lottyka
|
Dober večer, pajac - naj se čim prej pozdravi. Renesmee vidim da si do večera že kolikor toliko uredila, verjamem pa da ti požre enih živcev. Kot ti je ena že svetovala, vsesti dol za pol ure in malo zadihati. Res pa je, da nam ki nimamo že kakega otroka doma je to malo lažje narediti, kot tebi. Če ne drugače pa si zvečer vzami urco zase in za svojo dušo. malaneli - Ko bo konec nosečnosti res zamenjaj tega G, ker take izjave so pa res čisto mimo. Si sploh ne predstavljam, da bi moja meni kaj takega rekla. pranje vozička in ostalega - Jaz ga ne bom, je vse čisto novo in je še vedno lepo zapakirano, da se ne praši, niti nikoli ni bil razstavljen ali kaj podobnega. Itak direkt na blagu ne leži, daš spodaj dekico, plenice,... Tako kot je ena rekla še ravnati ne znam dobro z vozičkom (zlaganje,...) kaj šele da bi se postopla blago dol dajat. Pa sem drugače dosti pedantna, vse novo operem ampak to pa res ne vidim potrebe. Vonja pa moj nima, da bi zelo smrdel po novem. Imajo predali v previjalni bolj vonj po novem kot voziček. library - No jaz imam 15 dni do roka, pa da ne boš mislila da posteljica stoji. Ampak se ne sekiram, imam vse pripravljeno, sva z mami vse naredile ko je bil moj v bolnici, tako da če ne bo prej, bo pa postavljal ko bom jaz v porodnišnici. Kakor želi. res pa da je mojemu malo opravičeno, ker res ni mogel zdele, ampak če bi bilo po moje, bi stala že kakšen mesec. Prej sem se sekirala, zdej pa se ne več. emma - Ja to je pa res, če delaš doma te bodo hitro ponucali. Boš videla kako bo potekalo, probaj se dogovoriti da te do pomladi pač pustijo pri miru, čeprav koliko bo pomagalo boš pa videla. majabar - res ti želim da počaka da pride očka nazaj. Ti kar lepo počivaj pa počakaj. zgaga - moja stalna spremljevalka, pomagam si z Donatom in RUpurutom, žal ne gre brez njih. Da bi me kaj manj pekla, me ne, prej še bolj. Drugače pa pri meni kar se bebike tiče se nič ne dogaja, sem čist vredu, razen otrdevanja trebuha, me pa kar dajejo hormoni, pomoje je za mano prišel vse stres iz tedna ko je bil moj v bolnici. Se mi je zgodilo da sem sredi trgovine padla v jok iz nič in sem se komaj pomirila. Poleg tega se mi je vrnil strah pred porodom, sem mislila da sem to že obdelala, pa se nekako pripravila, pa še stalno se sprašujem kako bo, ko bo bebika doma, a bomo zmogli vse skupaj. Ampak sem se že kolikortoliko sestavla nazaj samo še tale strah pred porodom ponovno predelam, pa bo. Preživite lep večer, jaz grem še malo na kavč in pred TV.
|