|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
13.10.2010 8:34:40   
majakla
DOBRO JUTRO

Kak ste spale?

Kot sem že napisala je bila 1. budnica
ob 23h, je takoj nazaj zaspal, 2. b. ob
24h spet malo pobožala - spal dalje, 3.
b. ob 2h - trajalo 1 uro (hotel je ven, k
meni, nisem ga vzela, on je vstajal, jaz
pa sem ga dajala leže+pokrivala, . . .)
torej ob 3h je spal in 4. ob 5.30, ko sem
ga previla in vzela k sebi, 6.30 pa itak
vstajava za vrtec.
Povzetek: soka ni rabil, budnica 4x,
upam na boljše čase. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.10.2010 8:54:09   
kalypso
hvala vsem za nasvete ;)
u glavnem, prvič smo pa fasali tudi vročino. včeraj zvečer je imel 38. ne vem ali zaradi zobkov ali pa je kakšna virozica zaradi vrtca, ker so vsi malo smrkavi. bomo že, edino kar me jezi je to, da praznujemo v soboto roj. dan, upam da bo vredu in pa seveda spet prekinjama uvajanje user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.10.2010 9:49:24   
tassika
Evo, upam, da mi uspe napisat. Zoji gresta vn obe dvojki in je čisto sitkana, rdeča v lica ko da ji je ne vem kako vroče, pa vročine nima, pa še vsa flekasta je. Uf, saj jo bom kmalu dala spat, pa bo.

September25 ne sekiraj se zaradi flaške, sllej ko prej se bo odvadil. Jaz sem se tudi sekirala, ker je naša jedla obvezno ob 1 zjutraj in potem okoli 4,30. Ampak edino tako je hitro nazaj zaspala, se nisva matrali dve uri. Potem sem pa eno noč počakala kaj bo, sem rekla, če bo jokala vstanem in ni. V 15 min je spala naprej. Pa sva eno flaško izpustili, tisto ob 1-ih. Potem pa kar naenkrat je prespala tudi tisto ob 4,30. In zdaj že 14 dni nima flaške ponoči. Ko je bila prejšnji teden prehlajena je pila čaj rajši kot mleko. Ma ne vem, saj mogoče ni bilo prav, ampak jaz sem sebi olajšala delo. Sem rekla če ne prej pri 2 letih bomo pa že se rešil flaškeuser posted image . Enako velja za dudo, zakaj bi ji jo zdaj na silo jemala, saj jo ima samo za spat. Bomo že enkrat. Vsak se prilagodi svojemu otroku, če pa s tem še sebi malo olajšaš zadeve, se pa meni ne zdi nič groznega. Edino jaz bi poskusila s svojo sobo. Pri nas se je dobro obneslo. So bile krize vmes, ampak vseeno spi več kot 80% bolje kot takrat ko smo bili skupaj. Pa vreča tudi pomaga, ker težje vstane in se mi zdi, da tudi zato ponoči hitreje zaspi nazaj.

Nekaj uspelo, več pa pokomentiram kasneje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.10.2010 10:04:56   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Jaz ji zmeraj dam dudo nazaj in ponavadi je OK. Za zaspat pa sem tudi začela prakticirat tako, da jo kar pustim, da se plazi po posteljici oz. moji postelji (in sem čisto pridna in stalno zraven user posted image )... danes je kar "hitro" omagala - že po pol ure user posted image user posted image user posted image . Najbrž kateri smešno, ma od dveh ur je to kr napredek, a? user posted image

Meni ni smešno user posted image  Dali smo čisto enako zgodbo skozi. Ampak zdaj smo pa prišli tako daleč, da sem jo včeraj dala v njeno posteljico, dudo v usta in je zaprla oči, malo migala z glavo in čez 2 minuti spala user posted image user posted image user posted image  Toliko, da veš, da se tudi uspavanje izboljšuje, čeprav kdaj misliš, da ne bo nikoli boljše.

