|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
24.10.2010 20:43:05   
nov2010
Hoj!

No zgleda se med vikendom vsem tolk dogaja da kar malo pozabimo na RR. Ampak če je pa res in še tako hitro mine.

Včerajšnje dopoldne smo mi izkoristl za kratek izlet na Bled in sprehajanje okoli jezera. Popoldne oz. proti večeru pa smo si še ogledali rokomet v Stožicah.

Današnje nedeljsko dopoldne pa je minilo bolj umirjeno. Popldne pa sva dobila prijatelje na obisk, katera imata dva fanta stara 4 in 1 leto. In moram priznat, da je blo res zanimivo in živahno user posted image .

Tako da sem kar malo utrujena od tako intenzivnega vikenda in sedaj samo še čakam da se v stroju operejo bele cunje za našga malga čmrlja, da jih potlej fliknem še v sušilca. 
Nato pa samo direkcijon v posteljo.

Nina - upam da niste kaj preveč zboleli

Kavica v sredo - upam da še vedno velja. Z moje strani je defitivno potjena.

Lep preostanek nedeljskega večera želim vsem skupaj!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.10.2010 21:57:39   
Nina33
Hej!
Ja kavica v sredo men tut še vedno paše user posted image . Upam, de se prehlada znebim čimprej (do srede se ga že kr moram) - dons se mi je "odprlo", ponucala že skor vso zalogo robcev, mam nos že kt paradajz user posted image . Al vsaj na sinuse mi poj običanjo ne udari. Kolkr se spomnim - nisem glih prav pogosto prehlajena ipd. Jaz mislim, de bo kmal bolš - se filam z Apisirupom pa ma de čebelce kej pomagajo. Moj mali mišek si pa tut že kar sam z njim postreže, ga morm skor skrivat user posted image . No, malemu se HB že ustavlja, je pa itak heroj in ga nič ne ustavi: nori okol kot de mu nič ni, če ne bi kašljaj in imel svečke non-stop z nosa in pa malo steklenih učk, sploh ne bi reku človk de je kej "narobe" z njim user posted image . Me je pa prejšnjo noč kr mal nasmejal - je revež kašljal ko ne vem kdo, se seveda zbudil zato (in jaz tudi user posted image ) pa sem bila zihr, de me bo začel klicat. Ampak ne - on si mal muske naštima (glasbena urica) pa je vse OK user posted image .
Kako ste pa ostale kaj?
Pikica1111, javi se nam kaj!
Mamice - kako se rihtate? Ve in vaši user posted image sevede. Sem (smo?) mal firbčne sorte user posted image .
E, moj user posted image mi je sendvič pa čaj prnesu - ma de sem jutri zdrava user posted image .
Lepo noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.10.2010 23:48:53   
Nina33
Še enkrat dober večer (al je že noč user posted image user posted image )!
Sem mal nazaj gledala in opazila, da Katalenca in Teodora nimata več novorojenčkov temveč čisto "prava" dojenčka! Zato: VSE NAJBOLJŠE, ENOMESEČNIKA!!! In srečnima mamicama tudi čestitke user posted image user posted image .
Zdaj pa res lahko noč!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.10.2010 9:20:51   
nov2010
Dobro jutro!

No upam, da ste danes malo potegnile k dežek pada.

Mislim da je danes ravno pravšnji dan za likanje. Še kavico spijem potlej pa napad na likanje tetra planic.

Želim da ta deževen ponedeljek čim lepše preživite user posted image .

Pa-pa!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.10.2010 10:54:19   
antoninap
Moj je bolj služben user posted image Ampak se niti slučajno ne pritožujem, si ne predstavljam, da bi morala biti doma zaprta in se ne bi smela nikamor premaknit. Bi se čas do februarja še booooolj vlekel! user posted image

Drugače pa naša user posted image pridno trenira nogomet ali pa rokomet, še posebej je aktivna, ko kaj pojem user posted image So prav fine tele brcike , ker mi ni treba skrbet in z angelsoundom preverjat utripa.

pikica je pa res kar zginila, upam in držim pesti, da je vse ok user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.10.2010 11:31:25   
pinkalonca
po dooooolgem času se ponovno oglašam, tokrat bom lahko bolj pogosta obiskovalka, ker sem od petka na bolniški do naslednje kontrole user posted image mali se mi je pritisnil na živc in me skoz trga po levi nogi od ritnice navzdol, nisem mogla več sedet v službi in me je Reljič takoj poslal na bolniško... mali je živahen maksimalno in mi buši razteguje kot za stavo user posted image

