|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
11.10.2010 20:13:48   
ječi12
jp 70€ preveč za modrc. nikakor nebi dala. sm prevelik skopuh da bi si samo za dojenje tolk privoščla user posted image  js mam 3 iz mullerja in so top.sm pa gledala une iz HMja in so ful dobri pa sta dva v kompletu 20€ se pravi tut ful dobra cena.pa še lepi so ful.

js sm lih večerjo pojedla,je moj naredu. no zdj pa čakam da se mal poleže pa mam še brownije k sm jih kupila dons za probat.
sicer pa ne vem kaj bo jutr na pregledu s kilami,ampak mi paše kaj nej.
edin pit morm velik ker nebi rada mela slabega urina....

mogoče pridem v areno....nism pa še bla na srečanju tko da upam da vas bom spoznala po tem da mate bauhije pred sabo.user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.10.2010 20:27:29   
Majchi
Jaz se vam tud verjetno pridružim v četrtek. Enkrat med 8 in 10 me bo vzel moj G, potem pa pridem.

Hvala za odgovore glede modrca. Saj tud jaz ne bi dala 70 €. Res je sicer hud, ampak je to vseen too much.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.10.2010 20:30:12   
maa2010
imas kaksen link majchi?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.10.2010 20:45:16   
emma83
Modrci: jaz sem si kupila tiste v kompletu iz H&Ma, ful sta luštna, v bistvu izgledata tako kot športni modrček ampak ugotavljam, da je beli ful udobnejši kot črni, pa mi ni jasno zakaj, saj sta ja enaka, enaka cifra, model, vse.

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravljene

Danes pa sma z mojim uredila predčasno očetovstvo, otrok ima priimek, druga pa potem vpišejo in dobim potem rojstne liste kar domov, če sem prav razumela. Tako, da ni treba nič nikomur  nikam hodit pa nič. Mislim, da tudi na socialno ne rabiš javit pa nič... Sem prav razumela?

Na socialno moraš javiti datum rojstva in ime otroka, ker po datumu rojstva oče koristi očetovski dopust. Vsaj nama je tako razložila na CSDju.

Jutri imam še nekaj dela, v sredo grem še v končno nabavo v BC, drogerije in v lekarno, potem pa pripravim torbo za v P in torbo za user posted image . Z mojim se že pogovarjava kako se bova organizirala, ko se začne porod. Če bo v službi, ko se začne porod, rabi ene 20 minut do doma. Zdaj pa jaz ne vem a naj bom doma, ko bo on v službi ali naj visim pri mojih medtem, ko bo on v službi (to mislim tam kakšen teden pred rokom, če se prej ne bo nič začelo dogajat). Samo mi pa tudi ni za biti pri mojih non stop, se mi bo skegljalo po moje, saj jih imam rada samo biti z nekom 8 ur na dan in da te vedno nekdo sprašuje kako si, a se kaj dogaja,... Verjetno bom kar doma, do porodnišnice imam itak pol ure. V skrajnem primeru pa lahko tudi kdo od mojih pride pome ali pa pokličem rešilca.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.10.2010 20:57:26   
pajac
ojla!

emma načeloma, če se kaj posebnega ne zgodi, boš imela več kot zadosti časa, da te pride iskat.. Tako hiter pa spet ne gre.. Če ti pa odteče voda pa se uležeš in ga pokličeš, ali pa rešilca, če se boš bolje počutila...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.10.2010 20:58:24   
simonmojca
Zdravo oz. čer

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Lahko zaradi mene tudi ob 10. Torej Četrtek v Areni ob 10h.

Jaz sem takoj za - mi odgovarja dan, ura in lokacija user posted image  (sem se že malo bala, da boste zbrale petek, takrat sem pa že zmenjena za šoping z mami, pa še v službo jih grem zadnič obiskat user posted image )

moderc za dojenje 70€ čist preveč, zaenkrat imam 3, eden iz mullerja, enega iz dm - tadva sta bele, potem imam pa še enega elegantnega user posted image  sivega z črno čipko za dojenje

tablica za v avto imela jo bom, čeprav mi je čist mimmmmm user posted image  uno za pripet (če bom našla bo un medi mehek) ubistvu bolj za varnost če je že prometna nasreča - da vidijo tablico in najprej poskrbijo za user posted image , šele nato zame. V primeru če se kdaj kaj zgodi-bog ne daj ampak bolje biti previden

no jaz sem danez iz manjšega nakupa kupila sem termometer za uho (za user posted image ) pa prvo igračko user posted image , ki jo bom imela s sabo in že nekaj daril za novo leto, ker takrat ne bom imela toliko časa in volje že zdaj delam manjše nakupe user posted image  joj sem grozna.

danes me je pa tako zgrabilo v križu, zgleda se user posted image  upira na živc, ker me zaboli na momente (sem hodila po štacuni in sem se mogla ustavt-nisem mogla naprej, popustilo in blo uredu za nekaj časa-potem pa spet user posted image )  tako, da me od 15h dalje prav matra danes

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.10.2010 21:04:48   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla!

emma načeloma, če se kaj posebnega ne zgodi, boš imela več kot zadosti časa, da te pride iskat.. Tako hiter pa spet ne gre.. Če ti pa odteče voda pa se uležeš in ga pokličeš, ali pa rešilca, če se boš bolje počutila...

