Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 20:13:53
|
|
|
|
zori82
|
naddine js sm ga v Intersparu oz. BTCju, tako da ne vem a ga majo v Sparu al ne (no sj če ga maš blizu skoči in poglej)...po pravici povedano sploh nisem vedla da ga imajo dokler mi ljubljana ni povedala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 20:32:26
|
|
|
|
bejo2010
|
Jaz sem pa kupila modrce v Mullerju; a so Sparovi boljši? Bom videla kako bo steklo dojenje, pa si bom še nabavila. Ko bomo šle na nov forum, bo objavljen link na tem? Saj verjetno bo, da bomo lažje našle.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 20:35:07
|
|
|
|
bejo2010
|
še to; a bo še katera rodila v MS?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 20:54:20
|
|
|
|
penelopa1
|
novembrska ...uživajte zdaj vsi skupaj... Joj kak me noge bolijo...končno sva kupila vožiček CHICCO VOZIČEK TRIO ENJOY FUN iz Italije....če ma še katera ni nima tolpo priporočam tale trgovina : http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html... lih zdaj gledam v pikapolonci stane 500€ nidva pa sva dala le 300€ Včeri sva kupila še prevajalno mizo in banjico in stojalo iz Baby Centra dobili pa 4 bonov...tko da naslednji tedan bom še oblekce kupila ...joj nisam vedla da bom imala takšen občutek...ful sem vesela ko kupujeva za bebika Grem zdaj mal film gledat...pol pa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 20:54:56
|
|
|
|
lottyka
|
Čisto spregledala Ljubljana super za stanovanje , bo pa selitev zdele kar težka a? Ampak ker greste na boljše bo selitev toliko slajša. No jaz pridem še malo ponoči pogledat tu, če bo kaj novega spet spim v dnevni, ker mojega še vedno kuha vročina, pa ne bom reskirala da kaj dobim. Tako da sva spet ločena, on kraljuje v spalnici, jaz pa v dnevni. Važno da bebika počaka toliko, da se moj nazaj sestavi. bejo poglej na seznam, mislim da gor piše kje bo katera rodila. Nič, grem nazaj pred Tv in noge skup držat .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:02:01
|
|
|
|
ječi12
|
čer uau vidm da vas je ful izkoristlo za BC in bone. super ej. js mam pa že use. in nimam več za kej pustt 50€ tko da bomo kr pršparali dinarčke ko bomo kej rabili. sicer so pa lušne te akcije da če že rabiš kaj se ti pol vsaj nekje pozna. js mam mullerjeve modrce in so mi super. mam tri,dva še od prve N pa enga novega sm zdj kupila in je že v kovčku za v P. zdj mam use razn dokumentov pa fotiča pa mobitela pa še kej za grickat uzamem. in valda ne morm tega zdj dat :) daya super za datum. meni je to tut ful zanimivo da veš kdaj dobiš otročka. no ampak bo že škrpijonček....srečno takrat ane :) pomoje da dobimo še kšnga do 25ga a? renesme pa pikezenc bosta šle al kako? upam da nism falila zdj nikov,ker jih je tolk.....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:03:04
|
|
|
|
ječi12
|
aja meni je seznam lep. usi od teh k ste jih kopirale so lepi. se pa strinjam z merami da so gor :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:21:07
|
|
|
|
lonalona
|
Čer,..bambine! Naprejda čestitam za novo pečenega člana oz članico,..Novemberska čestitam ,da se boste čimveč cerkljali in uživali,.. Jupi pa se je začelo tudi pri nas novembrskih,.. Drugače pa vidim da ste toliko napisal e da vsa bom kar nekja čas brala z nazaj ,..sedaj sem bila v polno zasedena,..bila na predavanjih o produ v MŠ v lj ,..uhh sam me je kar malo stisnilo sam po drugi strani me je pa kr prijelo da nebi rodila obično pač pa sicer s pomočjo žoge oz na žogi kokr že to gre,..Je katrea razmišljalal o kaki drugi tehniki za rojevanje? Sicer po drugi strni je zopet tako da ko jeakcija je akcij ain ne razmišljaš kaj o drugih stvareh sam o tem da bo čiprej oz da bo vse potekalo brez problema. zadnje dni me kar precej tišči v spodnjem delu trebuha in zelo pogosto mi otsrduje,..tko da uhh kaj pa vem no jaz pravi ko bi še do konca druzga tedna pa bi bilo kar kul konec 37 tedna ,.. po noči itak nič ne spim zadnje dni celo noč se premetavam p akr sedim da jemoj čist začurn ,..pa knjigo berm da vajt hitrje mine,..če pa že lahko vaj malo zaspim me pa sramna kost boli da je kr kroza hodim tudi čez dan zaradi tega ko ej racmanček . Tko morm vas malo prebrati da vidm kaj kej imate v debati ,..tko da za danes bo to to ,..jutr pa naprej ,.. Gremo jutr na popoldanski rojstnodnevi žur 4 letnega fantiča jiha,.. sam k nebom smel akaj prveč jest mam toookkpreveč kil uhhh te cifre pa pri sebi še nism vidal na vagi ,..me je kar mal stisnl,...pa včetrtek mam ginekologijno bom spet kregana aaaaa,..sej bo kmal bolj,.. lep večer,..upam da vam bo vsaj polovici uspelo prespati noč,..
