|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 15.10.2010 21:26:39
|
|
|
|
Rižkoo
|
Oh sploh me opazle niste... Mi zobke umivamo vsako jutro večer...., ga kr s seboj vzamem, me gleda pa si še on krtačko not pa vn rine. Tud neko pasto otroško sm v lekarni kupla. Včasih mu pa kr sama podrgnem z unim nastavkom za na prst. Treba že zdej negovat teh 6 zobkotov. Oblačim ga pa princip čebule. Par slojev, pol se pa po potrebi slačiva. Nisva pa še niti blizu zimski vreči. Body,pulover s kapuco, brezrokavnik čez al pa samo jakno. Podobno kot sebe. Kapica se pri nas tud zlo težko obdrži na glavi, skoz jo dol vleče in se dere zraven. Moram pojamrat, da sej je pridn, pa se hitr uči pa vse ampak ej..., je taka trma ratal, da sm zvečer kot cota. Se zna tko neznosno jokat, ,... da sm kr utrujena. Pa nič ga igrače ne zanimajo, nič. Gre samo na stvari za katere tako vztrajno govorim NE. Ja, danes je razbil taščino zlo dragoceno ji vazo. Ma drugač bi ji privoščla , tko ji pa nism. Men tud nebi blo fajn, da bi pri meni kdo uničeval stvari....., šla je tud taka lepa keramična posodica za nakit.... Jst sam pišm kaj moram kupit, vrnit. Ma lump je zelo. Pa začel se je po tleh metat.... pa trmarit...oooo... Ne vem, je to sam obdobje al pa kej narobe delam???!! Kar se žlice tiče... jo sicer že prime, sva poskusla ampak odnehala. Take packarije dela... pa si tega ne moreva dovolit pri nobenmu doma..., si bova, ko bova mela spet svoj dom, svojo mizo, tla.... tko pa, ne gre. Bo pa pač kasnej znal. Ni ga, ki ne zna. Študiram o kahlici. Vidim, da ste ene že začele... kako pa? Ja, vem, da jo moram najprej kupit . Skratka... zdravstveno smo bolje, še zmeraj na ventulinu ampak bolš. Upam, da se že umiri... Če se... gre Liam 25. okt. v vrtec, jaz bom pa najbrž solzika ampak bo mal lažje. Jaz, Liam.. pa moj trebuh, ki je že kr..., kr.... včasih ne gremo skupaj. Zdej pa eno čisto mim vprašanje. A ma katera fototapete v kuhinji...? MM, JUPIIIIIIIIII za korak!! O to boš vidla kaj te čaka. Maila nism dobila, še kar čakam. Draga lepotička TIA, vse najboljše ti želi moj sinko!! Je reku, da ko se vidita.... bo hopa na tortico.. Tudi vsem ostalim otročkotom želiva vse naj, naj.... čim več varnih korakecov. Nočka
|