emma83
|
Modrci: jaz sem si kupila tiste v kompletu iz H&Ma, ful sta luštna, v bistvu izgledata tako kot športni modrček ampak ugotavljam, da je beli ful udobnejši kot črni, pa mi ni jasno zakaj, saj sta ja enaka, enaka cifra, model, vse. IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 Pozdravljene Danes pa sma z mojim uredila predčasno očetovstvo, otrok ima priimek, druga pa potem vpišejo in dobim potem rojstne liste kar domov, če sem prav razumela. Tako, da ni treba nič nikomur nikam hodit pa nič. Mislim, da tudi na socialno ne rabiš javit pa nič... Sem prav razumela? Na socialno moraš javiti datum rojstva in ime otroka, ker po datumu rojstva oče koristi očetovski dopust. Vsaj nama je tako razložila na CSDju. Jutri imam še nekaj dela, v sredo grem še v končno nabavo v BC, drogerije in v lekarno, potem pa pripravim torbo za v P in torbo za . Z mojim se že pogovarjava kako se bova organizirala, ko se začne porod. Če bo v službi, ko se začne porod, rabi ene 20 minut do doma. Zdaj pa jaz ne vem a naj bom doma, ko bo on v službi ali naj visim pri mojih medtem, ko bo on v službi (to mislim tam kakšen teden pred rokom, če se prej ne bo nič začelo dogajat). Samo mi pa tudi ni za biti pri mojih non stop, se mi bo skegljalo po moje, saj jih imam rada samo biti z nekom 8 ur na dan in da te vedno nekdo sprašuje kako si, a se kaj dogaja,... Verjetno bom kar doma, do porodnišnice imam itak pol ure. V skrajnem primeru pa lahko tudi kdo od mojih pride pome ali pa pokličem rešilca.
|