|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
8.10.2010 21:13:36   
ninasiki
googica zakaj pa nisi sposodla si je mislm nč ne obsojam sam uprašam user posted image

jst sm pa dons nardila slano pecivo od lenike83 sm najprej jst fajerka raztegnla pa razrezala pa pol šele mazala z jajcem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa še posipala uglaunem sm misnla da se mi bo zrolal no pol sm pa riskirala dala sm ceu kos na pladn pol namazala pa razrezala sm si misnla če se pa zlimate se pa zlimate kar bo pač bo no in mi je ratal tko da tale slano pecivo je pice of cake user posted image user posted image user posted image  pa še dobr je

ja še 2 dni pa bo big day kle komi čakam

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.10.2010 8:26:56   
Perlica76
Ninaski-vi v nedeljo eno leto,mi pa 11 mesecev user posted image !!!!Kako čas res šiba!

Mi smo tudi dobili vrtec in sem jaz ful vesela.Sama nisem ravno zdrava,naša mala čebela je pa aktivna sto na uro,zdaj imamo problem ponoči-celo noč se vrti,ali pa joka in to začne tako histerično jokat,da jo komaj pomirimo.Potem jo včasih dava k sebi,a tudi tu rita,se premetava,obrača....Pa kaj se to dogaja?Včasih je pa tako lepo spala,vsaj ponoči(čez dan slabo uro v dveh delih).Punce kak nasvet glede spanja ponoči?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.10.2010 8:39:56   
googica
ola.. mene je obleka pršla tolk pocen, plus da je bla po meri in je moja, torej me ni skrbelo če se kej strga,umaže... izposoja je draga, vsaj 450 evrov pride normalna obleka, js sm pa za unikat dala več kot pol manj, oziroma z blagom vred, pol manj kot za izposojo navadne, večkrat nošene obleke. poleg tega, sem mela točno predstavo kakšna hočem bit :)
glede spanja, pojma nimam kaj bi blo... ma tud juš včasih kšno tako noč...

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.10.2010 9:47:11   
malaMravljica
glede nocnega spanja. Pojdi si prebrat na forum dojencek, dojencek novorojencek se mi zdi, pa verjetn ni vec na prvi strani, moja tema spanje ali spanje ponoci, saj ne vem vec.  Skratka, tam je dosti nasvetov, ti pa povem kako je bilo pri nas. Z 11 meseci sem bila tako na nuli od dela cez dan in nocnega vstajanja, da sem rekla dost je, ti si sposoben prespati noc, da ne bo pomote, vedela sem, da je sposoben prespat. Ukinila sem nocno dojenje in ga, ko se je zjudil prinesla k nama. Pri nama je zacel z zurko, se premetavat in lezt po postelji zato sem rekla ne, ponoci je mir, nekako sem mu uturla dudo v usta in ga stisnila k meni in je bila tisina. Najprej mu je bilo to blazno smesno ampak mali je pogruntal, da to tako mora bit. No, umes sem eno noc hotla zacet s pustit jokat, sam tam sem se slabo izkazala user posted image   od tu, ko je mirno lezal ob meni, pa sem te pavze pri nama krajsala, na koncu sam par minutk- manj kot 5 min in avtomaticno je mali eno noc prespal in od takrat spi celo noc, pa tudi zjutraj mi potegne do 7.30, prej nikoli tako dolgo. Se nekaj, ko je prvic prespal noc sem zaprla baby phone in odprla nasa in njegova vrata, ce se je ponoci zbudil in mal pojamral se je tako bolj realno slisalo in ne tako kot na bp in nisem takoj tekla, mali kamot sam zaspi naprej. No, danes ponoci je tudi mal jamral, pa sem se ravno zbudila iz enih blesavih sanj in sem ze vstala, da grem k njemu, dokler sem bila pred njegovimi vrati je ze spal naprej.  Je pa res, moj mali spi v svoji sobi od 3.5 meseca naprej in s spanjem sam in spanjem v temi nima problema. Zvecer ga polozim v posteljo, zazelim lahko noc in grem vn, nobene lucke, nobene dude, nobenega medvedka nima, pac tako zaspi.
Ce ti bo to kaj pomagalo, verjetno so si otroci itak razlicni tudi pri spanju. Moram pa reci, da pri skoraj enoletniku zagovarjam tudi metodo pustit jokat, tu se ne kaze nobena neljubezen do otroka, mislim,da s to metodo zelo hitro prides na cilj, sam pac reskirat mores par noci. No, men je bila ta metoda v praksi vseeno prehuda, v teoriji pa jo podpiram user posted image  

