prišla do tja...noge so se mi tresle.......he he...sam da je to mimo...kontrola naslednjo sredo... Surf..ojej...upam,da se čimprej pozdravite Boma....hm....me veseli ,da ste vi ok...kako si pa ti? Krasno je da se imasta rada...zares....to se mi zdi da nam najveš pomeni.... Glede lomljenja igrač...ne dovolim ,da se grdo dela i zračam, ker če se ...jih pač vzamem...in potem ni igranja....in sta kr hitr zakapirali situacijo..edin včasih še pojokamo, ker sta užaljeni... Hvala za skrb glede zdravja....sladoled..vem ja..samo mi niti slučajno ne paše na prazen želodec..mah sej bo....vsak dan je bolje....hvala Boma... Katjuša...superca za še zaključna dela.... Urša...super za Božični šoping.. ČEbela..super knjigica... Pr nas je božiček pri babici...mi mamo Dedka Mraza....dobili bosta pa Duplo LEgice...Tarja bo potem dobila Knjigo OD Pikija...Tisa pa leseni vlakec vstavljanko.... PIkica...super za športni vikend Onasiss.. he he ...jst tut upam ne več ... KAko si ti *..ojej...revčka ena...upam, da te neha tole matrat.... Full dobra igrca z listki...dobr si se to spomnila...bravoo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 23:35:16
|
|
|
|
Ajvy
|
BAki....superca za nov komp sjmm...superca za fatovanje in pomoč zdaj pa veselo razmetavanje petrušk..po mojem res ne bi bilo problema z navigacijo..pr nas bi bil problem z otročki...ker ne zdržita tako dolge vožnje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 23:36:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počivam, mal na kavču, mal za računalnikom Se je nehal tko da upam da bo... matr, tale otrok mi bo dal vetra če pa nič ne počivaš
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 6:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 6:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 6:55:15
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.a že kero nosečko kaj matra?kera je zdej na vrsti prva?urša a ti?...pri nas je kr vredu.rač.laufa....nik še spi jst imam pa vsa pospravljeno .cote še čakajo v pralnem stroju za obest ,to je pa tudi vse.aja pa za prat tudi čakajo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 6:56:10
|
|
|
|
baki
|
čebel...hvala za kavico.sva jo z mojim že popila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 6:57:53
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss.....čimprej se stavi nazaj baki...... za nov računalnik urša.....čist si bila pridna z darili .....ne pozabi,da boš mogla še kaj dati za božička .....za domače bova letos podarjala copate in zraven kaj sladkega,za prijatelje bova šla pa kar v čokoladnico sjmm......pridna si s pucanjem ...upam,da ti ne bo treba prodat računalnika birdy....počivaj petrušk....še malo pa bo ati doma ....kako je Evino zdravje?.....jaz bi tudi še enega odraslega vzela s sabo na pot katjuša......super,da spet lahko tipkaš ajvy.....lepo te je brati .......super da se lepo celi,kar lepo naprej kolumbo......kok si zgodna .....upam,da ti je uspelo še kaj zamižati dost imate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:00:27
|
|
|
|
Urša08
|
jutro čebela hvala za kavico Baki ja naslednja sem jaz na vrsti, če me birdy ne prehiti po levi . Pa kok si ti pridna da maš že vse poštimano Sjmm, kolumbo hvala za ideje - jih bom ponucala Birdy ej punca umiri se, pa začni počivat. Vse lahko tud tvoj pripravi, mali mišek more pa še mal na toplem bit Ajvy sem tok veela da se lepo celi Še malo, še malo pa bo Vidim da ti tudi že veš kaj bosta princeski dobili .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:00:34
|
|
|
|
baki
|
evo nik pokonci.že pije flaško .čez eno uro pa v vrtec....midva pa sama doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:02:25
|
|
|
|
Čebel@
|
spet sem bila izžrebana v eni nagradni igri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:02:54
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ja tud bo nekaj dobila za miklavža in božička. Malce sem razmišljala da vseeno kupim novo obrobo za okol postlice, to bi blo za miklavža, za božička pa en lušten kompletek . Pri aljažu mam zamerkano eno postelninco in jo bo mami za božička kupla, jaz bom pa pomoje obrobo, ker mi je res ful všeč .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:07:48
|
|
|
|
baki
|
urša imam še poštimano od včeraj.se soseda seli in nam je poklonila eno lušno pisalno mizo za katjo.je taka majhna,pa smo jo stišali v kot v dnevni sobi.je do zdaj pisala naloge kr na jedilni mizi.pol pa veš če nekaj odmakneš pol vse prestaviš in obrišeš prah tk da ima zdaj svoj kotiček.sem fulll vesela.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:13:09
|
|
|
|
baki
|
kaj bomo kaj kuhale dons.sploh ne vem,ker sva sama
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:15:22
|
|
|
|
Čebel@
|
če katera rabi lego nalepke mi naj pove,ker mi jih nič ne rabimo...pa mercatorjeve tudi ne bomo zbirali
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 7:44:18
|
|
|
|
Urša08
|
Baki super za tako sosedo, da ma sedaj Katja svoj kotiček Glede kosila če sta sama pa pejta vn, uživajta Jaz grem sedaj zajtrk pojest, da vzamem železo potem pa najbrž mal pospravit, pa hot lover me neki pogleduje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?