|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
15.10.2010 12:19:36   
tassika
Jaz sem jo danes za 3+ zjutraj oblekla v bodi z dolgimi, čez termovolurček in čez to brezrokavnik, tak malo bolj topel. Spodaj je imela pa malo bolj debele hlače in dokolenke. Rabim edino ene bolj tople čevljčke, ker v supergah jo zebe v prstke. Grem jutri mal v Avstrijo pogledat. Namesto kape je imela pa kapuco od termovolurja. V vozičku imam pa ovčko in ji je ponavadi še vroče. Sam kaj ko ni veliko v vozičku, hoče hodit, ji pravim, naj lepo sedi, če pa hoče naj pa shodi, vmesne variante niuser posted image  Meni se ne zdi da je premalo oblečena, ja rokice ima mrzle, ostalo pa vroče.
Pa me zanima kako bodo rokavice gor ostale če še trak neuser posted image  Imaš pa tudi pri ns take, ki že cel sep. vozijo otroke v bundah in zimskih vrečah. Jaz se držim tega, da je oblečena malo več kot jaz ali enako. Ker drugače ne vem, kaj ji bom pozimi oblekla, če bi jo že zdaj v 5 plasti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.10.2010 12:44:22   
ninasiki
ojla da se mal javim

umivanje zobkou ni problma odpre usta k da mu bom čokolado dala user posted image user posted image user posted image  edino zgorni pa k so še bom pr ta mejhnih mamo majhen problem ampak se umijejo

hranjenje ja je sam sam obrne žličko kontra in pol bl mal gor ostane če mu pa pomagam pa uspešno pride vse do ust je pa kr tak da mu morm dat eno žličko zravn da on tud je ni šans da on nebi meu svoje žličke tečnar dokler ne dobi user posted image

JST SM PA DOBILA SLUUUUUUŽBOOOOOO končno no ja sej mi je to nenormalno hit ratal glede na to da je zdej ceu projekt treba nardit predn jo dobiš tko da upam da nam rata aja delala bom pa v okaidiu tko da če katira zaluta mim me lahko pride pogledat user posted image

je pa en problem takrat ko jst začnem delat se začnetamau uvajat v vrtec tko da me pa to fuuuull žre in nevem kaj na sej j bom rekla če sm lahko popoudan sam nevem glih kako zgleda če se takoj na začetku začneš neki zmišljevat user posted image  mah bomo vidl rekla bom zdej pa kar bopa  pač bo

vse najbolše blaž in tia da bota še naprej tko pridno nagajala mamici in atiju user posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem neki pojest lačna k vouk user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 15.10.2010 12:48:41 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 552
15.10.2010 13:04:25   
tassika
Ninasiki bravo, tako se delauser posted image user posted image user posted image  Glede uvajanja, pa ti povem, da je ena moja kolegica to super zrihtala, prvi teden je delala popoldne in tamala je že po 3 dneh čisto sprejela vrtec in ni imela nobenih težav, ne z vrtcem ne z službo. Če pa prosiš za popoldanski urnik, pa mislim, da tudi ne bodo komplicirali. Kaj pa če bi ga tvoj uvajal?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.10.2010 13:54:42   
gorenka
Ninasiki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!! To pa je dosežek dons, ja!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.10.2010 13:57:47   
googica
hehe glede oblačenja pa itak vsaka po svoje. js ga kr fajn oblačim, sploh je pr nas problem ker nimam balkona, da bi šla ven pogledat, in ga običajno mal preveč oblečem. ampak ko sva enkrat zuni, ga ne bom slačla, ker če je zašvicu, bi smao zbolel, če ga pol slečem... kapa, zaenkrat ostane na mestu.. sm pa zanč čist bla šokirana, sm srečala dve mamici z otročki, mislm da sta bla oba kak mesec stara. ura je bla 6 popoldne, blo ful hladno, otroka pa oba brez pokrivala.. ah, jao.. sej naš tud ni mel nič gor, ampak je manjša razlika v letih, ane :)...
no, zdej ma večinoma kapo kr gor, al pa trak, odvisno od dneva. za babice se ne sekiram, tud ve se neb smele. ampak lahko pa povem, da stare ideje niso vse napačne. otroka enako oblečt kot sebe, to je men noro, preveč moderno... brez jakne ne gremo več ven, če je ful lep dan, brezrokavnik... dvojne tenke spodi..
nvem, men se zdi to ok, bomo pa vidli kako bo pol, ko bomo preselil se v pritličje, ko bom lahko šla ven pogledat kakšno je vreme :)

uu. z mojim sva začela dieto: south beach... zdej je 2. dan, super gre, ni lakote, ker maš 6 obrokov in nisi prisiljen v določene hrane na določen dan. mislm da bo šlo brez problemov :)

kera je že na ločevalni? kako gre kej?