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.10.2010 12:02:35   
tea85
dan

meni je pa taja na srečo začela kr lepo spat ponoči user posted image

mam pa eno vprašanje :
danes sem zasledila pri taji ko sem jo previjala takšen izcedek oz. kot recimo imamo me beli tok?? sicer je imela zunaj pri luli takšen izscedek...skrbi me da nima kje vnetega mehurja user posted image tudi je mela rahlo vročino včeraj, danes pa več ne...ima katera kakšne izkušnje pri malčkih tole?!? če se je prehladila se je vrjetno ponoči ko ji včasih prek pride...ahh prav hudo mi je, če ma res vnet mehurčekuser posted image user posted image bom pozorna še naprej na to...da vidim, če ne pa grem v pond. k zdravniku z njo.

v vrtec se je lepo vpeljala, iskat jo hodim po kosilu da spi doma...v naslednjem tednu če bo zdrava pa jo bom pustila kdaj tam prespati , da se malo navadi.

hja, počasi bo tudi naša čebelica dopolnila 1 leto, ne morem vrjet user posted image je pa včeraj rodila ena kolegica v pičlih 45 min. ah vsaka ji čast user posted image user posted image ne pa jaz pa še kera druga ko smo se tak mantrale..ampak smo preživeleuser posted image

spravljam si umivat lase, pa se mi tak ne da...zdaj mi taja spi, ko bi lahko komot se porihtala, ma mi ful ni..

tak zdaj pa grem še malo prebrat nazaj, da vidim kaj se dogaja z vami user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.10.2010 14:32:10   
tassika
Tea85 če bi imela vnet mehur bi sigurno ful jokala, sploh ko bi hotla lulat, sem v praksi pri sicer malo večjih otrocih to videla in verjemi je ful joka, ker to baej zelo zelo boli.
Na netu sem malo pogledala pa nič našla.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.10.2010 15:06:15   
tea85
tassika- hvala... sicer sama upam tudi da ni to, da je mogoče izcsedek pač , ker je mela tud rdečo ritko pa lulo, ker je mela en dan skoz tako tekoče blato.

bom še sama malo pobrskala po netu...hvala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.10.2010 15:17:33   
googica
ja, vnet mehur boli, peče... jao, nočem se spominjat tega.. sm sama dožvela in ne privoščim nikomur tega....
v 45 minutah?! OMG upam da bo pr nas z naslednim tolk hitr :).. joj kr ne morem verjet :))

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.10.2010 15:54:03   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: googica

ola.. mene je obleka pršla tolk pocen, plus da je bla po meri in je moja, torej me ni skrbelo če se kej strga,umaže... izposoja je draga, vsaj 450 evrov pride normalna obleka, js sm pa za unikat dala več kot pol manj, oziroma z blagom vred, pol manj kot za izposojo navadne, večkrat nošene obleke. poleg tega, sem mela točno predstavo kakšna hočem bit :)

glede spanja, pojma nimam kaj bi blo... ma tud juš včasih kšno tako noč...