8.11. imam UZ in naslednjo kotrolo 17.11. user posted image potem pa LD in porodniška, kar ne dojemam, da bom od danes naprej ubistvu več kot eno leto doma user posted image noro user posted image pri nas zaenkrat še vedno bela plenička, mogoče bo Reljič ugotovil kaj pričakujemo naslednjič, načeloma mi je popolnoma vseeno, smo že tako daleč da bi mi blo ok tut če bi ble nogice spet skupaj user posted image

vas moram mal prebrat za nazaj, za naprej bom pa redna obiskovalka od danes naprej user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.10.2010 13:09:33   
Patty81
Živjo!
Hm...kako se rihtamo...No, načeloma vse fino in fajn, edino zvečer ga ponavadi nekaj matra. Nekaj časa je, potem pa začne kr jokat in brcat z nogicami, pa spet išče dojko, 2x povleče in spet jok...in pol ga je treba nosit...včasih tud do 3 ure. Se trudimo podret kupček, velikokrat vmes tudi poliva....Pa mu en položaj nekaj časa ustreza nato začne jokat...ga daš drugače...nekaj časa ok, pa spet zajoka...in to ornk zajoka. Pa ne vem, kaj je to...Ker če bi bili krči se ga baje ne da kar tako potolažit ampak joka par ur skupaj. Najin pa tako kot sem napisala. In seveda bog ne daj, da bi ga takrat dal v posteljico...ker spet joka.
Zdaj že gruntava, če ima to mogoče od teh kapljic (D vitamin), ker mu jih ponavadi dava zvečer in takrat ga vedno matra. Morva probat spremenit termin, da ugovotiva, če je mogoče to to...user posted image
Mi je pa tud zadnjo rundo hranjenja danes spet polival in jokcal. Sem ga morala držat v pokončnem položaju skoraj 1 uro...je zaspal, sem ga dala v posteljico...zdržal 5min, bruhnil in spet jokal. Spet vzela v roke in ga naslonila na ramo (navpično) in spet zaspal. In spet gruntam...user posted image ...da mu mogoče ne paše ravna lega. Zdaj sem ga pa dala spat kar na moj vzglavnik, da je dvignjen zgornji del trupa in končno spi. Bom poskusila dati knjigo pod njegov jogi.
A ima katera podobne izkušnje, kak nasvet...?

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.10.2010 13:33:22   
sandry_ca
ojla..samo da se vam javim po dolgem času, in sporočim žalostno novico, da sem imela spontani splav v 7.tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.10.2010 13:47:19   
flik
Joj, sandry_ca, sem brez besed. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikapolonica: welcome backuser posted image

Patty: pri nas smo mel podobne težave, kot jih opisuješ in to po kapljicah D vitamina (krči, jokanje, nošenje v nedogled). Katere pa daješ? Mi smo po hudih krčkih prešaltali na Oleovit D3 (dobiš jih v avstriji), s katerimi pa nismo imeli težav.  

Čez vikend ponavad res nisem nič na rač., ta je bil sploh pester, ker smo meli user posted image za malega. Ponoči je pol ful kašljal (sicer pokašljuje že 1 teden, ponavad zvečer, ko se umiri, ampak to noč ga je pa fejst neki matral, mogoče še mal vpliva lune zraven...), tko da smo bl švoh spali. Zjutraj pa on kot da nič ni, jest pa čist adijouser posted image . No, zdej je v vrtcu, bomo vidl, kaj sledi. Upam, da ne zboli user posted image . Tko da sm dons mal povožena, pa še tako lepo vreme.... Aja, pa špikat me je tut kr nehal, je pa res, da več počivam user posted image . Ni kaj, dan d je vse bližje user posted image .

Imejte se lepo.