Jaz ji ponoči nikoli nisem dajala flaše z mlekom. Dokler sva se dojili, je ponoči "jedla" (če sem čisto iskrena, se je v bistvu crkljala user posted image ), ko sva ukinili dojenje, pa ni nikoli dobila mleka ponoči. Nekajkrat je dobila čaj oz. vodo, ampak sem potem ugotovila, da lepše nazaj zaspi, če dobi samo dudo, ker pijača se ji zaleti, če zadrema nazaj.

majakla tebi pa zdaj Nik noter spravlja nočno zbujanje, ki ga lani ni bilo user posted image  Verjetno je meni lažje, ko smo zdaj začeli spati in sem bila prej navajenja na nočno bujenje. Mi smo danes super spali od 20.30 pa do 7.00. Deset minut čez sedmo bi itak morali vstati za vrtec, tako da je bilo to čisto ok, jaz sem se pa tudi zbudila 5 minut pred njo. Edino enkrat je ponoči malo zajokala v spanju, ker se je z glavo butnila v rob posteljice, ko se je obračala. Ampak sem ji hitro dala dudo in je spala dalje.

Naša ima tudi rdeča lička, pa neke mozoljčke po obrazu. A da bi to lahko bilo od zobkov? Ne dovoli mi pogledati in nimam pojma, če ji zobki rastejo. Sicer bi ji lahko, ker zdaj je že skoraj 4 mesece odkar so ji nazadnje zrastli zobje user posted image

Mena pa nekaj zanima... Kje ste kupile kakšne bolj debele vreče za spanje. Sem ene res lepe videla v Rutarju, ampak se mi zdijo predrage. Stanejo namreč malo več kot 50€. A so kje bolj ugodne? Tale, ki jo imamo mi, bo pozimi pretanka, ker se že zdaj zbuja s hladnimi rokami. Pokrita pa ne ostane, ker odejico zrine na rob.

Tako, zdaj grem pa še hitro malo likat, potem pa v vrtec.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.10.2010 10:12:29   
tassika
Lenika jaz imam srednje debelo, spodaj ji dam pižamico iz flisa, pa je ok. Dokler niso kurili, njena soba je zunanja in je najbolj vroča in najbolj mrzla, pa je mela spodaj še bodi s kratkimi rokavi. Vreče imaš v kiku, h&m, mothercare, cenovno pa saj veš, kik najcenejši, MC najdražji. Splača se pa it malo pogledat.

Aja glede flaše ponoči, naša se je nehala dojit pri 5,5m in smo jo zato uvedli, takrat je še vedno jedla na 3h.

< Sporočilo je popravil tassika -- 13.10.2010 10:15:16 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 530
13.10.2010 12:41:02   
googica
mi mamo tri vreče, se mi tud zdi da v BC sem vidla same tanke, edin da je ena žametna bla, to smo tudi kupli. eno bolj tenko je nardila sestra, ta debelo smo dobili ravno par dni nazaj, je od nečaka. bom pa vsekakor tud v hm pogledala še za kakšno.
lepo da se tud pri vas spanje izboljšuje, se bote tud ve končno naspale. js morm rečt, da sm zlo razvajena glede spanja, ker naš že od rojstva fajn spi, zato me vrže iz tira, če je treba ponoč kdaj ustat :). sm se kr mal razvadla, ker ga ponavadi sploh ne slišim, tko da je običajno to moževa skrb :)).
joj, dans pa ne vem kaj ga matra, mogoč je slabo spal, kaj vem... nisem še mela 5 minut časa zase (no, zdej spi :D)... skos leze tja kamor ne sme, ga odnesem pa joook.. taka jeza da res ni, ga odložim na tla, se začne po tleh valat.. :))))... se probam igrat z njim, on pa gre spet neumnosti počet.. res, tacga ga ne poznam.. upam da se bo zdele naspal in bo pol bolš... sej zdej tale trma se pr nas že zlo kaže, sam sm js na srečo bolj trmasta in se mu ne pustim. zdej mamo ta problem, da se v avtu zmer dere.... ampak samo kadar sm js tud v avtu, če grta z očijem sama je čist pridn... zgleda sm ga mal razvadla, ker sm mu zmer dajalaa flašo pa to.. tko da zdej mamo mal trde vzgoje, se mal dere v avtu, pol pa itak odneha :). ampak je smešno ker ni tisto pravo dretje, ampak se prov trudi zajokat, bolj jamra :)))
še 10 dni pol pa mi tud praznujemo enko :). dans sm sestavla vabilo, treba torto rezervirat (ker bomo praznoval v treh ločenih dnevih, bo tud torta taka, da bo zsa vsak dan posebi lepa-dobil bo tomažka vlakca z dvema vagonoma, torej za vsak dan en vagon :D)... sej ne bova niti neki pretiravala, ampak ni placa pr nas za tolk folka, mojih je 8, njegovih je 12 pa še kolegi... tko da bomo kr mal ločeno nardil, pa bo najboljš :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.10.2010 14:21:14   
pattaya
Danes smo bili spet pri pediatrinji. Mali ima potrjeno angino, zraven pa še malo afto (slinovka) za zgornjim sekalcem, ki ga grozno boli in to je vzrok da je pet noči in dni tečen, jokav, pa jesti tudi skoraj več noče. Je rekla da bi moralo biti v roku enega tedna boljše. Upam, ker jaz sem tako nenaspana, kajti zbuja se v joku na pol ure ali urco, za potolažitev pa pomaga samo tv in risanka, ki jo gleda par minut potem pa poskušamo nazaj zaspati.