Neposredna povezava do sporočila: 555
15.10.2010 14:06:31   
tassika
Googica po vseh pravilih, bi jih mogli še celo manj oblečt, ker jaz sedim na kavi, ona pa leta okoli in je sigurno ne zebe, ko jo prinesem domov je vroča. Se strinjam o tem da več, amapk manjše otročke, ki ne migajo, pa še takrat je nisem preveč oblačila, ker v košari z ovčko ji nikoli ni bilo hladno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.10.2010 15:20:35   
Februarka08
Hvala za čestitkeuser posted image
Majakla je bil čist presenečenuser posted image povsod baloni, on pa sam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image
Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!!

Tia
tudi tebi vse vse najboljše in najlepše!!!
user posted image

Zdaj pa šibamo malo ven, da se mal nadihamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 557
15.10.2010 18:10:51   
lenika83
Primerno oblačenje v tem času je res pravi projekt user posted image  Jaz sem sicer zelo zmrznjen človek in me je skoz strah, da bo malo zeblo. Ampak opažam pa, da ko kam pridemo, je običajno med najmanj oblečenimi, ampak je ne zebe. Jaz pač razmišljam, da bo še precej bolj mrzlo in bo takrat tudi morala ven. Če ji dam že zdaj vse zimsko, potem pač ne vem kaj bi pa naj tam pri -15 stopinjah. Opazujem pa malo zdaj v vrtcu kako so otroci oblečeni in se mi zdi, da čisto preveč. Vsi že sedaj nosijo debele žabice, jaz pa ji dam tanke, takšne kot so za odrasle. Pa hlače imajo večinoma vsi debele, nekateri že bolj debele jaknice. Že pred 1 mesecem sem pa videla, da je imel en fantek volneno kapo, podloženo s flisom. Naša sicer res ne nosi trakca, ker zmeče na tla, ampak ima eno tanko kapico za zavezati. Res pa je, da sem to napisala kako hodi oblečena v vrtec, ko v bistvu ni skoraj nič zunaj. Saj, če gremo na sprehod, vzamem pa kakšno dekico zraven, pa jo v vozičku malo pokrijem in je ok.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.10.2010 18:50:20   
googica
aha. no sej pol tud js ne pretiravam :).. naš je običajno v tenki jakni (bolj vetrovka, ker ima samo en tenk blago za podlogo), kapico iz blaga, ali trak, pa bolj debele hlače, brez žab. sem študirala, da je verjetno to boljš kot žabe in tenke hlače, ker v žabah prej zašvicaš (vsaj js) in ni fajn met tisto vlažno zadevo na seb. pa še manj udobne so :). aja, pod jakno pa dvoje tanke dolge (bodi plus majica), če je pa bodi s kratkimi, pa malo bolj debel pulovr, npr flis.
aja... ninasiki BRAVO!!!! mislim da glede popoldanskega dela res neb smel bit problemov, bo nekdo vesel, da bo mel še kej od dneva :).. vsaj pri mojmu je tko, da popoldne vsak rad menja :)

< Sporočilo je popravil googica -- 15.10.2010 18:51:47 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 559
15.10.2010 19:30:55   
tassika
No sej na koncu ugotovimo, da imamo vse skoraj enako oblečeneuser posted image  Jaz dam tudi rajši malo debelejše hlače kot žabice, pa še lažje jo je previtiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.10.2010 19:39:26   
googica
hehe, ja sej je fajn, da smo istih misli ane :))) mamo zato tolk zdrave pamže ;)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
15.10.2010 21:26:39   
Rižkoo
Oh sploh me opazle niste...user posted image

Mi zobke umivamo vsako jutro večer...., ga kr s seboj vzamem, me gleda pa si še on krtačko not pa vn rine. Tud neko pasto otroško sm v lekarni kupla. Včasih mu pa kr sama podrgnem z unim nastavkom za na prst. Treba že zdej negovat teh 6 zobkotov.

Oblačim ga pa princip čebule.user posted image Par slojev, pol se pa po potrebi slačiva. Nisva pa še niti blizu zimski vreči. Body,pulover s kapuco, brezrokavnik čez al pa samo jakno. Podobno kot sebe.
Kapica se pri nas tud zlo težko obdrži na glavi, skoz jo dol vleče in se dere zraven.

