phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca danes me je pa tako zgrabilo v križu, zgleda se upira na živc, ker me zaboli na momente (sem hodila po štacuni in sem se mogla ustavt-nisem mogla naprej, popustilo in blo uredu za nekaj časa-potem pa spet ) tako, da me od 15h dalje prav matra danes torbo imaš pripravljeno???? Pajac, molči . Imam iste simptome + zelo boli spodaj sramna kost (oz. ne vem kaj). Za piko na i mi je moj preden je odšel v službo rekel, da se mi je trebuh spustil . Bom danes dokončno pripravila potovalko. Imam pa jutri pregled in bo vse jasno. Emma83, vse najboljše tudi od mene . Stara si toliko, kolikor se počutiš Modrček 70 eur, je tudi zame preveč. Jaz sem nabavila tistega v DM in sem prav vesela, da mi je ok, zato grem še po enega... Če pa bi morala, bi dala tudi kak eur več (itak ne odločamo sami potrošniki koliko bomo plačali za nujne stvari). Pupe, kje ste nabavile volnene kapice oz. za ven? Jaz sem našla tako majhne samo tiste bombažne... Ime, midva imava top izbor treh, se pa bojim, da bo tole problem, ker tisti, ki nama je bil še pred časom najbolj všeč, ni ok njegovemu očetu. Sva se že pogovorila glede tega (pač, da se na druge ne bova ozirala), mi je pa bedno, ker so v ozadju še druge stvari (očitno sem premalo sebična). Lottyka, kaj pa je narobe s tvojim? Upam, da se čim prej pozdravi in da bo vse ok Patronažna, meni je tudi rekla ginekologinja, da bo mogoče prišla že prej (sem tudi pustila podatke), vendar je pri nas načeloma tako, da jih je še za "potem" premalo, tako, da je to bolj ideja kot praksa - trenutno... Srečanje, odvisno od jutrišnjega pregleda in mojega počutja. Križ je danes bolje, je pa medenica še problem... Bi vas pa ful rada videla, ker je že prejšnjič nekaj prišlo vmes, sedaj je pa zadnja šansa v enem kosu, ne vem, koliko bo potem časa - celo za forum... Bodite v cvetju in lep dan!