No pri meni se že normalno zbuja ponoči od 3 do 5x, pa ni lačen. Pač zbudi se, ga popravim v posteljici, dam dudo vžgem radio in zaspi nazaj, če pa noče ga pa le po dolgem času vzamem s sabo v zakonsko posteljo, kjer pa sma tak sama, tak da ima vsak svojo polovico.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.10.2010 16:02:15   
Februarka08
Iščem, pa ne najdem! Kje se da natisniti sliko na neko podlago da to potem lahko daš na torto??? Je kera kaj takega že delala??? Hvala!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.10.2010 20:57:05   
Rižkoo
Se še jst mal pofočkam.user posted image

Frrr...se tukaj HVALA za prelepo presenečenje. Nimaš pojma kako veselje je blo v bolnici.

Ja, sva bla not 5 dni. Bronhitis in sva še zdej na vpihih ventulina na 6h. Stanje, ki ga jst vidim je nespremenjeno. Kašlja tolk, da se davi... , izvidi a so super. Ne vem, začenjam sumit, da ni kakšna alergija na prah, pršice.... mogoče od dima po požaru. Ne vem, sam vidim ga, da se tko matra da joj.
Ma kera mogoče kakšno domače zdravilo v mislih??? Proti kašlju?

Drugače pa moja glava, počutje,.... vse spravljeno skupaj. Puzzli sestavljeni, se pravi ... stanje izboljšano. Še zmer na -7kg ampak sej bo jenček v bušiju prinesel kg nazaj.user posted image Ja, dojenček je... , ni punčka, ni fantek... no je eno ali drugo ampak še nič se ne ve. Sem imela danes pregled in za našega atija spet nič sreče.user posted image

Stanovanje se rihta, zelo hitro rihta.... sm skor pozabila kako je vse skupaj zgledalo. Sm si pogledala včeraj slikice, pa me je kr zmrazil. No, noro hrepenim po trenutku, ko bom spet lahko z svojim možem objeta zaspala v najini postelji za svojimi, zaklenjenjimi vrati...., noro hrepenim po tem, da mi ne bo treba ko miška it po vodo..., ko se ponoči zbujam žejna... , da mi ne bo treba tolk pazit na vaze, tepihe, predale..., omare, steklo, rooože.... oooo ker ta naš mali je lump vseh lumpov. Tak živahen dečko, da joj. Uglavnem, komaj čakam, da se sprostim v svojem stanovanju....... in to bo kmaluuuuuuuuuuuuuuuu.... Bom vselitev delila z vami..., ker ste ble tolk pridne in ble z nami, ko nam je blo najtežje...user posted image

Nočno spanje... hm. Liam spi že doooolgo od 20:00 do 08:00. Če se zbudi, poišče dudo in hop nazaj zaspi. Hraniva se pa že zeeeelo dolgo več ne ponoči. Res pa Liam čez dan tolk poje, da nočni obroki niso potrebni.user posted image

Mamo 4 zgornje zobke, 2 spodnja, laskov nimamo....  skoz se smejimo, hodimo ko tapravi. Zdej se že zuni lepo sprehajava. Rokice sploh več noče dat... uglavnem, ni lahko, ko sam laufam za njim. Je pa definitivno zelo zabavno. Tak smeško je, se vsakmu smeji, se ustavi... si ga ogleda... pol mu pa nameni en lep nasmeh. Punčke boža..., fantkom da five...pa dobr dan  z rokico. Da se razumemo, punčke sam poboža in reče iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...user posted image

Krega se, sitnari, uboga.....reče že en kup stvari...oponaša kužeka, mucko, kravo in konja....user posted image , pa reče št. ena in dva.  Pa HVALA skoz govori.user posted image Uglavnem...nič dolgčasa.