no to je pa druga pesm in je dobr da si tko pocen pršla skoz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jst če bi jo dala delat bi blo pa bol če bi si jo sposodla user posted image user posted image user posted image

spanje lahko da so zobki tko je or ns joku k so ga zobki matral user posted image nevem pač en predlog

tea a prvega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mja kolegica je v 2h z rito naprej prvega sam 25 to pa je majstor user posted image

mi smo v pounih pripravah k da bi mel ohcet ne pa prvi rojstni dan user posted image bureki se razvijejo še jutr spečejo sladko se dela narezke jutr oči nardi pa prebranc ob 10 po tortico pa ob enih po prašička in to bi mogl bit to sm pa tok vesela in čustvena da k pomislm na jutr mi gre kr na jok user posted image uglaunem hormoni delajo svoje

nč letim naprej delat

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.10.2010 15:54:50   
ninasiki
aja perlica jeeej jutr mesc dni pa boš ti pihala user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.10.2010 21:28:49   
Nončika
ninasiki, vi jutri slavite, mi pa čez 2t. lepo proslavite in uživajte.

pol naslednji dan pa mami gre delat. hja, tak je. je treba začet. samo upam, da se mi ne bo treba prepogosto na Ptuj vozit. T bo pri babici in dediju, trenutno še ne bo šel v vrtec. N je tudi prvič bila pri dediju in babici pri 3l, ko je pa bila res že potrebna prave socializacije pa je lepo šla v vrtec.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.10.2010 21:35:58   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

samo upam, da se mi ne bo treba prepogosto na Ptuj vozit.

Kaj pa delaš, da se moraš na Ptuj voziti? Če boš imela kaj časa, ko boš po Ptuju hodila, mi javi, lahko greva na kavo. Če si za to seveda user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.10.2010 21:43:17   
tea85
ja prvega je tak hitro rodila user posted image

mislim da mehur ni, ker ko je lulala ni nič jokala niti jamrala...sem pa zasledila danes da ji 4 zobki hrati grejo ven, 2 zgoraj in 2 spodaj in je vrjetno to krivo za vročino in da je tečka..boga...

jaz pa že paničarim glede službe, nič ni pozitivnih odgovorov iz razgovorov , vsak ko vidi da maš maliga otroka, se mi zdi da kar mu mine..ahhh sem jezna...pa še na socialno se ne morem prijavit vse do decembra, halooo...mislim naša država je katastrofa !! edina dobra stvar je, da imam polne otroške dodatke to za leto 2011.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.10.2010 8:11:48   
pinky girll
user posted image

Aleksej,  Zara, Lev, Kevin  VSE NAJBOLJŠE

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.10.2010 8:18:33   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

user posted image

Tudi od najuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.10.2010 8:32:44   
lenika83
Aleksej VSE NAJBOLJŠE!

Zara VSE NAJBOLJŠE!

Lev VSE NAJBOLJŠE!

Kevin  VSE NAJBOLJŠE!

Pa še mamici Emilly in gorenka VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.10.2010 9:56:26   
malaMravljica
Otrocicki   Aleksej,  Zara, Lev, Kevin vse najboljse!  

user posted image

Mamice Emilly, Gorenka in Lenika83 vam pa tudi vse najlepse, najboljse in najslajse.

user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.10.2010 10:11:38   
pattaya
VSE NAJ NAJ VSEM OKTOBRČKOM

Mi smo tudi zboleli, angina. Tako da smo šli včeraj k dežurnemu in dobili antibiotike. Hudo je ko toliko joka, noče nič pit, noče dude, in seveda katostrofalne dve noči. Se pa ful slini, tako da je celi moker, pa danes je že malo boljši kot včeraj.

Hodimo še ne, imamo pa 8 zobkov, 9 je na pohodu.

Našega pazi tudi babica (moja mami, ki živi z nami), jaz pa sem ponovno štartala na faks, prvi letnik magisterija.

VSI LEPO PRAZNUJTE, pri nas bo bolj skromno, ker smo čisto na nuli z denarjem, pa še prišli so problemi pri lastništvu hiše in bo zato da se uredi potrebno veliko živcev in denarja.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.10.2010 10:34:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

user posted image

Se pridružujem čestitki

(odgovor članu pinky girll)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
10.10.2010 12:02:16   
nina68
VSI, KI DANES PRAZNUJETE

OTROČKI 1.SVEČKO

IN MAMICE ?????? SVEČKO 

VSE VSE NAJBOLJŠE.