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:27:37
|
|
|
|
Valentina85
|
Čestitke Novemberska!!!! Ojej zdej gre pa za res....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:46:53
|
|
|
|
ljubljana
|
Ja lastnik stanovanja je JSS MOL tako da jaz ne boim imela komplikacij ampak oni. Bom pa zato najemnino plačevala. Glede selitve imava pa veliko prijateljev, ki so se javili da bodo prišli pomagat, le zgubljeno se počuitim, ker je še vse negotovo, pa me moj skoz miri, ker naju tukaj ven ne mečejo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 21:49:48
|
|
|
|
ljubljana
|
Modrčki se imenujejo Dorina. Jaz jih ima tudi še od prve nosečnosti in so super. Fino je če greste z blazinicami za dojenje kupiti modrček pa je fino če je še nekaj lufta in blago ni napeto. Tako boste najbolj ziher. Sem se pa lotila izdelovanja obvestila ob rojstvu, Sem eno slikico zbrala za ozadje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 6:31:07
|
|
|
|
nadinne
|
Jutro. A bom danes jaz odprla čvek? No to se pa še ni zgodilo Sem kogla vstat ker mi kručli želodec, pa še razmišljat sem začela in potem seveda spanca od nikoder. Si moram malo olajšat dušo...gruntam in gruntam kako naj moj izkoristi očetovski dopust! Fora je, da ima pogodbo samo do sredine decembra, za naprej pa vse visi v zraku. In sedaj ne veva ali naj dopust koristi pred koncem pogodbe ali kasneje, če mu seveda podaljšajo? Bojiva se, da mu ne bi podaljšali tudi zato, ker ga pač 14 dni ne bi bilo v službi, po drugi strani pa če mu je ne, bo pa itak potem doma plus ostane mu še očetovski, da ga lahko koristi morebiti v novi službi. Ma kar nekaj vse tole...prav živčno me dela Ne res, kar popiz. bi. Človek ne more niti brezskrbno ućiti prve dni nove družinice Saj mogoče me dajejo hormoni in vidim vse črno, pa bo kasneje vse ok. UPAM! Ampak vseeno me je strah, da bom prve dni čisto sama, ker nimam res nobenega, ki bi mi pomagal, ker so vsi po službah...edino moja "bolana" tašča, ki bi jo nekdo moral držat na vajetih! No potem me je pa moj "razveselil" še z novico, da če bom slučajno šla rodit medtem ko bo on na šihtu, da se lahko zgodi, da ne bom mogel priti pred koncem službe, ker večinoma nima nobenega da bi ga zamenjal, ker je sam v službi Ironija je, ker dela 5 min peš stran od porodnišnice! Sej ne vem al naj se zjokam al kaj? Evo, sem se mogla izkašljat...se že bolje počutim ljubljana...potem praviš da je fino imet kako košarico večji modrček? Uf madonca...potem bom mogla iskat št. F! A sploh obstaja? Nič, grem jaz na še en kos kruha z Nutelo...da bo moj predzajtrk zaključen Potem pa na kavč pod odejo brat knjigo...mogoče še kaj zaspim...sploh ko tako lepo škreblja dež po strehi...to me vedno lepo uspava Samo razmišljat ne smem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 6:46:24
|
|
|
|
november2010
|
Jutrooooo!!! Jaz tudi že pokonci, ne morem bit več v postelji..... Zunaj pa še čtrda tema, pa še dežuje.... vidim, da bo tale nedelja bolj lenobna.... Nadinne - kakšni pa so delodajalci pri tvojem? A da bi kar stopil do njih pa vprašal kako in kaj kaže s službo pa ne gre? Jaz sem do sedaj vedno z delodajalci imela srečo in odprt pogovor je vedno vse rešil.... se pa zavedam, da povsod ni tako....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 7:11:25
|
|
|
|
lottyka
|