Moram pojamrat, da sej je pridn, pa se hitr uči pa vse ampak ej..., je taka trma ratal, da sm zvečer kot cota. Se zna tko neznosno jokat, ,... da sm kr utrujena. Pa nič ga igrače ne zanimajo, nič. Gre samo na stvari za katere tako vztrajno govorim NE. Ja, danes je razbil taščino zlo dragoceno ji vazo. Ma drugač bi ji privoščlauser posted image , tko ji pa nism. Men tud nebi blo fajn, da bi pri meni kdo uničeval stvari....., šla je tud taka lepa keramična posodica za nakit.... Jst sam pišm kaj moram kupit, vrnit. Ma lump je zelo. Pa začel se je po tleh metat.... pa trmarit...oooo... Ne vem, je to sam obdobje al pa kej narobe delam???!!

Kar se žlice tiče... jo sicer že prime, sva poskusla ampak odnehala. Take packarije dela... pa si tega ne moreva dovolit pri nobenmu doma..., si bova, ko bova mela spet svoj dom, svojo mizo, tla.... tko pa, ne gre. Bo pa pač kasnej znal. Ni ga, ki ne zna.

Študiram o kahlici. Vidim, da ste ene že začele... kako pa? Ja, vem, da jo moram najprej kupituser posted image .

Skratka... zdravstveno smo bolje, še zmeraj na ventulinu ampak bolš. Upam, da se že umiri... Če se... gre Liam 25. okt. v vrtec, jaz bom pa najbrž solzika ampak bo mal lažje. Jaz, Liam.. pa moj trebuh, ki je že kr..., kr.... včasih ne gremo skupaj.user posted image

Zdej pa eno čisto mim vprašanje. A ma katera fototapete v kuhinji...?

MM, JUPIIIIIIIIII za korak!! O to boš vidla kaj te čaka. Maila nism dobila, še kar čakam.

Draga lepotička TIA, vse najboljše ti želi moj sinko!! Je reku, da ko se vidita.... bo hopa na tortico..user posted image

Tudi vsem ostalim otročkotom želiva vse naj, naj.... čim več varnih korakecov.

Nočka

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

Neposredna povezava do sporočila: 562
15.10.2010 22:20:29   
googica
rižko mislim da je to samo obdobje. preizkuša tebe... pa skuša uveljavit svojo voljo. je pri nas podobno. zdej je že boljš, zdej že razume in velikokrat uboga.
kahlica... priporočam da ne začenjate prezgodi. pusti na otroku posledice, zaradi česar lahko kasneje ima probleme pri mokrenju. to se začne ko otrok razume, ko ti lahko vrbalno sporoči, kdaj ga kam tišči. pa saj tolk hitr rastejo, zakaj hočete prehitevat? no, js sm vsekkor proti tako zgodnemu navajanju. po drugem letu, prej ne.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 563
15.10.2010 23:07:58   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ja, danes je razbil taščino zlo dragoceno ji vazo.

user posted image user posted image user posted image  oprosti ampak morem.

Ej,moj tudi zacenja nekaj kao trmarit, ko mu ne pustim, da odpira predale v kuhinji. Ma mi pol vse vn zmece in se sam notri vsede in pol se  lahko celo uro  tako igra user posted image user posted image user posted image   Ampak ko recem ne je ne, mi je ravno mama rekla,da je sedaj obdobje, ko mu je treba pokazat kdo je sef. Drugace pa, ko trmari mu jaz poskusam pozornost preusmerit in pol se smejiva in je vse ok. Ce se mi na tla vleze zacnem tako na glas dihat, kot da spim in se mi zacne smejat nazaj recimo. Pa ko hoce pod nujno do predala ga primem in odmasirava do igrack, tam se mal poigram z njim in ko pade v igro grem. Ce pa prav ne neha in ravno kaj delam ga pa v tripp trap posadim in dam k sebi in mu govorim kaj delam, to jaz naredim pri kuhanju vecerje vcasih, ce ne more vec cakat.
Ma moj me uboga na prvo besedo sam pri kablu v njegovi sobi, ce recem ne si ne upa ga iztaknit, sam masira pa v tisto smer in se pol na cilju obrne v drugo stran in se smeji. No, ce me pa ni zraven pa ga iztakne in vse kable pol vn povlece. Se pac ne more zadrat.
Nic se ne boj, jih bomo ze spravle v red te oktobrcke.