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.10.2010 13:50:11   
Nina33
Hej!
Morm mal Medex pohvalt, tale njihov Apisirup je zakon user posted image . Pa še v Müllerju ga imajo v akciji. Pa une Proapin "bonbončke" - ma, sem že ko rožca (no, skoraj user posted image ).
Patty, tole kar opisuješ, se mi bere čist tko kot "spuščanje ventilov": baje mnogo, mnogo user posted image zvečer popusti pritisku celega dneva in mora jokat. Ni nič tko narobe, samo "stres", vem da se čudno bere (ni na mojem zelniku zraslo user posted image ), samo jaz kar verjamem. In pomaga/ta +/- samo mami in ati in nošenje. Prestavit kapljice na dopoldne magari pa mogoče tut ni švoh ideja, čeprav glede krčev bolj "šimfajo" AD3 kapljice, sam D3 ni tolk pogosto problem (pr nas ni bil, pa tut krči niso bili - je bil podoben kerlc kot tvoj glede tega, samo da ni bilo le zvečer, tut kr tko kdaj ga je prijelo). Krčev ni imel - baje takrat res nič ne pomaga, pr nas je dojka prijela zmeri user posted image . Pa nosit ga je bilo treba vedno pokonci dvignjenega - če si ga probal poležat, je bil ogenj v strehi (ni "znal" jokat - takoj sireno vklopil). Najrajš je čez ramo "visel" in okol gledal (že pri nekaj tednih, so nas čudno gledali, ampak kaj češ - vsaj mir je bil). Joj, zdej mi je kr mal hecn takele pisat, sam takrat je blo pa obupno. Pa mene so še hormoni zdelovali in sem imela občutek, da sem za en drek mama user posted image . Polivat je pa nehal glih mal preden sem jaz se spravila posteljico "dvignit" user posted image . Kupčka pa skor nikol ni ratal podret, sploh je pa zaspal večinoma (98%) "med" podojem, in sem bila srečna, če sem ga lohk odložila pa de se ni zbudu. Tko de pogumno naprej, saj bo minilo user posted image user posted image user posted image .
Pinkalonca, dobrodošla nazaj! Sem glih včeri zvečer mal nazaj brala in videla, de si ti tut kr zginla user posted image . No, fajn de si nas spet našla user posted image . Pa super za bivanje doma (upam, da ti malo bitje živec kmalu pri miru pusti user posted image ), sliši se ogromno, a verjami - mine še hitrejš kot user posted image , vsaj po mojem filingu user posted image .
Antoninap - športnica praviš user posted image . Naš bo tut, ampak bolj kakšen tak bolj "natančen" šport - zna zlo fino ehur pocentrat user posted image .
Nov2010, men pa nikol ni bil glih dan za peglat user posted image . Pred leti (ko sem bila še na gimnaziji) mi je kdaj pasalo dat slušalke gor, muzko navit in "peglat" - sem imela najbolj mir takrat, pa še pridna sem izpadla user posted image . Zdej pa nisem likala da že ne pomnim - mam srečo, de so cunje večinoma take, da jih lepo poravnaš lahko kar med zlaganjem (res jih pa morš takoj oprane poravnat, lepo obesit in poj kuj zložit) - pa še na elektriki pršparam user posted image . Tetra plenice mi je mama speglala - so bile še po enem letu kuhanja (in brez peglanja) lepo na rob zložene user posted image .
Pikica ma pa, upam, samo tolk fletnega dela, da nima časa nč gor pridt user posted image user posted image . Ji damo čas do novembra, poj jo pa kr na seznam mamic prestavimo (pač s pomankljivimi podatki).
Eko, moj mali mož spi zunaj na dežju ( kako se to bere user posted image ), upam, da bo potegnil ke do ene pol  treh ko tako lušno škreblja. Jaz grem pa počasi kosilo finiširat (makaron-flajš je taka hvaležna rihta user posted image ).
En lep deževen dan vsem, saj na srečo imamo vse svoje sončke doma (ob in/ali v sebi user posted image )!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.10.2010 13:51:57   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: sandry_ca
ojla..samo da se vam javim po dolgem času, in sporočim žalostno novico, da sem imela spontani splav v 7.tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo, Sandry_ca, moje sožalje user posted image user posted image user posted image . Naj se pikica čimprej vrne k tebi/vama user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.10.2010 13:53:26   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: sandry_ca

Ooo, Sandry_ca, moje sožalje user posted image user posted image user posted image . Naj se pikica čimprej vrne k tebi/vama user posted image user posted image user posted image .