Ma jaz to itak vem, bolj je moj user posted image začel zdaj na koncu komplicirat, prej pa celo nosečnost nič. Sem mu že rekla, da to ne gre tko na hitro, da ga komot počakam, če ne bo doma. Če bo pa doma, pa bo delavnik, bo pa tisti dan vzel dopust pa potem očetovskega začel koristiti na dan odhoda iz P. Se mi zdi, da njega bolj panika daje kot mene. Itak se pa doma bolje počutim kot pa kjerkoli drugje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.10.2010 21:13:03   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

ojla!

Ma jaz to itak vem, bolj je moj user posted image začel zdaj na koncu komplicirat, prej pa celo nosečnost nič. Sem mu že rekla, da to ne gre tko na hitro, da ga komot počakam, če ne bo doma. Če bo pa doma, pa bo delavnik, bo pa tisti dan vzel dopust pa potem očetovskega začel koristiti na dan odhoda iz P. Se mi zdi, da njega bolj panika daje kot mene. Itak se pa doma bolje počutim kot pa kjerkoli drugje.

jaz tudi... drugje pač nima svojega miru, ki mi bo takrat pasal, pa magari ležala na kavču  z vsemi 4 od sebe...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.10.2010 21:14:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

danes me je pa tako zgrabilo v križu, zgleda se user posted image  upira na živc, ker me zaboli na momente (sem hodila po štacuni in sem se mogla ustavt-nisem mogla naprej, popustilo in blo uredu za nekaj časa-potem pa spet user posted image )  tako, da me od 15h dalje prav matra danes

torbo imaš pripravljeno???? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.10.2010 21:26:01   
lottyka
emma VSE NAJBOLJŠE!!! 

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.10.2010 21:29:15   
ljubljana
Meni bo v četrtek težko. Imam ob 9:30 v Šentvidu pregled, pa bom verjetno prepozna. Drugače pa uživajte.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.10.2010 21:37:56   
lottyka
Dober večer,

Torej kot kaže vsem odgovarja tako lokacija kot ura in dan, pa naj bo fiksno. Naj samo opozorim da se Arena šele odpre ob 10h, tako da če bo katera kaj prej, naj kar počaka. Če pa lahko katera to preveri kdaj točno se odpre pa toliko bolje, jaz žal te dni ne bom nič v BTC-ju. Mislim da se bomo najdle ker koliko nosečk pa bo ob 10h tam user posted image .

Torej - Kofetkanje z dobrim pogovorom ta četrtek ob 10h v Areni.

Jaz grem sedaj počivat. Me kar malo panika grabi, da se ne bi kaj začelo, ker mojega še vsaj nekaj dni ne bo iz bolnice kot kaže user posted image . Upam da bebika počaka na očkota, da pride domov. Ampak vseeno mislim da moram jutri narediti plan B, kaj v primeru da mojega ne bo. Lepo spite pa čim manj težav ponoči.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.10.2010 21:41:52   
simonmojca

torbo imaš pripravljeno???? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

NE ŠE user posted image
Ubistvu imam že vse kupljeno - doma user posted image
Pakiram prihodnji teden zamene, user posted image  in za mojega, ta teden so novoletni nakupi v planu user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.10.2010 21:44:04   
simonmojca
emma83    VSE NAJ, NAJ

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.10.2010 21:49:38   
pajac

emma83    VSE NAJ, NAJ

user posted image

Če ne moti simonmojco, se še jaz pridružujem čestitkam!

Emma vse najboljše....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.10.2010 21:49:52   
zori82
simonmojca uhhh a ne veš da je prepovedano devat take slikce gor...mmmmm kako lepo zgleda pa sam gledam jo lahk, to ni fer user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.10.2010 22:00:49   
aleksa83
Emma83 vse najboljše tudi z moje strani,...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.10.2010 22:04:11   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

pikizenc pa je treba it kej prej tja in se zmenit oz. pogovorit al lahko sam v porodni zahtevaš, če se odločiš in seveda če si ob pravi uri tamuser posted image

zahtevat ne morešuser posted image , če je anestezist na voljo- se pravi ni nobenega nujnega primera, naročenega carskega reza... potem te mogoče uslišijouser posted image

Jaz sem šla na tisto predavanje o EA in ultivi itd., ampak ne vem a je nujno al ne. Mislim da ne, če hočeš rodit v LJ, dobiš pa potrdilo, da si bila, če bi slučajno hotela drugam.