Jutro, No pa nisem edina pokonc. To noč sem tok slabo spala, trebuh mi je skoz otrdeval pa še kar nekaj me je zvijal. Ampak se ne dam, ni še čas za it. nadinne take stvari so vedno težke, ker ne veš kako in kaj bi bilo najboljše. Sploh ker je sam v taki situaciji kar težko. Mogoče res nasvet Noveberke ni slab in naj se pogovori, kaj nameravajo. Odkrit pogovor je včasih še najboljši. Včasih enostavno nočemo vprašati, ker se bojimo negativnega odgovora, ampak je boljše vedeti, pa čeprav je slabo, kot pa tavati v temi, ugibati in delati neke prazne plane brez osnove. Poleg tega, če mu ne mislijo podaljšat in da to ve že prej, ima več možnosti najti kaj drugega oz. prej začeti iskati službo. Tako da naj se kar pogumno pogovori. Grem nazaj preklapljat kanale na TV, pa počakat da bo tok ura da si lahko kaj za jest naredim. Kar nekaj me lakota daje, pa še nadinne mi je sline naredila z Nutelo, je nisem jedla dolg časa, zdej mi je pa prav zadišala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 7:58:00
|
|
|
|
Urša08
|
novemberska čestitke ob rojstvu hčerke Hane
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 7:58:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro punce Prvo jutranja kavica
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 8:01:52
|
|
|
|
Urša08
|
Tudi moja nočka bolj kot ne slaba, eno samo premetavanje, pa boleči kolki,... jah no sej se že približujemo cilju ane Ta teden sem oprala cunce, so že v previjalni komodi. Ta teden sem pa rekla da operem še lupinico, ležalnik,... Pa včeraj in danes spalnico beliva - no ne vse samo dve steni da jo mal polepšava, potem bova pa lahko postelco postavila. Komi čakam. Joj te priprave so men tko luštne. Manjka mi še malo kozmetike, ostalo je pa nakupljeno. Vas grem mal prebrat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 8:17:28
|
|
|
|
MalaNeli
|
nadinne če se da, počakajta do konca pogodbe in potem koristta. bo imel vsaj še 15 dni plačano. da bi pa koristil v drugi službi... ja odvisno kk hitr jo bo dobil, ker to je treba izkoristit do 6 meseca če se ne motim. lep deževen dan vsem.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 8:51:05
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce o danes sm see pa zbudla v no ja bomo pa vsaj ves dan lenarli pa pred , že gleda en film, ker mu včeraj ni znesl (je zaspal na sredini) . Spanje ah prisotno je , zdraven pa tudi vse bolečine, ki jih imate tudi ve (vendar samo ponoči opazim, ko se kobacam iz postelje da grem na wc) Strije HB bo bušiju nobene, sem pa opazila ene dve na notranji strani stegen . Samo to ni taka panika, ker jaz se vedno redim v noge in rit , trebuh je pa suh (tako lahko vsaj oprijete in kratke mikice nosim ) No jaz pijem capuccino (prašek) namesto kave (sem prelena da bi jo skuhala ) pa še eno zavas
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 8:56:55
|
|
|
|
bejo2010
|
Jutro, jaz sem pa to noč takooooo dobro spala , kot že dolgo ne. Pri nas še ne dežuje, je pa tako turobno jutro. lep dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 9:48:21
|
|
|
|
nejka000
|
joj kaj smo že aktualne v rojstvih. madona gre čas hitro. NOVEMBRSKA ČESTITKE!!!!! pa veliko crklanja in lepih trenutkov bejo2010 jaz tudi grem rodit v MS, pa mislim da aleunam tudi. Pa vse mamo v roku enega tedna PDPje. Lahk da se srečamo. :)
< Sporočilo je popravil nejka000 -- 17.10.2010 9:51:28 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 11:14:39
|
|
|
|
bejo2010
|
nejka super, samo kako bomo vedele, da smo to me.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 11:35:06
|
|
|
|
nejka000
|
mormo se prej enkrat dobit. srecanje organizirat. od kod pa si ti ce smem vprašat?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 12:05:19
|
|
|
|
bejo2010
|
Iz okolice Murske Sobote; fajn bi bilo če bi se kje dobile. Z veseljem pridem, samo napiši kraj in čas.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 12:14:28
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010 Iz okolice Murske Sobote; fajn bi bilo če bi se kje dobile. Z veseljem pridem, samo napiši kraj in čas. sem že aleunam pisala pa se zmenimo ko mi odpiše
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?