Se 24 ur sem sama, pol pa pride koooncno moj nazaj.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 564
15.10.2010 23:20:24   
ninasiki
ojla

evo mi mamo unete učke pa ušeska in mi gre to lepo počas že na žiuce ker tamau je pa zdej že 14 dni skup bolan oz prehlajen in mam pouno rit tega prehodnega obdobja pa ne da bi ga premal oblekla sploh ne sam nevem od kje kapo ma na pepihu ni da bi si uneu kej uglaunem nevem več kaj delam narobe pol pa za piko na i negativna reakcija na kaplce sm bla tok jezna da k sm gor pršla sm misnla da bom dohtarja u glavo sunla k mi prbije JA GOSPA SEJ TO PA RES NI NČ KEJ TAZGA JE PAČ ALEKGIČEN NA ZDRAVILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haloooo a si na glavo padu o učkih govorimo k so najbol občutlivi mah grem v pondel takoj k svoji

oblačenje mi mu damo bogi majčko z dougimi rokavi pulover in prehodno jaknico če je pa prevroče pa jakna dol gre kapo pa ne vleče dol če dam pa trak pa takoj tko da smo na kapi user posted image

nč grem spat se tipkamo jutr

aja rižko kar se pa kahlice tiče bom pa jst počakala še kaka dva tri mesce pol pa počas začela pa k bo pač bo aja kako zobno pasto si pa kupla pa kako jo splahneta ker jst sm se zanč zanimala pa so vsi rekla za naj kr sam z vodo ker itak ne zna plunt vn paste

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.10.2010 0:05:52   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Oh sploh me opazle niste...user posted image

Študiram o kahlici. Vidim, da ste ene že začele... kako pa? Ja, vem, da jo moram najprej kupituser posted image .

Seveda smo te opazile in smo itak ful vesele, da si se oglasila. Upam da se boš sedaj bolj pogosto. Prvi korak za kahlico si že ugotovila user posted image  Jaz sem jo kar enkrat slekla, dala sedet in ji zraven dala nekaj igračk. Prvič je sicer hotela pobegniti dol, ampak sem jo zamotila z igračami. Potem sem jo pa dajala gor, ko sem videla, da se pripravlja za kakanje (ponavadi začne vzdihovati in pritiskati že malo prej user posted image ). Zdaj pa jo kar dam gor zjutraj, ko se zbudiva. Jaz se med tem uredim v kopalnici, ona pa lepo čiča, bere knjigico, lula in kaka user posted image  Zraven pa ima nastavljeno eno škatlo z nekaj igračkami, da ji ni prehitro dolgčas. Sicer pa je jaz ne dajem na kalhico zaradi tega, da bi se hitro odvadila pleničke, niti slučajno ne. Hotela sem v bistvu, da se navadi malo čičati na njej, da ne pobegne prehitro dol. Če pa naredi še kupček ali lužico, potem pa še toliko boljše user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.10.2010 0:27:56   
rozilu
Ojla,

se oglašam med peko torte user posted image . user posted image Pečem pa že drugi biskvit, bom malo sestavila (jutri), verjetno pa en del dala zamrznit. Ja, tudi mi praznujemooooooo user posted image v nedeljo user posted image Ma ne bomo meli neke hude žurke, v bistvu samo najbližji, edino ne vem, če bi naslednjo soboto nardila še za prijatelje - zato bom za vsak slučaj dala  zmrznit mal biskvita user posted image user posted image user posted image

Ja Muco Maco smo dobili po pošti, je fuuuul lepa, samo - ker je bela - se bojim dat spodaj čokoladno kremo - da ne bo ratala rjava user posted image . Je pa sprintano na A4, tako da pride premer manjši kot torta - bo treba okoli mal smetane nabrizgat.

Jutri (=danes) gremo še na žurko od enih prijateljev, pol pa dan D - sploh ne morem verjet, da je že tu! Seveda smo morali tudi malo zbolet, to se baje spodobi za 1.RD user posted image - no sej ji ni hudega, mal je mela vročine v četrtek, danes pa niti nisem merla, ker če je blo, je mela minimalno. Smo ble pa zato doma pač, zdravje na prvem mestu in seveda se šparamo za RD user posted image

Trma - ja pri nas jo tudi meče oz. se meče al pa začne brcat user posted image pa se ne damo! Glih gledam mizico v dnevni - seveda je zdaj čisto pospravljena (prazna), samo prtičke sem gor pustila, imam enga takega velikega + 3 male za kozarce, spletene od tete. In najbolj bistvena stvar je te prtičke zmetat dol! Nasploh se čudim, ko pišete, da vaši zlagajo kaj v omaro in ne vem kam - mi vse samo ven zlagamo (lonce iz omar, kocke iz škatle), pa stolpe  podiramo... v glavnem destruktivna faza user posted image upam da pridemo kdaj tudi na konstruktivno.