Točno danes teden pa naš Tjaško piha 1.svečko, juuupiiiii.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.10.2010 14:20:45   
Februarka08
Aleksej, Zara, Lev in Kevin VSE NAJBOLJŠE !!!
user posted image

Emily, Gorenka in Lenika VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!
user posted image

Današanja noč je bila katastrofauser posted image sem včeraj vidla razlog zakaj... mamo nov zobek in ga matra ful! Cel teden že ful kaka in to skor tekoče, ritka mal vneta, zoprnija na 100... sploh nisem vedla da so zobje, no, včer pa moj reče, ej, zob bo, sam se še ne čuti... čez par ur je bil pa zunaj, tako da upam da bomo mel kej boljše nočiuser posted image
Jutri praznuje moj možek, v petek pa sineuser posted image biskvit za tortico je že pečen, jutri ko pridem iz šihta, jo pa hitro naredim do konca, pa še naj kosilo od mojega in bo... seveda če mi rata vseuser posted image

Grem do konca skuhat... lepo nedeljo vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.10.2010 20:41:00   
gorenka
Hvala vsem za čestitke! sicer je moj RD letos mal klavrn user posted image  Julija je v petk zakuhala, smo šli k dežurnemu, kaže na virozo. Noče jest, noče pit, noče joške, nič, nič, nič. Tko da je že čisto brez moči in k se postavi na noge jo kr zmanjka in seveda potem jok v eno k ji nič ne gre,,,pa še nosk zabasan, k vid pumpico itak u jok.... Noči čist neprespane. Je zgleda zdej tut mene mal zabasal, me boli desna dojka (itak da masiram, vn stiskam), mam že cel dan vročino, zdej trenutno je na 38...jutr nej bi šla pa prvič u službo...pa bomo zgleda na koncu vsi domauser posted image  Še dobr da je bla ta vikend glih moja mami na obisku, tko res vidš kako so mame zlate!
Ma...sej drug let bo zihr boljš! Ajd grem čajčkat.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.10.2010 21:09:09   
Tiara123
Vse najboljše vsem slavljenčkom tudi od nas!!!

Jooj, sami bolančki user posted image user posted image Hitro se pozdravite!!!

Mi smo tudi bili že po enem tednu vrtca in moje službe doma. Dobila vnetje ušesa in smo na AB. Upam, da bomo zdaj vsaj en mesec v vrtcu..

Ima pa že 10 zobkov, že na polovici!! Niti nisem opazila, zadnjič sem videla, ko sva se igrali na tleh in se od spodaj pogledala v usta in videla dve špički (zgornji 4.)

V službi sem že 14 dni, od tega 1 teden v službi, 1 teden pa doma. Upam, da moji šefi ne bojo preveč nejevoljni, ker bom očitno več doma kot v službi user posted image

tea85 Po moje pa ima tvoja punčka glivično vnetje, vprašaj tvojega pediatra, če lahko namažeš s Canestenom ali Daktarinom.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.10.2010 8:43:44   
majakla
Dobro jutro.

user posted image
(glej Lenika, mi je še k'r ratalo user posted image )

In čestitike vsem za nazaj in za naprej,
sem mislila oz. mislim na vas, ampak do
računalnika nisem prišla. user posted image

Joj, bolančki: user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , . . .

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.10.2010 8:53:02   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Aleksej VSE NAJBOLJŠE!

Zara VSE NAJBOLJŠE!

Lev VSE NAJBOLJŠE!

Kevin  VSE NAJBOLJŠE!

Pa še mamici Emilly in gorenka VSE NAJBOLJŠE!!!

še iz moje strani VSE NAJBOLJŠE...user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?