Toliko. Drugače pa VSE NAJBOLJŠE vsem malim škratekom, ki so upihnili prvo svečko. Upam, da je bil roj. dan prijeten, nepozaben.

user posted image ,
Lepo bodite pa se še kej oglasim.
Lupčki vašim sončkom.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.10.2010 23:15:44   
rozilu
Punce, jaz sem zaključila svoj prvi delovni teden kot mama user posted image - preživeli sva user posted image . No jutri gre spet v varstvo, samo meni ne bo treba na delovno mesto, bom delala kar doma, to je čisto drugače user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Iščem, pa ne najdem! Kje se da natisniti sliko na neko podlago da to potem lahko daš na torto??? Je kera kaj takega že delala??? Hvala!user posted image

Februarka, tukaj: http://www.zito.si/index.php?id=514

Jaz sem poklicala, vprašala kako in kaj, jim poslala včeraj sliko po mailu in naj bi mi jo poslali domov! - poročam jutri če dobim, kako je. Pride pa 6€+poštnina. V nekaterih slaščičarnah pa dobiš že natisnejene standardne zadeve ala Hello Kitty, Pooh itd. To malo povprašaš po okoliških slaščičarnah.

Rižkoooo - lepo te je spet brat user posted image , upam da boš res kmalu spet na svojem in sestavljena v celoti.

Pattaya - joj, a vse naenkrat jih mora doletet... no upam da bo kmalu spet zdrav in da bojo tudi noči kaj boljše user posted image

Uspavanje - ja sej je vsak dan boljše, upam da bomo prišli spet na normalo, sej smo že ble na okoli 20min, to mi je blo idealno, malo dojenja -cartanja, v posteljico- božanje in spanjeuser posted image . Ma itak da se morava zdej malo več cartat zvečer, ko se čez dan manj vidiva, samo kaj ko se noče stiskat, ampak se hoče plazit.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 13.10.2010 23:16:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 535
14.10.2010 10:05:34   
lenika83
Mi smo pa danes preživeli malo bolj čudno noč. Kriva sem pa jaz, ker sem šele ob 3 zjutraj ugotovila, v čem je težava. Buča... V glavnem, zbujala se je nenehno, pa sem ji dala dudo nazaj in čez 15 minut spet jok in to je trajalo do 3. Potem sem pa začela malo bolj pozorno poslušati in opazovati, zakaj joka. In kaj sem ugotovila... Da ima revica poln nosek in ne more dihati z dudo v ustih. Potem smo pa hitro šli po sesalec in čez 15 minut smo mirno spali in je trajalo do jutro.

Moram pa jo pohvaliti. Zjutraj sem ji pred vrtcem še enkrat malo psoesala nosek in ni čisto nič jokala user posted image  Celo pogovarjala se je zraven user posted image

Aja, pa še za nekaj jo moram pohvaliti. Začela sem jo zjutraj dajati na kahlo in frajerka se polula in pokaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.10.2010 11:13:52   
majakla
Mami, saj vsega pa res ne moreš vedet.
Glavno, da si ugotovila.

