|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 20.10.2010 11:18:36
|
|
|
|
nina68
|
Evo naju iz posvetovalnice. tažki smo 11300g in veliki 77cm, ostalo vse ok, naslednji pregled pri 1,5letu, seveda če nov prej kej narobe. Zraven sva opravla še pregled za vrtec. Vsem hvala za čestitke ob rojstnem dnevu, se mu je tok dogajal, da je komi dohaju, pa čeprav so bli povabljeni sam domači. Mamo pa zdele zadnje noči kr pestro. Gospodič se zbudi, pa on ne bi več spal, bi se igral. Tak, da ne vem že več kaj nardit. Sem ga eno noč pustila mal jokat, ni blo uspešn, drugo sem mu dala dudo pa položla nazaj, nč boljš, eno smo pržgal tv, da je blo svetlo, pa je tud čez dve uri zaspal nazaj,no dons pa mu je ratal spat celo noč. Sem ga pa zvečer probala dat v vrečo, jok za pop....., sem ga ob 22.30 slekla, pol je pa zaspal ko polh. Tak da ga sploh ne morm prečitat.... Glede kompliciranja ob določenih zadevah: Manj ko kompliciraš in se oziraš na vse stvari ki so napisane slabš je. Delajte po svoji vesti in kot mislite da je prav. Kolk je svinjarije v samem zraku pa v zemlji k mi sploh ne vemo pa vseeno dihamo in jemo plodove zemlje..To je moje mnenje k sem že kr neki cajta na svet, ker bolj ko se obremenjuješ slabš je. Vam pa lahko iz prve roke povem, glede na delo ki ga opravljam, da vsi izdelki, ki so narejeni v EU imajo tolko testov narjenih, včasih še preveč, da takoj ko je kej narobe, ga sam proizvajalec umakne oz.odpokliče. Je pa rizična bolj Kitajska in ostal svet, čeprav tudi za njihove izdelke delajo inšpekcije kontrole... Googica meni tudi prosim mail. Drugače pa me že kr mal stiska za uvanjenje v vrtec. Z petkom 22.zaključim porodniško, potem pa koristim dopust do 8.11. ko se zaenkrat vračam na staro delovno mesto, kaj bo pa sledilo pa sam bog ve... Z uvajanjem v vrtec začneva 2.11. upam, da bo šlo vse ok, glede na to, da dosedaj nismo imel problema, če je ostal kje drugje, ko ni šlo drugače (tašča, sestrca) Pri nas je tudi tuje varstvo bolj izjema kot pravilo, ampak me včasih tašča kr preseneti, imam občutek, da je kr užaljena, če ga ni v varstvo k njej. No tok za dons, jes se javlam bol malkrat ampak tedi več.
|
|
|