phelps
|
Dobro jutro! Simonmojca in ostale, ki še fino . Mi smo s tem že zaključili . Ne on ne jaz nimava posebne želje in sva si enotna, da ne bo problem počakat še nekaj časa , nadomeščava z obilnim cartanjem in muckanjem Daya, super za datum, srečno Majabar, potem pa zdrži še teh par dni, pravijo, da je vse v glavi . Hecam se, jaz si niti predstavljat ne morem, kako ti je v takšni situaciji na drugem koncu sveta... Nadinne, nezavidljiva situacija... Življenje je en sam boj in v takih trenutkih niti ne vemo kako in kaj... Modrčki iz Špara so znamke Dorina, ista firma kot jih imajo v DM. Meni so super, imela bi še črnega, ampak zaenkrat sta dva bela dovolj. Seznamček mi je super, jaz mislim, da še kakšna prehiti Dayo . Jeeeej Sem ok, dežek me ne moti, ampak me prav pomirja, danes je na off, pa še moj je pred kratkim prišel domov... Edina nova nadloga so hemeroidi , ampak dokler oddajam tovor na 1 do 2 dni, je za potrpet... Uf, kako bi zdajle jedla čokoladne palačinke iz Konga - tam dodajo neko limono in so meni odlične... Komaj čakam kosilo, danes sem lačna kot volk . Bodite v cvetju