Bravo Dora, že na kahlici, jeeeeeej. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.10.2010 11:59:46   
gorenka
Fino za kahlicouser posted image  
Rozilu - joška zjutri in zvečer je že dosežek. Ker prve dva dni tut joške ni hotla. Več pa ne gre k smo na ukinjanju dojenja in bo mela pol spet mami problem.
Ne pije in ne je - in to že 6 dan!!! user posted image user posted image Jst sm počasi že čist napsihirana k ne vem več kaj nej...skuhala že od a do ž vse...ampak nič...sploh ne pusti nikogar k ustom. K vid žlico tko maha z rokami da je za pop... k vid lonček isto, samo takrat k reče njamnjam, takrat po lončku spije par požirkov pijače in to je to. Kar je pa premalo...
Vročine že včeri dopoldne nismo več mel, zvečer spet mal, ampak dons zaenkrat nič več, ona pa še zmeri brez apetita. K se igra ji vmes poštulim kakšno žlično čokolina in se gremo tko dokler ne poštudira da jemo in potem jezik ven in vse spljuva in z roko dobesedno obriše kar je na jeziku. Kar je pa po žlici in vsebuje koščke pa avtomatsko vn leti! Kruh vzame v roke, 2x v usta, zgrize, mal dol poje, pol se pa spomni in vse spet vn spljuva, ostanek kruha pa nadrobi po tleh al ga pa z vso ihto zabriše....
A je že kera mela kej tacga?!? Sej vem da k smo bolni nam ne paše jest, sam tole mi je pa zdej že čist čudno, mi deluje kot odpor na hrano....user posted image user posted image pa ne bi o tem da preden smo zboleli je blo vse njam-njam in smo jedli vse po vrsti in to tako radi da je vpila na ves glas če ji dost hitro nisva dajala hrane.

< Sporočilo je popravil gorenka -- 14.10.2010 12:01:26 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.10.2010 12:11:37   
majakla
Mi smo tudi imeli takšno obdobje,
to je bilo v začetku 12m, ko ni nič
jedel, ampak je pa pil, tak da ... user posted image
Te čisto razumem, da si živčna,
poskusi ji "podturit" kaj, kar dela
apetit (mogoče grozdje, ali stisjeno,
par požirkov) ali pa Pikovit sirup,
piše da vzpodbuja apetit, jaz mu
ga dajam v sok, zaradi vitaminčkov.
Saj vem, da sem lahko pametna
in pač govorim, ampak poskusi,
to bi mene tudi ful mantralo.
Držim pesti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.10.2010 12:25:38   
googica
ja, js bi tud s čim takim poskusla, al pa bi probala pustit pri miru, ker mogoče se vsake tolk lih tolk naje, da ne čuti več lakote? mogoče če bi se jo pustil en čas pri miru? vem pa kako je to, ker naš tud ne je včasih, ampak to je en dan, ali en obrok. zdele mi malce ni pojedu vse skup nič. ampak se ne dam, ne bom mu dala česa druzga, da bo to skos počel.. bo pač prej mel kosilo, ane ;)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.10.2010 22:15:23   
malaMravljica
gorenka, sem ti hotla svetovat, da ce ji dajas pa z rokco jest, kar se da seveda, moj ko vcasih ne bi vec jedel za kosilo in se men zdi, da je premalo, mu kar z rokco dam ce se da in pol mu je zanimivo in se par grizljajev poje.

Drugace pa sem hotla vprasat, kaj vasi ze kaj jejo sami z zlico? Imam tok slabo vest, ker bi mogla zacet mu zlico dajat, da sam zacne, sam ce mu jo dam on sam packa, niti pod razno ne da v usta je, sam iz kroznika na tla mece in je lepo, ko dol pada ter zanimivo kako oblezi, pa z roko packat s hrano tudi zelo zanimivo. No,pr men itak stanje glede hranjenja nespremenjeno, ne da nic v usta in pika. Koscek jabolka sem mu dala in mu je bil tok zanimiv, vriskal vanj in se mu smejal, ga ogledoval z vseh strani, pol ko sem na koncu ga vzela in v moja usta dala je bilo najprej smesno, sam ko sem grizt zacela pa tak jok, ker sem mu igracko pojedla.

Umivanje zobkov, tukaj tudi imam problem. Sicer ko zagleda scetko ze sam usta odpre in rad umiva zobke, sam za spodnje umit je pa cel projekt, mali ne zna jezika umaknit oz ga stlaci prav tako, da mu spodnjih zobkov ne dosezem.Kaksen nasvet?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.10.2010 22:25:40   
majakla
Dober večer.

