|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 18.10.2010 9:05:19
|
|
|
|
tassika
|
Googica super, sem vesela za vas. KAr pa se tiče sosedov, smo tudi mi imeli enkrat tak primer, ko se je žena drla in na hodniku vreščala, čez par dni so letele posode z omar, potem pa je vse čudežno potihnilo, ne vem mogoče so se odselili. Moram reči, da je drugače naš blok izredno miren in me je kar vrglo to. Sploh potem mene, dobro dušico, k se sprašujem, kaj je bilo, pa če bi mogla kaj pomagat, .... vglavnem pol še pol leta študiram o tem Roj.dan mi praznujemo v soboto, ker 31-ga nihče nima časa. Jah tko je če rodiš pred prvim novembrom. Bova pa 31-ga praznovali družinsko s prijatelji, s tistimi, ki bodo imeli čas pridt, mislim, pa da bo to ta večina iz bližine, tisti malo bolj oddaljeni bodo pa naslednjič kaj dobili. Za v soboto sem tortico naročila, za drugo praznovanje jo bom pa naredila sama. V avstriji sem ji kupila pralne flomastre in pa tisto tablo, ko rišeš in se potem pobriše, ne znam razložit, sam ne vem če nisem falila, pa je ne bo nič zanimalo, no ja itak so najboljše igrače posode, dalinci, telefoni in še kaj bi se našlo. 6.bolezen, načeloma niso fleki, ampak čisto drobne pikice, miljon drobnih pikic. Aja včeraj smo sprobali kostanj, težav ni bilo, nič jo ni napenjalo, niti ni imela kake reakcije. Imam goro kostanja in sem ga skuhala v omaki, pa naredila kostanjevo rezino, vse je pojedla Tudi mandarine in pomaranče je že jedla, pa kaki,... Sploh ne vem kaj še moramo probat. Jutri pa začneva z uvajanjem v varstvo. Saj mislim, da ne bo težav, vsaj z njo ne, jaz jih bom pa takoj nehala imet, samo da si spravim v glavo, da bo varuška itak vedla kdaj jo dat spat in kdaj je lačna. Groza, da me to bolj skrbi, kot pa to, da bom sama. Sicer pa sem si našla že ful dela, diplomo do konca za naredit, da o generalni stanovanja sploh ne govorim. Ma bom nehala travmirat
|