Nina33
|
Hoj! Zinchy, upam de ti rata na kavico pridt. Mene morate pa "potrdit" - še vedno smrkam in kašljam. Sicer obljubim, de ne bom v nobeno kašljala ipd., ampak vseeno - bi rajš slišala vaše mnjenje. V KR bom tako al tako, moram obnoviti otroški dodatek - upam, de nisem prepozna že . Aja, glede prehrane: več ko boš prebrala, manj ti bo za jest zadev ostalo. Res. Pomoje (jaz se bom to pot tega držala) je podobno kot v - nič konzerviranega, surovega ipd., pa zadevam, ki napenjajo in zelo možnim alergenom (svinjina npr.) se je fino odrečt. Se pravi - običajna "zdrava" prehrana - če se le da, ne preveč zakomlpicirat, jaz sem v 1. skor doktorirala, to pot se res ne grem več tega. Mleko oz. mlečne izdelke npr. eni grozno priporočajo, drugi jih odsvetujejo zaradi možnih alergij (kot vse sojine napitke - kle so poj še uni GSOji zraven ). Tko, de po občutku - kot pri večini zadev . Če te pa vseeno kaj napenja, pa še ti pij otroške čaje (oziroma janež, komarček ipd.) - naj bi pomagalo (nam ni, kot sem že napisala ). Torte: ste se že razpisale - nimam kej dodat . Za domačo rabo pa itak sama ke spečem. Pinkalonca: upam, da se noga čimprej pošlihta . Mogoče bi ji pa sprehod koristil ? Pa pridna-ustvarjalna! Flik, so majhne cunjice a ne? Jaz sem tri bodije na preklop zanč nove kupila, se misem mogla prepričat, de bodo za un prvi mesec 56 verjetno dost veliki - sem pristala na 68 . Upam, da ne bo kt en revež v prvelikih cotah not zgledal . No, vsaj z oblačenjem ne bo težav. Glede kapljic: a so Oleovit res na vodni osnovi Mi ni glih logično, glede na to, da je D vit. topen v maščobah (kot še A, E in K) . Mogoče samo drugačno olje kot topilo? No, sej je vseen, samo de ne napenjajo. Ja, vreme je pa zakon . Naš mali zaspi čez dan samo v vozku (zaenkrat, se počasi poskušamo odvadt, pa itak ga že pol dol visi z voza ) in so se mi očala zarosila, ko sem nazaj v hišo pršla, roke sem imela pa tut čist trde od mraza - bo treba že rokavice al kaj . Eko, grem kosilo pristavit - pečico za piščanca pržgat, no. Pa poj krompir in brstični ohrivt čez čas pristavit, de bomo imel kaj za pojestt, ko se princ zbudi . Lep dan vsem!