Nina33
|
Oj! Antoninap, sem ti pozabla hvala za info rečt, pa za telefon. Zdej morm sam še mojga prepričat, de se "splača". Pa de niso vsi glih za videt na 3D UZju, kot on trdi (kadar prizna, de se sploh kej vidi ). Lija, fino za uživanje v kopanju in upam, de ste res šli mal ven, dons je bilo tko lepo . Pa fino, de se vam vsem tko fino redijo. Aja, Lija, mogoče maš pa že dost mleka oziroma boš zdej, ko veš kako pridno se redi, lohk skoz manj AM dodajala . Jej, de se ne bo bral, kt de sem zagrizena zagovornica dojenja, čist zastopim, da so nekateri na AM, vedno res ne gre. Mi je pa hudo za vsako mamico (no, in ), ki obupa, ker večina pomoje prehitro in to samo zaradi okolice. O, pa še glede čaja: baje res res pomaga (vsaj z ogromno koncev sem tako slišala). Ampak, ne vsem - nam ni . Ga je mali pil (po žlički, par požirkov), jaz sem se nalivala z njim, smradila sva pa obadva tko, de je blo...grozn . Pa sem probala in tko na "čiso" kot Archie jih delat, in kupljene (obojne - razsute in v vrečki, nikol ne veš kaj bo prijelo ). Na žalost zgleda ne prime na vse vrste prdcev . Pa se nismo preveč sekiral, važn, de fanta ni bolelo. Za krče se pa dobijo ene kapljice v lekarni, ma se ne spomnim, kako se jim reče. En galenski pripravek je, bodo že vedele, če bi kera slučajno rabila. Patty, zna bit sam tak požeruh, ja . Flik, vse najboljše tvojemu čmrlju, mi smo drugo upihnili slabe tri tedne nazaj . Zinchy, kako ste? Pikica? No, sej še kakšno pogrešam/o klele , sam od unih še ne pričakujemo kakšnih lepih novičk . Se je pa kr fina razživelo tole čvekanje, ni dolgo, ko se je kle še šparalo s črkami . En lep večer, lepo noč in miren spanec z lepimi sanjami vam želim vsem skupaj!