hvala user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.10.2010 13:59:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: flik
Čez vikend ponavad res nisem nič na rač., ta je bil sploh pester, ker smo meli user posted image za malega. Ponoči je pol ful kašljal (sicer pokašljuje že 1 teden, ponavad zvečer, ko se umiri, ampak to noč ga je pa fejst neki matral, mogoče še mal vpliva lune zraven...), tko da smo bl švoh spali. Zjutraj pa on kot da nič ni, jest pa čist adijouser posted image . No, zdej je v vrtcu, bomo vidl, kaj sledi. Upam, da ne zboli user posted image . Tko da sm dons mal povožena, pa še tako lepo vreme.... Aja, pa špikat me je tut kr nehal, je pa res, da več počivam user posted image . Ni kaj, dan d je vse bližje user posted image .

Hej!
Sem prej pozabila vprašat, kako je šla žurka (sem noseča, veš, in pozabljiva ). Ste imel hudo fešto?
Glede zdravja je pa tale vreme idealn user posted image . Pr nas mamo sicer že en mesec takle: je bogi (no, njemu se glih ne zdi user posted image ), poj je par dni OK, poj pa spet. S tem, de je zdej še mene neki zagrabl (pa že spušča). Upam, da se brez česa hujšega porihtate.
A s Plivinimi D3 kapljicami je imel probleme? No, poj smo pa mi res imel srečo - mojim kolegicam so vsem AD3 dal in vse so stokale, po zamenjavi na samo D3 pa nobena - čeprav so mogoče one poj ble na Olevitu? Nisem tko detajlno spraševala, mi ni blo treba user posted image .
Še enkrat lep dan!

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.10.2010 14:05:57   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

OKTOBER 2010

- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , okolica Šenčurja, NP: 20.10. CTG in P
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj, NP: 27.10.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj, NP: 2.11.
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3user posted image , 2 user posted image , user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 8.11., NP: 17.11.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 28.10.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1 user posted image , user posted image in user posted image , Kranj, NP: 20.10.
- Mišyka, 29 let, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 8.11.
MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 18
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
4user posted image
4user posted image
11 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.10.2010 14:08:10   
Nina33
Sandry_ca, na seznamu sem vaju dala med user posted image , če bi raje, da čisto zbrišem, mi povej ali zbriši sama. Upam, da nam kmalu sporočiš lepo novičko user posted imageuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
25.10.2010 14:10:12   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Sandry_ca, na seznamu sem vaju dala med user posted image , če bi raje, da čisto zbrišem, mi povej ali zbriši sama. Upam, da nam kmalu sporočiš lepo novičko user posted imageuser posted image

ne ne je že vredu..lepo se mi zdi kar si napisala user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
25.10.2010 14:16:37   
flik
Nina - a da smo nosečnce pozabljiveuser posted image , a se ti zdiuser posted image ? Ah dej no, me pa že ne.
Fešta ni bla tko huda sicer - tokrat smo se odločil samo za ožje sorodstvo (roko na srce,se mi ni dal rihtat stvari za širši krog publike). Ampak mali je pa užival na polno. Zvezda dneva pačuser posted image . Že tko se vse okoli njega vrti, tkole pa še sploh. Res zadnji čas, da dobi družbo tudi doma user posted image . Sicer pa sama veš, kake face so dvoletnikiuser posted image .
JA, kapljice Plivit D3 so ble naša nočna mora. Dajala sva jih par dni, pol sva pa kmal vidla, v katerem grmu tiči zajec. Joj, sam če se spomnem, kolk je bil mali bogi.... pa čist nč ni pomagal. Eni jih doibro prenašajo, drugi ne - men je patronažna rekla, da so narejene na oljni osnovi, zato jih nekateri težko prebavijo. Oleovit so pa na bazi vode narejene, zato niso problematične.

Oooo, osvežen seznamčekuser posted image user posted image . Če odštejem pikico, ki vejetno že carta svoje user posted image , sm naslednja formalno na vrsti za pot v Rim. Opauser posted image .  Dejmo še mal počakat!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
25.10.2010 14:24:37   
Patty81
Sandry_ca, res mi je žal! user posted image user posted image
KAPLJICE - AHAAA, ja pol bomo pa res probali kapljice druge nabavit, torej Oleovit D3! Mi imamo Plivit D3.
Je fajn malo prebrat vaše izkušnje, hvala!