Glede dostopnosti so nam razložili, da imajo 2 anastezista, 1 naj bi bil za carske reze, drugi pa leti okoli, EA, ultiva pa še kak CR, če je treba. Rečeno je bilo, da so šanse da dobiš EA kar ok, če si pravi čas ... ampak zdej če verjameš ... po moje je tudi v tistem času težko. Dobiš baje pa lažje ultivo, ker ti jo anestezist naštima, pol lahko pa naprej babice štimajo. Mora pa spet bit črpalka frej ...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.10.2010 22:24:05   
tejci1981
Ko se bo začela akcija - midva sma že debatirala o tem,.... moj dela namreč na 3 izmene, pa ima tako delo, da lih ne more imet telefona pri sebi, zato sodelavke (so tudi mojeuser posted image ) vejo, da gre zadeva proti koncu in imam organizirane tri + šefa od mojega, da merkajo telefon, če slučajno jaz pokličem user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da stopi moj v akcijo user posted image user posted image user posted image !
Do doma ima 10 min, pol pa do porodnišnice dobre pol urce,....ravno danes sma razmišljala kje bi šla,...... če se hočema izognit semaforjem, pa imama na poti kar nekaj ležečih policajev - bomo videli!

Emma83 - Vse najboljše in najlepše!!!!!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.10.2010 22:42:52   
maa2010
Emma83 - Vse najboljše in najlepše!!!!!

se pridruzujem zeljam user posted image

Punce, a je katero patronazna sestra klicala, da pride na obisk sedaj pred porodom?!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.10.2010 23:02:22   
kapesanta
PATRONAŽNA: obisk pred porodom? Ja še to - že itak imamo omejeno število obiskov patronažne, zdej pa naj bi enega porabili za to da te obišče pred porodom - a preveri če imaš vse nakupljeno al kaj?

ARENA: a majo tudi slaščičarno? Upam da - tista slika torte me je čist navdušila. S prejšnjimi RR smo se dobivale v slaščičarni v Koloseju - njami tortice...

EMMA83 - vse najboljše še od mene.

LJUBLJANA - pa po pregledu pršibi, verjetno se še ne bomo načvekale....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.10.2010 23:09:58   
melca87
Čaw!!!

Prvo Emma83 tudi z moje strani VSE NAJBOLJŠE!!!

SREČANJE-full lepo, da ste se zmenle! No mene verjetno ne bo, ker bom pridno delala! user posted image

No morm pa povedat, da je danes bil moj dan zlo slab!! Sem mela pregled in sem misnla, da mi bo nardila CTG...no pa na žalost ni blo nč! Samo pogledala je kako je obrnjen in pa povedala, da mam slabo kri oz. mi primankuje železa in mi dala neke tablete RETAFER! (ma kera kakšne izkušnje s temi tabletami)...jst jih full ne bi jedla sam zgleda da druge nimam!!!

Naročila me je na naslednji pregled čez 2 tedna sam mi ni nč omenila da bom mela ctg!!! Jutri prihajam v 35i tedn user posted image ...

Drgač sm se pa pregleda full veselila, ker sm misnla, da bom zvedla kok smo težki in približno velki...no pa ni blo nč user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.10.2010 23:13:17   
kapesanta
tablete - kolikor je meni znano zdej vsi dajejo samo sirup, no važn da pomaga - ti kar pridno jej, da se ti bo kri poštimala.

poglej še tale link: http://www.ringaraja.net/forum/m_2693483/tm.htm

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 11.10.2010 23:16:05 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.10.2010 23:21:18   
melca87
Full ti hvala kapesanta za link.. Jih bom kr pila...je treba vse za  user posted image , da bo pol ok!! :D

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.10.2010 23:27:00   
birdy
Melca, z bejbijem ne bo nič narobe če boš ti slabokrvna. Bo pa s tabo ker boš ves čas utrujena. Kokr sem brala razlage glede slabokrvnosti je tako: dojenček je egoistično bitje, on od mame vzame vse vitamine in te zadeve kar jih rabi. Nasrka ga pa mama ker njenemu telesu (torej njej) primankuje.
Pa to ni nič groznega, to ni tableta v smislu lekadola ampak samo železo. Na žalost pa tehle ne poznam, jst sem mela ferum lek (te so bile res grozne če sem kar koli mlečnega pojedla, ne glede na to kok ur je vmes minilo mi je bilo slabo), pa hematopan, ki so bile super, v drugi nosečnosti pa sirup ki je tud ok.

< Sporočilo je popravil birdy -- 11.10.2010 23:29:16 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?