Nina33
|
Hoj! Tršica, kar pridi, mislim da Nov2010 ne bo imela nič proti . Pa Flik bo mogoče s pregleda bolj zgodnja pa se še ona oglasi? Mogoče ? Ja, pa smetana v R-V je res zakon . Če se boste pa še za ker druh dan menile, bom pa mogoče se tut uštulila . V četrtek imam itak posvetovalnico, sam ker ni moje G nimam pojma kolk bo trajao (drgač bi zihr imela cajt vmes za vsaj eno kavo, če ne dve ) Pleničke imamo tut mi Müllerjeve, zadovoljni. No, nismo sam na teh, drgač Moltexove kupim običajno, tut v Müllerju. Oboje cenejše od Pampersk in mnogo manj "umetne", so pa boljtrde, ja, pa jaz kr upam, de se jih poj zato lažje odvadjo . Ležalniki so zakon, ne? Zdej bomo tut mi jedilnico imel in bom tut tkole kot ti, Patty, prakticirala - predvidevam, de bo tudi drugo bitje hotelo skoz zraven (in to čimbliže) bit . Sporoči kolk se je pobič poredil , vsak gram šteje. Za otročka oblečt so tut men tko govoril (dve plasti itd.), samo je mali vroč kot ne vem kaj in mu je bilo prevroče - to sem mnogo kasneje ugotovila, bolj po naključju kot ne, in je od šuba dosti bolje spal poj . Tko de bom jaz to pot to kr po filingu - pa seveda preverjala zadaj na vratu/hrbtu kolk je vroč. Čišča je pa od mamice do mamice različna, men je ornk teklo skor dva tedna, poj paše ene tri tko, po malem - ko že glih misliš de je fertik pa pošljejo še malo . No, na 1. pregledu po porodu (po šestih tednih) je bilo že vsega konec. Lija, fino de se lepo cajta rana, baje tele klamfice dost manj motijo zaraščanje kot šivi (čeprav mal hecno zgledajo ). O, kolk me mali pobič lušno brca . Jaz že tretjega planiram . No, moj še ne ve nič o tem . Kosilo - pr nas bo samo župca za naju ta velka, za malega pobča pa še makaroni z omakco, je ni dost za vse, kej posebej se mi pa dons ne da rihtat. Je sicer tako lepo vreme al sem čist pišmeuritična . Ma, sej bo, ne mormo skoz neki delat, ne? Bova pa s sinetom popoldne kej spekla, ko bova s sprehoda . Lep dan še naprej vsem skupaj!