|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
16.10.2010 14:12:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

pajac naši je tut fuuuul dolgo padal popek,mislm da je mela čez tri tedne ko smo jo kopali.ranica je bla skos. vedno je blo sveže. sm že misnla da se sploh zacelilo ne bo. no pa se je pol končno tko da smo loh kopali,ampak res pozno...
kaj maš to eno kremo k ma ribje olje že notr?

Hladilno mazilo z ribjim oljem.. ne vprašaj.. zmešali v naši lekarni.... tega ponucamo na tone....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.10.2010 14:16:17   
pesjanarka
Novembrska čestitke!!

Na kateri strani imamo že objavljeno cifro za sporočanje? Sem brskala, pa ne najdem ...

November2010, koliko pa imaš ti dioptrije?

majabar
ful si mi gušte naredila z bananinim krihom. Zaupaš recept? Pa ful luštkana slikica. Meni vsi pravijo, da imam majhen trebušček, sam po mojem imaš ti še manjšega user posted image

Voziček
včeraj sva ga šla iskat v baby spa in ko sva ga pripeljala domov, sem bila totalno šokirana nad tem, koliko je velik user posted image . Zimska košara zgleda kot avto dom user posted image . Bom morala še naštudirat logistiko uporabe. Sva v 3. štuku brez dvigala. Upam, da bom ogrodje lahko puščala spodaj na hodniku in da se ne bo našel kak sosed, ki ga bo to strašno motilo. Potem pa ne vem kako bo, ko bom hodila na in iz sprehodov? parkiram voz na hodniku, vzamem pupiko ven, jo nesem gor, dam na varno v posteljico in grem še enkrat dol po zimsk košaro? user posted image user posted image

(Ne)spanje
zgleda, da nas je danes ponoči vse dajalo, jaz sem od 3h pa do 5h brala knjigo. Sedaj sem pa kot pošpricana muha ...

bakterije v urinu Zaradi rahlih, dlje trajajočih bolečin v križu sem šla v četrtek k G in pregled vode je pokazal, da v mojem urinu kar mrgoli bakterij user posted image . Dala mi je Canesten, ki naj ga jemljem 3 dni, v torek moram pa zopet dat vodo, da bodo naredili temeljitejši pregled, ali gre 'samo' za nožnično vnetje al za kak uroinfekt. Če je slednje dobim baje antibiotike.
Mi je pa zabičala, da moram nemudoma v porodnišnico, če začne boleti bolj, ali če dobim temperaturo (ne nujno visoko). In sedaj sem vsa napsihirana user posted image .

Lepo bodie

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.10.2010 14:17:39   
simonmojca
na strani 105 na koncu seznama user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.10.2010 14:18:33   
MalaNeli
csd jaz mam tut vse zrihtanano. sam to pa res ne vem. moj se je odloču da bo očetovskega koristo dec. itaq je rekla da lahk prnese kasnej, da dobi več plač zavzetih. tk da pač potem nesema to gr. saj zdaj nč več ne rabva urejat. razn piotem otroški dodatek.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.10.2010 14:20:22   
simonmojca
pajac ja zdaj pa je skrajni čas za torbo user posted image
Še user posted image  je bil čist šokiran, ko sem mu povedala da je ena novemberka rodila pa da je imela rok 13. Je sam reku to je pa skor takrat kakor ga imaš pa tiiiiii user posted image . Sm rekla tale vikend zrihtava vse, da naju kaj ne preseneti, pa mi je takoj reku bog ne daj da dviguješ kaj težkega, bom jaz vse zrihtal ti samo peri in likaj user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.10.2010 14:22:10   
pajac
Renesme, kaj ščipa? user posted image

Jaz sem danes ena sama sitnoba.... Peter mi je zakuhal in zdaj ne vem a se vleče viroza ali je kaj bakterijskega... Tale mulc že od rojstva zboli (ali sem u poslabša) za vikend, pa to ni res....Pa še meni je ves dan spet slabo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.10.2010 14:25:44   
bejo2010
Pa ja, se mi je zdelo, da sem prvič naknadno sporočila, zdaj pa na CSD-ju tiste ni, ker je na bolniški in mi je ena druga rekla, da moram vse vpisat.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.10.2010 14:27:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Še user posted image  je bil čist šokiran, ko sem mu povedala da je ena novemberka rodila pa da je imela rok 13. Je sam reku to je pa skor takrat kakor ga imaš pa tiiiiii user posted image . Sm rekla tale vikend zrihtava vse, da naju kaj ne preseneti, pa mi je takoj reku bog ne daj da dviguješ kaj težkega, bom jaz vse zrihtal ti samo peri in likaj user posted image