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
25.10.2010 14:38:59   
pinkalonca
sandry_ca user posted image user posted image user posted image drži se user posted image
flik hvala user posted image
Nina33 ja vrjamem, da potem mineva še hitreje, meni gre že ta nosečnost hitrooooo user posted image

uf naša štruca je dans najdla moja rebra user posted image do sedaj jih še ni user posted image zdej bo šele pestro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.10.2010 17:14:45   
zinchy
Sandryca user posted image user posted image sam ne obupat in želim vama čimprej,da zagledata malo pikicouser posted image
Uf ze težko kej napišem..naš mali je mal vživel ampak na pozitiven način..Tko,da zdej ne spi cel dan ampak umes tut kakšno urco dve gleda okrog sebe in seveda mamica se ne more upret,da ga nebi okol nosilauser posted image Drgac pa morm rečt,da se mu dogaja to da nekej sanje in pol začne histerično jokat in ga morm prov zbudit da nehauser posted image ponavad ga morm kr v naročje vzet pa parkrat poklicat da k seb pride.Drgač pa ponoč skos neki jamra oz. se zgovarja..no zdej sm se ze navadla,da ne gledam skos v posteljo če je pokonci.user posted image
Ja midva sva sla tut kr kuj po Oleovit kaplice nisva hotle nč reskirat kšnih krčkov.
Drgač me pa joške toooook bolijo k dojimuser posted image ampak ne bradavice,prov notr kanali..ko mali potegne čutim vsak kanal posebejuser posted image no sej pol mal stisnem zobe pa globok vdihnem pa nekak gre.Upam,da bo kmal bolš.
Imam pa cel žur s tem kaj jest sedaj k dojimuser posted image jedilnik je prov revšna.Sm že brez idej kaj jest.
Evo se pa oktober bliža koncu tko,da zdej boste pa novembrke navrstuser posted image a kero že kej stiska??

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.10.2010 19:07:06   
BabyKitty
sandry_ca user posted image user posted image user posted image držim pesti za nov user posted image

zinchy
mene stiska pa še novemberka nisem user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
25.10.2010 22:50:36   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Živjo!
Hm...kako se rihtamo...No, načeloma vse fino in fajn, edino zvečer ga ponavadi nekaj matra. Nekaj časa je, potem pa začne kr jokat in brcat z nogicami, pa spet išče dojko, 2x povleče in spet jok...in pol ga je treba nosit...včasih tud do 3 ure. Se trudimo podret kupček, velikokrat vmes tudi poliva....Pa mu en položaj nekaj časa ustreza nato začne jokat...ga daš drugače...nekaj časa ok, pa spet zajoka...in to ornk zajoka. Pa ne vem, kaj je to...Ker če bi bili krči se ga baje ne da kar tako potolažit ampak joka par ur skupaj. Najin pa tako kot sem napisala. In seveda bog ne daj, da bi ga takrat dal v posteljico...ker spet joka.
Zdaj že gruntava, če ima to mogoče od teh kapljic (D vitamin), ker mu jih ponavadi dava zvečer in takrat ga vedno matra. Morva probat spremenit termin, da ugovotiva, če je mogoče to to...user posted image
Mi je pa tud zadnjo rundo hranjenja danes spet polival in jokcal. Sem ga morala držat v pokončnem položaju skoraj 1 uro...je zaspal, sem ga dala v posteljico...zdržal 5min, bruhnil in spet jokal. Spet vzela v roke in ga naslonila na ramo (navpično) in spet zaspal. In spet gruntam...user posted image ...da mu mogoče ne paše ravna lega. Zdaj sem ga pa dala spat kar na moj vzglavnik, da je dvignjen zgornji del trupa in končno spi. Bom poskusila dati knjigo pod njegov jogi.
A ima katera podobne izkušnje, kak nasvet...?

pri nas so se zadnja dva dneva pojavile podobne težave.Kr naenkrat histeričen jok.Poliva je.Sam imam pa nore krče.Pa sem mislila da je od umetnega mleka,saj moram še malo dodajat, pa sva menjala mleko paničbolje.Sedaj resno razmišljma,da je od kapljic!Ali te kaplice lahko menjaš kr sam od sebe?Se dobijo v lekarni brez recepta?

