Tiara123 -> RE: Oktobrčki 09, 2.del (2.9.2010 15:02:30)
|
Še 1x brez linka, da bo berljivo: oj punce, dnevi tako hitro minevajo, sem že zdaj čisto živčna, ko pomislim, da grem konec meseca nazaj v službo, mala pa v vrtec V soboto gremo še na morje za 10 dni, potem še par dni crkljanja doma in se moje brezksrbno leto zaključi. Me skrbi tole uvajanje v vrtec, pa ne toliko zaradi moje pupe, saj najbrž se bo slej ko prej navadila, ampak se jaz ne bom mogla dosti hitro sprijaznit z novim načinom življenja, da jo bom videla samo za 2 urci na dan, potem bo pa itak že čas za spanje mM, ja ja, imamo mamice tihi dogovor da poparčkamo naše otročičke, a ne? Glede dojenja... te čisto razumem, v kakšni situaciji si.. Jaz tudi ne bi nehala na 'zahtevo' nekoga-kogarkoli že. Naj ti povem v tolažbo, da sem sama aprila imela operacijo modrostnih zob in sem dobila lokalno anestezijo, pa nisem nehala dojit zaradi tega. Menda gredo zdravila iz telesa v parih urah in mogoče spustiđ samo eno dojenje, ni pa treba zaradi tega nehat. Če boš jemala antibiotike, naj ti predpišejo takšne, ki ne vplivajo na mleko, a imajo enak učinek. Jaz sem imela 2x mastitis in sem morala jemati antibiotike, pa še 7 tednov po porodu sem morala jemati ab preventivno, ker je bila nevarnost, da se delček posteljice, ki mi je ostal v maternici (sem imela abrazijo v splošni anesteziji), vname. Tašča, ki je zdravnica, mi je zatrdila, da je z mlekom vse ok in da lahko normalno dojim. Mogoče ti pride ta informacija prav, da se lažje odločiš.. Sicer pa ti še vedno preostane možnost, da tvojega zobarja za nekaj časa še odložiš. Jaz imam trenutno drugačne izkušnje, kot pravita vidve mM in lenika83. Ko mene nekdo vpraša, če še dojim, pa rečem, da žal ne več, me kar malo čudno pogledajo in potem hitim razlagat, da ne po moji krivdi, ampak da me je moja frajla čez noč odstavila Se mi bolj zdi, da me kao obsojajo, da ne dojim več, kot pa obratno. Moram priznati, da bi sama še z veseljem dojila in tak je bil tudi moj plan, ampak sem očitno delala račune brez krčmarja. Pa še eno vprašanje za tiste, ki ne dojite več.. Jaz sem namreč čisto izgubila moje joške, sem še bolj ploščata kot prej A je to normalno in bo tako ostalo, ali kaj??? Čisto nič mi niso več všeč Copatki, čeveljčki... imamo usnjene copatke (bolj za okras in toploto) in FILA supergice z usnjenim mehkim podplatom. Zaenkrat bom še z nakupom počakala, potem pa se ogrevam za Elefanten green - te dvojne, ampak mi cena trenutno še ni všeč... Čez 14 dni imamo RA in bom vprašala, če rabi kakšne posebne šuhke, ko bo začela hodit, ali bodo takšni vredu. Pa še za zimo bo treba kakšne tople kupit. Za srečanje pa se bom mogla opravičit, ker bomo takrat na morju. Škoda, pa upam, da drugič... [/quote]
|
|
|
|