|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 13.10.2010 20:57:05
|
|
|
|
Rižkoo
|
Se še jst mal pofočkam. Frrr...se tukaj HVALA za prelepo presenečenje. Nimaš pojma kako veselje je blo v bolnici. Ja, sva bla not 5 dni. Bronhitis in sva še zdej na vpihih ventulina na 6h. Stanje, ki ga jst vidim je nespremenjeno. Kašlja tolk, da se davi... , izvidi a so super. Ne vem, začenjam sumit, da ni kakšna alergija na prah, pršice.... mogoče od dima po požaru. Ne vem, sam vidim ga, da se tko matra da joj. Ma kera mogoče kakšno domače zdravilo v mislih??? Proti kašlju? Drugače pa moja glava, počutje,.... vse spravljeno skupaj. Puzzli sestavljeni, se pravi ... stanje izboljšano. Še zmer na -7kg ampak sej bo jenček v bušiju prinesel kg nazaj. Ja, dojenček je... , ni punčka, ni fantek... no je eno ali drugo ampak še nič se ne ve. Sem imela danes pregled in za našega atija spet nič sreče. Stanovanje se rihta, zelo hitro rihta.... sm skor pozabila kako je vse skupaj zgledalo. Sm si pogledala včeraj slikice, pa me je kr zmrazil. No, noro hrepenim po trenutku, ko bom spet lahko z svojim možem objeta zaspala v najini postelji za svojimi, zaklenjenjimi vrati...., noro hrepenim po tem, da mi ne bo treba ko miška it po vodo..., ko se ponoči zbujam žejna... , da mi ne bo treba tolk pazit na vaze, tepihe, predale..., omare, steklo, rooože.... oooo ker ta naš mali je lump vseh lumpov. Tak živahen dečko, da joj. Uglavnem, komaj čakam, da se sprostim v svojem stanovanju....... in to bo kmaluuuuuuuuuuuuuuuu.... Bom vselitev delila z vami..., ker ste ble tolk pridne in ble z nami, ko nam je blo najtežje... Nočno spanje... hm. Liam spi že doooolgo od 20:00 do 08:00. Če se zbudi, poišče dudo in hop nazaj zaspi. Hraniva se pa že zeeeelo dolgo več ne ponoči. Res pa Liam čez dan tolk poje, da nočni obroki niso potrebni. Mamo 4 zgornje zobke, 2 spodnja, laskov nimamo.... skoz se smejimo, hodimo ko tapravi. Zdej se že zuni lepo sprehajava. Rokice sploh več noče dat... uglavnem, ni lahko, ko sam laufam za njim. Je pa definitivno zelo zabavno. Tak smeško je, se vsakmu smeji, se ustavi... si ga ogleda... pol mu pa nameni en lep nasmeh. Punčke boža..., fantkom da five...pa dobr dan z rokico. Da se razumemo, punčke sam poboža in reče iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Krega se, sitnari, uboga.....reče že en kup stvari...oponaša kužeka, mucko, kravo in konja.... , pa reče št. ena in dva. Pa HVALA skoz govori. Uglavnem...nič dolgčasa. Toliko. Drugače pa VSE NAJBOLJŠE vsem malim škratekom, ki so upihnili prvo svečko. Upam, da je bil roj. dan prijeten, nepozaben. , Lepo bodite pa se še kej oglasim. Lupčki vašim sončkom.
|