Evo, vse pečeno - gremo hitro spat!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 13:51:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
16.10.2010 16:04:01   
malaMravljica
Spela, Leja in Tilen   VSE NAJBOLJSE  
user posted image

Ninasiki, tukaj zobozdravniki priporocajo pasto Elmex, pa tudi njihove scetke promovirajo,za male in tudi za odrasle.

Rozilu, saj bo, se malo pa bo presla v fazo pospravljanja, tudi meni je cudno, ko sedaj kocke mece nazaj v skatlo. No ne razumi narobe, znajo biti tudi po celi kuhinji, pa na hodniku mi zmece vse copate iz predala, da lahko sam gre notri sedet, rad bi tudi v kuhinji mi omarce spraznil, sam tam pa ne dovolim.

No, saj te dni ko gremo ven se tudi mi oblecemo kar toplo, imamo ze pravo zimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 569
16.10.2010 16:17:00   
tassika
Tudi midve imava elmex pasto, spiram je ne, ker jo dam čisto malo in ni nič narobe če jo poje. Vsaj zobozdravnica mi je tako rekla. Pasto dobiš v dm-u.

Sva pa midva nazaj z avstrije, zapravila kar nekaj ,kufer pa napol prazen. S tem ,d aigrač nismo nič kupili, ker mi nič ni padlo v oči user posted image Mam pa novo mizo v dnevniuser posted image

Pa kupila sem ji ene škorenjčke, pa so zgoraj kar malo ozki za našo bajso. Zdaj ap ne vem kaj naj, itak pa hodi v njih ko slon , ker ni navajena imeti nekaj visokega. No se bo že navadila, drugače bodo pa samo za v voziček, sem pa vzela podložene, ker jo v supergicah zebe. Kakšne čevljčke pa kaj ve kupujete? Midve rabiva št. 19 in to je že umetnost dobituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 570
16.10.2010 21:00:07   
googica
hehe, no sej tole pospravljanje ni pol tolk pospravljanje, da bi se temu sploh lahko tako reklo :))))... pri nas juš pospravi svoje igrače v našo omaro z lonci, lonce pa da seveda ven :)..
je pa tud že parkrat pospravu daljinca.. sraka je sraka.. :) tri dni sva ga iskala. zabasu ga je za teve :))). pa enkrat sva ga našla v smeteh, tko da zdej vse pregledamo, preden se kej ven nese :))...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.10.2010 10:23:56   
Februarka08
Hojla, koliko imajo vaši otročki št. nogice??? Jaz sem mu zadnjič šla kupovat 1. čevelčke za 1. korake in nisem mela pojma. Ima ene od Larise, št. 19 in so mu ok. In mu hočm kupt 19, morda celo 20 za mal lufta. Pa prašam prodajalko koliko more met lufta, pa mi prinese tisto tablico in reče da more vstat in dat nogo not, da vidiva št. No, narediva in št. 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image Halo, to je cel čolnuser posted image Je rekla da vsi delamo mal napake in kupujemo premajhne čevle ker more met 9 mm odrivnega prostora in prostora za rast. Ajde ok... problem pa je, ker ma (samo na desni nogiuser posted image user posted image ) ful visok nart in mu jih komaj gor spravim!?! Za popi**** zgleda bom doktorirala... najraj bi jih nazaj nesla, sam ne vem če mi jih bodo menjali, jih je mel ene 3x gor. So pa od Elephanta. Eh, drek. Bi mogla še Cicibanke probat, če so kaj boljše za gor dat. Sem jezna sama naseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   [Brisano sporočilo]
17.10.2010 10:48:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
   [Brisano sporočilo]
17.10.2010 10:51:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
17.10.2010 10:52:10   
googica
ja, rabjo met za en prst odrivnega prostora. sej mi mamo isto, morš met zmeri frej spredi...
zamentaj verjetno res ne boš mogla, ker je verjetn že raztegnu čevelčke...
oh ja, dons sm se pa mal naspala :) me ne mož pustu spaaat, fajn je blo :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?