user posted image user posted image user posted image

reci mu da pri likanju stojiš in lahko kar pade ven.. tako da ti ostane samo pralni stroj...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.10.2010 14:34:32   
pajac
Pesjanarka, koliko pa vas je v bloku? Ziher ne velik, ker bi pol morali meti dvigalo... Noben drug nima dojenčka?? Elegantna rešitev je da na oglasno desko daš vljudno obvestilo, da boste imeli doječka in pač zaradi tega voziček..Ob tem pa je zaradi odsotnosti dvigala nošenje ogrodja neizvedljivo in boš ga puščala spodaj,seveda, kar se da manj moteče... Če koga moti naj se obrne na tebe, da se jima pa za razumevanje in sodelovanje vnaprej zahvaljuješ! Pri nas v bloku to ponavadi pali.. če pa kar pustiš se pa usajajo en čez drugega.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.10.2010 14:44:55   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce a katera pije malinov čaj? Jaz sem ga ta teden začela, v šalico si dam malo medu zraven, ker ga ne morem spiti brez vsega. A je kaj narobe s tem?

Aja o strijah ste se tud pogovarjale. Meni so se že 2 meseca nazaj naredile po stegnih, včeraj sem pa opazila še ene 3 tini mini na levem boku, po trebuhu jih pa nimam sploh.

Emma, jst ga pijem od začetka tega tedna dalje, tudi dodajam malce cedevite za okus...ker mi gre težko dol. K..., će ne druga, bo kaj psiha nardila. Jst ga kupim v biotopic lekarni.

NOVEMBERSKA - čestitke, se je pa puži mudilouser posted image , joj če pomislim, da je tud moj že tolk težak in da lahko tud vsak čas potrka...brrr, mal še naj počaka.

Tako, mal še, pa gremo gledat Županovo Micko, sam da se ne bom prevč smejala in kaj sprožilauser posted image .

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.10.2010 14:48:17   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image

reci mu da pri likanju stojiš in lahko kar pade ven.. tako da ti ostane samo pralni stroj...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nažalost to pri nas pa ne pali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker user posted image  NE lika user posted image , mu moram še zlikat vsaj 20 srajc za v službo, da bo imel (pa pol vsak vikend tistih 5zlikam do poroda, da slučajno ne bo brez srajc ko bom v p.) pa še hlače mu moram zlikat (od obleke) rob se je pokvaru.
Nažalost se likanja ne morem rešit user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.10.2010 15:11:46   
D0aisy
Novembrska čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sezona se je odprla!

Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.10.2010 15:20:40   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: daya

Živjo!

Evo spet mene po dolgem času user posted image

Včeraj sem šla na pripravo na CR v LJ porodnišnico, ker bo to moj 3 CR in so mi že določili datum user posted image tako da gremo po našega dojenčka že 25.10.2010. Vsi se že zelo veselimo še posebej sestrici in komaj čakamo, ter že odštevamo dneve, še 9 dni. Doma imamo že večinoma vse pripravljeno, tudi torbi za porodnišnico in dojenčka, danes sem še dude prekuhala in nastavke, ostalo pa že imamo. Samo verjetno bom še ta teden kupila kakšen body št 56 ker jih imam bolj malo, pa ne bo dojenček tako velik oz. težek kot sta bili hčerki, ker se bo rodil 14 dni prej, tako da sem imela večinoma 62 pripravljeno, to mu bo pa preveliko. Včeraj je tehta 3200 g. Ostalo vse ok, v torek imam še zadnji pregled pri moji G, potem naslednji ponedeljek pa že v porodnišnico.

Lepo se imejte pa uspešne priprave na dojenčka vam želim.

Čestitke Novopečeni mamici in hčerkici Hani.

lp

Daya

joj tudi tebi čestitke za datum 25.10.2010
boste malo pohiteli user posted image  oz. sej ne boste tok prehitevali 10dni, kar pa tudi ni tako veliko.
Po pravici povedano bi bilo mene malo strah, da bi vedla takrat pa takrat pridi in pol bi kar dobila user posted image . Sploh si ne predstavljam po eni strani pa tudi super, da bi vedla - oh joj sej nevem kaj bi bilo bolje user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.10.2010 16:04:21   
majabar
novemberska, cestitkeuser posted image !
phelps, ginekolog na predzadnjem pregledu je rekel, da bo cca 1 teden prej, ampak to je kar nekaj. Bilo je v 32. tednu in samo UZ, nic tipanja spodaj. Zato naju je prestrasil. Gre pa tudi za psiho. Drugace se sploh ne bi obremenjevala z datumi, zdaj pa, ko sem sama in odstevam dneve....upam, da bo Murphy pocival tokrat:). Se 6 dni in 12 ur:).

