phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: phelps IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** dan še sem tukaj , samo do rač. ne pridem... vglavnem, včeraj sem šla na masažo za , prav pasalo je, sva imela še bone od poroke...potem sem zaspala malo čez 21h, se ob 1h preselila s kavča v posteljo, vmes še wc in se zbudila danes ob 8:30 - kot prerojena.... Jutri imam pregled in CTG pa bomo videli kaj je kej, ampak mislim, da bo spet ravna črta... Seznamček mi je všeč... Kako to misliš ravna črta? Pri meni so rekli, da se nič ne dogaja, definitivno pa ni bila ravna črta Pravkar gledam izpisek iz CTG in so krivulje tudi do 40%. Res pa je, da je bilo vmes 20 brc... Mogoče zaradi tega. Sicer pa imam v sredo spet CTG, ampak mislim, da bo isto, ker se ful dobro počutim... Pri meni je na izpisu ravna črta na 40- to je tonus maternice, zdej da so popadki morajo biti pa kakšni hribčki narisani...praktično sem imela identičen CTG zapis kot pri Tinkari, bi jih lahko zamenjala...tudi naslednjič sem pri Tinkari imela ravno črto, samo ta črta je bila že na 60...čez 3 dni sem pa rodila Ravna črta na 40% . Jaz imam večina črte na 10%, potem so pa krivulje do 40%. Potem boš pa ti kmalu rodila... Če si jaz to prav razlagam... Maa2010, meni je tudi ful lepa tale posteljica od Stokke, samo malo (orng) predraga . Nadinne, je tvoj tudi prfoks?