nadinne
|
Jutro. A bom danes jaz odprla čvek? No to se pa še ni zgodilo Sem kogla vstat ker mi kručli želodec, pa še razmišljat sem začela in potem seveda spanca od nikoder. Si moram malo olajšat dušo...gruntam in gruntam kako naj moj izkoristi očetovski dopust! Fora je, da ima pogodbo samo do sredine decembra, za naprej pa vse visi v zraku. In sedaj ne veva ali naj dopust koristi pred koncem pogodbe ali kasneje, če mu seveda podaljšajo? Bojiva se, da mu ne bi podaljšali tudi zato, ker ga pač 14 dni ne bi bilo v službi, po drugi strani pa če mu je ne, bo pa itak potem doma plus ostane mu še očetovski, da ga lahko koristi morebiti v novi službi. Ma kar nekaj vse tole...prav živčno me dela Ne res, kar popiz. bi. Človek ne more niti brezskrbno ućiti prve dni nove družinice Saj mogoče me dajejo hormoni in vidim vse črno, pa bo kasneje vse ok. UPAM! Ampak vseeno me je strah, da bom prve dni čisto sama, ker nimam res nobenega, ki bi mi pomagal, ker so vsi po službah...edino moja "bolana" tašča, ki bi jo nekdo moral držat na vajetih! No potem me je pa moj "razveselil" še z novico, da če bom slučajno šla rodit medtem ko bo on na šihtu, da se lahko zgodi, da ne bom mogel priti pred koncem službe, ker večinoma nima nobenega da bi ga zamenjal, ker je sam v službi Ironija je, ker dela 5 min peš stran od porodnišnice! Sej ne vem al naj se zjokam al kaj? Evo, sem se mogla izkašljat...se že bolje počutim ljubljana...potem praviš da je fino imet kako košarico večji modrček? Uf madonca...potem bom mogla iskat št. F! A sploh obstaja? Nič, grem jaz na še en kos kruha z Nutelo...da bo moj predzajtrk zaključen Potem pa na kavč pod odejo brat knjigo...mogoče še kaj zaspim...sploh ko tako lepo škreblja dež po strehi...to me vedno lepo uspava Samo razmišljat ne smem
|