No, pa se je tudi Nik opogumil in se spustil,
povedat vam hočem, da hodi, sicer ne km,
a vedno dlje.
Uf, sem vesela.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.10.2010 22:37:16   
Februarka08
Rozilu, hvala! Saj zdaj mi itak ne bo uspelo vse pravočasno, tako da pač ne bo nič goruser posted image no ja, 1 tortica je naročena, ostale 2 bom pa jaz spekla...
Bravo Doraaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Gremo ninat, jutri pa balone gledatuser posted image komaj čakam da vstane in vidi kaj sva ustvarjala z očijem po stanovanjuuser posted image
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.10.2010 0:15:25   
majakla
Pampers active fit, nove, tanke: danes kupili,
oblekli ob 20.30 - ob 23.50 polulan po celem
hrbtu. user posted image
Zdaj ima gor Pampers simply dry, nazadnje blo
vse ok, no, bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 544
15.10.2010 1:32:08   
majakla
Februarka: poročaj, sem že radovedna.

Torej: Tia in Blaž: VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKOOOooo!!!

No, zdaj pa tudi meni ni več za nič user posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.10.2010 8:02:29   
gorenka
Pri nas stanje enako. Bom probala še pikovit dat. Grozdje ji dam že zdej, to je edina stvar ki bi jo pojedla več, samo ne smem pretiravat k pol ma hitr drisko. Hvala za ostale nasvete, mm...no go, se sam stran obrne; silila jo tut nism nikol tko da nimamo nekih vmesnih obrokov, če jo "pustim pri miru" pol ona sploh cel dan ne bi nč jedla ne pila (sm tut že probala). Upam da se ji le sčasoma odpreuser posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 15.10.2010 8:06:14 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.10.2010 9:02:36   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Drugace pa sem hotla vprasat, kaj vasi ze kaj jejo sami z zlico?

Pri nas je zdaj velik doseže že to, da žlico v usta nese včasih. Drugače pa tudi leti žlica po celi sobi, pa hrano meče na tla iz krožnika, edino v usta ne. Enkrat mi je celo dovolila, da sem ji pokazala kaj mora narediti s polno žlico user posted image  Sicer se ne sekiram ravno preveč, ker jo bodo verjetno v vrtcu navadili.

Za zobke umivat pa imamo pri nas bolj problem z zgornjimi. Pa mi sploh ni jasno zakaj. Ko ji hočem umiti zgornje zobke, začne usta tiščati skupaj in z roko rine ščetko stran od ust.

Tia in Blaž VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.10.2010 10:34:34   
googica
ola. tud pri nas problem z umivanjem zobkov. ne pusti preveč, sploh zgornjih ne... se mi zdi, da zato ker mu rastejo novi zobki, takrat je bil prejšnič bolj občutljiv.a jim ful redno zobke umivate? js kak dan po vsakem obroku, včasih pa cel dan nč.. sm mal pozabljiva :)
sam še ne dobi žlice, mu pa dam v roke, istočasno jo js držim, nese v usta, ampak če bi jo spustila, ne vem če bi kej do ust prišlo, ker jo ful obrača :)))
že dve noči mi dela tako sr-... JAO.. zbudi se, dans ob 4h ponoč, in pol eno uro ne zaspi, morm zraven bit, (sm si kr stol prnesla) in pol opazuje strop.. in je čist miren, ampak ne zaspi. jezna sem, ker ne vem v čem je fora. to ma zdej dva dni, prejšno noč ga je oči zbudu ko je šel v službo, dons pa... ne vem... ponavadi ga nič ne zbudi... mogoče je pa to krivo, da je bil oči obakrat prvi pri njem? mogoče se ne bi zbudu če bi js pršla? to bomo dons probal, če ne pa... upam da kmal mine... mož mi je ful dal idejo naj mu dam mlek pa mir.. ampak ne.. ne dam mu čaja, niti mleka... ker je to sam hitr postopek, ki se bo spremenil b razvado. ni fora v tem da je lačen ali žejen... ker je čist miren, sam zravn morm bit....
no ja, je pa vsaj spal skor do devetih... ah ah...
a ste jih že peljale k frizerju? men se mal lušta, da bi ga za RD pelala ustrižt... da bo lep, ker js sm ga zanč... pa tole k skos glavo premika pa umika... no, ni mi lih uspel :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.10.2010 11:17:06   
tassika
MM kaj pa če bi poskusila mu ti rokico dat v usta z hrano. Da mu daš nekaj dobrega za držat, recimo piškot in mu pomagaš dati v usta z njegovo rokico, da poštudira kako pa kaj. Hranjenje z žlico midve še ne prakticirava, včasih se na koncu malo afnava, da malo sama je, ampak moram kar dobro držat, da ji uspe dati v usta, ker na to obrača in predno zadane je že vse na tleh. Bom danes poskusila z rižoto, ker se bolj prime žličke. Je pa najprej jedla z rokicami, pa so mi rekli, da to ni fino, ker potem z žličko ne bo hotla. No ja če ne drugega, jo bo pa varuška naučilauser posted image