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.10.2010 16:08:04   
november2010
...Novembrski malčki....
user posted image
16.10.2010
novembrska (PDP 13.11.2010) user posted image  HANA

Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.10.2010 16:09:30   
november2010
Evo, sem se malo igrala, ker smo otvorile sezono je seveda potreben še en nov seznamček... tiste k se mal bl spoznate, ga kamot lahko prevzamete..... a mere tudi zraven pišemo?

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.10.2010 16:11:00   
MalaNeli
oktoberke pišejo. pa lepo zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.10.2010 16:11:45   
bejo2010
.....kakšna lepa slikica....Super seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.10.2010 16:26:19   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

...Novembrski malčki....
user posted image
16.10.2010

jaz bi kar takega pustila user posted image  samo naslov novemberski malčki bi povečala in dodala letnico (pa imamo potem lahko isti naslov pri starši čvekajo user posted image .
Jaz bi dodala mere in težo

Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.10.2010 16:31:24   
lottyka

...Novembrski malčki....
user posted image
16.10.2010

jaz bi kar takega pustila user posted image  samo naslov novemberski malčki bi povečala in dodala letnico (pa imamo potem lahko isti naslov pri starši čvekajo user posted image .

Se strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.10.2010 18:46:28   
malajka84
ooo pa se je otvorila sezona!:)

NOVEMBRSKA ČESTITKE ZA PUPO!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.10.2010 19:18:07   
zori82
Večer čvekice user posted image

evo starši so šli, zdj vas pa lahk mal pokomentiram user posted image

nadinne...modrček za dojenje js sm si ga ravno zadnič kupla v Sparu (mi je ljubljana predlagala) in je super udoben, cena 14€ (100% bombaž) pa še velke št. majo

pikizenc čaj se kupi v zeliščni lekarni ali pa tržnici

ljubljana jeeeeeeeeeeeeej user posted image za stanovanje, končno imam eno sosedo s katero bom vozičkala user posted image user posted image user posted image komaj čakam

bejo2010 datum javiš naknadno

pesjanarka user posted image user posted image za voziček...js tud čakam da me pokliče da grem po njega, ga bom mogla pa tud nosit po stopnicah in bom prvo user posted image nesla, dala v posteljico in nazaj po voziček

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

...Novembrski malčki....
user posted image
16.10.2010
novembrska (PDP 13.11.2010)   HANA

jaz bi kar takega pustila  samo naslov novemberski malčki bi povečala in dodala letnico (pa imamo potem lahko isti naslov pri starši čvekajo .

Se strinjam

js bi mogoče še dodala RODILI SO SE pod/nad naslov NOVEMBRSKI MALČKI ali pa nad datumom

Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.10.2010 19:19:20   
november2010
user posted image
user posted image 16.10.2010novembrska (PDP 13.11.2010) user posted image  HANA, 2900g, 51cm 

Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.10.2010 19:27:06   
zori82

...NOVEMBRSKI MALČKI....

user posted image

RODILI SO SE

16.10.2010
novembrska (PDP 13.11.2010) user posted image  HANA _____g, ____ cm

pisavo bi spremenila v bolj pregledno a jo ne znam
in recimo imena za punčke v roza, fanteke pa v modri barvi

recimo nekaj takega

Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.10.2010 20:08:32   
nadinne

user posted image
user posted image 16.10.2010novembrska (PDP 13.11.2010) user posted image  HANA, 2900g, 51cm 

men je tole všeč, edin še rodili so se spodaj bi bilo fajn...ja pa mogoče v roza in modri glede na spol potem...samo ne me vprašat kako, ker ne znam user posted image

daya, a ti si pol naslednja za ta seznam? user posted image

ljubljana, super za stanovanje. Upam samo da ne bo problemov z novogradnjo kot zadnja leta povsod! Matr ti gradbinci...vse tako šlampasto da bi jih kar na kol nataknil user posted image Upam da bo vse ok user posted image

zori82, a te modrčke majo v Sparu al v Intersparu? Ker Spar imam pred nosom, pa še nisem opazila da bi jih imeli. Za Interspar moram pa v Kranj.

< Sporočilo je popravil nadinne -- 16.10.2010 20:09:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?