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
25.10.2010 22:52:04   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Sandryca user posted image user posted image sam ne obupat in želim vama čimprej,da zagledata malo pikicouser posted image
Uf ze težko kej napišem..naš mali je mal vživel ampak na pozitiven način..Tko,da zdej ne spi cel dan ampak umes tut kakšno urco dve gleda okrog sebe in seveda mamica se ne more upret,da ga nebi okol nosilauser posted image Drgac pa morm rečt,da se mu dogaja to da nekej sanje in pol začne histerično jokat in ga morm prov zbudit da nehauser posted image ponavad ga morm kr v naročje vzet pa parkrat poklicat da k seb pride.Drgač pa ponoč skos neki jamra oz. se zgovarja..no zdej sm se ze navadla,da ne gledam skos v posteljo če je pokonci.user posted image
Ja midva sva sla tut kr kuj po Oleovit kaplice nisva hotle nč reskirat kšnih krčkov.
Drgač me pa joške toooook bolijo k dojimuser posted image ampak ne bradavice,prov notr kanali..ko mali potegne čutim vsak kanal posebejuser posted image no sej pol mal stisnem zobe pa globok vdihnem pa nekak gre.Upam,da bo kmal bolš.
Imam pa cel žur s tem kaj jest sedaj k dojimuser posted image jedilnik je prov revšna.Sm že brez idej kaj jest.
Evo se pa oktober bliža koncu tko,da zdej boste pa novembrke navrstuser posted image a kero že kej stiska??

oleovit kaplice?Ali jih to dobiš brez recepta?Ker mislim,mislm,da imam pri nas tudi težave zarad kapljic?Prej je tko lepo kakal sedaj pa se ful matra!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
25.10.2010 23:29:02   
Patty81
Lija, kolk sem brala po forumih, bi se jih naj dalo kupit v Avstriji.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
25.10.2010 23:47:37   
Nina33
Čer!
Uf, poj smo imeli pa mi res srečo glede kapljic. Al pa sam ni bilo kej razlike med prej in poj user posted image . Ker mi smo mel takle od štarta bolj al manj, kapljice je pa dobil na prvi posvetovalnici pomoje user posted image No, nisem zihr, a srečo smo zgleda res imeli - vsaj pri tem. Lija, Patty - naj se vajina fanta čimprej rešita tega "obdobja" user posted image user posted image user posted image
Zinchy, je ratalo pestro, a user posted image . In sam še lepše bo user posted image . Ti ga kr nosi okoli, kmalu mu bo nerodno objemat se z mamo, tko de izkoristi user posted image . Jih je treba tkole "razvajat". Sanje oziroma bolj kar more so pa user posted image , ga je res treba kr zbudit, de ven pade. Pa upam, da se ti bolečine unesejo in kmalu izginejo - prehodna faza je, zihr. Sej kakšne bolečine, ko ne dojiš, in rdečine ali zatrdline pa nimaš? Pa temperature tut ne? Poj je zihr samo faza user posted image .
Flik, čist razumem glede bolj "zasebne" žurke, nam tut ni kej do česa velikega (no, nama z user posted image seveda). Mi smo bili čist brez "uradnega" praznovanja (sem spekla eno torto več kot na običajen dan user posted image ), je pa ravno na njegov RD svak praznoval pa smo vseeno imeli ene sorte žurko user posted image . Gorenjci, a? user posted image In mali je bil itak navečja faca, ja user posted image . Pa naslednja si, ja user posted image . Pikico bom res enkrat kar prestavila na drug seznamček. Že zato, de ne bo nekje zadaj ostal user posted image , bo pač manj podatkov ob njenem nicku. Čeprav bi raje videla, de se javi in poj prestavim. Upam, da sta OK user posted image user posted image .
BabyKitty, maš rajzefibr, a? user posted image No, upam, de te samo to stiska user posted image , takle stiskanje je čist fletn. Se še nobeni nikamor ne sme mudit, še Flik se mora kr še mal načakat user posted image .
Pinkalonca, a rebra praviš user posted image ? HB je naš še nižje, čeprav mehur zna že odlično pociljat user posted image . Cajt pa leti ja, ko strela. Je treba uživat v vsakem trenutku user posted image .
en lep večer , mirno noč in lepe sanje vsem!
user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?