Midve imava pa problem s pokrivali. Nič razen kapuce ne ostane na glavi in potem vse stare mamce tulijo name, da bom otroka uničila. Ma danes sva šli zjutraj vn in so me tri oblajale. pa ej imela kapuco na glavi, pa ni bilo dovolj, bi mogla dati še trak, ap šal in rokaviceuser posted image  pozimi pa ne vem v kaj, ker mi bo zmnjkalo potrebščin. Kako jo naj prepirčam, da bo trak ostal na glavi. Je tako trmasta, da nič ne zaleže. SEm že obupala.

Druga stvar, gospodično učim it dol s kavča, pa imava tudi tukaj težave, ker ni ne puzala ne kobacala rikverc. In potem ona sedi na koncu kavča in rečem pazi, padla boš in veste kaj naredi vrže se nazaj, sem jo komaj ujela, mene skor kap, ona se pa reži, ko da je na lotu zadela. Tudi tukaj ne vem kaj bom naredila, ker je že padla, pa si ne zapomni, kje boli.

Zobki, rateta ji zg. in sp. dvojka, na kontra strani in si tako drgne dlesni, da sem danes opazila, da ima žulj na prstku. No vsaj sitkana ni preveč, sem pa ugotovila, da je pikice po ritki dobila zardi zobkov. Pa to bosta šele 6 in 7 zobek, kaj bo šele ko bojo začeli rasti kočnikiuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 15.10.2010 11:31:37 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.10.2010 11:34:51   
malaMravljica
ja ve mate sreco, jih bodo v vrtcu in v varstvu ucili, jaz morem pa sama, ker ne bo v nobenem varstvu. Pa nama res ne kaze, da bo kmalu sam jedel. Sem ze vse poskusla, da mu drzim zlico v njegovi roki in prazno v usta, ne prideva do ust user posted image   pa kruhec v roko in proti ustom, no to vcasih rata in ce imam res sreco pol celo da kruh v usta in ugotovi,da je za jest in pol tko cuza tisti kos.

Tasssika, moj tudi noce kape, no sedaj sem mu eno kul od bennetton kupla in je cudezno gor ostala. Drugac pa nasveti raznih tetk, ne poslusaj jih! Ej, ko jaz gledam kako so drugi obleceni me je vcasih kar sram, ker izgleda, k da mojega ne oblecem zadosti. Sam zadnjic smo bili popoldne na kratko na enem minu sejmu in mali v vozicku, je pristopu en gospod do mene in mi reku, da sem ena redkih mamic, ki svojega otroka primerno oblece in pokazala na en drug vozicek, mala v volnenem debelem puloverju in kapi, moj pa body z dolgimi rokavi in majcko s kratkimi rokavi na vrh, ker je bilo popoldne in sonce. In zadnjic moj body in ena majcka ala trenirka na vrh ter jenas hlace, tam zraven eni pa zimsko vreco na vozicku, sem sam butlna mojga.

Za dol s kavca ti dam pa en video na mail sedaj, sam bo kar rablo, da ti odpre, ker je precej dolg, na koncu mu bo pa ratalo iz predala vn zlezt, je pa solski primer kako se z vidine dol pride. Poglej si.

Majakla, to si pa verjetn al cudno plenico gor dala in pol je se o mal cudno lulal user posted image user posted image   no ne vem, pri mojmu ta plenica se ni nikol premocila, pa sem ze dva paketa sedaj porabla. Drugace pa to ni plenica za ponoci, to je za cez dan, ko s eigrajo in jo pogosteje menjas. Cez noc pa dvomim kako bi se odrezala. Jaz dm ponoci izkljucno baby dry

Tia
Blaž
Oskar
Vid
Viktorija     za vas pa 

user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?